- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.221
Umut kilo vermeme yardımcı oluyor ama artık biraz da sıkılaşmam lazım :)Senin ip umut paşa :) onu bul emzir ipten de güzel :)
Güzel menüüü :)bugunun menusu
sabah oglen bir oldu
haslanmis yumurta
2 tam bugday ekmek
domates
salatalik
5 zeytin
peynir
ara mandalina
yesilcay
aksam
ispanak yemegiyle yogurt
ara az sekerli turk kahvesi
2,5 litre su
150 ip
herkese iyi geceler kizlarrr
Olsun olsun sen yeter ki yaz nasıl olduğu mühim değilKusura bakmayin nolur tek tek gondermeye basladim sevmiyorum hic ama alintilari ekleyince telefonumda cok zor oluyor yazmasi, bir iki mesaj sonra usenip tum hepsini siliyordumPatronlardann kirmizi kart gormek istemiyorum boyle idare edicem artik tlfdayken
Hadi bakalım insallah en kısa sürede ulasacaksın hedefine :)Hoşbuldumm inşallah hepimiz ulaşırız hayallerimizeHedefim 58 nasıl göründüğümü unuttum o şekilde çoook zaman önceydi
Çok sevindim fıtık berbat bi şey ya. Benim de belimde 2 tane var, daha gecenlerde yine agrısı tuttu. Hep dikkatli olmak lazımBu arada dünki doktor kontrolünde üzerimden inanılmaz büyük bir yük kalktı
Fıtıkların büyüklüğü evet Ameliyatlık ama sertleşmediği için çok şanslısın dedi
Şükür Fıtıklarım yumuşak dokudaymış ve diğer doktorun dediği gibi omurgaya deyme durumu kesinlikle yokmuş
İyi bir Fizik Tedavi doktoruna başvurFizik tedaviyle fıtıkların ufalma şansı da var en azından bu şekilde Ameliyatı 1 - 2 sene daha geciktirme şansın var dedi
Hee ellerindeki güç kaybı çoğalırda birşeyleri devamlı tutamadığın için düşürürsen Ameliyat kaçınılmaz ama bu diğer doktorun dediği gibi öyle 10 gün içinde asla söz konusu bile olamazo doktor resmen seni acil ameliyata alıp paranı almak için resmen korkutmuş dedi
O an doktoru öpesim geldiokadar rahatladık ki karı koca
Heee güç kaybı tamamen dediğim gibi olursada gelirsen ben yardımcı olmaya çalışırım dedi ( o hastanede Sigorta geçmiyor diye beni Üniversite hastanesine yönlendirmişdi MR ve Tomografi içinAmeliyat da söz konusu olursa yine öyle yaparım demişti )
İlk sene aylar çok fark ediyor ama sonrasında ara kapanıyor canım doğrudur yani senin de Doğum kiloları mı kaldı
Çok sevindim fıtık berbat bi şey ya. Benim de belimde 2 tane var, daha gecenlerde yine agrısı tuttu. Hep dikkatli olmak lazım
Yüzme fıtığa iyi geliyor aslında, bence kesinlikle başla. Ben de çok seviyorum yüzmeyi ama kışın kapalı havuza gitmek zor geliyor :) Yazları hevesimi alıyorum artık bol bolSağ olasın canımaynen öyle doktor da dedi hep dikkatli davranmak zorundasın diye Hatta hemen sordum spor durumu ne olacak diye malum kilo vermeye devam etmek istiyorum sonuçta
Yürüyüş konusunda sıkıntı olmaz dedi tabi zorlamamak şartıylaama spor salonu için Fizik tedavi doktoruna danışman lazım ki seni neler serbest neler yasak daha ayrıntılı uyarır dedi
Bende nerden aklıma geldiyse peki ip atalayabilirmiyim dedimadam şöyle kaldı bir an sonra gülerek bak onu kesinlikle yapamazsın sonuçta zıpladıkça belden boyuna büyük baskı olur dedi
Bakalım şimdi fizik tedavi doktoruna bir ara görünürüm ama önce şu okullar bir tatile girip çıksın bende şu doktorlara gitmenin psikolojisinden çıkayım çünkü cidden ööö geldi artık doktor görmek istemiyorum
