- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.201
Evet şimdi kendisi atlayamasa da o da sahalara dönecek vakti geldiğinde :)))
Oooo ortim nöbetçisin bugünEvet şimdi kendisi atlayamasa da o da sahalara dönecek vakti geldiğinde :)))
Zerre uykum yok ortim. Öyle oturuyorum. Yarın kesin ödem var bende,şimdiden söyleyebilirim :)Oooo ortim nöbetçisin bugün
Yaaaa di miZerre uykum yok ortim. Öyle oturuyorum. Yarın kesin ödem var bende,şimdiden söyleyebilirim :)
Öğleni bilemediğimiz için diyetin kalanı için tebrik ederim.Sabah
Peynirli yumurta
Jambon, krem peynir
2 dilim ekmek
Öğle
Çok cıs vardı affınıza sığınarak yazmiciiimmm
Hem can çekmesin aramızda çok süt veren beybi var
Ara
Filtre kahve sütlü
Akşam
Çok az tereyağında hamsi tava (15 tane yemişimdir en fazla)
2 yk barbunya pilaki
1 dilim ekmek
Çoban salata
Su: 2,5 lt
Spor: 1000 ip
ayni dakikalarda bende 1 muz yedimÇok açım yaaaa galiba 1 tane portakal yiyeceğim.
Çok zorlama ıstersen.evet canim yapabildigim kadar yapicam cunkum azcik bilegim agridi 90 kilo ziplayinca ayak napsin dayanmadi
Benim kızla yaşıtmış. Zamane çocukları çok fena3 yasinda canim ama evet cok bilmis anasinin kuzusu
Kafadan 50 atlarsan sana kupa verebiliriz.O kadar zor mu yaa ben hic atlamadim kafadan rahat yaparim diyordum
Rekora 45le mi gidiyoruzzKafadan 50 atlarsan sana kupa verebiliriz.
Ama önce ayaklarına dolaşır atlayamazsın sonra sonra alisirsin. Ben 1 ara 1 kerede 45atladim dedim rekora gidiyorum galiba. Ip dolandı
Tabi biz bu 500leri dura kalka atlıyoruz. 1 kere de mümkün değil. Tabi bu durmalar soluklanma gibi 3-5 saniyelik.
Hoşgeldin Sema
Canım hoş geldın bende henüz keskin olarak alınmadım lısteye haftaya kısmetse
Hergun yeterı kadar sayfaya yazmaya ve menünü yazmaya özen göster olur mu
Umarım ıstedıgın kıloya ınıp incecik bir gelin olacaksın
Hoşgeldin canım.
Tamam beybi
Aynen yook :)
hoşgeldin canım
5. Ben olabilirim uygunsa
Hoşbuldumm inşallah hepimiz ulaşırız hayallerimizeHoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. İsmim Şeyma. 28 yaşındayım, 8 aylık da bir oğlum var :) Bizim takımdan gelin çok çıktı, umarım seni de hedefine ulaştırıp mutlu mesut evlendiririz :)
Hedef kilon kaç canım onu da kaydedeyim.
Önceden de yarıştıysan kuralları biliyorsundur, senden bol paylaşım bekliyoruz :)
Ne kadar bilgece bir söz, erdin mi Denizcim :)
Ahaha di mi di mi, valla emzirenden başka herkese dert zaten bu olay anlayamıyorum
İşte menüüüüüü
Olsun az da olsa sağlıklı olmuş
canım ben dün 300 tane atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?