Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olun
Bana yeni ortii lazimm adaylar ozgecmislerini buradan yazabilir.

Hahahah gben güldürdün beni
Neden fazla olsun 3 kişi orticim. Gayet 3 kişilik dünyamızda mutlu mesut yaşayabiliriz. Dışlanmış hissettim ne demek üzme bizi. Seni seviyoruz gben. Ve başaracağız!

Evet almis da olabilirdim
Sonra kaptan
Sonra morordek
Sonra ben
En kısa zamanda şu tartıyı servise götürüp yaptırmazsam ve her hafta sağlıklı bildirim yapamazsam benim durumum da benzer olacak.
Annemin tartısı, diyetisyenimin tartısı, kendi fazla tartan arızalı tartım derken iyice kafası karıştı kaptanımızın toplight ve kaptan yardımcımızın morordek
???
Şaka bir yana, çoook iyiler, sağolsunlar.

Ca
canim cok guzel sporu bile yapmissinn simdiden. Ben de yuruyusun 1 saatini yaptim.

Aynı şeyi düşünmüştüm wendy, bu sefer asla kaçamak yapamam aklıma gelir wendycim, gbencim aç ben bunu yapamam falan derim diye düşünmüştüm. :))) şöyle ki... beni bu hafta lütfen mazur görün. Kesinlikle diyete başladımve dikkat esiyorum ancak egzama tedavim için İzmir’e geldim. Sanırım bu haftayı geçirdikten sonra İstanbul’a döneceğim.

Burada spor yapamayacağım ancak eve döndüğümde hemen başlayacağım zaten spor salonu üyeliğim de var. Muhtemelen yürüme bandı, bisiklet, tırmanma şeklinde devam edeceğim.

Öğlen doktor randevum için evden acele çıkmak zorunda olduğumdan hızlıca bir kaşarlı ve hidi fümeli tost yaptım. Sabahtan kalan 1 haşlanmış yumurtam vardı onu da yedim.

Şu saatte midem resmen gurul gurul ancak sizi düşünerek asssslaaaaa yemiyotum ortilerim. Belki birazdan 1 kahve ile bir avuç kuruyemiş yiyebilirim.

Süpersin canım.

Merhabalar lydznp
Diyetisyen randevularının gününü değiştirmekle çok iyi etmişsin.

Sen de bir ortim olur musun lydznp ?

Gruba mesaj yazıyorum, sağolsunlar cevap yazan, beğenen arkadaşlarım var.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Ama bazen kendi kendimeyim gibi hissediyorum. Keşke bir ortim olsaydı diyorum.
Takım olarak hepimiz ortiyiz ; ama birbirimize daha iyi destek oluruz, motive ederiz belki.

Kim beni de ortilerinden biri yapmak ister?

yok yağını süzdüm zaten yiyemem çok yağ var hepsini sizdüm dibinide sıyırmadım yerken ama bidaha bu kadar yemem ortaboyu bitirdim resmen ama yarısını yemek daha mantıklı

Ca

canim cok guzel sporu bile yapmissinn simdiden. Ben de yuruyusun 1 saatini yaptim.
canım nerdeeeeee daha atlamadım ipi akşama gidince atlıcam inşallah yoksa sabah 5,30 kalkıp 6,30 da koşturarak attım kendimi evden

Ay canım asla kendini yalnız hissetme, ben hep okuyorum seni, menülerin güzel, sen tatlısın, biraz da güzel eksi getirirsen senden güzeli var mı :)

Sevgilerle, kocaman öpücükler.

Ca

1 saat çok iyi yapmışsınız. Tebrikler.
Biz de öğlearasında bir arkadaşımla 45 dakika yürüdük. Çok iyi geldi. Canlandık resmen. İşyerinde masabaşında oturduğumuz ve az hareket ettiğimiz için belimiz ağrıyor.

Ay canım asla kendini yalnız hissetme, ben hep okuyorum seni, menülerin güzel, sen tatlısın, biraz da güzel eksi getirirsen senden güzeli var mı :)

Sevgilerle, kocaman öpücükler.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım wendy sağolasın.
Bu aralar öyle yalnız hissettim işte
Orti olalım seninle, çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…