Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin çok az kilon var istesen hemen verebilirsin aslında o yüzden biraz disipline olursan iyi olur daha cabuk verirsin kilolarını

***5. Takım 551. Etap***

servey (65,7/) sabit
mezun olmak istiyor
moni (82,7/) bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor

lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit

prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)

5. Takım Ortalaması: %-0,126

esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)

kızlar sonuçları ekliyorum eğer bir değişiklik durumu varsa haber verirsiniz

Eline sağlık kaptanım.

Kaptanım üzgünüm. yeterli katılımı sağlayamadım
Menü paylaşımına gelince her gün aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım sanıyorum. Arada menülerimde bir değişiklik yapıp kendi menüme renk katmaya karar verdim. Sanıyorum rutin beni sıkıyor
2 haftadır sabit gelmemin sebebi de spor yapamamak. Yoksa öyle kayda değer bir kaçamağım yok çok şükür. Birde sabah çok erken tartıldığım için olsa gerek ödemim çok oluyor. Bunun içinde şöyle bir önlem düşündüm. Diyetisyen randevumu p.tesiden perşembeye alacağım. Çünkü diyetisyenim artık haftada 4 gün çalışıyor En azından 15 günde 1 sağlıklı bir kilo bildirimi yapabileceğim

Evet kaptanımız gerekli açıklamaları yaptı, umarım herkes ders çıkarır. Listeden 3 kişi ayrıldı bu hafta, 2 mezun 1 kişi de izinli. Geriye kalan arkadaşlar için etiketleyerek açıklama yapayım:
lydznp prensesss016 @bluedolphin besbb9 gben bu hafta her gün hepinizden menü istiyorum, eksiksiz! Yedikleriniz, spor ve su olacak. Kaçamak istemiyorum, spor her gün en az 30 dk yürüyüş ayarında olmalı. Su 2.5 - 3 lt olacak, çayları falan hesaba katmayın saf su olarak 2.5-3 lt içeceksiniz.
Bu hafta artı ya da sabit gelenler haftaya gözüm özellikle üzerinizde. Eğer ki yine sabit ya da artı gelinirse biletinizi keseceğim.
esd_04 deneme süren haftaya doluyor, iki haftadır süper eksilerle geldin ama deneme süresinden dolayı listeye alamıyorduk. Haftaya yine güzel bir eksi ile gelirsen listeye alma durumunu değerlendireceğiz.

bugünün menüsünü de yazayım bari
sabah
1kk peynir domates yeşillik
1yk yulaf ezmesi + 1 portakal

öğlen
tavuk sote, salata

akşam
bol salata, 1kk peynir, 1dilim çavdar ekmeği

aralar
30gr %80 kakaolu bitter ( meyve yerine diyetisyenin verdiği miktara göre)
200ml ayran
10tn çiğ badem

2lt su akşama kadar 2,7-3lt olur
2 büyük kupa yeşil çay
1sade türk kahvesi
yine en az 500 ip atlarım. 15-20dk da pilates yaparım

Güzel menü, böyle devam

Aynen öyle canım yaaa, aksi gibi uykumda oluyor sabahta erken kalkınca günüm rezil oluyor. Sinirli oluyorum.
Motivasyona gelince önce kendi içimde bir azim bulmam gerekiyor herhalde Ama bu sabahtan beri kararlı devam ediyorum

toplight ve morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.

Evet aslında liste dışındakilere de motivasyon olabildiysek ne mutlu. Tabi ki önceliğimizi listedekilere vermek durumundayız çünkü her hafta nota alma stresi yaşıyoruz ki bu hafta aldık zaten. Artık bu döngüyü bi kırmak lazım. Umarım sen de en kısa sürede listeye geri dönebilirsin

Kızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttı
Bahane hep olacak hayatımızda önemlısı artık yasam halıne getırmek
Yaparsın ınanıyorum

Kızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttı
Bahane hep olacak hayatımızda önemlısı artık yasam halıne getırmek
Yaparsın ınanıyorum
Sorma Veysiyem yaaa, bende çok kızıyorum kendime. Hani verememeyi anlarım sabit kalınır ama almak nesi?
Tatlım mezuniyetini bende tebrik ediyorum ama sakınnnn ihmal etme bizi tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…