- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.141
Bu kampanyalı fiyat. Normali bilemiyoruzYaaaa, daha fiyat sormamıştım, iyi bari takamı duyunca şaşırmam hiç değilse
Aynen yook :)Hadi bakalım artık bahane yok :)
hoşgeldin canımMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
5. Ben olabilirim uygunsa
Bence sen 5.ye adını yazdır. 500 atlama ama azar azar yetişYaaa ölecegim şimdi ben 50 tane de 6 kere yandım ve kan ter içinde kaldım
İp atlamayı unutmuşum yarebbiiiimmm
Ama söz bu geceye kadar 500 e ulaşacağımmm
Aman ben ne sebep olacağım. O yazıdaki kadınlar gibi çıkarır memeni sallar çağırır emzirirsin oğlunuBidi bidiokudum bende. Çocuğumu şurda ağız tadıyla iki emzitrmiyonuz yaaaa. Diycem büyüyünce, bak bu Ayşe teyzen seni mahrum etti memeden
Yok yok sen deşifre olmak istemiyorsun ben anladımÇüüüşşşş o ne öyle yaaa, param olsa vermem ki. Kızkardeşim dedi ya bizim evin yakınında var gideriz diye.
Nasıl kestin wendicim? Herkesin tecrübesine ihtiyacım var
Ben birşey yemek istiyorsam öncesinde ne yersem yiyeyim, ne içerden içeyim engel değil. Onun için zorlamaya gerek yok diyorum ve o şeyi yemekten vazgeçirmeye çalışıyorum. Bastırılmış duygular patlama yapar yoksa
Şuna bak çok bilmiş bıdıkKızlar +100 ip toplam 150 oldu
Kızım da diyor ki hızlı yapıyorsun anne Yavaş atlamazsan yorulursuuunn
Ahaha bayıldım. Alıp cebimde taşıyasım var :) lazım olunca çıkarıp göstermek için :)
Aynen ben de fark ettim. Mesela çips istiyorum ama gidip fındık yiyorum, meyve yiyorum süt içiyorum. Sonra gidip o çipsi de yiyorum. Bastırmak için yediklerim de ekstra kalori oluyor. Yani kafada bitirince hiç çips istemiyorum. En güzel ruh hali de bu :)Ben birşey yemek istiyorsam öncesinde ne yersem yiyeyim, ne içerden içeyim engel değil. Onun için zorlamaya gerek yok diyorum ve o şeyi yemekten vazgeçirmeye çalışıyorum. Bastırılmış duygular patlama yapar yoksa
Benim arkadaşım sıkı sıkı bağlamıştı. O zaman süt dolmuyor demekRuj canım. Kanıyo dedim yavrum günlerce anne acıyo mu dedi. Biraz travmatik ama yapacak bişi yok kesilecek mecbur.
Ama sonrasında mastit oldum yine, göğüs boşalmayınca da başa bela.
Kesinlikle. Bastırmak için zorlamanın gereği yok. Ya yiyeceksin yada vazgeçeceksin. Hangisini yapabiliyorsanAynen ben de fark ettim. Mesela çips istiyorum ama gidip fındık yiyorum, meyve yiyorum süt içiyorum. Sonra gidip o çipsi de yiyorum. Bastırmak için yediklerim de ekstra kalori oluyor. Yani kafada bitirince hiç çips istemiyorum. En güzel ruh hali de bu :)
Bastırmak demek yarım saat sonra yemek demek bizim için. Dediğin gibi ya yiyeceksin ya vazgeçeceksin :)Kesinlikle. Bastırmak için zorlamanın gereği yok. Ya yiyeceksin yada vazgeçeceksin. Hangisini yapabiliyorsan
evet canim yapabildigim kadar yapicam cunkum azcik bilegim agridi 90 kilo ziplayinca ayak napsin dayanmadiBence sen 5.ye adını yazdır. 500 atlama ama azar azar yetiş
3 yasinda canim ama evet cok bilmis anasinin kuzusuŞuna bak çok bilmiş bıdık
Kaç yaşında
Neva kendi bıraktı ama mastit yaşamadım şükür. Şimdi ne olur bilemem tabii.Ruj canım. Kanıyo dedim yavrum günlerce anne acıyo mu dedi. Biraz travmatik ama yapacak bişi yok kesilecek mecbur.
Ama sonrasında mastit oldum yine, göğüs boşalmayınca da başa bela.
Hep bastırılmış duygularlayız tatlım geçiştirme ya da öteleme fark eder mi? Sen yapabiliyorsan ne ala, bence güzel öneriler. Herkesin kafa farklıBen birşey yemek istiyorsam öncesinde ne yersem yiyeyim, ne içerden içeyim engel değil. Onun için zorlamaya gerek yok diyorum ve o şeyi yemekten vazgeçirmeye çalışıyorum. Bastırılmış duygular patlama yapar yoksa
Hahahaaaa di mi ama yaaaaaaAhaha bayıldım. Alıp cebimde taşıyasım var :) lazım olunca çıkarıp göstermek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?