Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.. internet paketim bittigi icin giremedim buraya.
Benim de durumum kötü. Utanarak yaziyorum gecen Cuma 76.3 olan kilom bu Cuma 77.5 bugun de 77.9 oldu..
Günaydın
Ödem de vardır canım. Cuma gününe göre farklı çıkmanın sebebi budur belki.
Bu hafta telaffi ederiz durumu.

Günaydın Arkadaşlar,

Tartıldım ve şu anki halimle 68.1 kg çıktım.

4yk çörek otlu lor peyniri ve
1 adet haşlanmış yumurta ile güne başladım.

Birazdan ise filtre kahvemi içeceğim. :)

Hepimiz için güzel bir gün olsun.

wendigo afiyet olsun. Pozitif desteğin ve motive ettiğin için ayrıca teşekkürler. Kendimi iyi hissediyorum, iyi başladım.

Günaydın
Ödem de vardır canım. Cuma gününe göre farklı çıkmanın sebebi budur belki.
Bu hafta telaffi ederiz durumu.
aynen şimdi yeşil çayımı yapıyorum hemen
hafta sonu birer bardak içmiştim ondan mı oldu acaba

birde çalışmayınca evde ne kadar hareket etsemde sanki hantallaşmış gibi hissediyorum bugün iş yerinde bolca hareket etmeyi planlıyorum.

çok moralimi bozdu bu durum

ben tartıldım ama yazmayacağım, durum kötü bugün bi dikkat edeyim bakalım ne olacak, gerçi dün çok geç uyudum, çok geç spor yaptım falan ama bahane de olabilir

Bende de zaman zaman ödem durumu oluyor. Diyetisyenimin tartısında ödem durumu açıkça anlaşılıyor.
Diyetisyenim akşamları kurubaklagil yemememi istedi. Öğle yemeğinde kurubaklagil verdi.
Bir de dediğin gibi haftaiçinde işyerinde daha hareketli oluyoruz eve nazaran. O faydalı oluyor.

Sabah 15 dakikada hazırlanıp evden dışarı çıkmam gerekti. Marketten kaşar peyniri ve simit aldım, yedim bugün.
Artık sabah simit yiyince gün içerisinde ekmek yemem hiç.
Birazdan 1 fincan yeşil çayımı içeceğim.
Öğle yemeğinde salata yiyeceğim.
Öğleden sonra ara öğününde 1 fincan Türk kahvesi içeceğim.
Akşam yemeğinde ise 100 gr haşlanmış biftek ve salata var.
Ara öğünde de 1 sade activia ve 1 Tarbzon hurması yerim.
Belki 1 fincan Türk kahvesi de içerim. Bu ara canım hep kahve istiyor.
Öğlen yemeğimi yiyip uzun mesafe yürümeyi planlıyorum. Akşam da yürüyüp gün içerisinde 10000 adımımı tamamlayacağım.

Günaydın hanımlar
Dün gece resmen Umut beni uyuttu, o yüzden bakma fırsatım olmadı. Baya canlanmış buralar ne güzel :)
Şimdi de yine sınav görevindeyim. Malum finaller var.
Bu hafta bomba gibi dönecegiz listelere 5. takım olarak tamam mı??

Haftanın 6 günü çalışıyorum ve 6da kalkıyorum. Pazar günüde kızım sağolsun hava tam aydınlanmadan kalkar "kalkma vakti" diye.
Bunların biyolojik saatleri ne zaman düzeliyor yahu, 3 yaşına girecek değil mi Zeynep? Daha çook beklemem lazım desene :)
7. Takıma bakıp gaza geldim, Leslie 3 mile yapıcam şimdi, ama siz beni hiç gaza getirmiyorsunuz ki

Kilo durumlarına göre biri de bizi orti/morti yapsa ya olmaz mı?
Ben bi ara el atayım o durumlara wendicim :)
İnce bir dilim olarak yiyebilirsin canım, doğum günü pastasını kesecek kadar gaddar degilim
Ama senden cuma günü eksi gelme sözü istiyorum ona göre :)
Bir dee doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Bu sabahki kilonu başlangıç kilon olarak kaydettim. Hedefin kaçtı, ben kaçırmış olabilirim? Hepimize yer var takımda merak etme, insallah en kısa sürede istedigin kiloya düseceksin :)
Niye o kadar geç uyudun kuzum hayırdır :)
günaydın kızlar ben diyetime uydum spor da yaptım ama 90,2 çıktım sabah tartıda umarım ödemdir

cuma günü 89,5 idim çünkü
Ödem olabilir canım, menülerin güzeldi cunku.
Moral bozma, aynen devam et :)
O da güzelmiş :)
Pili bitmiyor değil mi? Sen gene de bi göster servise de ayarları düzelsin

inşallah, paylaşıma da yazdım gördün mü

Ben bi ara el atayım o durumlara wendicim :)

çok iyi olur kuzucum.

günaydın kızlar ben diyetime uydum spor da yaptım ama 90,2 çıktım sabah tartıda umarım ödemdir

cuma günü 89,5 idim çünkü
Günaydın canım.
Benim kronik sorunumdu sabah ödemi. Dolaşım bozukluğu teşhisi koydu dr.um. Geçen hafta kalp ve damar hast.na muayeneye gittim. derin varis tarifine uyan birşey yazıyor doppler sonucunda bakalım bu çarşamba dr.a göstereceğim. ne diyecek. Sabah ödemi ihmale gelmez. Kendini takip et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…