Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ben 58 olacaktım havamdan da geçilmiyordu çoktan olacaktım değil mi? 59 küsürlerden geriye taktım vitesi aferin bana

eskiden böyle bir kuralımız vardı ama ağır diye kaldırmıştık yeniden düzenlenebilir
Zaman zaman çabalasan da veremiyorsun. Buna denk geliyorsa içimizde birileri diğerleri onu zaten destekler, desteklemelidir. Menü paylaşıp beslenme ve spora rağmen verememişse bu kural değerlendirilebilir. Ama 3 hafta sürmüyor genelde sabitler. Ama yine de olabilir diye kişi özelimde değerlendirilmeli belki de.

Canım sende ödem de çok etkili oluyor bence sana verdiği ödem menüsünü Çarşamba perşembe günlerinde yapsan sonuç farklı olabilir.

Evet kesinlikle katılıyorum

Kuzum kendi emeğimiz, kendi çabamız; alıyor çöpe atıyoruz. Neden öyle oluyor hiç anlamıyorum ama dünyanın en saçma şeyi herhalde bu. Yine sana söylerken kendime laf çalıyorum :)

5 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 69>>?
@servey >>65>>65,7
@inatettimolacak >>59>>60
@moni >>79,9>>84,7
@fancynancy >>75>>79,5
@lydznp >>75>>79,5
@morordek >> 62,5>62,5
@nilsub >>80>>?
@wendigo >>66>>?
@0zlem >>72,9>>?
@bluedolphin >>92>>93
@prensesss016 >>57>>59
@gben >>66>>70,6
@besbb9 >>75>>77,4

kilosunu paylaşanların kilolarını ekledim,soru işareti olanlar kilo bildiriminde bulunmamış.

5 Ocak hedeflerinde hedefini tutturan tek kişi olmama ne demeli? Ben doğum sonrası belki irade gösteremem listeyi kötü etkilemeyeyim diye girmemiştim. Keske yeniden katilsaymisim yarışmaya ikinci mezuniyetimi alırdım.. Listedekilerin hedef tutturma azmi bile yok.

Bugünkü sinirimi çıkara çıkara bitiremedim ama kahretsin ki haklıyım...

Moni cim
Nasıl bir hafta geçirdin neler oldu bilmiyorum ama +2 gelsen de bu sürekliliği olan bir durum ve sen de + dan sonra - gelebilmeyi çok iyi öğrendin. Bu hafta senin için farklı olacak bence. İzine ayrılmak hedefini değiştirmeyecek sonuçta.gelecek hafta bu fazlalıklar gidecektir sen onları vileda ile kovalarsın bence :)

ondan da vazgeçtim kaptanım onlarında motivasyona ihtiyacı var kilo bildirmekle olmaz sadece.banuşum biliyorumki gel derdi ama düşündüm hiç gerek yok.
Sen ister izinde ol ister takımda hedefine göre hareket edebilecek kadar tecrübe kazandın kendine, kilo verme sürecine dair canım. Her durumda üstesinden geleceksin.

Bence paylaşmaya devam et elinden geldiğince ben paylaştım kendime geldim resmen. Başı gözü dağıttım kendi halime :)

İyi yapmışsın canım, nasıl gidiyor? Evde durmak nasıldı bugün? :)

Buna da cevap vermemişim, çok güzeldi kuzucum, annem geldi hasta ziyaretine hazır biz evdeyken

Kızımın da evdeyken keyfi yerindeydi, şöyle az daha dursam aslında komşumu falan kahveye çağırmayı planlıyordum, gerçi zamanında o kadar evde durdum düzgünce bi kapımı çalan olmadı ya komşuluk mu bana göre değil, komşularım mı bana uygun değil bilemedim. Sanırım biraz çekiniyolar benden. Aslında çok tatlıyım dimi

Geçmiş olsun sizde kızınla hastaymışsınız, nasıl oldunuz?

Kuzum mertoyu ne zaman emzirmeyi kesmeyi planlıyorsun? Konuştunuz herhalde ama ben kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…