Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet tam bizlik, askere gidene kadar emzireceğim
Aa hatta askerliği de bedelli yapar belki, hiç kesmem
Günaydın hanımlar, mutlu haftasonları :)

morordek ördekcim kolay gelsin.
Sağol tatlım sana da mutlu hafta sonları

Nesil olarak oncesi mi sonrasi miyim bilemedim ama ben de islemistim etamin. Elbise, etek, pantolon dikebiliyorum makineyle

yaşında canım. Babası kırmış kalbini bir içli ağladı ki dayanamadım. Önce babası ilgilensin dedim ama... Nasıl olduysa ibre bana döndü senin yüzünden kalbim kırıldı demeye başladı
oyyy kıyamam ona zaten hep annelere döner ibreler :)

Valla dünkü uyarı baya iyi oldu arada böyle gerekiyor :)
yok iyiyim ama dün yapamadım sabah akşam misafir vardı uyarıyıda geç gördüm bugün başlıyorum inş spora :)

Merhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.

Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh

Canım hoşgeldin, ne güzel hedeflerin varmış, başaracağına eminim :)

Seni davet eden tatlış kaptan yardımcımız morordek hedef ve başlangıç kilonu kaydeder :)

Kaptanımız toplight

Sanırım önce mezuniyet hemen ardından da düğünün var, allah yolunu açık etsin, koşturmacalı ama bi o kadar da zevkli bi yol bu :)

Ne mezunusun bu arada?

Hoşgeldın aramızaaaa

Hoşbuldummmm
Çook teşekkür ederimm
diş hekimliği okuyorum 6 ayım kaldı inşallah
Hoşgeldın aramızaaaa
Hoşbuldummm

Makine kullanmayı bilmiyorum. Bilsem yapardım pek çok şey. Ferah kadar beceremeyebilirim. Ev ekonomisi dersimiz vardı bizim. Dikiş dikmeyi örgü örmeyi öğretirlerdi okulda

Ay bende annemden göre göre hevesle kullanmayı öğrendim aslında bir kursa gidip bildiklerime cila atsam ne güzel olur. Ama Mert’in okula başlaması lazımmmm anca o zaman.

Hedefe isveçle yaklaşmaz uzaklaşırsın. 10günde 10 kilo verip 20 kilo almak mı istiyorsun sen
Evet çaktırmadan gizli zenginler çıkıyor piyasaya

Hoşgeldin Sema

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…