- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.041
Kac kg sun şimdıYa bi isveç yapıp motivasyon kazanmak istiyorum, bi izin vermiyorsunuz ki.
Ahaha süpermiş
Beyzbol topuna benzetti de asıl demek istediği Amerikan futbolu topu da olabilirAnnen bunun neresine beyzbol sopası kafalıya benzetti yaw?
Tabi ki çok tatlısınBuna da cevap vermemişim, çok güzeldi kuzucum, annem geldi hasta ziyaretine hazır biz evdeyken
Kızımın da evdeyken keyfi yerindeydi, şöyle az daha dursam aslında komşumu falan kahveye çağırmayı planlıyordum, gerçi zamanında o kadar evde durdum düzgünce bi kapımı çalan olmadı yakomşuluk mu bana göre değil, komşularım mı bana uygun değil bilemedim. Sanırım biraz çekiniyolar benden. Aslında çok tatlıyım dimi
Dur o zaman bu arkadaşın kızgın fotosunu koyayım da tam olsun.Bu profil foton ile pek belki olmuyor sinirli olduğun ama yazdıklarını okurken gözünü o fotodan uzak tutmaya çalışıyorum
Bence en iyisini yapıyor ben tam destekcinimAskere giderken protez meme verecekler. Çocuk travmaya girmeden kendi istediği zaman bıraksın diye düşünüyor
Ay tabisiii de öylesinnnnBuna da cevap vermemişim, çok güzeldi kuzucum, annem geldi hasta ziyaretine hazır biz evdeyken
Kızımın da evdeyken keyfi yerindeydi, şöyle az daha dursam aslında komşumu falan kahveye çağırmayı planlıyordum, gerçi zamanında o kadar evde durdum düzgünce bi kapımı çalan olmadı yakomşuluk mu bana göre değil, komşularım mı bana uygun değil bilemedim. Sanırım biraz çekiniyolar benden. Aslında çok tatlıyım dimi
Bi istiyorum bi istemiyorum dünürüm arada derede içiyor işte. KıyamıyorumKuzum mertoyu ne zaman emzirmeyi kesmeyi planlıyorsun? Konuştunuz herhalde ama ben kaçırdım.
Ayyyy bende aletli pilatese başliycim galibaaaa. Kızkardeşim yakınıma taşınıyor Mert’i bırakıp gidebilirim.Aman benim ne işim var listede yaa, adam gibi diyet mi yapıyorum ki. Neyse ki eşim spora yazıldı, bende yakında başlarım.
Saol canım, iyi oldu :)
Varımmmm.Her gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergın
Bugun olmadı dıyelım
Yarına devreder
Ben varımmmmm
BebeğimsiiinnnAhaha süpermiş
Beyzbol topuna benzetti de asıl demek istediği Amerikan futbolu topu da olabilir
Tabi ki çok tatlısın
Benim de apartmanda gelen giden komşum pek yok. Birkac kişiyi öyle tanıyorum, en son biri Umut 3 aylıkken aşure getirmişti, bebeğe de ver demişti bir daha da görmedim :)
Dur o zaman bu arkadaşın kızgın fotosunu koyayım da tam olsun.
Bence en iyisini yapıyor ben tam destekcinimfancynancy
Çok teşekkürler canım ya kızım daha iyi çok şükür ama ben hiç dınlenemedıgımden sanırım atlatamadımGeçmiş olsun sizde kızınla hastaymışsınız, nasıl oldunuz?
