- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.381
Evet. Saat 12:30 ile 13:30 arası öğle aramız.Öğle aranız var mı sizin?
Merhabalar.Herkes orti olmuş çok iyi
oluruz tabikide bna uyar :))
Ay çok iyi olurdu, morti olalım gaza getirelim birbirimiziÇok teşekkür ederim canım arkadaşımwendy sağolasın.
Bu aralar öyle yalnız hissettim işte
Orti olalım seninle, çok mutlu olurum
Evet. Saat 12:30 ile 13:30 arası öğle aramız.
Bunu öğrenmen güzel olmuşEvet almis da olabilirdim
Sonra kaptan
Sonra morordek
Sonra ben
Ay yok ne alinicam coluklu çocuklu kadınım benden abla olmazAlınırsın belki diye ablası demiştim. Teyze olmak ıstersen sorun değil
Sen de kendine bi orti begen bak yeni uyeler var tek tek hepsiyle orti olabilirsinHerkes orti olmuş çok iyi
Güzel menu :)kızlar bugünkü menüm
sabah saat 07,00
1 dilim kızarmış ekmek (tekli ekmeklerden 1 dilim)
domates chery 2 adet
1 adet salatalık
1 dili peynir k.k.kadar
ara
birki çayı şekersiz saat 09.00
yeşil çay şekersiz saat10,00
öğle saat 14,00
1 dilim kepek ekmeği,
1 adet domates
1 dilim peynir
160 gramlık ton balığı (çok fazla geldi bidaha bu kadar yemicem)
7 adet yeşil zeytin
ayran
ara saat 14,30
yeşil çay
ara saat 18,00
1 elma yicem
akşam 20,30 gibi olucak belli değil çorba ve salata düşünüyorum değişirse mutlaka yazarım
2 litre su içildi akşama kadar 3 yapıcam onu
500 de ip atlanıcak
yorumları alayım
Tabi kiBeb kilo bildirimimi yarın yapabilir miyim?Haftasonları ankaraya gidiyorum.. Bugün geldim kırıkkaleye. Ankarada tartı alamadım o yüzden tartılamadım sabah.
Aaa hadi ya hamile miymis? Gel kız unutma bizi
Biz senin kilonu doğru yazdığımıza şükredelim o zamanEn kısa zamanda şu tartıyı servise götürüp yaptırmazsam ve her hafta sağlıklı bildirim yapamazsam benim durumum da benzer olacak.
Annemin tartısı, diyetisyenimin tartısı, kendi fazla tartan arızalı tartım derken iyice kafası karıştı kaptanımızın @toplight ve kaptan yardımcımızınmorordek
???
Şaka bir yana, çoook iyiler, sağolsunlar.
Sen işe el atmışsın wendicim iyi olmuş :)
Bunu öğrenmen güzel olmuş
Ay yok ne alinicam coluklu çocuklu kadınım benden abla olmaz
Sen de kendine bi orti begen bak yeni uyeler var tek tek hepsiyle orti olabilirsin
Güzel menu :)
Öğlenlerin de sabah kahvaltısı gibi oluyor galiba senin genelde ya da ben birkac seferdir öyle mi denk geldim :)
Tabi ki
Aaa hadi ya hamile miymis? Gel kız unutma biziKumraL_KrakeR :) hayırlı olsun bebisin
Biz senin kilonu doğru yazdığımıza şükredelim o zamantartızedeymissin resmen
Sen işe el atmışsın wendicim iyi olmuş :)
Bugün bakacaktim sözde ama kosturmacadan bakamadım
Haklısın canım. İş çıkışı yürüyüş zor oluyor. Hele ki servis veya otobüsle eve dönülüyorsa ve eve vakitli gidip yemek hazırlamak gerekince. Öğlen hemen yemek yiyip yürümeye çalışıyorum. Akşam servisle eve geliyorum ve hemen yemek hazırlamam lazım. Pek yürüyüş imkanı olmuyor.Ay çok iyi olurdu, morti olalım gaza getirelim birbirimizi
Ay yürüyüşle değerlendirmen ne güzel, benim yok öğle aram ama çıkışta da yürüyemiyorumözellikle hazırlanıp çıkmak lazım.
