- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.181
Bebeler uyusun anne spora geçsin :)1-servey 500 atladım
2- @ldyzynp 500
3- @ferah nickimi unutmuş bu kız yaaaailk kez kendimi etiketliyorum fancynancy daha yapmadı, yapacak
4- @özlem
5-esd_04
6- @besbb9
İpppppp ne durumda
Hoşgeldincuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
Menu açısından cok iyi değildi benim. Ipimi bulursam yavastan ip atlayayim diyorum ben de.Selam kızlar
Nasıl geçti cumartesi listede yarışan, liste dışı kilo vermeye çalışan herkes için
Ahaah ferah diye birini etiketlemis bi de1-servey 500 atladım
2- @ldyzynp 500
3- @ferah nickimi unutmuş bu kız yaaaailk kez kendimi etiketliyorum fancynancy daha yapmadı, yapacak
4- @özlem
5-esd_04
6- @besbb9
İpppppp ne durumda
Ipimi bulursam dahil olacağım ben de ama uzun zamandır atlamadığım için 500'den baslayamam
Senin ip umut paşa :) onu bul emzir ipten de güzel :)Hoşgeldin
Ilk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini buraya yazar mısın? Denizcigim de söylemiş zaten, cuma sabahları yarışma için kilo bildirimi yapıyoruz.
Su anki kilon kaç? Kac kilo olmak istiyorsun? Biraz da kendinden bahsedersen takımla kaynaşman kolay olur :)
Menu açısından cok iyi değildi benim. Ipimi bulursam yavastan ip atlayayim diyorum ben de.
Ahaah ferah diye birini etiketlemis bi de
Ay evet yaaa, baktım da aktif değilHoşgeldin
Ilk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini buraya yazar mısın? Denizcigim de söylemiş zaten, cuma sabahları yarışma için kilo bildirimi yapıyoruz.
Su anki kilon kaç? Kac kilo olmak istiyorsun? Biraz da kendinden bahsedersen takımla kaynaşman kolay olur :)
Menu açısından cok iyi değildi benim. Ipimi bulursam yavastan ip atlayayim diyorum ben de.
Ahaah ferah diye birini etiketlemis bi de
Aktif olsa ip atlar mıydı acaba :)Ay evet yaaa, baktım da aktif değil
aynen canim bilegim agridi birazcik zorlamadim bende o yuzdenİlk gunden zorlama
Yavas yavas arttırırsınnnn
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)
Hedef kilon kaç canım onu da kaydedeyim.
Önceden de yarıştıysan kuralları biliyorsundur, senden bol paylaşım bekliyoruz :)
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorum
İşte menüüüüüü
Olsun az da olsa sağlıklı olmuş
Yaaa tesekkur ederim aferin alan menum kalp benHoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)
Hedef kilon kaç canım onu da kaydedeyim.
Önceden de yarıştıysan kuralları biliyorsundur, senden bol paylaşım bekliyoruz :)
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorum
İşte menüüüüüü
Olsun az da olsa sağlıklı olmuş
Canim kismet isi emzirme ayni dogum sekli gibi, hic can sikacak birsey degil uzulmemasallah emmiş ya ne güzel beynim kızım 2,5 ay emebildi maalesef bende mastit apse oldu yumruk kadar sonra o vücuda sardı ameliyat olmak zorunda kaldım narkoz tadındandır dediler emmedi sonra
hala çok üzülürüm aklıma geldikçe öyle de böyle de büyüyorlar ama bir annenin emzirebilmesi çok farklı güzel bir duygu maşallah size
hosgeldinn aramizaacuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
Ben de ozendim yaa nerden aliyorsunuz iplerii
O kadar zor mu yaa ben hic atlamadim kafadan rahat yaparim diyordumIpimi bulursam dahil olacağım ben de ama uzun zamandır atlamadığım için 500'den baslayamam
Bence atlardıAktif olsa ip atlar mıydı acaba :)
Çok teşekkür ederim canım.Helvayı almamış kazanmışsın canım. Gayet güzel bir menü bence umarım sonucunu alırsın :)
Vaaaayyy havaliii. Ben de alcam galibaDecathlonsayaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?