Birde arkadaşımla karar verdik bir iki ay sonra yüzmeye yazılacağızo yüzmeyi öğrenecek bende hem ona arkadaş olacağım havuza gidip gelirken hemde haftanın 2 günü de olsa serbest yüzmüş olurum ona nasılsa hiç bir doktor olmaz demiyor fıtıkda olsa
İp güzel toparlıyor bence de bul o zaman canımUmut kilo vermeme yardımcı oluyor ama artık biraz da sıkılaşmam lazım :)
Güzel menüüü :)
Olsun olsun sen yeter ki yaz nasıl olduğu mühim değil
Hadi bakalım insallah en kısa sürede ulasacaksın hedefine :)
Banu geçmiş olsun fıtık için yüzme bire bir seni çok rahatlatacaktır. Benim fıtıklar atağa geçince hemen yüzmeye başlardım eskiden :)Sağ olasın canımaynen öyle doktor da dedi hep dikkatli davranmak zorundasın diye Hatta hemen sordum spor durumu ne olacak diye malum kilo vermeye devam etmek istiyorum sonuçta
Yürüyüş konusunda sıkıntı olmaz dedi tabi zorlamamak şartıylaama spor salonu için Fizik tedavi doktoruna danışman lazım ki seni neler serbest neler yasak daha ayrıntılı uyarır dedi
Bende nerden aklıma geldiyse peki ip atalayabilirmiyim dedimadam şöyle kaldı bir an sonra gülerek bak onu kesinlikle yapamazsın sonuçta zıpladıkça belden boyuna büyük baskı olur dedi
Bakalım şimdi fizik tedavi doktoruna bir ara görünürüm ama önce şu okullar bir tatile girip çıksın bende şu doktorlara gitmenin psikolojisinden çıkayım çünkü cidden ööö geldi artık doktor görmek istemiyorum
Birde arkadaşımla karar verdik bir iki ay sonra yüzmeye yazılacağızo yüzmeyi öğrenecek bende hem ona arkadaş olacağım havuza gidip gelirken hemde haftanın 2 günü de olsa serbest yüzmüş olurum ona nasılsa hiç bir doktor olmaz demiyor fıtıkda olsa
Bravo o zaman sanaRekora 45le mi gidiyoruzz
Gune super basladim sayendee.
Atlarim yaa kafadan olunca hic problem yok bak 500u 5dkda atladim ben su an
Yüzme fıtığa iyi geliyor aslında, bence kesinlikle başla. Ben de çok seviyorum yüzmeyi ama kışın kapalı havuza gitmek zor geliyor :) Yazları hevesimi alıyorum artık bol bol
Tünaydınlar
Sabah telaşesinden anca girebildim. Nasılsınız bakalımmm?
Yarın kontrol amaçlı tartılıyoruz. Durumu görelim, cumaya ona göre hazırlanalımm
Tünaydınnnn. Güzel bir pazar olsun hepimize
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
günaydından tünaydına uzanan bu pazar gününde herkes nasıllar acaba ?Gunaydinnnn
Pazar pazar kader bize ne yazarr
Aleyküm selâm BanucugumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
İnşallah hepimiz için bugün eğlenceli ama kaçamaksız bir gün olur
Dün gece 11 gibi ancak gelebildim evime ama nasıl yorulduysam telefonumu dahi elime almadan gidip yattım
Yaklaşık 3 aydır Amcamlarla görüşmemiştik ( bize biraz uzak oturuyorlar )
En son gördüklerinde tabi fark var diyorlardı ama dün gördüklerinde hepsi böyle oldu
Yengem özellikle ay şahane olmuşsun, süpersin inanılmaz fark var falan dedi durdutabi son anda aldığım 42 beden pantalonunda etkisi vardır diğeri çok bol olunca dur yeni bir tane alayımda etlerimi sıksın diye düşünmüştüm
Kilomu sormadılar ama gece boyunca hep dönüp dolaşıp bana konu döndü
İnanılmaz mutlu oldum tabiki
Gerçi kızkardeşim biraz uyuz oldu sonuçta oda az da olsa kilo verdiğini idda ediyor ama kimse fark etmedi bile
Akşam yemeğinde de çok sağlıklı beslendim ama sonrasında nazara mı geldim yoksa fazla mı gaza geldim bilmem2 tanecik tatlı yedim o motivasyonla
