- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.281
Valla bu kışı da atlatsın kaçışı yok, mecburen başlıcak artık. Sen çalışmıyorsun o zaman?
Çok geçmiş olsun canımBu arada dünki doktor kontrolünde üzerimden inanılmaz büyük bir yük kalktı
Fıtıkların büyüklüğü evet Ameliyatlık ama sertleşmediği için çok şanslısın dedi
Şükür Fıtıklarım yumuşak dokudaymış ve diğer doktorun dediği gibi omurgaya deyme durumu kesinlikle yokmuş
İyi bir Fizik Tedavi doktoruna başvurFizik tedaviyle fıtıkların ufalma şansı da var en azından bu şekilde Ameliyatı 1 - 2 sene daha geciktirme şansın var dedi
Hee ellerindeki güç kaybı çoğalırda birşeyleri devamlı tutamadığın için düşürürsen Ameliyat kaçınılmaz ama bu diğer doktorun dediği gibi öyle 10 gün içinde asla söz konusu bile olamazo doktor resmen seni acil ameliyata alıp paranı almak için resmen korkutmuş dedi
O an doktoru öpesim geldiokadar rahatladık ki karı koca
Heee güç kaybı tamamen dediğim gibi olursada gelirsen ben yardımcı olmaya çalışırım dedi ( o hastanede Sigorta geçmiyor diye beni Üniversite hastanesine yönlendirmişdi MR ve Tomografi içinAmeliyat da söz konusu olursa yine öyle yaparım demişti )
Merhabalar canımMerhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba?
Merhabalar canım
Hoşgeldin.
Hepbirlikte hedef kilomuza ulaşacağız inşallah.Çok teşekkür ederim bluedolphin. :)
Aramıza hoşgeldin canım :)Merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba?
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara :)Tesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Pastanin cileklerinden ve muzlarindan yedim cunku yarin baska bi kutlamanin spoilerini aldim
Katiliyorum yaaaa sen orti olarak beni gozune mi kestirdin bakiyimm
168cm boyum seninki kac? İlla boy kilo tutmasi sart mi orti olunurken? Bak heyecanlandim simdiden
aynen canım bugün 500 atladımSüpersın yavas yavas arttır canın
Nice mutlu senelereeeeeTesekkur ederimmm sizlerle mutlu yaslara
Pastanin cileklerinden ve muzlarindan yedim cunku yarin baska bi kutlamanin spoilerini aldim
Katiliyorum yaaaa sen orti olarak beni gozune mi kestirdin bakiyimm
168cm boyum seninki kac? İlla boy kilo tutmasi sart mi orti olunurken? Bak heyecanlandim simdiden
Hoşgeldin şekerim.Benim de boyum 1.66 tartılmadım ama kilom 68 civarı muhtemelen. Beni de orti yapar mısınız? wendigo? gben??
Kahvaltı saat 10.30 da olunca kolay oluyorata sporu temizlik ve utu
Menu sahane ogleni sadece bir elmayla atlamak hem de pazar gunu vayyy diyorunn
Nice seneler. Doğum günün kutlu olsun.İyi aksamlarr
Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: kurufasulye, 1 tbe
Aksam: et, salata, ayran, 1 minik tirnak pide
Ara: 1 muz
Yarin dogum gunum, kutlama yemegindeydik disarda.
Pasta da almislar ama bebegim huysuzlaninca kestirmedim evde yeriz diye ciktik. Bu arada sizden izin aliyim dedim. Yiyebilir miyim dogum gunu pastamdan acaba
Fazla derken? Bizim yerimiz gelmek isteyen herkes için var. HosgeldinUmarım bu grup için fazla değilimdir.
Günaydın canımgünaydın kızlar ben diyetime uydum spor da yaptım ama 90,2 çıktım sabah tartıda umarım ödemdir
cuma günü 89,5 idim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?