Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah 1 bardak sirkeli su

Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Ara yeşil elma

Öğlen
Tavuklu salata
Salata

Ara portakal
Ara Yeşilçay

Akşam
Yeşil mercimek
Yoğurt

Su 2 buçuk litre
Spor 250 ip atlama 25 dk da 500 kalori

Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon

Merhaba kizlarr
Sema hosgeldinn alintilamistim mesaji ama bir klasik olarak silinmis.
Yine disardaydim tum gun yuruyus 2 saat ciuvvv.
Bugunku menum:
Kahvalti-ogle arasi:
2 tbe kasarli tost
Ara: 8 cigbadem
Aksam: kurufasulye yogurt
Gece de meyve yerim en fazla bakalim belki. Cok az oldu ama yiyecek firsat bulamadim bulsam da pek saglikli bir sey olmazdi

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)
Hedef kilon kaç canım onu da kaydedeyim.
Önceden de yarıştıysan kuralları biliyorsundur, senden bol paylaşım bekliyoruz :)
Tekrarı olmayan bu özel günlerini kendi görüntüden memnun ruhunu iyileştirmiş şekilde karşılasın :)
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)
Bidi bidi okudum bende. Çocuğumu şurda ağız tadıyla iki emzitrmiyonuz yaaaa. Diycem büyüyünce, bak bu Ayşe teyzen seni mahrum etti memeden
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorum
Şeymacım yanındayım, hep destek tam destek

İşte menüüüüüü
Olsun az da olsa sağlıklı olmuş

Ruj canım. Kanıyo dedim yavrum günlerce anne acıyo mu dedi. Biraz travmatik ama yapacak bişi yok kesilecek mecbur.

Ama sonrasında mastit oldum yine, göğüs boşalmayınca da başa bela.
masallah emmiş ya ne güzel beynim kızım 2,5 ay emebildi maalesef bende mastit apse oldu yumruk kadar sonra o vücuda sardı ameliyat olmak zorunda kaldım narkoz tadındandır dediler emmedi sonra
hala çok üzülürüm aklıma geldikçe öyle de böyle de büyüyorlar ama bir annenin emzirebilmesi çok farklı güzel bir duygu maşallah size

Ya kısmet işi bu emzirme işleri de, geçmiş olsun canım, çok zor o mastit.

Düğün davetiyemde böyle bir şeyler yazıyordu

cuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
Günlük menü spor ve su tüketimini yazdığın paylaşımlar, pazartesi cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Cuma yarışma için şart zaten, pazartesi ise haftasonunu daha kontrollü geçirmek için kendimiz takım içinde tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…