Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet tatlım, herşey bizde başlayıp bitiyor. Bu kiloları aldıysam sorumlusu tamamen benim. Olsun zararın neresinden dönersem kardır artık.

Bi istiyorum bi istemiyorum dünürüm arada derede içiyor işte. Kıyamıyorum
Kiyamamakta haklisin bence
Bir eski nesilde ilkokulda bile sut emen cocuklar varmis ama mama sanayinin gelisimiyle uzun emzirmek inek misin modullu bir asagilama aracina donmus saka gibi Ben kendimce arastirmami yaptim ufak bir kuple paylasayim bir link:
http://www.lllturkiye.org/2016/09/cengiz-hann-diyarnda-emzirme.html?m=1
Bir de en basiti, annelik icgudusu diye bir sey var. İcinden bir ses sana yapma diyor ki onu dinliyorsun. Ve dinlemelisin

Hemen iyilesirsin sen yaa hastayken bile dikkat etmissin diyetine maasallah. Kendini olc bence once. Bakalim sen ne kadar yapabiliyorsun, ona gore ilerlersin.

Tatlım çok teşekkürler, linke bakmaya halim kalmadı. Sakin kafayla yarın okuyacağım kesinlikle

Oo varmı öyle becerilerin de? Ferah gibi sende zeynoya bişiler dik :) ya da biriktir, feraha git orda yapın kahve eşliliğinde :)
Makine kullanmayı bilmiyorum. Bilsem yapardım pek çok şey. Ferah kadar beceremeyebilirim. Ev ekonomisi dersimiz vardı bizim. Dikiş dikmeyi örgü örmeyi öğretirlerdi okulda

Ya bi isveç yapıp motivasyon kazanmak istiyorum, bi izin vermiyorsunuz ki.
Yok isveç sana.
Bak dün bir diyetisyen diyordu. Uzun süre yada hayatında hiç diyet yapmamış biri kesinlikle detoks yapmamalı. Öncelikle kilo vermeye normal diyetle başlayıp kilosu durduğu zaman yapmalı diyor. Senin başlamaya gönlün yok. Çok kilon olmayınca da idare ediyorsun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…