- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.321
Belki o bölge çekimsizdiTefal Bodysignal tartımı teknik servise götürmeye karar verdim. Ayaklarından biri yere tam temas etmiyor gibi. Dediğim gibi fazla tartıyor her zaman. Ama geçen gün bir tartılayım dedim "0 kg" gösterdi, sonra hata verdi.
Yerçekimi olmayan yerde tartılmışım gibi davrandı resmen.
Biyolojik saatten ziyade psiklojik saat sanıyorum. Çocuk bir pazar sabahı anneyi görüyor mutlu oluyorBunların biyolojik saatleri ne zaman düzeliyor yahu, 3 yaşına girecek değil mi Zeynep? Daha çook beklemem lazım desene :)
Ben bi ara el atayım o durumlara wendicim :)
İnce bir dilim olarak yiyebilirsin canım, doğum günü pastasını kesecek kadar gaddar degilim
Ama senden cuma günü eksi gelme sözü istiyorum ona göre :)
Bir dee doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Bu sabahki kilonu başlangıç kilon olarak kaydettim. Hedefin kaçtı, ben kaçırmış olabilirim? Hepimize yer var takımda merak etme, insallah en kısa sürede istedigin kiloya düseceksin :)
Niye o kadar geç uyudun kuzum hayırdır :)
Ödem olabilir canım, menülerin güzeldi cunku.
Moral bozma, aynen devam et :)
O da güzelmiş :)
Pili bitmiyor değil mi? Sen gene de bi göster servise de ayarları düzelsin
Doğru haklısın :)Biyolojik saatten ziyade psiklojik saat sanıyorum. Çocuk bir pazar sabahı anneyi görüyor mutlu oluyorZeynep 20 Şubatta tam 3 yaşında olacak Ablası
Tesekkur ederimmm
kötü olmuş yaa 57 olsam iyiydi buda iradesizliğimi gösteriyor5 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 69>>?
@servey >>65>>65,7
@inatettimolacak >>59>>60
@moni >>79,9>>84,7
@fancynancy >>75>>79,5
@lydznp >>75>>79,5
@morordek >> 62,5>?
@nilsub >>80>>?
@wendigo >>66>>?
@0zlem >>72,9>>?
@bluedolphin >>92>>93
@prensesss016 >>57>>59
@gben >>66>>70,6
@besbb9 >>75>>77,4
kilosunu paylaşanların kilolarını ekledim,soru işareti olanlar kilo bildiriminde bulunmamış.
Ortilerim birbirine destek olurmus ayy gozlerim yasardiPeki öyleyse. Yarın sabah tartılıp yazıyorum ve başlıyorum. Sonra Cuma günü de bildiririm yine kilomu. Wendigo sebep olduğun için teşekkür ederim. Resmen bana itici kuvvet oldun, güç hissettim şu anda. :)) Buna ihtiyacım vardı. Sağol...
Olmak istedigim ideal kilo sifirTefal Bodysignal tartımı teknik servise götürmeye karar verdim. Ayaklarından biri yere tam temas etmiyor gibi. Dediğim gibi fazla tartıyor her zaman. Ama geçen gün bir tartılayım dedim "0 kg" gösterdi, sonra hata verdi.
Yerçekimi olmayan yerde tartılmışım gibi davrandı resmen.
Girmemek yazmamak etkiliyor demek sahidennn. Sen sporunla hemen atarsin o aldiklarini bence ozlemmGünaydın kızlar..internet paketim bittigi icin giremedim buraya.
Benim de durumum kötü. Utanarak yaziyorum gecen Cuma 76.3 olan kilom bu Cuma 77.5 bugun de 77.9 oldu..
Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olunGünaydın Arkadaşlar,
Tartıldım ve şu anki halimle 68.1 kg çıktım.
4yk çörek otlu lor peyniri ve
1 adet haşlanmış yumurta ile güne başladım.
Birazdan ise filtre kahvemi içeceğim. :)
Hepimiz için güzel bir gün olsun.
wendigo afiyet olsun. Pozitif desteğin ve motive ettiğin için ayrıca teşekkürler. Kendimi iyi hissediyorum, iyi başladım.
