Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bende annemden göre göre hevesle kullanmayı öğrendim aslında bir kursa gidip bildiklerime cila atsam ne güzel olur. Ama Mert’in okula başlaması lazımmmm anca o zaman.
Annem biz küçükken dikerdi makinede. eski singerlerden vardı masalı. sonra çantalıdan aldı ama bende heves yoktu o zaman

Hoşgeldin canım
Umarım hedeflerine ulaşırsın. Tekrarı olmayan bu özel günlerini kendi görüntüden memnun ruhunu iyileştirmiş şekilde karşılasın :)

Selam kızlar
Bugun tembellik yapıyorum. Gören de dün çok çalıştım sanacak :) yemek memek yok. Kendime bir menü uydurayım dedim. protein sıkıntım vardı. kocam kanat istiyor akşam için, çok yağlı diye ben istemedim kırdım 2 yumurta öğlen için tamam :)

Sabah ; 2 dilim kaçar 2 dilim kadar aşkım sevgilim baget ekmeği :)

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen ; 2 yumurta ile dereotlu naneli omlet 2 dilim ekmek

Ara ; 2 dilim ananas 10 fındık

Akşam ; 1 çig kabak 4 kaşık yoğurt dereotu nane ile

Ara 1 bardak süt belki kakaolu

3 litre su ( daha yarım litre içmedim)
3 kupa Yeşilçay
Spor yok

Canım hoş geldın bende henüz keskin olarak alınmadım lısteye haftaya kısmetse

Hergun yeterı kadar sayfaya yazmaya ve menünü yazmaya özen göster olur mu

Umarım ıstedıgın kıloya ınıp incecik bir gelin olacaksın

Bidi bidi okudum bende. Çocuğumu şurda ağız tadıyla iki emzitrmiyonuz yaaaa. Diycem büyüyünce, bak bu Ayşe teyzen seni mahrum etti memeden

Çüüüşşşş o ne öyle yaaa, param olsa vermem ki. Kızkardeşim dedi ya bizim evin yakınında var gideriz diye.

Hoşgeldin canım.

Hergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
Tamam beybi

Ne yapıyoruz kızlar, sinirlendikçe kızdıkça strese girdikçe karşı tarafın yüzüne yüzüne kahkahalar atıyoruz hahahaaa iyi bir taktik.
Su içiyoruz, çay içiyoruz, kafeinsiz kahve içiyoruz. 20 dk mücadele ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…