Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu profil foton ile pek belki olmuyor sinirli olduğun ama yazdıklarını okurken gözünü o fotodan uzak tutmaya çalışıyorum

Evet öylesin ama bize gelmiyorlar. Bizde apartman dedikodusu yok gelip ne yapacaklar

Evet öylesin ama bize gelmiyorlar. Bizde apartman dedikodusu yok gelip ne yapacaklar

Ondan mı diyosun? Tanımadığım adamın dedikodusunu da yapamam ya haliyle, yan komşum tatlı aslında ama çok geç yatıp çok geç kalkıyor, yaşam vakitlerimiz uymuyo onunla da ya, yoksa cumartesi falan kahvaltı ya da bi kahve içmek istiyorum ama 12 ye ancak kahvaltı yapıyo. O saate ohoo ben neler yapıyorum evde. Bi de evin tüm işi cumartesi gününe kaşıyor, her an bende müsait olamıyorum ya.

Askere giderken protez meme verecekler. Çocuk travmaya girmeden kendi istediği zaman bıraksın diye düşünüyor

Evet ben seni davet ediyorum wendycigim listeye gelsene. Kilo bildirdin mi sen? Menüde yok

Aman benim ne işim var listede yaa, adam gibi diyet mi yapıyorum ki. Neyse ki eşim spora yazıldı, bende yakında başlarım.

Yok Sen devam et ben arkadan gelip cevap yazıyorum sana

Saol canım, iyi oldu :)

Zaten o yüzden komşumuz yok. Bizim müsait olduğumuz vakitler onlara uymuyor.
Bizim binada bir terzi var. Geçen de pantolon paçası yaptırayım dedim akşam üstü 4.30 gibi aradım. Müsaitseniz pantolon paça tadilatı getireceğim diye. Temizlik yapıyorum. Sen paçayı ayarla ben makinaya geçerim dedi. Ya kadın ev hanımısın pazar akşamı temizlik ne? Birdr saat 5de hava kararıyor o saate temizlik mi kalır. Birde ne zaman isim düşse kadın yok. Çok sinirlendim. Paçayı ben ayarlayacak olsam dikmekte ne var. En az makine kadar sağlam dikerim dedim ve orjinal paça yaptım. Şimdi sırada dikiş makinesi almak ve kendi işimi yapmak hayalim var.

Aman benim ne işim var listede yaa, adam gibi diyet mi yapıyorum ki. Neyse ki eşim spora yazıldı, bende yakında başlarım.

Saol canım, iyi oldu :)
Sende kendine göre bir beslenme şekli bulamadın gitti. Dukan seviyorsun ama o çok sakıncalı. Karatay deneyecektin o ne oldu?

Oo varmı öyle becerilerin de? Ferah gibi sende zeynoya bişiler dik :) ya da biriktir, feraha git orda yapın kahve eşliliğinde :)

2 mezunumuz var bu hafta, monişim de izne ayrılmış. Biraz takıma davette bulunalım bari. Ne dersin kaptanım? toplight
Canim evet listede kimse kalmadi ager lydznp de bu hafta sabit gelirse izne ayrilacak isin kotusu yeni giren listeye arkadaslarin izin haklari yok 2 ay takim kurallari uygulanirsa durum fena acil yeni uyeye ihtiyac var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…