- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.121
tamam canımHergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
bu gün 700 atladık peki ertesi gün 300 atlayabilir miyiz hocaaaammBugun atlanamadı diyelım ertesıngune devredecek ona gore
Annem biz küçükken dikerdi makinede. eski singerlerden vardı masalı. sonra çantalıdan aldı ama bende heves yoktu o zamanAy bende annemden göre göre hevesle kullanmayı öğrendimaslında bir kursa gidip bildiklerime cila atsam ne güzel olur. Ama Mert’in okula başlaması lazımmmm anca o zaman.
Hoşgeldin canımMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
Tamam :) (ben hariç)Hergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
Kafamda deli sorular diyorsun :)bu gün 700 atladık peki ertesi gün 300 atlayabilir miyiz hocaaaamm
yada 1000 atladık ertesi gün tatil mi hocaaammm
5. Heyecanla bekleniyor :)
Yaaaa, daha fiyat sormamıştım, iyi bari takamı duyunca şaşırmam hiç değilse69
2 yaş bana sanki zorunlu bişeymiş gibi gelmişti, direkt 2 yaşa 1 hafta kala kesmiştim. O öyle bi görevdi benim için sanırım.
Ay onu bende istiyorum ama çok pahalı ya.
Canım hoş geldın bende henüz keskin olarak alınmadım lısteye haftaya kısmetseMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
Yaaa ölecegim şimdi ben 50 tane de 6 kere yandım ve kan ter içinde kaldımHergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
Yaaa ölecegim şimdi ben 50 tane de 6 kere yandım ve kan ter içinde kaldım
İp atlamayı unutmuşum yarebbiiiimmm
Ama söz bu geceye kadar 500 e ulaşacağımmm
Nasıl kestin wendicim? Herkesin tecrübesine ihtiyacım var69
2 yaş bana sanki zorunlu bişeymiş gibi gelmişti, direkt 2 yaşa 1 hafta kala kesmiştim. O öyle bi görevdi benim için sanırım.
Ay onu bende istiyorum ama çok pahalı ya.
Bidi bidi@gben in gönderdiği linki okudum canım. Mogollar son çocuklarda daha ziyade istediği kadar emziriyorlarmis. 9 -10 yaş. Hatta ve hatta süt olup çocuğu emmeyen anneler isteyen herkesi emziriyor yada sütünü sağıp aile halkına ikram ediyormuş. Çocuklar genelde birbirleri ile bu konuda dalga geçerlerse anne memesinden ayrılıyormuş. Gibi gibi gibi.....
Tamfancynancy ve senlik yani
Çüüüşşşş o ne öyle yaaa, param olsa vermem ki. Kızkardeşim dedi ya bizim evin yakınında var gideriz diye.Bildiğim kadarıyla pilates için biraz kilo vermek gerekiyor ama ben yapabilen herkesin yapması gerektiğine inanıyorum. Ancak aletli pilates ile ilgili bilgim yok. Geçen de kampanya gördüm nerede hatırlamıyorum ama 1 aylık ücreti 680tl mi ne öyle birşeydi. Icimizde bir gizli zengin daha var demek ki
Şeymacım yanındayım, hep destek tam destekEvet tam bizlik, askere gidene kadar emzireceğim
Aa hatta askerliği de bedelli yapar belki, hiç kesmem
Sağol tatlım sana da mutlu hafta sonları
Hoşgeldin canım.Merhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Tamam beybiHergun ıp atlanacak 500 adet tamam mı genclerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?