Neyse sıkıntı yok nasılsa bugünden itibaren cumaya kadar bol su ve kaçamaksız listeye devam
Bugün itibaren kendime asla tatlı ödülü vermeyeceğimen azından doğum günüme kadar ( 28 şubat )
Oda tabi istediğim rakama ulaşmış olmazsam iptal edilecek
Bakalım Şubat kısa ama eğer başarır da doğum günümde 79u görmüş olursam minik bir hak tanırım kendimeolmadı o da yok
Çok geçmiş olsun canım.Bu arada dünki doktor kontrolünde üzerimden inanılmaz büyük bir yük kalktı
Fıtıkların büyüklüğü evet Ameliyatlık ama sertleşmediği için çok şanslısın dedi
Şükür Fıtıklarım yumuşak dokudaymış ve diğer doktorun dediği gibi omurgaya deyme durumu kesinlikle yokmuş
İyi bir Fizik Tedavi doktoruna başvurFizik tedaviyle fıtıkların ufalma şansı da var en azından bu şekilde Ameliyatı 1 - 2 sene daha geciktirme şansın var dedi
Hee ellerindeki güç kaybı çoğalırda birşeyleri devamlı tutamadığın için düşürürsen Ameliyat kaçınılmaz ama bu diğer doktorun dediği gibi öyle 10 gün içinde asla söz konusu bile olamazo doktor resmen seni acil ameliyata alıp paranı almak için resmen korkutmuş dedi
O an doktoru öpesim geldiokadar rahatladık ki karı koca
Heee güç kaybı tamamen dediğim gibi olursada gelirsen ben yardımcı olmaya çalışırım dedi ( o hastanede Sigorta geçmiyor diye beni Üniversite hastanesine yönlendirmişdi MR ve Tomografi içinAmeliyat da söz konusu olursa yine öyle yaparım demişti )
O zaman biriktirin de gidin güzel bi değişiklik olur sizin içinBende su delisiyimbana kalsa hemen başlarım da arkadaşa hadi birlikte başlarız dedim o yüzden biraz bekliyorum yazın pek denize gitme şansımız olmuyor sağ olsun eşim tipik pomak suyu sevmez ama bakalım bu sene belki karı koca ufak bir kaçamak yaparız tabi ben biraz para biriktirebilirsem
Antalyada Asker arkadaşı var bende aaa hadi gidelim hem sizde görüşmüş olursunuz diye veriyorum çoşkuyuufaklık da bu yaz eşimin halalarıyla yazlığa gidecek nasılsa dönüşte de onu alır bir kaç günde orada kalırız dedim kabul etti ama yol parasını benim biriktirmem şart yoksa anında kıvırabilir yaz gelince
İyiyiz canım, ben çalışıyorum yinegünaydından tünaydına uzanan bu pazar gününde herkes nasıllar acaba ?
Ben haftada 1 simit yenmesine karşı değilim o yüzdenBugünkü menüm
Sabah ; 1 simit 2 dilim peynir 5 zeytin
Dediğinizi duyar gibiyim ama hiç gerek yok herşeyi bilerek yaptım
Ara ; Türk kahvesi
Öğlen ; ton balıklı salata
Ara : 3 hurma 10 fındık
Akşam ; 5 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt
Ara ; tarçınlı süt
Gördüğünüz gibi 4 dilim ekmek sabaha gömdüm gerisinde ekmek yok :)
3 litre su
Bitki çayı bilemeyeceğim gün içinde bakarım
Spor yok
Gayet iyiyim canım şu an şımarıklık evresindeyim. Ağrım sızım bir şeyim yok. Hatta haftaya misafirlerim gelecek koltuklarım değişecek bir sürü de işim var. Bunlar son şımarıklıklar yani :) ben de simite karşı değilim diğer öğünlerde dengeleyip dediğin gibi arada yiyebiliriz. Ama asıl hakkımı İzmit’e saklıyorum oranın simiti harikadır. Sana da kolay gelsin pazar çalışmasında..O zaman biriktirin de gidin güzel bi değişiklik olur sizin için
İyiyiz canım, ben çalışıyorum yine
Sen nasılsın? Daha da toparladın mı kendini?
Ben haftada 1 simit yenmesine karşı değilim o yüzdendemedim, hatta sen diyince dönüp bidaha baktım neden demiş acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?