- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.001
Evet ben 58 olacaktım havamdan da geçilmiyordu çoktan olacaktım değil mi? 59 küsürlerden geriye taktım vitesi aferin bana5 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 69>>?
@servey >>65>>65,7
@inatettimolacak >>59>>60
@moni >>79,9>>84,7
@fancynancy >>75>>79,5
@lydznp >>75>>79,5
@morordek >> 62,5>?
@nilsub >>80>>?
@wendigo >>66>>?
@0zlem >>72,9>>?
@bluedolphin >>92>>93
@prensesss016 >>57>>59
@gben >>66>>70,6
@besbb9 >>75>>77,4
kilosunu paylaşanların kilolarını ekledim,soru işareti olanlar kilo bildiriminde bulunmamış.
Zaman zaman çabalasan da veremiyorsun. Buna denk geliyorsa içimizde birileri diğerleri onu zaten destekler, desteklemelidir. Menü paylaşıp beslenme ve spora rağmen verememişse bu kural değerlendirilebilir. Ama 3 hafta sürmüyor genelde sabitler. Ama yine de olabilir diye kişi özelimde değerlendirilmeli belki de.eskiden böyle bir kuralımız vardı ama ağır diye kaldırmıştık yeniden düzenlenebilir
Şaka yaptım kuzum. Çocuk oldu da huyu kaldı. Sanki her rengi boyadım geldim fıstık yeşiline :)Öyle deme hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşALLAH
Canım sende ödem de çok etkili oluyor bence sana verdiği ödem menüsünü Çarşamba perşembe günlerinde yapsan sonuç farklı olabilir.Kaptanım üzgünüm. yeterli katılımı sağlayamadım
Menü paylaşımına gelince her gün aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım sanıyorum. Arada menülerimde bir değişiklik yapıp kendi menüme renk katmaya karar verdim. Sanıyorum rutin beni sıkıyor
2 haftadır sabit gelmemin sebebi de spor yapamamak. Yoksa öyle kayda değer bir kaçamağım yok çok şükür. Birde sabah çok erken tartıldığım için olsa gerek ödemim çok oluyor. Bunun içinde şöyle bir önlem düşündüm. Diyetisyen randevumu p.tesiden perşembeye alacağım. Çünkü diyetisyenim artık haftada 4 gün çalışıyorEn azından 15 günde 1 sağlıklı bir kilo bildirimi yapabileceğim
Evet kesinlikle katılıyorumBu konuda senin gibi düşünüyorum ben de. Sonuçta ortak emekle güzel bir sonuç almaya çalışılıyor. Herkesin inişi çıkışı oluyor bu çok normal. Ama 3 hafta katkı yoksa, diğer kişilerin çabasını gölgelememek için bence de ara verme zamanıdır diyet yapan kişi için.
Kuzum kendi emeğimiz, kendi çabamız; alıyor çöpe atıyoruz. Neden öyle oluyor hiç anlamıyorum ama dünyanın en saçma şeyi herhalde bu. Yine sana söylerken kendime laf çalıyorum :)toplight ve morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
Moni cimÖncelikle bildirimimin gecikmesi için çok özür diliyorum,eve yeni girdim ve yoğun bir gündü yazamadım.
Maalesef hem hatalarım hemde bünyemin oynadığı oyunlarla +2 kilo almışım,diyetisyenim olabileceğini söylesede ben çok üzgünüm.Eki Görüntüle 2089657
Sen ister izinde ol ister takımda hedefine göre hareket edebilecek kadar tecrübe kazandın kendine, kilo verme sürecine dair canım. Her durumda üstesinden geleceksin.ondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.
Bence paylaşmaya devam et elinden geldiğince ben paylaştım kendime geldim resmen. Başı gözü dağıttım kendi halime :)hayırlı akşamlar ,
paylaşımda bulunamıyordum üzerine de kilo alınca izne ayrılmak kaçınılmaz oldu.bir müddet sadece okurum paylaşım da bulunmam.inşallah hem takımım hem de benim için hayırlı bir karar olur.
seviliyorsunuz
Evet kesinlikle katılıyorum
İyi yapmışsın canım, nasıl gidiyor? Evde durmak nasıldı bugün? :)
Selam kızlar bugün sabahtan akşam üstüne kadar hastanedeydik kızımda bende çok hastayız
Oyuzden bugün diyet listemi uygulayamadım
Sabah 1 kepekli tost
Akşam üstü 3 parça tavuk 2 tam bugday
Şimdi de bir kase yoğurt
Bayagı degişik olmuş baktım da
Bugünüm berbattı kızlar. Güzel başladım çirkin bitirdim.Sporda yapmadım. Dün 1750 küsür ip atlamıştım halbuki. Yarın da kızımı baleye falan götüreceğim. İnşallah spora vaktim ve halim kalır. Malum hem Cuma trafiği hem de koşturmaca yoruluyorum yaaaa. Mert süt alıyor diye mi böyle perte çıkıyorum iki koşturunca anlamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?