Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Pastanin cileklerinden ve muzlarindan yedim cunku yarin baska bi kutlamanin spoilerini aldim
Katiliyorum yaaaa sen orti olarak beni gozune mi kestirdin bakiyimm
168cm boyum seninki kac? İlla boy kilo tutmasi sart mi orti olunurken? Bak heyecanlandim simdiden

Benim de boyum 1.66 tartılmadım ama kilom 68 civarı muhtemelen. Beni de orti yapar mısınız? wendigo? gben??

iyi aksamlar kizlar
menum
sabah 2 yumurtadan menemen
1 tam bugday ekmegi
ara turk kahvesi

oglen ispanak yemegi yogurt
ara misafir geldi yine turk kahvesi

aksam et sote bir dilim ekmek

ara yesil cay
su 2 litre misafir hala oldugundan ipe devam edemedim 100 ip de kaldim

herkese iyi geceler diliyorumm

Heey menun de sporun da superr hem de misafire ragmen Tebrik ederim canim

Merhabaa balpamuk
Fazla eksik diye bir olay yok takim kaptani veya yardimcilari onaylarsa girebiliyorsun bakalim ne diyecekler. Kendini kisaca tanitip kilo alma verme sebeplerini hedeflerini yazabilir misin?

Yardımın için çok teşekkürler gben.

Kendimi tanıtayım. İsmim balpamuk! )
Yaşım 35.
Boyum 1.66 Şu anki tahmini kilom 68 ancak bunu sabah tartılıp net olarak belirteceğim.
Şu anda çalışmıyorum. 3 yaşında henüz okula başlamayı asla kabul etmeyen bir kızım var.
Hamileliğimden önce Dukan diyeti yaparak kilo vermiştim ancak hamileliğimde 24 kg aldım. 18 kg yi doğumdan sonra hemen verdim ancak geri kalanı üzerime resmen yapıştı gitmiyor. Zaman zaman 1-2 kg veeip aldığım oluyor ancak tamamiyle motivasyon eksikliğim var. Şu an beni motive edecek hiçbir şey olmadığı için tüm umudum bu grup... Sizinle birlikte motive olarak yeniden başlarsam herşeye sadık kalacağıma eminim. Beni de aranıza kabul ederseniz çok çok mutlu olacağım.....

Doğumgünün kutlu olsun canım gben

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba?

Hoşgeldin canım, ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini de yazarsan süper olur :)

Aman ben kısaymışım yaa, 1,62 yim ben.

Benim de boyum 1.66 tartılmadım ama kilom 68 civarı muhtemelen. Beni de orti yapar mısınız? wendigo? gben??

Aaa benim ortilerim mi var şimdi? Çok sevindim, yarış başlasın :)

Bizim kızlar da yakın sanırım, temmuz 2014 doğumlu benimki, anane babanne idare ediyo şimdilik, bizimki de kreş terk :) seninki hangi ay? Bi de esd_04 var, onun kızı da kasım 2014 doğumlu.

Şartları okudum ve kabul ettim. Kilomu Cuma günü tartılıp, yazacağım.

Ancak % ile kilo bildirimi olayını anlamadım açıkça?

Şartları okudum ve kabul ettim. Kilomu Cuma günü tartılıp, yazacağım.

Ancak % ile kilo bildirimi olayını anlamadım açıkça?

Şimdi sen yarın başlangıç kilonu yaz, hedefini de söyle ki morordek çim kaydetsin. Yüzde işine takılma, ilk hesaplamada anlarsın zaten. Pazartesi zaten takım içi tartı günümüz.

Bizim kızlar da yakın sanırım, temmuz 2014 doğumlu benimki, anane babanne idare ediyo şimdilik, bizimki de kreş terk :) seninki hangi ay? Bi de esd_04 var, onun kızı da kasım 2014 doğumlu.

Aaa cidden çok denkler. :) Benim kızım 2014 Ağustos doğumlu. :) Ben 2.5 yaşında 1 ay kreş denemesi yaptım ama aynen benimki de terk.... Nefret ediyor. :))) Bizim babaanne başka şehirde anneanne sağolsun ben bakamam diyor. Kaldık başbaşa. :)

Valla bu kışı da atlatsın kaçışı yok, mecburen başlıcak artık. Sen çalışmıyorsun o zaman?

Şimdi sen yarın başlangıç kilonu yaz, hedefini de söyle ki morordek çim kaydetsin. Yüzde işine takılma, ilk hesaplamada anlarsın zaten. Pazartesi zaten takım içi tartı günümüz.

Peki öyleyse. Yarın sabah tartılıp yazıyorum ve başlıyorum. Sonra Cuma günü de bildiririm yine kilomu. Wendigo sebep olduğun için teşekkür ederim. Resmen bana itici kuvvet oldun, güç hissettim şu anda. :)) Buna ihtiyacım vardı. Sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…