Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belki o bölge çekimsizdi

Biyolojik saatten ziyade psiklojik saat sanıyorum. Çocuk bir pazar sabahı anneyi görüyor mutlu oluyor Zeynep 20 Şubatta tam 3 yaşında olacak Ablası

Kızlar ben bu akşamdan itibaren yapabilirsen jillian'a başlamak istiyorum. Bana katılmak isteyen olursa beklerim. en az 500 ip ile birlikte tabiki de.
Ben çok mutsuzum. Bugün diyetisyen ile de konuşacağım. Bu direnç beni öldürecek. Aynı kiloyu görmek beni kısır döngüye düşürüyor ve bumerang etkisi ile hep aynı noktaya geliyorum.
Öğleden sonra kilo bildirimi yaparım. Umarım

selam kızlar herkese günaydınlar
hayırı haftalar diliyorum
menülerimi paylaşıp müsait oluncada geçmişi okuyacağım bakalım hafta sonu kimin nasıl geçmiş
cumartesi
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, peynir,domates,salatalık,maydanoz,şekersiz çay(saat: 11,30)
öğle: 1 dilim ekmek, peynir,domates,salatalık (saat 17,00)
akşam: ızgara köfte 5 adet, salata , 1 dilim ızgara sucuk( saat 09,00)

su 1 litre

pazar
sabah: 1 dilim kızarmış kaşarlı ekmek,peynir,domates,salatalık,maydanoz(saat 11,00)
ara: 1 soda +1 avuç fındık
akşam: ızgara tavuk kanat, ayran(saat: 18,30)
ve oğluşumun doğum günü olduğu için 1 dilim pasta (pişman değilim bugün telafi edicem çünkü (saat 09,00)
su 1,5 litre

Biyolojik saatten ziyade psiklojik saat sanıyorum. Çocuk bir pazar sabahı anneyi görüyor mutlu oluyor Zeynep 20 Şubatta tam 3 yaşında olacak Ablası
Doğru haklısın :)
"Ablası" icin biraz büyügüm sanki, aramızda 25 yaş fark var Zeynep'le :) Baya baya "teyzesi"yim

kötü olmuş yaa 57 olsam iyiydi buda iradesizliğimi gösteriyor

Ortilerim birbirine destek olurmus ayy gozlerim yasardi

Olmak istedigim ideal kilo sifir

Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olun
Bana yeni ortii lazimm adaylar ozgecmislerini buradan yazabilir.

Canim onemli olan istikrarla devam etmek maalesef bazi haftalar bazilarimiz aliyor bazilarimiz veriyor ama takim icin kendimize sahip cikmak aklimizin bir kosesinde olmali. Pazartesi tartisinin amaci zaten Cumaya hazirlanmak. Eminim sen dikkat ederek toplayacaksinn

bayiliyorum senin menulerinee

Tamamdirr wendigonun ortilik teklifi cok guzel bence herkese orti yapalimm

@bluedolphin prensesss016 kızlar sizde ne var ne yok? Epeydir görüşemiyoruz, ben geldim
selam canım evet pek uğrayamıyorsun sanırım göremiyorum seni
ben hep aynı bi ileri bi geri devam
ama bu hafta kaptanın söylediği çok dokundu bana. senin kilon az biraz çabalasan verirsin dedi dank diye kafama indi kaçamak yapmasam 1 aya mezun olucam. bakalım bugün itibariyle yeni kararlar aldım uygulayabilirsem 1 aya mezun olmak istiyorum en kötü şubat sonu

Cok gecmis olsun ben odemin sikinti gostergesi oldugunu bilmiyordum hic. İnsaallah hemen iyilesirsin canim.

Buradan sohbet etmeyi özlemişim, bize başka katılan yok mu? Hep beraber bişiler yapalım hadi. prensesss016 sabahları Leslie yapıyo musun hala?
yok canım yaa 2 haftadır yapamadım. bi ev bi annem mekik dokuduğum için ama ip atlamaya çalışıyorum 100 de olsa atlıyorum. bugünden itibaren bi düzene bindiricem onu inşallah. sen neler yapıyosun okuyorum ama isveç yapıyosun sanırım nasıl bi deyet ağırmı?

Maalesef ayni seyleri ben de hissediyorum. Kurtuldum derken 70leri tekrar gormek beni cok uzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…