- 23 Ağustos 2012
- 14.826
- 39.212
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.101
Evet tam bizlik, askere gidene kadar emzireceğimgben in gönderdiği linki okudum canım. Mogollar son çocuklarda daha ziyade istediği kadar emziriyorlarmis. 9 -10 yaş. Hatta ve hatta süt olup çocuğu emmeyen anneler isteyen herkesi emziriyor yada sütünü sağıp aile halkına ikram ediyormuş. Çocuklar genelde birbirleri ile bu konuda dalga geçerlerse anne memesinden ayrılıyormuş. Gibi gibi gibi.....
Tamfancynancy ve senlik yani
Sağol tatlım sana da mutlu hafta sonları
Nesil olarak oncesi mi sonrasi miyim bilemedim ama ben de islemistim etamin. Elbise, etek, pantolon dikebiliyorum makineyleAA onu gören son nesilim sanırım, atkı örmüştüm, etek dikmiştim, Etamin işlemiştim, başka ne vardı unuttum :)
Ya öyle diyorsunuz da ben hedeften uzaklaştıkça bişi yapmasım gelmiyo, azıcık hedefe yaklaşsam olmaz mı?
Açık etti kendini
oyyy kıyamam ona zaten hep annelere döner ibreler :)yaşında canım. Babası kırmış kalbini bir içli ağladı ki dayanamadım. Önce babası ilgilensin dedim ama... Nasıl olduysa ibre bana döndü senin yüzünden kalbim kırıldı demeye başladı
Valla dünkü uyarı baya iyi oldu arada böyle gerekiyor :)Günaydınlar
Sınav görevine geldim ama asayiş berkemal mi diye kontrol edeyim dedim. Bir sürü mesaj okumayalı baya olmuştu bu takımda, dün iyi silkelemişiz sizi sanırım :)
Hadi bakalım hafta sonu diye abartmayın sakın, avatarımdaki gibi gözlerim üzerinizde ona göre
yok iyiyim ama dün yapamadım sabah akşam misafir vardı uyarıyıda geç gördüm bugün başlıyorum inş spora :)2 saat yürüyüs süper, suyun da tamam, menün de çok kötü değildi canım. Bu şekilde devam.
Haklısın ama artık herkesi uyardığımız için herkes yazmak durumunda. Sen gene de menülerini aksatmadan yazmaya devam et şekerim
Güzel menü canım. Sanırım hala hastasın spor olmadığına göre?
Ben kendisini bu konuda oldukca destekliyorum, sen de bendenmissin ne güzel :) bu gidisle bıraktırmayacagız
Süpersinnnn
Oh oh bir güzel spor da burada
Ne yapsam da ciddi olsam acabaaaa
Menü halen iyi kaçamak yok
Hadi bakalım artık bahane yok :)yok iyiyim ama dün yapamadım sabah akşam misafir vardı uyarıyıda geç gördüm bugün başlıyorum inş spora :)
Merhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
Hoşgeldın aramızaaaaMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
Hergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
HoşbuldummmmCanım hoşgeldin, ne güzel hedeflerin varmış, başaracağına eminim :)
Seni davet eden tatlış kaptan yardımcımızmorordek hedef ve başlangıç kilonu kaydeder :)
Kaptanımıztoplight
Sanırım önce mezuniyet hemen ardından da düğünün var, allah yolunu açık etsin, koşturmacalı ama bi o kadar da zevkli bi yol bu :)
Ne mezunusun bu arada?
HoşbuldummmHoşgeldın aramızaaaa
Hayırlınolsun cumletennnnnSeni zıpzıp bakanı ilan ediyorum
Makine kullanmayı bilmiyorum. Bilsem yapardım pek çok şey. Ferah kadar beceremeyebilirim. Ev ekonomisi dersimiz vardı bizim. Dikiş dikmeyi örgü örmeyi öğretirlerdi okulda
Hedefe isveçle yaklaşmaz uzaklaşırsın. 10günde 10 kilo verip 20 kilo almak mı istiyorsun senAA onu gören son nesilim sanırım, atkı örmüştüm, etek dikmiştim, Etamin işlemiştim, başka ne vardı unuttum :)
Ya öyle diyorsunuz da ben hedeften uzaklaştıkça bişi yapmasım gelmiyo, azıcık hedefe yaklaşsam olmaz mı?
Açık etti kendini
Evet bence de bedelli yapsınlarEvet tam bizlik, askere gidene kadar emzireceğim
Aa hatta askerliği de bedelli yapar belki, hiç kesmem
Sağol tatlım sana da mutlu hafta sonları
Hoşgeldin SemaMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?