- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.061
Evet tatlım, herşey bizde başlayıp bitiyor. Bu kiloları aldıysam sorumlusu tamamen benim.Evet ya takim ruhu cok onemlii mesela simdi baktim 100 mesaj var sok oldum ve heyecanliyim acaba neler yazdiniz ama sirayla cevaplamasam hic olmuyor alintilari eklerken karistiriyorum sonra duzeltemeyip siliyorum yazdijlarimi. Tek tek yazmak beni kurtarcakk.
Canim ben ciddi uzuldum adina, kendimi senin yerine koyuyorum ki farkli degilin ben de.. Ama uzulme hep birlikte tek tek inicez o kilo basamaklarinii.
iddialar baslamiss tebrikler. ben simdi uyumadan dusuneyim yarin kendi yolumu cizeyim bakalim kararlarimi birlikte degerlendiririz.Her gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergın
Bugun olmadı dıyelım
Yarına devreder
Ben varımmmmm
Kiyamamakta haklisin benceBi istiyorum bi istemiyorum dünürüm arada derede içiyor işte. Kıyamıyorum
supersin canim bu saatte azmin mukemmelşu anda eliptik kullanıyorum kızlar. 26. Dakikadayım, sonra ip ve sonra banyo ve sonra cuupppp yatağa. Napim bebeler anca uyudu benim saatlerim başladı
Hemen iyilesirsin sen yaa hastayken bile dikkat etmissin diyetine maasallah. Kendini olc bence once. Bakalim sen ne kadar yapabiliyorsun, ona gore ilerlersin.Çok teşekkürler canım ya kızım daha iyi çok şükür ama ben hiç dınlenemedıgımden sanırım atlatamadım
Ancak geldım eve çok geç yazabılıyorum kusura bakmayın
Menümü bildiriyorum
Sabah 1 yumurta 5 zeytın 2 tam buğday ekmeği domates salatalık
Kahvaltıyı çok geç yaptığım ıcın ara yok
Öğlen tavuk ızgara 1 dilim ekmek
Ara mandalına
Akşam, öğlenı dışarıda yendiğim ıcın kendımce kalorı dengelemesi yaptım ve sadece 3 tane kestane yedım
Su bugün az içtim gibi hıssedıyorum ölçemedim o yüzden yatana kadar yoğun su ıcıp sabaha kadar 3 kere tuvalete gitmeyi planlıyorum
Spora gelince bugün ip aldım kendıme yarın ip atlamaya başlayacağım sizce kaç dakikayla başlayayım hıc bir bilgim yok bu konuda
Katiliyorum bugunden basladik 100 mesaj okumak ne demek, cok hosuma gittiii.çok haklısınız bu uyarı bizim için iyi olacak
Olaydan nasil koptuysan menulerin nasil paylasildigini unutmussunAra öğünümde 2 mandalina ve yarım avuç kadar da Antep fıstığı vardı. Unutmuşum yazmayıbesbb9 un menüyü görünce aklıma geldi
Tatlım çok teşekkürler, linke bakmaya halim kalmadı. Sakin kafayla yarın okuyacağım kesinlikleKiyamamakta haklisin bence
Bir eski nesilde ilkokulda bile sut emen cocuklar varmis ama mama sanayinin gelisimiyle uzun emzirmek inek misin modullu bir asagilama aracina donmus saka gibiBen kendimce arastirmami yaptim ufak bir kuple paylasayim bir link:
http://www.lllturkiye.org/2016/09/cengiz-hann-diyarnda-emzirme.html?m=1
Bir de en basiti, annelik icgudusu diye bir sey var. İcinden bir ses sana yapma diyor ki onu dinliyorsun. Ve dinlemelisin
Sağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbursupersin canim bu saatte azmin mukemmel
Ya sorma sormaOlaydan nasil koptuysan menulerin nasil paylasildigini unutmussun
İyi geceler canımHaydi hepinize kocaman öpücükler fıstıklar, ben kaçaaarrrr
İyi geceler
Ooohh mukemmelllSağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbur
35 dk eliptik
520 ip
Bittiiimmmm
Makine kullanmayı bilmiyorum. Bilsem yapardım pek çok şey. Ferah kadar beceremeyebilirim. Ev ekonomisi dersimiz vardı bizim. Dikiş dikmeyi örgü örmeyi öğretirlerdi okuldaOo varmı öyle becerilerin de? Ferah gibi sende zeynoya bişiler dik :) ya da biriktir, feraha git orda yapın kahve eşliliğinde :)
Yok isveç sana.Ya bi isveç yapıp motivasyon kazanmak istiyorum, bi izin vermiyorsunuz ki.
Ben ben ben.... 750 ip atlandi.Her gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergın
Bugun olmadı dıyelım
Yarına devreder
Ben varımmmmm
Yok kaptanım bu hafta eksi gelmek zorundayımCanim evet listede kimse kalmadi agerlydznp de bu hafta sabit gelirse izne ayrilacak isin kotusu yeni giren listeye arkadaslarin izin haklari yok 2 ay takim kurallari uygulanirsa durum fena acil yeni uyeye ihtiyac var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?