- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.301
GünaydınGünaydın kızlar..internet paketim bittigi icin giremedim buraya.
Benim de durumum kötü. Utanarak yaziyorum gecen Cuma 76.3 olan kilom bu Cuma 77.5 bugun de 77.9 oldu..
Sınırlı sayıda kişi olduğunu düşünmüştüm. Yarış ya hani... :)))Fazla derken? Bizim yerimiz gelmek isteyen herkes için var. Hosgeldin
aynen şimdi yeşil çayımı yapıyorum hemenGünaydın
Ödem de vardır canım. Cuma gününe göre farklı çıkmanın sebebi budur belki.
Bu hafta telaffi ederiz durumu.
Günaydın Arkadaşlar,
Tartıldım ve şu anki halimle 68.1 kg çıktım.
4yk çörek otlu lor peyniri ve
1 adet haşlanmış yumurta ile güne başladım.
Birazdan ise filtre kahvemi içeceğim. :)
Hepimiz için güzel bir gün olsun.
wendigo afiyet olsun. Pozitif desteğin ve motive ettiğin için ayrıca teşekkürler. Kendimi iyi hissediyorum, iyi başladım.
Bende de zaman zaman ödem durumu oluyor. Diyetisyenimin tartısında ödem durumu açıkça anlaşılıyor.aynen şimdi yeşil çayımı yapıyorum hemen
hafta sonu birer bardak içmiştim ondan mı oldu acaba
birde çalışmayınca evde ne kadar hareket etsemde sanki hantallaşmış gibi hissediyorum bugün iş yerinde bolca hareket etmeyi planlıyorum.
çok moralimi bozdu bu durum
Bunların biyolojik saatleri ne zaman düzeliyor yahu, 3 yaşına girecek değil mi Zeynep? Daha çook beklemem lazım desene :)Haftanın 6 günü çalışıyorum ve 6da kalkıyorum. Pazar günüde kızım sağolsun hava tam aydınlanmadan kalkar "kalkma vakti" diye.
Ben bi ara el atayım o durumlara wendicim :)7. Takıma bakıp gaza geldim, Leslie 3 mile yapıcam şimdi, ama siz beni hiç gaza getirmiyorsunuz ki
Kilo durumlarına göre biri de bizi orti/morti yapsa ya olmaz mı?
İnce bir dilim olarak yiyebilirsin canım, doğum günü pastasını kesecek kadar gaddar degilimİyi aksamlarr
Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: kurufasulye, 1 tbe
Aksam: et, salata, ayran, 1 minik tirnak pide
Ara: 1 muz
Yarin dogum gunum, kutlama yemegindeydik disarda.
Pasta da almislar ama bebegim huysuzlaninca kestirmedim evde yeriz diye ciktik. Bu arada sizden izin aliyim dedim. Yiyebilir miyim dogum gunu pastamdan acaba
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Bu sabahki kilonu başlangıç kilon olarak kaydettim. Hedefin kaçtı, ben kaçırmış olabilirim? Hepimize yer var takımda merak etme, insallah en kısa sürede istedigin kiloya düseceksin :)Yardımın için çok teşekkürler gben.
Kendimi tanıtayım. İsmim balpamuk!)
Yaşım 35.
Boyum 1.66 Şu anki tahmini kilom 68 ancak bunu sabah tartılıp net olarak belirteceğim.
Şu anda çalışmıyorum. 3 yaşında henüz okula başlamayı asla kabul etmeyen bir kızım var.
Hamileliğimden önce Dukan diyeti yaparak kilo vermiştim ancak hamileliğimde 24 kg aldım. 18 kg yi doğumdan sonra hemen verdim ancak geri kalanı üzerime resmen yapıştı gitmiyor. Zaman zaman 1-2 kg veeip aldığım oluyor ancak tamamiyle motivasyon eksikliğim var. Şu an beni motive edecek hiçbir şey olmadığı için tüm umudum bu grup... Sizinle birlikte motive olarak yeniden başlarsam herşeye sadık kalacağıma eminim. Beni de aranıza kabul ederseniz çok çok mutlu olacağım.....
Niye o kadar geç uyudun kuzum hayırdır :)Bugün kızkardeşime yardım etmeye gideceğim bol bol koli açma sporu yapacağıztaşındı da hafta sonu.
Sabah tartım 79,4. Ama gece 2 de yatıp 4te uyuyup önce oğlum sonra kızım birer saat aralıklarla uyandırınca tabi uyku mundar oldu. Uykusuzluktan azıcık ödemim olabilir. Dünde fazla su içmemişim. yine de 100 gram eksik Çıkmam hemde pazartesi günü bence iyi bir şey
Ödem olabilir canım, menülerin güzeldi cunku.günaydın kızlar ben diyetime uydum spor da yaptım ama 90,2 çıktım sabah tartıda umarım ödemdir
cuma günü 89,5 idim çünkü
O da güzelmiş :)Tefal Bodysignal tartımı teknik servise götürmeye karar verdim. Ayaklarından biri yere tam temas etmiyor gibi. Dediğim gibi fazla tartıyor her zaman. Ama geçen gün bir tartılayım dedim "0 kg" gösterdi, sonra hata verdi.
Yerçekimi olmayan yerde tartılmışım gibi davrandı resmen.
Günaydın hanımlar
Dün gece resmen Umut beni uyuttu, o yüzden bakma fırsatım olmadı. Baya canlanmış buralar ne güzel :)
Şimdi de yine sınav görevindeyim. Malum finaller var.
Bu hafta bomba gibi dönecegiz listelere 5. takım olarak tamam mı??
Ben bi ara el atayım o durumlara wendicim :)
7. takıma gitmek istediğini mi? Evet, gördüm, kan çıkaracaktım ama ortalık yerde yapmayayım dediminşallah, paylaşıma da yazdım gördün mü
7. takıma gitmek istediğini mi? Evet, gördüm, kan çıkaracaktım ama ortalık yerde yapmayayım dedim
Ben de seni Kazen'e şikayet ederim o zamanvalla kaptan yardımcım ya o motivasyonu ya sağlıcaz ya da sağlıcaz kaçış yok, yeni üyelik alır çaktırmadan yaparım bak
Günaydın canım.günaydın kızlar ben diyetime uydum spor da yaptım ama 90,2 çıktım sabah tartıda umarım ödemdir
cuma günü 89,5 idim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?