Superrr ben de yaparım ne zaman başlıyoruzHer gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergın
Bugun olmadı dıyelım
Yarına devreder
Ben varımmmmm
Bu hafta hic menu paylasmadigimin farkinda bile degildim benkızlar
az önce oturdum tek tek geçmişe baktım
durum hiç parlak değil öncelikle hepiniz bu takıma ilk sayfadaki kuralları okuyarak geldiniz nedir bu kurallar günlük 5 mesaj ve menü hadi haftasonlarını ihmal edelim
***5. Takım 551. Etap***
servey (65,7/) 5 adet mesaj yazmış hiç menü yok
moni (82,7/) 18 adet mesaj yazmış hiç menü yok
inatettimolacak (60,3/) sıfır mesaj yazmış bir de özgecim sen kaptan yardımcısı olacaksın lütfen takıma uğra biraz
lydznp (79,5/) 18 adet mesaj yazmış 1 adet menü var
bluedolphin (93/) 57adet mesaj yazmış ve menüleri tam teşekkür ederim sana gülden cim
prensesss016 (59,2) 25 adet mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
besbb9 (78) 18 mesaj yazmış 2 kere menü yazmış
gben (68,8) 17 mesaj yazmış hiç menü yazmamış
5. Takım Ortalaması: %
esd_04 (91,4/) yeni üye baş. 17 mesaj yazmış 4 kere menü yazmış
arkadaşlar liste dışı olanları yazmadım sadece aday üyeye baktım listeye girebilir mi diye
görünen o ki şu anda sadece bluedolphin arkadaşımız kurallara uymuş onun haricinde kimse uymamış
yukarıdaki durumunuza bakarak lütfen varsa mazeretlerinizi yazın muaf edeyim değilse hepiniz birer uyarı alacaksınız ve haftaya da aynı durum olursa maalesef kabul ettiğiniz ama uygulamadığınız kurallarımızı uygulayacağız
liste kurallarını da yazayım da ilk sayfadan bakmak zorunda kalmayın arkadaşlar
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
Cok haklisin morordek dikkat edecegim. Suyum bugun tamam, yuruyus 2 saat, ayrica baska spor yapmadim.Evet kaptanımız gerekli açıklamaları yaptı, umarım herkes ders çıkarır. Listeden 3 kişi ayrıldı bu hafta, 2 mezun 1 kişi de izinli. Geriye kalan arkadaşlar için etiketleyerek açıklama yapayım:
lydznp @prensesss016 @bluedolphin besbb9 gben bu hafta her gün hepinizden menü istiyorum, eksiksiz! Yedikleriniz, spor ve su olacak. Kaçamak istemiyorum, spor her gün en az 30 dk yürüyüş ayarında olmalı. Su 2.5 - 3 lt olacak, çayları falan hesaba katmayın saf su olarak 2.5-3 lt içeceksiniz.
Bu hafta artı ya da sabit gelenler haftaya gözüm özellikle üzerinizde. Eğer ki yine sabit ya da artı gelinirse biletinizi keseceğim.
esd_04 deneme süren haftaya doluyor, iki haftadır süper eksilerle geldin ama deneme süresinden dolayı listeye alamıyorduk. Haftaya yine güzel bir eksi ile gelirsen listeye alma durumunu değerlendireceğiz.
Çok sağol canım yaa kız daha iyi bende inşallah hafta sonu toparlayacağımGeçmiş olsun umarım kızın da sen de daha iyisinizdir
Evet ya takim ruhu cok onemlii mesela simdi baktim 100 mesaj var sok oldum ve heyecanliyim acaba neler yazdiniz ama sirayla cevaplamasam hic olmuyor alintilari eklerken karistiriyorum sonra duzeltemeyip siliyorum yazdijlarimi. Tek tek yazmak beni kurtarcakk.@toplight vemorordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
insallah canim bende menu paylasimima ve gunluk mesaj sayima cok dikkat edecegim artik sporuma da basliyorum ki kesin 88 olucam haftayaİnsaallah senle beraber ben de mutlulugunu paylasicam haftaya canimm
canim sen kendin icin hayirli olani bilirsin ama izne ayrilanlar kilo aliyor gozlemledigim bu sekilde.hayırlı akşamlar ,
paylaşımda bulunamıyordum üzerine de kilo alınca izne ayrılmak kaçınılmaz oldu.bir müddet sadece okurum paylaşım da bulunmam.inşallah hem takımım hem de benim için hayırlı bir karar olur.
seviliyorsunuz
uyarilarin hepsini dikkate aldim aslinda mazeret olarak gormeyin ama cok fazla mesaj goremedigim zamanlarda kontrol edip bisey yazmadan ciktigim cok oldu bundan sonra asla yapmayacagim hic bisey goremezsem selam yazarim :))Evet kaptanımız gerekli açıklamaları yaptı, umarım herkes ders çıkarır. Listeden 3 kişi ayrıldı bu hafta, 2 mezun 1 kişi de izinli. Geriye kalan arkadaşlar için etiketleyerek açıklama yapayım:
lydznp @prensesss016 @bluedolphin besbb9 gben bu hafta her gün hepinizden menü istiyorum, eksiksiz! Yedikleriniz, spor ve su olacak. Kaçamak istemiyorum, spor her gün en az 30 dk yürüyüş ayarında olmalı. Su 2.5 - 3 lt olacak, çayları falan hesaba katmayın saf su olarak 2.5-3 lt içeceksiniz.
Bu hafta artı ya da sabit gelenler haftaya gözüm özellikle üzerinizde. Eğer ki yine sabit ya da artı gelinirse biletinizi keseceğim.
esd_04 deneme süren haftaya doluyor, iki haftadır süper eksilerle geldin ama deneme süresinden dolayı listeye alamıyorduk. Haftaya yine güzel bir eksi ile gelirsen listeye alma durumunu değerlendireceğiz.
çok haklısınız bu uyarı bizim için iyi olacakEvet kaptanımız gerekli açıklamaları yaptı, umarım herkes ders çıkarır. Listeden 3 kişi ayrıldı bu hafta, 2 mezun 1 kişi de izinli. Geriye kalan arkadaşlar için etiketleyerek açıklama yapayım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?