- 23 Ağustos 2012
- 14.826
- 39.211
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.021
Bende dedim diyetisyene ama oyle her hafta olmaz dedi.Canım sende ödem de çok etkili oluyor bence sana verdiği ödem menüsünü Çarşamba perşembe günlerinde yapsan sonuç farklı olabilir.
Bu profil foton ile pek belki olmuyor sinirli olduğun ama yazdıklarını okurken gözünü o fotodan uzak tutmaya çalışıyorum5 Ocak hedeflerinde hedefini tutturan tek kişi olmama ne demeli? Ben doğum sonrası belki irade gösteremem listeyi kötü etkilemeyeyim diye girmemiştim. Keske yeniden katilsaymisim yarışmaya ikinci mezuniyetimi alırdım.. Listedekilerin hedef tutturma azmi bile yok.
Bugünkü sinirimi çıkara çıkara bitiremedim ama kahretsin ki haklıyım...
Aynen ya +/- 0.1 hata mi olur
Evet öylesin ama bize gelmiyorlar. Bizde apartman dedikodusu yok gelip ne yapacaklarBuna da cevap vermemişim, çok güzeldi kuzucum, annem geldi hasta ziyaretine hazır biz evdeyken
Kızımın da evdeyken keyfi yerindeydi, şöyle az daha dursam aslında komşumu falan kahveye çağırmayı planlıyordum, gerçi zamanında o kadar evde durdum düzgünce bi kapımı çalan olmadı yakomşuluk mu bana göre değil, komşularım mı bana uygun değil bilemedim. Sanırım biraz çekiniyolar benden. Aslında çok tatlıyım dimi
Askere giderken protez meme verecekler. Çocuk travmaya girmeden kendi istediği zaman bıraksın diye düşünüyorKuzum mertoyu ne zaman emzirmeyi kesmeyi planlıyorsun? Konuştunuz herhalde ama ben kaçırdım.
Evet ben seni davet ediyorum wendycigim listeye gelsene. Kilo bildirdin mi sen? Menüde yok2 mezunumuz var bu hafta, monişim de izne ayrılmış. Biraz takıma davette bulunalım bari. Ne dersin kaptanım?toplight
Yok Sen devam et ben arkadan gelip cevap yazıyorum sanaÖyle kendim kendimle konuşuyorum, rahatsız olmuyosunuz dimi
Evet öylesin ama bize gelmiyorlar. Bizde apartman dedikodusu yok gelip ne yapacaklar
Askere giderken protez meme verecekler. Çocuk travmaya girmeden kendi istediği zaman bıraksın diye düşünüyor
Evet ben seni davet ediyorum wendycigim listeye gelsene. Kilo bildirdin mi sen? Menüde yok
Yok Sen devam et ben arkadan gelip cevap yazıyorum sana
Zaten o yüzden komşumuz yok. Bizim müsait olduğumuz vakitler onlara uymuyor.Ondan mı diyosun? Tanımadığım adamın dedikodusunu da yapamam ya haliyle, yan komşum tatlı aslında ama çok geç yatıp çok geç kalkıyor, yaşam vakitlerimiz uymuyo onunla da ya, yoksa cumartesi falan kahvaltı ya da bi kahve içmek istiyorum ama 12 ye ancak kahvaltı yapıyo. O saate ohoo ben neler yapıyorum evde. Bi de evin tüm işi cumartesi gününe kaşıyor, her an bende müsait olamıyorum ya.
Beraber gitseydiniz yaa...Aman benim ne işim var listede yaa, adam gibi diyet mi yapıyorum ki. Neyse ki eşim spora yazıldı, bende yakında başlarım.
Saol canım, iyi oldu :)
Sende kendine göre bir beslenme şekli bulamadın gitti. Dukan seviyorsun ama o çok sakıncalı. Karatay deneyecektin o ne oldu?Aman benim ne işim var listede yaa, adam gibi diyet mi yapıyorum ki. Neyse ki eşim spora yazıldı, bende yakında başlarım.
Saol canım, iyi oldu :)
Beraber gitseydiniz yaa...
Zaten o yüzden komşumuz yok. Bizim müsait olduğumuz vakitler onlara uymuyor.
Bizim binada bir terzi var. Geçen de pantolon paçası yaptırayım dedim akşam üstü 4.30 gibi aradım. Müsaitseniz pantolon paça tadilatı getireceğim diye. Temizlik yapıyorum. Sen paçayı ayarla ben makinaya geçerim dedi. Ya kadın ev hanımısın pazar akşamı temizlik ne? Birdr saat 5de hava kararıyor o saate temizlik mi kalır. Birde ne zaman isim düşse kadın yok. Çok sinirlendim. Pastı ben ayarlayacak olsam dökmekte ne var. En az makine kadar sağlam dikerim dedim ve orjinal paça yaptım. Şimdi sırada dikiş makinesi almak ve kendi işimi yapmak hayalim var.
Sende kendine göre bir beslenme şekli bulamadın gitti. Dukan seviyorsun ama o çok sakıncalı. Karatay deneyecektin o ne oldu?
Her gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergınBuradan sohbet etmeyi özlemişim, bize başka katılan yok mu? Hep beraber bişiler yapalım hadi.prensesss016 sabahları Leslie yapıyo musun hala?
Canim evet listede kimse kalmadi ager2 mezunumuz var bu hafta, monişim de izne ayrılmış. Biraz takıma davette bulunalım bari. Ne dersin kaptanım?toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?