Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahaha süpermiş
Annen bunun neresine beyzbol sopası kafalıya benzetti yaw?
Beyzbol topuna benzetti de asıl demek istediği Amerikan futbolu topu da olabilir
Tabi ki çok tatlısın
Benim de apartmanda gelen giden komşum pek yok. Birkac kişiyi öyle tanıyorum, en son biri Umut 3 aylıkken aşure getirmişti, bebeğe de ver demişti bir daha da görmedim :)
Bu profil foton ile pek belki olmuyor sinirli olduğun ama yazdıklarını okurken gözünü o fotodan uzak tutmaya çalışıyorum
Dur o zaman bu arkadaşın kızgın fotosunu koyayım da tam olsun.
Askere giderken protez meme verecekler. Çocuk travmaya girmeden kendi istediği zaman bıraksın diye düşünüyor
Bence en iyisini yapıyor ben tam destekcinim fancynancy

Ay tabisiii de öylesinnnn

Bebeğimsiiinnn

Kahvaltı
2 Kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim jambon
Krem peynir

Ara
2 küçük kurabiye
Türk kahvesi

Öğle
Şehriye çorbası
Zeytinyağlı barbunya pilaki

Ara
Filtre kahve sütlü

Akşam
Etli kuru fasulye 1 tabak
3 Etsiz çiğköfte

Gece
Maden suyu

Su: 2 lt
Spor: kurabiyeler yüzünden yapiciiimm yoksa hiç halim yok.

Geçmiş olsun sizde kızınla hastaymışsınız, nasıl oldunuz?
Çok teşekkürler canım ya kızım daha iyi çok şükür ama ben hiç dınlenemedıgımden sanırım atlatamadım
Ancak geldım eve çok geç yazabılıyorum kusura bakmayın
Menümü bildiriyorum
Sabah 1 yumurta 5 zeytın 2 tam buğday ekmeği domates salatalık
Kahvaltıyı çok geç yaptığım ıcın ara yok
Öğlen tavuk ızgara 1 dilim ekmek
Ara mandalına
Akşam, öğlenı dışarıda yendiğim ıcın kendımce kalorı dengelemesi yaptım ve sadece 3 tane kestane yedım
Su bugün az içtim gibi hıssedıyorum ölçemedim o yüzden yatana kadar yoğun su ıcıp sabaha kadar 3 kere tuvalete gitmeyi planlıyorum

Spora gelince bugün ip aldım kendıme yarın ip atlamaya başlayacağım sizce kaç dakikayla başlayayım hıc bir bilgim yok bu konuda

Bu hafta hic menu paylasmadigimin farkinda bile degildim ben Kayinvalidem bizdeydi nerdeyse her gun disaridaydik ihmal ettim Onceki haftalarda eskilerden kimse yazmadigi icin cok umursamamistim demek yaptirimi gec olsa da oluyor

Bugunku menumu yazayim:
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 kk kasar peynir
1 salatalik
1 tbe

Oglen: 1haslanmis yumurta
Bulgur pilavi ayran

Aksam: 2 elma

Aralar: 1 bardak ayran, 8 findik

Aksam ucagimiz vardi gec kaldik yemek yiyemedik yanima elma almistim onlari yedim. Eve geldik ama yiyecek olarak tatli biskuvi haric hicbir sey yoktu 1 kurabiye yedim az once cok mutsuzum ve acim su an.

Cok haklisin morordek dikkat edecegim. Suyum bugun tamam, yuruyus 2 saat, ayrica baska spor yapmadim.

Evet ya takim ruhu cok onemlii mesela simdi baktim 100 mesaj var sok oldum ve heyecanliyim acaba neler yazdiniz ama sirayla cevaplamasam hic olmuyor alintilari eklerken karistiriyorum sonra duzeltemeyip siliyorum yazdijlarimi. Tek tek yazmak beni kurtarcakk.
Canim ben ciddi uzuldum adina, kendimi senin yerine koyuyorum ki farkli degilin ben de.. Ama uzulme hep birlikte tek tek inicez o kilo basamaklarinii.

canim sen kendin icin hayirli olani bilirsin ama izne ayrilanlar kilo aliyor gozlemledigim bu sekilde.

uyarilarin hepsini dikkate aldim aslinda mazeret olarak gormeyin ama cok fazla mesaj goremedigim zamanlarda kontrol edip bisey yazmadan ciktigim cok oldu bundan sonra asla yapmayacagim hic bisey goremezsem selam yazarim :))
takima girmeyi zayifladikca katkida bulunmayi cok istiyorum

çok haklısınız bu uyarı bizim için iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…