Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hâlâ çok sevimlisin

Tekrar geçmiş olsun canım. Dk hesabı yapma bence şimdilik. Baslangicta çok atlayamazsın zaten. 50-100 ile başla. Arada ip takılıyor zaten ben o zamanlarda parmak ucunda uzanıp bacaklarımı da esnetiyorum iyi geliyor. Sonra 100 100 denersin. Ayakkabısız sakın atlama. 2.si de parmak ucu ile atliyorsun topuk yere değmeyecek. Sakatlanma dikkat et kendine

Herkese günaydın.
Gece kuşları geç saatlere kadar takılmış. Bende sabah horozu gibi açılış yapayım bari
Dün aksam menümü revize etmem gerekecek bol salata 1kk peynir 1 dilim çavdar ekmediydi niyetim ama kocisim tavuk haşlamış, salata yapmış.
Çorbam da vardı. Bende ekmek yerine 1 kase çorba içtim. Bol salata ve peynir yerine de 1 haşlanmış baget yedim.

Ara öğünümde 2 mandalina ve yarım avuç kadar da Antep fıstığı vardı. Unutmuşum yazmayı besbb9 un menüyü görünce aklıma geldi
okur böyle seyler canım olsun

Katiliyorum bugunden basladik 100 mesaj okumak ne demek, cok hosuma gittiii. İyi ki nota almisiz iste her şerde bir hayir var
aynen canım bu hafta bizim takımımız için cok iyi geçeceğine inanıyorum bütün takımlar içinde 1. Biz oluruz inşallah :)

Sağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbur
35 dk eliptik
520 ip
Bittiiimmmm
tebrikler canm gece gece baya yapmışsın

Ben ben ben.... 750 ip atlandi.
ama pilates yapamadım. Kızımın kalbi kırılmış. Onun kırık kalbini tamir ettim
tebrikler canım kıyamam kaç yaşında kızın

yaşında canım. Babası kırmış kalbini bir içli ağladı ki dayanamadım. Önce babası ilgilensin dedim ama... Nasıl olduysa ibre bana döndü senin yüzünden kalbim kırıldı demeye başladı

Cok iyi yaptiniz silkindik kendimize geldik cok sukur hepimiz yazmaya basladik

yaşında canım. Babası kırmış kalbini bir içli ağladı ki dayanamadım. Önce babası ilgilensin dedim ama... Nasıl olduysa ibre bana döndü senin yüzünden kalbim kırıldı demeye başladı
yazmissin erken sordum diger mesajlari okumadan annesi ilgilenijce daha cok ilgilensin istemis hiihih akilli bidik

Günaydınlar
Sınav görevine geldim ama asayiş berkemal mi diye kontrol edeyim dedim. Bir sürü mesaj okumayalı baya olmuştu bu takımda, dün iyi silkelemişiz sizi sanırım :)
Hadi bakalım hafta sonu diye abartmayın sakın, avatarımdaki gibi gözlerim üzerinizde ona göre

Cok haklisin morordek dikkat edecegim. Suyum bugun tamam, yuruyus 2 saat, ayrica baska spor yapmadim.
2 saat yürüyüs süper, suyun da tamam, menün de çok kötü değildi canım. Bu şekilde devam.
Haklısın ama artık herkesi uyardığımız için herkes yazmak durumunda. Sen gene de menülerini aksatmadan yazmaya devam et şekerim
Menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
1 yumurta

Ara mandalina

Öğlen
Ispanak
Yoğurt

Ara yeşil elma

Ara ayva

Akşm
Kapuska
Yoğurt

Su 2 litre
Gece yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
Güzel menü canım. Sanırım hala hastasın spor olmadığına göre?
Ben kendisini bu konuda oldukca destekliyorum, sen de bendenmissin ne güzel :) bu gidisle bıraktırmayacagız
Sağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbur
35 dk eliptik
520 ip
Bittiiimmmm
Süpersinnnn
Ben ben ben.... 750 ip atlandi.
ama pilates yapamadım. Kızımın kalbi kırılmış. Onun kırık kalbini tamir ettim
Oh oh bir güzel spor da burada
Hâlâ çok sevimlisin
Ne yapsam da ciddi olsam acabaaaa
Menü halen iyi kaçamak yok

hayırdır şekerim ne sınavı var haftaya açıköğretim var da bu hafta merak ettim

Çok korktum

Kac kg sun şimdı

69

Bi istiyorum bi istemiyorum dünürüm arada derede içiyor işte. Kıyamıyorum

2 yaş bana sanki zorunlu bişeymiş gibi gelmişti, direkt 2 yaşa 1 hafta kala kesmiştim. O öyle bi görevdi benim için sanırım.

Ayyyy bende aletli pilatese başliycim galibaaaa. Kızkardeşim yakınıma taşınıyor Mert’i bırakıp gidebilirim.

Ay onu bende istiyorum ama çok pahalı ya.

gben in gönderdiği linki okudum canım. Mogollar son çocuklarda daha ziyade istediği kadar emziriyorlarmis. 9 -10 yaş. Hatta ve hatta süt olup çocuğu emmeyen anneler isteyen herkesi emziriyor yada sütünü sağıp aile halkına ikram ediyormuş. Çocuklar genelde birbirleri ile bu konuda dalga geçerlerse anne memesinden ayrılıyormuş. Gibi gibi gibi.....
Tam fancynancy ve senlik yani

69

2 yaş bana sanki zorunlu bişeymiş gibi gelmişti, direkt 2 yaşa 1 hafta kala kesmiştim. O öyle bi görevdi benim için sanırım.

Ay onu bende istiyorum ama çok pahalı ya.
Bildiğim kadarıyla pilates için biraz kilo vermek gerekiyor ama ben yapabilen herkesin yapması gerektiğine inanıyorum. Ancak aletli pilates ile ilgili bilgim yok. Geçen de kampanya gördüm nerede hatırlamıyorum ama 1 aylık ücreti 680tl mi ne öyle birşeydi. Icimizde bir gizli zengin daha var demek ki

Makine kullanmayı bilmiyorum. Bilsem yapardım pek çok şey. Ferah kadar beceremeyebilirim. Ev ekonomisi dersimiz vardı bizim. Dikiş dikmeyi örgü örmeyi öğretirlerdi okulda

AA onu gören son nesilim sanırım, atkı örmüştüm, etek dikmiştim, Etamin işlemiştim, başka ne vardı unuttum :)

Ya öyle diyorsunuz da ben hedeften uzaklaştıkça bişi yapmasım gelmiyo, azıcık hedefe yaklaşsam olmaz mı?

Açık etti kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…