- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.981
Monicim paylasima kg bildirmeden izinli diye yazmistim eger istiyorsan bildirimi degistorebilirim izne ayrilacakmisin devam miÖncelikle bildirimimin gecikmesi için çok özür diliyorum,eve yeni girdim ve yoğun bir gündü yazamadım.
Maalesef hem hataların hemde bünyemin oynadığı oyunlarla +2 kilo almışım,diyetisyenim olabileceğini söylesede ben çok üzgünüm.Eki Görüntüle 2089657
şahnurum takımda menü ve mesaj sayım da bir müddet daha düzelme olmucak çünkü bilgisayarım bozuk telden de uzun uzun yazamıyorum takıma sorun yaşıyorum,açıkcası şu ara o kadar vaktim de yok..izne ayrılmak hiç istemiyorum ama paylaşımım az olacak o yüzden mecburum.Monicim paylasima kg bildirmeden izinli diye yazmistim eger istiyorsan bildirimi degistorebilirim izne ayrilacakmisin devam mi
Monicim uzun uzun yazma ama yaz biseyler ben pc basina gecemiyorum ama hep telden takip ediyorum acikcasi gonlum ne kadar banuyu kardesim kadar sevsemde baska takima gecmeni istemiyorşahnurum takımda menü ve mesaj sayım da düzelme olmucak çünkü bilgisayarım bozuk telden de uzun uzun yazamıyorum takıma sorun yaşıyorum,açıkcası artık o kadar vaktim de yok..izne ayrılmak hiç istemiyorum ama paylaşımım az olacak o yüzden mecburum.banuya bi sorayım beni bu şekilde kabul ederse oraya geçeyim haber vericem kaptanım az sonra.
ondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.Monicim uzun uzun yazma ama yaz biseyler ben pc basina gecemiyorum ama hep telden takip ediyorum acikcasi gonlum ne kadar banuyu kardesim kadar sevsemde baska takima gecmeni istemiyor
Listeyi o zaman degistirelim izne ayrilmaktan da vaz gec haftaya bomba gibi bekliyorum pc yapildigi zamanda uzun uzun yazarsunondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.
izne ayrılayım kaptanım hem kafa dinlerim .Listeyi o zaman degistirelim izne ayrilmaktan da vaz gec haftaya bomba gibi bekliyorum pc yapildigi zamanda uzun uzun yazarsun
Her zaman yanında ve destegiz tatlımtoplight ve morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
Ben ne diyeyimKızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttı
Bahane hep olacak hayatımızda önemlısı artık yasam halıne getırmek
Yaparsın ınanıyorum
Bu da bir başlangıç olsun o zaman Ayşem.Ben ne diyeyimfancynancy ye diye düşünüyordum ki senin yorumu okudum. Benimle arasında 10 kilo vardı. Şimdi aynıyız
En çok ben üzüldüm kendine kızdım ona kızdımnilsub 0zlem e kızdım. Yerinde sayıyorum diye izne çıktım kilo aldım versin listeye girdim yine yerimde sayıyorum.
Izinde cozutmak yok. Evine baskın yaparım bak. O enişteminde de kulaklarını çekerim. Öyle paylaşım yok stalk takılırım falan üzme bizihayırlı akşamlar ,
paylaşımda bulunamıyordum üzerine de kilo alınca izne ayrılmak kaçınılmaz oldu.bir müddet sadece okurum paylaşım da bulunmam.inşallah hem takımım hem de benim için hayırlı bir karar olur.
seviliyorsunuz
Helvayı almamış kazanmışsın canım. Gayet güzel bir menü bence umarım sonucunu alırsın :)Sabah domates, biber, beyaz peynirli sandviçim vardı onu yedim.
Öğleden evvel ara öğünümde 1 fincan yeşil çay içtim. Ve 2 galeta yedim.
Öğle yemeğinde diyete uygun yemek vardı. Mercimek çorbası ve ızgara çupra balığı. Yanında da salata.
İrmik helvası da vermişlerdi de, tepsime almadım.
14:30 gibi 1 Trabzon hurması yedim.
Ara öğünümde de 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde zeytinyağlı kereviz yiyeceğim. Yanında da 1 kase yoğurt, 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği yerim.
Ara öğünde yine 1 fincan kahvesi içmeyi hedefliyorum.
Meyve yemeyeceğim bu akşam.
Sevgiler.
Kesinlikle canım.. bizim hayatımız hep kilo aldırıcı beslenmeye endeksi, o nedenle ne Yılbaşı, ne doğumgünü ne misafiri bitiyor. Bu nedenle özel günlere dair mazeretleri hayatımızdan çıkarmak lazım.iste ihtiyacim olan iradetebrikler
Kacaksizlik icin takvimler yapiyor insanlar sana da bana da lazim demek. Yilbasina bahane buluyorum ama kendimden baska suclayacak kimse yok aslinda.
Kuzum yemek yapmaya üşendim ben de kendimce böyle birşey uydurdum. Daha yapmadım yarım saat sonra yaparım ama detoks gibi birşey tabiki. İçindeki kabak yeter :) hepsini koyup blanderdan geçirmeyi planlıyorum.çok güzel canım menün akşam yemeğinde yaptığın şey detoksmu ? bide hepsinimi karıştırdın kabak falan?
canım sakın yanlış anlama beni utanılıcak bişey yok geçen haftalardada ben + çıkmıştım. önemli olan tekrarlamamak.
canım menün süper
Bu konuda senin gibi düşünüyorum ben de. Sonuçta ortak emekle güzel bir sonuç almaya çalışılıyor. Herkesin inişi çıkışı oluyor bu çok normal. Ama 3 hafta katkı yoksa, diğer kişilerin çabasını gölgelememek için bence de ara verme zamanıdır diyet yapan kişi için.Ben özellikle bu kuralın geçerli olmasını istiyorum. Hatta bunu sadece kilo alan değil sabit gelenlere de uygulayalım. 3 hafta sabit gelmek demek diyet yapmıyor demektir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?