Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle bildirimimin gecikmesi için çok özür diliyorum,eve yeni girdim ve yoğun bir gündü yazamadım.
Maalesef hem hatalarım hemde bünyemin oynadığı oyunlarla +2 kilo almışım,diyetisyenim olabileceğini söylesede ben çok üzgünüm.

Son düzenleme:
Monicim paylasima kg bildirmeden izinli diye yazmistim eger istiyorsan bildirimi degistorebilirim izne ayrilacakmisin devam mi

***5. Takım 551. Etap***

servey (65,7/) sabit
mezun olmak istiyor
moni (82,7/84,7/-2/%-2,42) izne ayrılmak istiyor 2018 1. izin hakkı
inatettimolacak (60,3/60/0,3/%0,50) mezun olmak istiyor

lydznp (79,5/) sabit
bluedolphin (93/) sabit

prensesss016 (59,2/59/0,2/%0,34)
besbb9 (78/77,4/0,6/%0,77)
gben (68,8/70,6/-1,8/%-2,62)

5. Takım Ortalaması: %-0,428

esd_04 (91,4/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)

kızlar sonuçları ekliyorum eğer bir değişiklik durumu varsa haber verirsiniz

Monicim paylasima kg bildirmeden izinli diye yazmistim eger istiyorsan bildirimi degistorebilirim izne ayrilacakmisin devam mi
şahnurum takımda menü ve mesaj sayım da bir müddet daha düzelme olmucak çünkü bilgisayarım bozuk telden de uzun uzun yazamıyorum takıma sorun yaşıyorum,açıkcası şu ara o kadar vaktim de yok..izne ayrılmak hiç istemiyorum ama paylaşımım az olacak o yüzden mecburum.

Son düzenleme:
Monicim uzun uzun yazma ama yaz biseyler ben pc basina gecemiyorum ama hep telden takip ediyorum acikcasi gonlum ne kadar banuyu kardesim kadar sevsemde baska takima gecmeni istemiyor

Monicim uzun uzun yazma ama yaz biseyler ben pc basina gecemiyorum ama hep telden takip ediyorum acikcasi gonlum ne kadar banuyu kardesim kadar sevsemde baska takima gecmeni istemiyor
ondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.

ondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.
Listeyi o zaman degistirelim izne ayrilmaktan da vaz gec haftaya bomba gibi bekliyorum pc yapildigi zamanda uzun uzun yazarsun

Her zaman yanında ve destegiz tatlım

hayırlı akşamlar ,
paylaşımda bulunamıyordum üzerine de kilo alınca izne ayrılmak kaçınılmaz oldu.bir müddet sadece okurum paylaşım da bulunmam.inşallah hem takımım hem de benim için hayırlı bir karar olur.
seviliyorsunuz

Kızıyorum ferah sana aynı kg daydık senle ne oldu kı öyle saldın gıttı
Bahane hep olacak hayatımızda önemlısı artık yasam halıne getırmek
Yaparsın ınanıyorum
Ben ne diyeyim fancynancy ye diye düşünüyordum ki senin yorumu okudum. Benimle arasında 10 kilo vardı. Şimdi aynıyız
En çok ben üzüldüm kendine kızdım ona kızdım nilsub 0zlem e kızdım. Yerinde sayıyorum diye izne çıktım kilo aldım verdim listeye girdim yine yerimde sayıyorum.

Bu da bir başlangıç olsun o zaman Ayşem. 0zlem nilsub
Kaybedenler kulübü gibiyizz yaaaaa
Ben kazanmaya kararlıyımmmm, sizde var mısınızzz?

Izinde cozutmak yok. Evine baskın yaparım bak. O enişteminde de kulaklarını çekerim. Öyle paylaşım yok stalk takılırım falan üzme bizi

Helvayı almamış kazanmışsın canım. Gayet güzel bir menü bence umarım sonucunu alırsın :)

iste ihtiyacim olan irade tebrikler

Kacaksizlik icin takvimler yapiyor insanlar sana da bana da lazim demek. Yilbasina bahane buluyorum ama kendimden baska suclayacak kimse yok aslinda.
Kesinlikle canım.. bizim hayatımız hep kilo aldırıcı beslenmeye endeksi, o nedenle ne Yılbaşı, ne doğumgünü ne misafiri bitiyor. Bu nedenle özel günlere dair mazeretleri hayatımızdan çıkarmak lazım.

Kuzum yemek yapmaya üşendim ben de kendimce böyle birşey uydurdum. Daha yapmadım yarım saat sonra yaparım ama detoks gibi birşey tabiki. İçindeki kabak yeter :) hepsini koyup blanderdan geçirmeyi planlıyorum.

5 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 69>>?
@servey >>65>>65,7
@inatettimolacak >>59>>60
@moni >>79,9>>84,7
@fancynancy >>75>>79,5
@lydznp >>75>>79,5
@morordek >> 62,5>?
@nilsub >>80>>?
@wendigo >>66>>?
@0zlem >>72,9>>?
@bluedolphin >>92>>93
@prensesss016 >>57>>59
@gben >>66>>70,6
@besbb9 >>75>>77,4

kilosunu paylaşanların kilolarını ekledim,soru işareti olanlar kilo bildiriminde bulunmamış.

Ben özellikle bu kuralın geçerli olmasını istiyorum. Hatta bunu sadece kilo alan değil sabit gelenlere de uygulayalım. 3 hafta sabit gelmek demek diyet yapmıyor demektir bence
Bu konuda senin gibi düşünüyorum ben de. Sonuçta ortak emekle güzel bir sonuç almaya çalışılıyor. Herkesin inişi çıkışı oluyor bu çok normal. Ama 3 hafta katkı yoksa, diğer kişilerin çabasını gölgelememek için bence de ara verme zamanıdır diyet yapan kişi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…