Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
Hoşgeldin
Ilk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini buraya yazar mısın? Denizcigim de söylemiş zaten, cuma sabahları yarışma için kilo bildirimi yapıyoruz.
Su anki kilon kaç? Kac kilo olmak istiyorsun? Biraz da kendinden bahsedersen takımla kaynaşman kolay olur :)
Selam kızlar
Nasıl geçti cumartesi listede yarışan, liste dışı kilo vermeye çalışan herkes için
Menu açısından cok iyi değildi benim. Ipimi bulursam yavastan ip atlayayim diyorum ben de.
1- servey 500 atladım
2- @ldyzynp 500
3- @ferah nickimi unutmuş bu kız yaaaa ilk kez kendimi etiketliyorum fancynancy daha yapmadı, yapacak
4- @özlem
5- esd_04
6- @besbb9
İpppppp ne durumda
Ahaah ferah diye birini etiketlemis bi de

Senin ip umut paşa :) onu bul emzir ipten de güzel :)

Ay evet yaaa, baktım da aktif değil

Yaaa tesekkur ederim aferin alan menum kalp ben

Canim kismet isi emzirme ayni dogum sekli gibi, hic can sikacak birsey degil uzulme Allah saglik versin yeter ki cok ge cmis olsun.

Kusura bakmayin nolur tek tek gondermeye basladim sevmiyorum hic ama alintilari ekleyince telefonumda cok zor oluyor yazmasi, bir iki mesaj sonra usenip tum hepsini siliyordum Patronlardann kirmizi kart gormek istemiyorum boyle idare edicem artik tlfdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…