Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün yediklerimi de yazayım:
Sabah kahvaltı yapmadım. 1 muz yedim.
Öğle yemeğinde salata yedim.
Arada bir fincan sütlü kahve içtim.
Akşam yemeğinde 3 kimyonlu köfte ve 1/2 haşlanmış patates yedim. Yanında yoğurt da yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Ayrıca 1 bardak ılık süt içtim.

Yoğunluk başlıyormuş senin için. Neyse keyfini çıkar bu son günlerinin o zaman :) Senin okul ne alemde?

Yoğunluk başlıyormuş senin için. Neyse keyfini çıkar bu son günlerinin o zaman :) Senin okul ne alemde?
20 şubatta başlayacak ikinci kur ama tatili şimdiye kadar çok iyi değerlendiremedim. Yeterli ders çalıştığımı hiç sanmıyorum :) bir ay da türkiyeye gelmeyi düşünüyorum fenalardayım :)

İyi akşamlar kızlarrrrr öncelikle bugünkü menüm :
Kahvaltı
2 kupa çay
1 büyükboy kırmızı biber
4 parmak patates
salatalık
Ara
1 muz
Akşam
1 dilim ekmek
4 yk havuç salatası, 3 yk yumurta salatası
2 yk patlıcan yemeği
5 zeytin

2,5 litre su
Akşam üstü yeşilçay
1,5 saat yürüyüş

ve bugün kötü bi kaçamak yaptım bugün ilk günüm olduğundan önceden kalmış çikolata vardı onu yedim pişman oldum sonrasında ama dayanamadım

Aleyküm selâm Banucugum
Bravo sana. Beni sollayacan yakında

Bir arkadaş geçenlerde bir kaç gün fena çozutunca ona dedim eskiden bunu yemezsen bak işte abi gelir abla gelir yer diye çocukları kandırırlardı şimdi de bak sen yersen Banu seni geçer diyeceğim dedim o arkadaşa nasıl gülüyor valla senden beklerim diye

Şaka bir yana ama sağlığımız için kiloları vermemiz şart Ben eminim sende biraz daha sıkı tutsan çok çok daha güzel rakamlar görürsün tartıda
Sollama biraz zor ama elimden geleni yapmak istiyorum yaza hedefe ulaşmış olmak için

Çok geçmiş olsun canım.

Sağ olasın canım şükür şu anda daha iyiyim hatta bugün bir iki saat AVMde dolandım durdum eve gelince anladım ağrım olduğunu

O zaman biriktirin de gidin güzel bi değişiklik olur sizin için

Nasip kısmet canım çok heveslenmekte istemiyorum çünkü bahtsız bedeviyim ne zaman çok heveslensem bir aksilik oluyor Bir o güne çıkalım da gerisi kolay nasılsa

selam kizlar tam 100 ip atladim bu aksam 100 daha atlayip 200 e tamamliycam

guzel yani 50 tane yanmadan atladigim oldu
Süpersinnn :)
Ben de bugün ipimi buldum, atlamaya başlayacağım bakalım
Çikolata olmasaymış iyiymiş. Neyse ilk günün hatrına görmezlikten geliyorum, artık kaçamak yok :)

1 simit 4 dilim ekmek olduğu için demiştir.

Bir menü de benden gelsin
Sabah
Çeyrek pizza(hamur yerine yumurtadan alt yaptim)
Domates, 5tn yeşil zeytin 1dilim tbe
Öğlen
1 elma
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Mantarlı ıspanak sote
1 parça tavuk göğsü
Bol salata
2lt su şimdilik
Ata sporu temizlik ve ütü yapıldı. Sonra ip atlayacağım

Banum cok sevindim tatlim yaa sen fizikle halledersin eminim

ata sporu temizlik ve utu
Menu sahane ogleni sadece bir elmayla atlamak hem de pazar gunu vayyy diyorunn

İyi aksamlarr
Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: kurufasulye, 1 tbe
Aksam: et, salata, ayran, 1 minik tirnak pide
Ara: 1 muz
Yarin dogum gunum, kutlama yemegindeydik disarda.
Pasta da almislar ama bebegim huysuzlaninca kestirmedim evde yeriz diye ciktik. Bu arada sizden izin aliyim dedim. Yiyebilir miyim dogum gunu pastamdan acaba

7. Takıma bakıp gaza geldim, Leslie 3 mile yapıcam şimdi, ama siz beni hiç gaza getirmiyorsunuz ki

Kilo durumlarına göre biri de bizi orti/morti yapsa ya olmaz mı?
Ben de egleniyorum onlari arada okuyup, fena geyikler
Evet ben de kilosu kiloma boyu boyuma huyu huyuma orti istiyorum

Çok geçmiş olsun banucummm. Neyse moral veren bir doktor bulmuşsunuz.

Öncelikle erkenden Doğum günün kutlu olsun :)

Pasta işini sormuşsun, yemeden olmaz tabi, abartmamak koşulu ve gün içinde başka hiiiç karbonhidrat almamak koşulu ile ince bir dilim pasta kabul edilebilir benim için. Sana da uyar mi morordek kuzucum :)

Bu hafta güzel eksi bekleniyor senden, beklentileri boşa çıkarma bak :)

Ben de egleniyorum onlari arada okuyup, fena geyikler
Evet ben de kilosu kiloma boyu boyuma huyu huyuma orti istiyorum

Valla ben hiç eğlenmiyorum, ne güzel güle oynaya bayaa bayaa zayıflıyorlar ya, kıskanıyo muyum neyim. Bizim ne eksiğimiz var? Bak onlara baktığımdan bu yana 100 mesaj olmuş. Bizde 2. Buraya uğranmazsa motivasyon olmaz ki?

Bu arada senin boyun kaç bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…