- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.961
canım senin çok az kilon var istesen hemen verebilirsin aslında o yüzden biraz disipline olursan iyi olur daha cabuk verirsin kilolarınıçok haklısın kaptan elimden geldiğince buraya bakmaya çalışıyorum ama menülerimi evet ihmal etmişim.daha dikkatli olucam.. hatta bugünkü menümüde paylaşayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
süzme peynir+ yeşil zeytin+domates+salatalık
ara
3 parça fındıklı çikolata
öğle
1 dilim kepek ekmeği
peynir+yeşil zeytin+domates+çay şekersiz(iş yerime evden getirdim yemeğimi)
ara
3 adet gong
akşam
annemdeyim mantı ve mercimek çorbası yapmış. yarım porsiyon yicem söz
su şimdilik 2 litre bitti
yatana kadar 3 yaparım onu
1 fincan bitki çayı
2 fincan yeşil çay
1000 adet ip atlamayı hedefliyorum yatmadan önce.
Eline sağlık kaptanım.***5. Takım 551. Etap***
servey (65,7/) sabit mezun olmak istiyor
moni (82,7/) bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor
lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit
prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)
5. Takım Ortalaması: %-0,126
esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)
morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)
kızlar sonuçları ekliyorum eğer bir değişiklik durumu varsa haber verirsiniz
Şimdi okuldayım uzun uzun yazamıyorum ama hepinize laflar hazırladım. Bekleyin beni...
Öyle deme hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşALLAHMeraklı çocuklar yapmamak lazım o zaman :) kendi dünyasında yaşamayı bilen etrafa ilgisiz çocuk sipariş ediyorum :)))
Kaptanım üzgünüm. yeterli katılımı sağlayamadımkızlar
az önce oturdum tek tek geçmişe baktım
durum hiç parlak değil öncelikle hepiniz bu takıma ilk sayfadaki kuralları okuyarak geldiniz nedir bu kurallar günlük 5 mesaj ve menü hadi haftasonlarını ihmal edelim
***5. Takım 551. Etap***
servey (65,7/) 5 adet mesaj yazmış hiç menü yok
moni (82,7/) 18 adet mesaj yazmış hiç menü yok
inatettimolacak (60,3/) sıfır mesaj yazmış bir de özgecim sen kaptan yardımcısı olacaksın lütfen takıma uğra biraz
lydznp (79,5/) 18 adet mesaj yazmış 1 adet menü var
bluedolphin (93/) 57adet mesaj yazmış ve menüleri tam teşekkür ederim sana gülden cim
prensesss016 (59,2) 25 adet mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
besbb9 (78) 18 mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
gben (68,8) 17 mesaj yazmış hiç menü yazmamış
5. Takım Ortalaması: %
esd_04 (91,4/) yeni üye baş. 17 mesaj yazmış 4 kere menü yazmış
arkadaşlar liste dışı olanları yazmadım sadece aday üyeye baktım listeye girebilir mi diye
görünen o ki şu anda sadece bluedolphin arkadaşımız kurallara uymuş onun haricinde kimse uymamış
yukarıdaki durumunuza bakarak lütfen varsa mazeretlerinizi yazın muaf edeyim değilse hepiniz birer uyarı alacaksınız ve haftaya da aynı durum olursa maalesef kabul ettiğiniz ama uygulamadığınız kurallarımızı uygulayacağız
liste kurallarını da yazayım da ilk sayfadan bakmak zorunda kalmayın arkadaşlar
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
Evet kaptanımız gerekli açıklamaları yaptı, umarım herkes ders çıkarır. Listeden 3 kişi ayrıldı bu hafta, 2 mezun 1 kişi de izinli. Geriye kalan arkadaşlar için etiketleyerek açıklama yapayım:
lydznp prensesss016 @bluedolphin besbb9 gben bu hafta her gün hepinizden menü istiyorum, eksiksiz! Yedikleriniz, spor ve su olacak. Kaçamak istemiyorum, spor her gün en az 30 dk yürüyüş ayarında olmalı. Su 2.5 - 3 lt olacak, çayları falan hesaba katmayın saf su olarak 2.5-3 lt içeceksiniz.
Bu hafta artı ya da sabit gelenler haftaya gözüm özellikle üzerinizde. Eğer ki yine sabit ya da artı gelinirse biletinizi keseceğim.
esd_04 deneme süren haftaya doluyor, iki haftadır süper eksilerle geldin ama deneme süresinden dolayı listeye alamıyorduk. Haftaya yine güzel bir eksi ile gelirsen listeye alma durumunu değerlendireceğiz.
Güzel menü, böyle devambugünün menüsünü de yazayım bari
sabah
1kk peynir domates yeşillik
1yk yulaf ezmesi + 1 portakal
öğlen
tavuk sote, salata
akşam
bol salata, 1kk peynir, 1dilim çavdar ekmeği
aralar
30gr %80 kakaolu bitter ( meyve yerine diyetisyenin verdiği miktara göre)
200ml ayran
10tn çiğ badem
2lt su akşama kadar 2,7-3lt olur
2 büyük kupa yeşil çay
1sade türk kahvesi
yine en az 500 ip atlarım. 15-20dk da pilates yaparım
Aynen öyle canım yaaa, aksi gibi uykumda oluyor sabahta erken kalkınca günüm rezil oluyor. Sinirli oluyorum.Canim cok gecmis olsun umarim iyilesirsiniz hemencek.
Bir fotograf vardi simdi bulamadim kilolu bir beyfendi tisort giymis tam gobek ustunde su yaziyor: BİR DİLİMDEN BİRSEY OLUR
Hakli bence
geri donmen icin ne gerekiyor motive edelim senii
Benimki gec uyudugunda ben geriliyorum maalesef. Sanki zorunlu mesaiye kalmisim gibi bir his buruyor
Ööffff ikisi de aynı çıktı ama yaaaa, bari biri uyusunCanımcığım bazı çocuklar ev halkı uyumadan uyumuyorlar. Bence bu çocukların derdi biz uyursak anne bana yalnız kalır. Onları yalnız bırakmayalım derdi.
İnşallah canımmmmmBende bunun üzerine kendim icin bu yılıda değişime devam yılı ilan ediyorum. Bu yıl çok büyük değişiklikler olacak bedenimde ve hayatımda.
Güzel menü, böyle devam
Bırakınız yapsınlar diyorsunEn sevdiğim anne tipi :) bırak sızsınlar ertesi gün öğrenirler belki :)))
Evet aslında liste dışındakilere de motivasyon olabildiysek ne mutlu. Tabi ki önceliğimizi listedekilere vermek durumundayız çünkü her hafta nota alma stresi yaşıyoruz ki bu hafta aldık zaten. Artık bu döngüyü bi kırmak lazım. Umarım sen de en kısa sürede listeye geri dönebilirsintoplight ve morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
Tesekkur ederım denız cımmYeni yıl sendromundan kolayca çıkıp kilo veren arkadaşları tebrik ederim.servey mezuyetin için kutlarım. Sen bunu çoktan hak etmiştin. Korumada da aynı istikrar olursa artık kilo diye bir derdin kalmadı demektir.
Kızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttıtoplight ve morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
Sorma Veysiyem yaaa, bende çok kızıyorum kendime. Hani verememeyi anlarım sabit kalınır ama almak nesi?Kızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttı
Bahane hep olacak hayatımızda önemlısı artık yasam halıne getırmek
Yaparsın ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?