- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.261
Tesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslaraÖncelikle erkenden Doğum günün kutlu olsun :)
Pasta işini sormuşsun, yemeden olmaz tabi, abartmamak koşulu ve gün içinde başka hiiiç karbonhidrat almamak koşulu ile ince bir dilim pasta kabul edilebilir benim için. Sana da uyar mimorordek kuzucum :)
Bu hafta güzel eksi bekleniyor senden, beklentileri boşa çıkarma bak :)
Valla ben hiç eğlenmiyorum, ne güzel güle oynaya bayaa bayaa zayıflıyorlar ya, kıskanıyo muyum neyim. Bizim ne eksiğimiz var? Bak onlara baktığımdan bu yana 100 mesaj olmuş. Bizde 2. Buraya uğranmazsa motivasyon olmaz ki?
Bu arada senin boyun kaç bakim?
Tesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Pastanin cileklerinden ve muzlarindan yedim cunku yarin baska bi kutlamanin spoilerini aldim
Katiliyorum yaaaa sen orti olarak beni gozune mi kestirdin bakiyimm
168cm boyum seninki kac? İlla boy kilo tutmasi sart mi orti olunurken? Bak heyecanlandim simdiden
Merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba?
Umarım bu grup için fazla değilimdir.
Ben hayir demem her ortiye ihtiyacimiz varBenim de boyum 1.66 tartılmadım ama kilom 68 civarı muhtemelen. Beni de orti yapar mısınız? wendigo? gben??
Heey menun de sporun da superr hem de misafire ragmeniyi aksamlar kizlar
menum
sabah 2 yumurtadan menemen
1 tam bugday ekmegi
ara turk kahvesi
oglen ispanak yemegi yogurt
ara misafir geldi yine turk kahvesi
aksam et sote bir dilim ekmek
ara yesil cay
su 2 litre misafir hala oldugundan ipe devam edemedim 100 ip de kaldim
herkese iyi geceler diliyorumm
Merhabaa balpamuk
Fazla eksik diye bir olay yok takim kaptani veya yardimcilari onaylarsa girebiliyorsun bakalim ne diyecekler. Kendini kisaca tanitip kilo alma verme sebeplerini hedeflerini yazabilir misin?
Doğumgünün kutlu olsun canımTesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Pastanin cileklerinden ve muzlarindan yedim cunku yarin baska bi kutlamanin spoilerini aldim
168cm boyum seninki kac? İlla boy kilo tutmasi sart mi orti olunurken? Bak heyecanlandim simdiden
Süpersın yavas yavas arttır canıncanım ben dün 300 tane atladım
Merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba?
Tesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Benim de boyum 1.66 tartılmadım ama kilom 68 civarı muhtemelen. Beni de orti yapar mısınız? wendigo? gben??
Yardımın için çok teşekkürler gben.
Kendimi tanıtayım. İsmim balpamuk!)
Yaşım 35.
Boyum 1.66 Şu anki tahmini kilom 68 ancak bunu sabah tartılıp net olarak belirteceğim.
Şu anda çalışmıyorum. 3 yaşında henüz okula başlamayı asla kabul etmeyen bir kızım var.
Hamileliğimden önce Dukan diyeti yaparak kilo vermiştim ancak hamileliğimde 24 kg aldım. 18 kg yi doğumdan sonra hemen verdim ancak geri kalanı üzerime resmen yapıştı gitmiyor. Zaman zaman 1-2 kg veeip aldığım oluyor ancak tamamiyle motivasyon eksikliğim var. Şu an beni motive edecek hiçbir şey olmadığı için tüm umudum bu grup... Sizinle birlikte motive olarak yeniden başlarsam herşeye sadık kalacağıma eminim. Beni de aranıza kabul ederseniz çok çok mutlu olacağım.....
Hoşgeldin canım, ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini de yazarsan süper olur :)
Aman ben kısaymışım yaa, 1,62 yim ben.
Aaa benim ortilerim mi var şimdi? Çok sevindim, yarış başlasın :)
Şartları okudum ve kabul ettim. Kilomu Cuma günü tartılıp, yazacağım.
Ancak % ile kilo bildirimi olayını anlamadım açıkça?
Bizim kızlar da yakın sanırım, temmuz 2014 doğumlu benimki, anane babanne idare ediyo şimdilik, bizimki de kreş terk :) seninki hangi ay? Bi deesd_04 var, onun kızı da kasım 2014 doğumlu.
Aaa cidden çok denkler. :) Benim kızım 2014 Ağustos doğumlu. :) Ben 2.5 yaşında 1 ay kreş denemesi yaptım ama aynen benimki de terk.... Nefret ediyor. :))) Bizim babaanne başka şehirde anneanne sağolsun ben bakamam diyor. Kaldık başbaşa. :)
Şimdi sen yarın başlangıç kilonu yaz, hedefini de söyle kimorordek çim kaydetsin. Yüzde işine takılma, ilk hesaplamada anlarsın zaten. Pazartesi zaten takım içi tartı günümüz.
Amin.Ben yavaştan kaçtım hanımlar, sabah görüşürüz artık, tartı mutlu etsin hepimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?