- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.241
Yoğunluk başlıyormuş senin için. Neyse keyfini çıkar bu son günlerinin o zaman :) Senin okul ne alemde?Gayet iyiyim canım şu an şımarıklık evresindeyim. Ağrım sızım bir şeyim yok. Hatta haftaya misafirlerim gelecek koltuklarım değişecek bir sürü de işim var. Bunlar son şımarıklıklar yani :) ben de simite karşı değilim diğer öğünlerde dengeleyip dediğin gibi arada yiyebiliriz. Ama asıl hakkımı İzmit’e saklıyorum oranın simiti harikadır. Sana da kolay gelsin pazar çalışmasında..
20 şubatta başlayacak ikinci kur ama tatili şimdiye kadar çok iyi değerlendiremedim. Yeterli ders çalıştığımı hiç sanmıyorum :) bir ay da türkiyeye gelmeyi düşünüyorum fenalardayım :)Yoğunluk başlıyormuş senin için. Neyse keyfini çıkar bu son günlerinin o zaman :) Senin okul ne alemde?
Sen hep böyle erken mi kalkıyorsun canım yaa hayırdırBenim kızla yaşıtmış. Zamane çocukları çok fena
Aleyküm selâm Banucugum
Bravo sana. Beni sollayacan yakında
Çok geçmiş olsun canım.
O zaman biriktirin de gidin güzel bi değişiklik olur sizin için
Süpersinnn :)selam kizlar tam 100 ip atladim bu aksam 100 daha atlayip 200 e tamamliycam
guzel yani 50 tane yanmadan atladigim oldu
Çikolata olmasaymış iyiymiş. Neyse ilk günün hatrına görmezlikten geliyorum, artık kaçamak yok :)İyi akşamlar kızlarrrrr öncelikle bugünkü menüm :
Kahvaltı
2 kupa çay
1 büyükboy kırmızı biber
4 parmak patates
salatalık
Ara
1 muz
Akşam
1 dilim ekmek
4 yk havuç salatası, 3 yk yumurta salatası
2 yk patlıcan yemeği
5 zeytin
2,5 litre su
Akşam üstü yeşilçay
1,5 saat yürüyüş
ve bugün kötü bi kaçamak yaptım bugün ilk günüm olduğundan önceden kalmış çikolata vardı onu yedim pişman oldum sonrasında ama dayanamadım
1 simit 4 dilim ekmek olduğu için demiştir.O zaman biriktirin de gidin güzel bi değişiklik olur sizin için
İyiyiz canım, ben çalışıyorum yine
Sen nasılsın? Daha da toparladın mı kendini?
Ben haftada 1 simit yenmesine karşı değilim o yüzdendemedim, hatta sen diyince dönüp bidaha baktım neden demiş acaba diye
Haftanın 6 günü çalışıyorum ve 6da kalkıyorum. Pazar günüde kızım sağolsun hava tam aydınlanmadan kalkar "kalkma vakti" diye.Sen hep böyle erken mi kalkıyorsun canım yaa hayırdır
Banum cok sevindim tatlim yaa sen fizikle halledersin eminimBu arada dünki doktor kontrolünde üzerimden inanılmaz büyük bir yük kalktı
Fıtıkların büyüklüğü evet Ameliyatlık ama sertleşmediği için çok şanslısın dedi
Şükür Fıtıklarım yumuşak dokudaymış ve diğer doktorun dediği gibi omurgaya deyme durumu kesinlikle yokmuş
İyi bir Fizik Tedavi doktoruna başvurFizik tedaviyle fıtıkların ufalma şansı da var en azından bu şekilde Ameliyatı 1 - 2 sene daha geciktirme şansın var dedi
Hee ellerindeki güç kaybı çoğalırda birşeyleri devamlı tutamadığın için düşürürsen Ameliyat kaçınılmaz ama bu diğer doktorun dediği gibi öyle 10 gün içinde asla söz konusu bile olamazo doktor resmen seni acil ameliyata alıp paranı almak için resmen korkutmuş dedi
O an doktoru öpesim geldiokadar rahatladık ki karı koca
Heee güç kaybı tamamen dediğim gibi olursada gelirsen ben yardımcı olmaya çalışırım dedi ( o hastanede Sigorta geçmiyor diye beni Üniversite hastanesine yönlendirmişdi MR ve Tomografi içinAmeliyat da söz konusu olursa yine öyle yaparım demişti )
ata sporu temizlik ve utuBir menü de benden gelsin
Sabah
Çeyrek pizza(hamur yerine yumurtadan alt yaptim)
Domates, 5tn yeşil zeytin 1dilim tbe
Öğlen
1 elma
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Mantarlı ıspanak sote
1 parça tavuk göğsü
Bol salata
2lt su şimdilik
Ata sporu temizlik ve ütü yapıldı. Sonra ip atlayacağım
Ben de egleniyorum onlari arada okuyup, fena geyikler7. Takıma bakıp gaza geldim, Leslie 3 mile yapıcam şimdi, ama siz beni hiç gaza getirmiyorsunuz ki
Kilo durumlarına göre biri de bizi orti/morti yapsa ya olmaz mı?
Çok geçmiş olsun banucummm. Neyse moral veren bir doktor bulmuşsunuz.Bu arada dünki doktor kontrolünde üzerimden inanılmaz büyük bir yük kalktı
Fıtıkların büyüklüğü evet Ameliyatlık ama sertleşmediği için çok şanslısın dedi
Şükür Fıtıklarım yumuşak dokudaymış ve diğer doktorun dediği gibi omurgaya deyme durumu kesinlikle yokmuş
İyi bir Fizik Tedavi doktoruna başvurFizik tedaviyle fıtıkların ufalma şansı da var en azından bu şekilde Ameliyatı 1 - 2 sene daha geciktirme şansın var dedi
Hee ellerindeki güç kaybı çoğalırda birşeyleri devamlı tutamadığın için düşürürsen Ameliyat kaçınılmaz ama bu diğer doktorun dediği gibi öyle 10 gün içinde asla söz konusu bile olamazo doktor resmen seni acil ameliyata alıp paranı almak için resmen korkutmuş dedi
O an doktoru öpesim geldiokadar rahatladık ki karı koca
Heee güç kaybı tamamen dediğim gibi olursada gelirsen ben yardımcı olmaya çalışırım dedi ( o hastanede Sigorta geçmiyor diye beni Üniversite hastanesine yönlendirmişdi MR ve Tomografi içinAmeliyat da söz konusu olursa yine öyle yaparım demişti )
İyi aksamlarr
Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: kurufasulye, 1 tbe
Aksam: et, salata, ayran, 1 minik tirnak pide
Ara: 1 muz
Yarin dogum gunum, kutlama yemegindeydik disarda.
Pasta da almislar ama bebegim huysuzlaninca kestirmedim evde yeriz diye ciktik. Bu arada sizden izin aliyim dedim. Yiyebilir miyim dogum gunu pastamdan acaba
Ben de egleniyorum onlari arada okuyup, fena geyikler
Evet ben de kilosu kiloma boyu boyuma huyu huyuma orti istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?