Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbur
35 dk eliptik
520 ip
Bittiiimmmm
çok iyi yaaa bayıldım
bende eliptik alıcam ama oturmalı olanlardan değil.
seninki nasıl canım ve hangi marka tavsiye edermisin?

Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olun

yaa aşk olsun, 3 kişi orti olunmaz mı bence süper olur. dışlanma bizdensin :) dimi balpamuk

yaa kesinliklee, 1 ay ya 1 ay. sonra koruma tamam bu iş. yeni kararlarına sevindim canım, uygulayacağına eminim. bende yoktum, artık varım.

yok kuzum isveçi yaptırmıyolar yaa, az yapayım diyetimi de takılınca isveç yaparım :)

aynen canım bende bu sabah yeni bi sayfa açtım ve resmen etrafımdaki herkesi tersliyorum bu sabah dokunmayın bana diye...yok ne diyetiymiş yok ihtiyacını var...var kardeşim ben var diyosam vardır herkes kendini kendi bilir...yanındayım canım sonuna kadar bak uymazsak azarlamak serbest

resmen dökülmüşüz

hoşgeldin canım ben ebru 32 yaşındayım 1.60 boyum kilom 59 tu cuma günü ama bu sabah tartımda değişik bi rakam vardı korkunç yazmıyorum buraya

1- @servey
2- ldyzynp
3- ferah
4-özlem
5-????
bende bende bendeeee ama bugün itibariyle yeni okudum çünkü

cuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
merhaba canım sende hoşgeldin aramıza

bende ortiyim ona göre. aynen canım 1,5 aya mezun ediceksiniz ahanda buraya yazıyorum

ortilerime ortilik gereğini söylüyorum;

balpamuk gben prensesss016

menülerimiz zaten güzel, ona bişi söylememe gerek yok sanırım?

spor neler yapılacak bugün onu diyin? kaç zıpzıp, kaç dk yürüyüş, kaç mil leslie??

ben aç aç gezerken siz yerseniz çok pis küserim haberiniz olsun, yerken aklınıza geleyim, wendy aç, bunun tadını biliyorum falan diyin, vicdan yapmamak için yemeyin

yuruyus en az 45dk diyelim ben genelde 2ye yaklaşıyorum ortim. Yapamadığımda callaneticsle telafi ediyim diyorum.
Yalnız dolaşma tabi sana eşlik ederim ac gezerken

tamam sende bizim ortimizsin

canm ben hergün 500 ip atlıcam inşallah bu akşam itibariyle ama +bişeyler yaparsam yazarım ama çok vijdanlı birimdir zaten önüe pasta koysalar wendim ac diye yemem kendimi değil seni düşünürüm

kızlar bugünkü menüm
sabah saat 07,00
1 dilim kızarmış ekmek (tekli ekmeklerden 1 dilim)
domates chery 2 adet
1 adet salatalık
1 dili peynir k.k.kadar
ara
birki çayı şekersiz saat 09.00
yeşil çay şekersiz saat10,00
öğle saat 14,00
1 dilim kepek ekmeği,
1 adet domates
1 dilim peynir
160 gramlık ton balığı (çok fazla geldi bidaha bu kadar yemicem)
7 adet yeşil zeytin
ayran
ara saat 14,30
yeşil çay
ara saat 18,00
1 elma yicem
akşam 20,30 gibi olucak belli değil çorba ve salata düşünüyorum değişirse mutlaka yazarım

2 litre su içildi akşama kadar 3 yapıcam onu
500 de ip atlanıcak
yorumları alayım

canm ben hergün 500 ip atlıcam inşallah bu akşam itibariyle ama +bişeyler yaparsam yazarım ama çok vijdanlı birimdir zaten önüe pasta koysalar wendim ac diye yemem kendimi değil seni düşünürüm

canım yaa, gel sarılayım

valla menü güzel gibi, sadece öğleyin hem ton balığı (yağı süzülmüştür eminim) hemde zeytin olmasa mıymış dicem ama onu da söylemek için sölücem yani.

akşam da şimdilik uygun, afiyet olsun

Beb kilo bildirimimi yarın yapabilir miyim?Haftasonları ankaraya gidiyorum.. Bugün geldim kırıkkaleye. Ankarada tartı alamadım o yüzden tartılamadım sabah.

olur canım, maksat kendimizi kontrol edebilmek, evine geçince bak sen.

yollarda dikkat ediyosun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…