Güüüünaaaaayyyydııııııııııııınnnnnnnnnn
napıosunuz hanımlar? otlu omletim yeşil çayımla kahvaltı yapıom bende, sorduğunuz için teşekkürler, çok tatlısınız
Liste dışı motivasyon arayan herkese kapılarımız sonuna kadar açık şekerim. Ama liste maksimum 15 kişi oluyordu yanılmıyorsam.Sınırlı sayıda kişi olduğunu düşünmüştüm. Yarış ya hani... :)))
Tamam bebeyimmm, yarından itibaren fena hesap veriyoruz o zamanfancynancy kuzucum seni de ben ele alıyorum, mümkünse sende beni. bırakmak kaçmak yok, o liste kilosuna inilecek.
Hatanı görmüşsün zaten akşam birazcık karbonhidratı kaçırmışsın ama olsun yine de ilk güne göre güzel bir menü :)wendy gben Ortilerimmmm.... Bugün yediklerimi listeliyorum şimdi size...
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-4 yk çörek otlu lor peyniri
Öğle:
-Kaşarlı, hindi fümeli tost
-1 haşlanmış yumurta
İkindi de doktorda işim çok uzun sürdüğünden yiyemedim.
Akşam: 19.30’da;
-4 yuvarlak dilim palamut
- 3 kaşık kurufasulye
-1 dilim ekmek
2 yk bulgur ve bol yeşillik
Akşamki karbonhidratım biraz fazla olabilir ancak ikindide yemediğim için böyle oldu muhtemelen. Yine de fena sayılmaz gibi... siz ne dersiniz?
Yok olmaya mı niyetlisinOlmak istedigim ideal kilo sifir
Her zaman kokoşluk tercihimdir diyorsun yaniiiBen tavuskusu tuyu olmak istiyorum mumkunseBirkac gramdan birsey olmaz
Sabah yollar buz tutmuş oluyor otobüsle geliyorum ankaradan 6.30 gibi biniyorum. İşte şoförlerde 120yle falan geliyorlar acaip hızlı emniyet kemerinin takıp Allah korusun bişey olsa beni ne kadar koruyacağını düşünüyorummmolur canım, maksat kendimizi kontrol edebilmek, evine geçince bak sen.
yollarda dikkat ediyosun dimi?
Aynı şeyi düşünmüştüm wendy, bu sefer asla kaçamak yapamam aklıma gelir wendycim, gbencim aç ben bunu yapamam falan derim diye düşünmüştüm. :))) şöyle ki... beni bu hafta lütfen mazur görün. Kesinlikle diyete başladımve dikkat esiyorum ancak egzama tedavim için İzmir’e geldim. Sanırım bu haftayı geçirdikten sonra İstanbul’a döneceğim.
Burada spor yapamayacağım ancak eve döndüğümde hemen başlayacağım zaten spor salonu üyeliğim de var. Muhtemelen yürüme bandı, bisiklet, tırmanma şeklinde devam edeceğim.
Öğlen doktor randevum için evden acele çıkmak zorunda olduğumdan hızlıca bir kaşarlı ve hidi fümeli tost yaptım. Sabahtan kalan 1 haşlanmış yumurtam vardı onu da yedim.
Şu saatte midem resmen gurul gurul ancak sizi düşünerek asssslaaaaa yemiyotum ortilerim. Belki birazdan 1 kahve ile bir avuç kuruyemiş yiyebilirim.
Tatlım benimki Voit ama beni illallah ettirdi sürekli tamirde serviste gıcır gıcır deli ediyor beni. Şanssızlık oldu herhalde benimki biraz. Selesi yok bizimkinin. Voit bayisindeki çalışan orijinali budur, oturmalı biraz tembel işi deyince vazgeçtik öyle almaktan. Ama tavsiye ederim çok faydalı.çok iyi yaaa bayıldım
bende eliptik alıcam ama oturmalı olanlardan değil.
seninki nasıl canım ve hangi marka tavsiye edermisin?
Hahahaaa tamam şekerim.aynen canım bende bu sabah yeni bi sayfa açtım ve resmen etrafımdaki herkesi tersliyorum bu sabah dokunmayın bana diye...yok ne diyetiymiş yok ihtiyacını var...var kardeşim ben var diyosam vardır herkes kendini kendi bilir...yanındayım canım sonuna kadar bak uymazsak azarlamak serbest
resmen dökülmüşüz
hoşgeldin canım ben ebru 32 yaşındayım 1.60 boyum kilom 59 tu cuma günü ama bu sabah tartımda değişik bi rakam vardı korkunç yazmıyorum buraya
bende bende bendeeee ama bugün itibariyle yeni okudum çünkü
merhaba canım sende hoşgeldin aramıza
bende ortiyim ona göre. aynen canım 1,5 aya mezun ediceksiniz ahanda buraya yazıyorum
Mükemmel olur bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?