- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.341
Teşekkür ederim canım. Sevgiler.bayiliyorum senin menulerinee
Evet benim deOlmak istedigim ideal kilo sifir
O da olur inşallah canım. Az kalmış. Tartıda eksiyi görmen güzel.Sabah tartim 70.3 cikti Cuma gunu 70.6ydim ama 70li oldugu icin sevinemiyorum 68i kiyisindan gormustum ne guzel belki 67 bile olurd bu hafta
Ben tavuskusu tuyu olmak istiyorum mumkunseEvet benim deTüy gibi hafif oluruz.
Evet almis da olabilirdimO da olur inşallah canım. Az kalmış. Tartıda eksiyi görmen güzel.
Alınırsın belki diye ablası demiştim. Teyze olmak ıstersen sorun değilDoğru haklısın :)
"Ablası" icin biraz büyügüm sanki, aramızda 25 yaş fark var Zeynep'le :) Baya baya "teyzesi"yim
Teşekkür ederim canım.Cok gecmis olsun ben odemin sikinti gostergesi oldugunu bilmiyordum hic. İnsaallah hemen iyilesirsin canim.
çok iyi yaaa bayıldımSağol şekerim, mecbur bu saatlere kalıyorum sporda. Enerjim düşük olsa da yapmaya çalışıyorum el mecbur
35 dk eliptik
520 ip
Bittiiimmmm
Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olun
selam canım evet pek uğrayamıyorsun sanırım göremiyorum seni
ben hep aynı bi ileri bi geri devam
ama bu hafta kaptanın söylediği çok dokundu bana. senin kilon az biraz çabalasan verirsin dedi dank diye kafama indi kaçamak yapmasam 1 aya mezun olucam. bakalım bugün itibariyle yeni kararlar aldım uygulayabilirsem 1 aya mezun olmak istiyorum en kötü şubat sonu
yok canım yaa 2 haftadır yapamadım. bi ev bi annem mekik dokuduğum için ama ip atlamaya çalışıyorum 100 de olsa atlıyorum. bugünden itibaren bi düzene bindiricem onu inşallah. sen neler yapıyosun okuyorum ama isveç yapıyosun sanırım nasıl bi deyet ağırmı?
aynen canım bende bu sabah yeni bi sayfa açtım ve resmen etrafımdaki herkesi tersliyorum bu sabah dokunmayın bana diye...yok ne diyetiymiş yok ihtiyacını var...var kardeşim ben var diyosam vardır herkes kendini kendi bilir...yanındayım canım sonuna kadar bak uymazsak azarlamak serbest@toplight ve @morordek hepimizin bence yaptığınız uyarılara ihtiyacımız vardı.
Ben kendi adıma konuşuyorum listede değilim ama bu beni masum yapmıyor. Çünkü hedefime yaklaşacağıma uzaklaşıyorum. bence etkileşimde çok önemli, birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişiz. Gerçekten takım ruhumuzu bence kaybettik ama bu müdahelenizle tekrar geri kazanacağımıza inanıyorum.
Bugün tartıldım ve 79,5 çıktım.
Öncesiydi sonrasıydı bahanelerimdi falan filan. Sonuç olarak 71 kilodan buraya gelmişim. Ne kadar üzücü. Tüm o emeklerime yazık. İrademe, döktüğüm tere. Ben bu sabah her şeye yeniden başladım 5. Takımın kızları ve desteklerinizi bekliyorum.
resmen dökülmüşüz5 OCAK YILBAŞI HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 69>>?
@servey >>65>>65,7
@inatettimolacak >>59>>60
@moni >>79,9>>84,7
@fancynancy >>75>>79,5
@lydznp >>75>>79,5
@morordek >> 62,5>?
@nilsub >>80>>?
@wendigo >>66>>?
@0zlem >>72,9>>?
