- 23 Ağustos 2012
- 14.826
- 39.211
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.361
Ortilige 3 kis fazlaymis ya kendimi dislanmis hissettim siz ikiniz orti olun
Bana yeni ortii lazimmadaylar ozgecmislerini buradan yazabilir.
En kısa zamanda şu tartıyı servise götürüp yaptırmazsam ve her hafta sağlıklı bildirim yapamazsam benim durumum da benzer olacak.Evet almis da olabilirdim
Sonra kaptan
Sonra morordek
Sonra ben
canim cok guzel sporu bile yapmissinn simdiden. Ben de yuruyusun 1 saatini yaptim.kızlar bugünkü menüm
sabah saat 07,00
1 dilim kızarmış ekmek (tekli ekmeklerden 1 dilim)
domates chery 2 adet
1 adet salatalık
1 dili peynir k.k.kadar
ara
birki çayı şekersiz saat 09.00
yeşil çay şekersiz saat10,00
öğle saat 14,00
1 dilim kepek ekmeği,
1 adet domates
1 dilim peynir
160 gramlık ton balığı (çok fazla geldi bidaha bu kadar yemicem)
7 adet yeşil zeytin
ayran
ara saat 14,30
yeşil çay
ara saat 18,00
1 elma yicem
akşam 20,30 gibi olucak belli değil çorba ve salata düşünüyorum değişirse mutlaka yazarım
2 litre su içildi akşama kadar 3 yapıcam onu
500 de ip atlanıcak
yorumları alayım
sendeki bu enerjiyle basarmamak ne mumkun ortikHahahah gben güldürdün beni
Neden fazla olsun 3 kişi orticim. Gayet 3 kişilik dünyamızda mutlu mesut yaşayabiliriz. Dışlanmış hissettim ne demek üzme bizi. Seni seviyoruz gben. Ve başaracağız!
aaa memlekettiiiiiimmm ben KırıkkaleliyimBeb kilo bildirimimi yarın yapabilir miyim?Haftasonları ankaraya gidiyorum.. Bugün geldim kırıkkaleye. Ankarada tartı alamadım o yüzden tartılamadım sabah.
ortilerime ortilik gereğini söylüyorum;
balpamuk gben prensesss016
menülerimiz zaten güzel, ona bişi söylememe gerek yok sanırım?
spor neler yapılacak bugün onu diyin? kaç zıpzıp, kaç dk yürüyüş, kaç mil leslie??
ben aç aç gezerken siz yerseniz çok pis küserim haberiniz olsun, yerken aklınıza geleyim, wendy aç, bunun tadını biliyorum falan diyin, vicdan yapmamak için yemeyin
Aynı şeyi düşünmüştüm wendy, bu sefer asla kaçamak yapamam aklıma gelir wendycim, gbencim aç ben bunu yapamam falan derim diye düşünmüştüm. :))) şöyle ki... beni bu hafta lütfen mazur görün. Kesinlikle diyete başladımve dikkat esiyorum ancak egzama tedavim için İzmir’e geldim. Sanırım bu haftayı geçirdikten sonra İstanbul’a döneceğim.
Burada spor yapamayacağım ancak eve döndüğümde hemen başlayacağım zaten spor salonu üyeliğim de var. Muhtemelen yürüme bandı, bisiklet, tırmanma şeklinde devam edeceğim.
Öğlen doktor randevum için evden acele çıkmak zorunda olduğumdan hızlıca bir kaşarlı ve hidi fümeli tost yaptım. Sabahtan kalan 1 haşlanmış yumurtam vardı onu da yedim.
Şu saatte midem resmen gurul gurul ancak sizi düşünerek asssslaaaaa yemiyotum ortilerim. Belki birazdan 1 kahve ile bir avuç kuruyemiş yiyebilirim.
MerhabalarKaptanım üzgünüm. yeterli katılımı sağlayamadım
Menü paylaşımına gelince her gün aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım sanıyorum. Arada menülerimde bir değişiklik yapıp kendi menüme renk katmaya karar verdim. Sanıyorum rutin beni sıkıyor
2 haftadır sabit gelmemin sebebi de spor yapamamak. Yoksa öyle kayda değer bir kaçamağım yok çok şükür. Birde sabah çok erken tartıldığım için olsa gerek ödemim çok oluyor. Bunun içinde şöyle bir önlem düşündüm. Diyetisyen randevumu p.tesiden perşembeye alacağım. Çünkü diyetisyenim artık haftada 4 gün çalışıyorEn azından 15 günde 1 sağlıklı bir kilo bildirimi yapabileceğim
yok yağını süzdüm zaten yiyemem çok yağ var hepsini sizdüm dibinide sıyırmadım yerkencanım yaa, gel sarılayım
valla menü güzel gibi, sadece öğleyin hem ton balığı (yağı süzülmüştür eminim) hemde zeytin olmasa mıymış dicem ama onu da söylemek için sölücem yani.
akşam da şimdilik uygun, afiyet olsun
canım nerdeeeeee daha atlamadım ipi akşama gidince atlıcam inşallah yoksa sabah 5,30 kalkıp 6,30 da koşturarak attım kendimi evdenCa
canim cok guzel sporu bile yapmissinn simdiden. Ben de yuruyusun 1 saatini yaptim.
Gruba mesaj yazıyorum, sağolsunlar cevap yazan, beğenen arkadaşlarım var.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Ama bazen kendi kendimeyim gibi hissediyorum. Keşke bir ortim olsaydı diyorum.
Takım olarak hepimiz ortiyiz ; ama birbirimize daha iyi destek oluruz, motive ederiz belki.
Kim beni de ortilerinden biri yapmak ister?
1 saat çok iyi yapmışsınız. Tebrikler.Ca
canim cok guzel sporu bile yapmissinn simdiden. Ben de yuruyusun 1 saatini yaptim.
1 saat çok iyi yapmışsınız. Tebrikler.
Biz de öğlearasında bir arkadaşımla 45 dakika yürüdük. Çok iyi geldi. Canlandık resmen. İşyerinde masabaşında oturduğumuz ve az hareket ettiğimiz için belimiz ağrıyor.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımAy canım asla kendini yalnız hissetme, ben hep okuyorum seni, menülerin güzel, sen tatlısın, biraz da güzel eksi getirirsen senden güzeli var mı :)
Sevgilerle, kocaman öpücükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?