- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.161
3 yasinda canim ama evet cok bilmis anasinin kuzusu
Aynen çok yakınmış kızım da kasım 2014 doğumlu tek çocuk mu senınde?Bizim çocukların arası yakın sanki, kızım temmuz 2014 doğumlu benim. Seninki?
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)Merhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)Tekrarı olmayan bu özel günlerini kendi görüntüden memnun ruhunu iyileştirmiş şekilde karşılasın :)
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorumBidi bidiokudum bende. Çocuğumu şurda ağız tadıyla iki emzitrmiyonuz yaaaa. Diycem büyüyünce, bak bu Ayşe teyzen seni mahrum etti memeden
Şeymacım yanındayım, hep destek tam destek
İşte menüüüüüüMenüm
Sabah 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara yeşil elma
Öğlen
Tavuklu salata
Salata
Ara portakal
Ara Yeşilçay
Akşam
Yeşil mercimek
Yoğurt
Su 2 buçuk litre
Spor 250 ip atlama 25 dk da 500 kalori
Yatmadan önce yoğurt pulbiber limon
Olsun az da olsa sağlıklı olmuşMerhaba kizlarr
Sema hosgeldinn alintilamistim mesaji ama bir klasik olarak silinmis.
Yine disardaydim tum gun yuruyus 2 saat ciuvvv.
Bugunku menum:
Kahvalti-ogle arasi:
2 tbe kasarli tost
Ara: 8 cigbadem
Aksam: kurufasulye yogurt
Gece de meyve yerim en fazla bakalim belki. Cok az oldu ama yiyecek firsat bulamadim bulsam da pek saglikli bir sey olmazdi
masallah emmiş ya ne güzel beynim kızım 2,5 ay emebildi maalesef bende mastit apse oldu yumruk kadar sonra o vücuda sardı ameliyat olmak zorunda kaldım narkoz tadındandır dediler emmedi sonraRuj canım. Kanıyo dedim yavrum günlerce anne acıyo mu dedi. Biraz travmatik ama yapacak bişi yok kesilecek mecbur.
Ama sonrasında mastit oldum yine, göğüs boşalmayınca da başa bela.
Aynen çok yakınmış kızım da kasım 2014 doğumlu tek çocuk mu senınde?
masallah emmiş ya ne güzel beynim kızım 2,5 ay emebildi maalesef bende mastit apse oldu yumruk kadar sonra o vücuda sardı ameliyat olmak zorunda kaldım narkoz tadındandır dediler emmedi sonra
hala çok üzülürüm aklıma geldikçe öyle de böyle de büyüyorlar ama bir annenin emzirebilmesi çok farklı güzel bir duygu maşallah size
İlk sene aylar çok fark ediyor ama sonrasında ara kapanıyor canım doğrudur yani senin de Doğum kiloları mı kaldıEvet canım tek benim de, yeğenim var o da 22 kasım doğumlu, onunla aynıymış kızın. Şimdi bizimkiyle kanka, hiç fark yok aralarında.
Sağol canım aynen kısmet işiYa kısmet işi bu emzirme işleri de, geçmiş olsun canım, çok zor o mastit.
Düğün davetiyemde böyle bir şeyler yazıyorduHoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)
Hedef kilon kaç canım onu da kaydedeyim.
Önceden de yarıştıysan kuralları biliyorsundur, senden bol paylaşım bekliyoruz :)
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorum
İşte menüüüüüü
Olsun az da olsa sağlıklı olmuş
Günlük menü spor ve su tüketimini yazdığın paylaşımlar, pazartesi cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Cuma yarışma için şart zaten, pazartesi ise haftasonunu daha kontrollü geçirmek için kendimiz takım içinde tutuyoruzcuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
servey cimm beni de yazabilir misin bugun 150 oldu ama devam edicem ilk gunler 500 yapamasam da bi haftaya kadar yetisirim size acigimi da kapatirim
1-Aynen yook :)
hoşgeldin canım
5. Ben olabilirim uygunsa
İlk gunden zorlamaYaaa ölecegim şimdi ben 50 tane de 6 kere yandım ve kan ter içinde kaldım
İp atlamayı unutmuşum yarebbiiiimmm
Ama söz bu geceye kadar 500 e ulaşacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?