@bluedolphin >>92>>93
@prensesss016 >>57>>59
@gben >>66>>70,6
@besbb9 >>75>>77,4
kilosunu paylaşanların kilolarını ekledim,soru işareti olanlar kilo bildiriminde bulunmamış.
hoşgeldin canım ben ebru 32 yaşındayım 1.60 boyum kilom 59 tu cuma günü ama bu sabah tartımda değişik bi rakam vardı korkunç yazmıyorum burayaMerhaba kızlaaar ben Sema. 23 yaşındayım. 1.65 boy 71,7 kiloyum..Geçen yıl 2017 martta cuma zayıflama yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğim ilk yılı çok ağır gelmişti ama bu yıl kendimi hazır hissediyorum inşallah hedefime ulaşıcam. Kilolu görünmekten çok yoruldu ruhum hissediyorum. Kendim içinde bişeyler yapmak istiyorum artık. Önümde mezuniyet balosu ve Allah nasip ederse düğünüm var inşallah...En özel günlerimde güzel görünmek istiyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada kural defterini okudum kabul ediyorum. 2 hafta sonra 5. Takım üyesi olmak dileğimle inşallahh
bende bende bendeeee ama bugün itibariyle yeni okudum çünkü
merhaba canım sende hoşgeldin aramızacuma günleri herkes kilosunu yazıcak anladığım kadarıyla değil mi? neler yaptığımızı yazıcak mıyız :)
bende ortiyim ona göre. aynen canım 1,5 aya mezun ediceksiniz ahanda buraya yazıyorumyaa aşk olsun, 3 kişi orti olunmaz mı bence süper olur. dışlanma bizdensin :) dimibalpamuk
yaa kesinliklee, 1 ay ya 1 ay. sonra koruma tamam bu iş. yeni kararlarına sevindim canım, uygulayacağına eminim. bende yoktum, artık varım.
yok kuzum isveçi yaptırmıyolar yaa, az yapayım diyetimi de takılınca isveç yaparım :)
bende ortiyim ona göre. aynen canım 1,5 aya mezun ediceksiniz ahanda buraya yazıyorum
ortilerime ortilik gereğini söylüyorum;
balpamuk gben prensesss016
menülerimiz zaten güzel, ona bişi söylememe gerek yok sanırım?
spor neler yapılacak bugün onu diyin? kaç zıpzıp, kaç dk yürüyüş, kaç mil leslie??
ben aç aç gezerken siz yerseniz çok pis küserim haberiniz olsun, yerken aklınıza geleyim, wendy aç, bunun tadını biliyorum falan diyin, vicdan yapmamak için yemeyin
tamam sende bizim ortimizsin
canm ben hergün 500 ip atlıcam inşallah bu akşam itibariyle ama +bişeyler yaparsam yazarımortilerime ortilik gereğini söylüyorum;
balpamuk gben prensesss016
menülerimiz zaten güzel, ona bişi söylememe gerek yok sanırım?
spor neler yapılacak bugün onu diyin? kaç zıpzıp, kaç dk yürüyüş, kaç mil leslie??
ben aç aç gezerken siz yerseniz çok pis küserim haberiniz olsun, yerken aklınıza geleyim, wendy aç, bunun tadını biliyorum falan diyin, vicdan yapmamak için yemeyin
canm ben hergün 500 ip atlıcam inşallah bu akşam itibariyle ama +bişeyler yaparsam yazarımama çok vijdanlı birimdir zaten önüe pasta koysalar wendim ac diye yemem kendimi değil seni düşünürüm
kızlar bugünkü menüm
sabah saat 07,00
1 dilim kızarmış ekmek (tekli ekmeklerden 1 dilim)
domates chery 2 adet
1 adet salatalık
1 dili peynir k.k.kadar
ara
birki çayı şekersiz saat 09.00
yeşil çay şekersiz saat10,00
öğle saat 14,00
1 dilim kepek ekmeği,
1 adet domates
1 dilim peynir
160 gramlık ton balığı (çok fazla geldi bidaha bu kadar yemicem)
7 adet yeşil zeytin
ayran
ara saat 14,30
yeşil çay
ara saat 18,00
1 elma yicem
akşam 20,30 gibi olucak belli değil çorba ve salata düşünüyorum değişirse mutlaka yazarım
2 litre su içildi akşama kadar 3 yapıcam onu
500 de ip atlanıcak
yorumları alayım
Beb kilo bildirimimi yarın yapabilir miyim?Haftasonları ankaraya gidiyorum.. Bugün geldim kırıkkaleye. Ankarada tartı alamadım o yüzden tartılamadım sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?