Canim onemli olan istikrarla devam etmek maalesef bazi haftalar bazilarimiz aliyor bazilarimiz veriyor ama takim icin kendimize sahip cikmak aklimizin bir kosesinde olmali. Pazartesi tartisinin amaci zaten Cumaya hazirlanmak. Eminim sen dikkat ederek toplayacaksinnaynen şimdi yeşil çayımı yapıyorum hemen
hafta sonu birer bardak içmiştim ondan mı oldu acaba
birde çalışmayınca evde ne kadar hareket etsemde sanki hantallaşmış gibi hissediyorum bugün iş yerinde bolca hareket etmeyi planlıyorum.
çok moralimi bozdu bu durum
bayiliyorum senin menulerineeSabah 15 dakikada hazırlanıp evden dışarı çıkmam gerekti. Marketten kaşar peyniri ve simit aldım, yedim bugün.
Artık sabah simit yiyince gün içerisinde ekmek yemem hiç.
Birazdan 1 fincan yeşil çayımı içeceğim.
Öğle yemeğinde salata yiyeceğim.
Öğleden sonra ara öğününde 1 fincan Türk kahvesi içeceğim.
Akşam yemeğinde ise 100 gr haşlanmış biftek ve salata var.
Ara öğünde de 1 sade activia ve 1 Tarbzon hurması yerim.
Belki 1 fincan Türk kahvesi de içerim. Bu ara canım hep kahve istiyor.
Öğlen yemeğimi yiyip uzun mesafe yürümeyi planlıyorum. Akşam da yürüyüp gün içerisinde 10000 adımımı tamamlayacağım.
Tamamdirr wendigonun ortilik teklifi cok guzel bence herkese orti yapalimmGünaydın hanımlar
Dün gece resmen Umut beni uyuttu, o yüzden bakma fırsatım olmadı. Baya canlanmış buralar ne güzel :)
Şimdi de yine sınav görevindeyim. Malum finaller var.
Bu hafta bomba gibi dönecegiz listelere 5. takım olarak tamam mı??
selam canım evet pek uğrayamıyorsun sanırım göremiyorum seni
Cok gecmis olsun ben odemin sikinti gostergesi oldugunu bilmiyordum hic. İnsaallah hemen iyilesirsin canim.Günaydın canım.
Benim kronik sorunumdu sabah ödemi. Dolaşım bozukluğu teşhisi koydu dr.um. Geçen hafta kalp ve damar hast.na muayeneye gittim. derin varis tarifine uyan birşey yazıyor doppler sonucunda bakalım bu çarşamba dr.a göstereceğim. ne diyecek. Sabah ödemi ihmale gelmez. Kendini takip et lütfen
yok canım yaa 2 haftadır yapamadım. bi ev bi annem mekik dokuduğum için ama ip atlamaya çalışıyorum 100 de olsa atlıyorum. bugünden itibaren bi düzene bindiricem onu inşallah. sen neler yapıyosun okuyorum ama isveç yapıyosun sanırım nasıl bi deyet ağırmı?Buradan sohbet etmeyi özlemişim, bize başka katılan yok mu? Hep beraber bişiler yapalım hadi.prensesss016 sabahları Leslie yapıyo musun hala?
Maalesef ayni seyleri ben de hissediyorum. Kurtuldum derken 70leri tekrar gormek beni cok uzdu.Kızlar ben bu akşamdan itibaren yapabilirsen jillian'a başlamak istiyorum. Bana katılmak isteyen olursa beklerim. en az 500 ip ile birlikte tabiki de.
Ben çok mutsuzum. Bugün diyetisyen ile de konuşacağım. Bu direnç beni öldürecek. Aynı kiloyu görmek beni kısır döngüye düşürüyor ve bumerang etkisi ile hep aynı noktaya geliyorum.
Öğleden sonra kilo bildirimi yaparım. Umarım
ayyy bende varım buna benide alın çok iyi motivasyon olurHer gun 500 ıp atlayalım mı ıstısnasız hergın
Bugun olmadı dıyelım
Yarına devreder
Ben varımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?