Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım wendy sağolasın.
Bu aralar öyle yalnız hissettim işte
Orti olalım seninle, çok mutlu olurum
Ay çok iyi olurdu, morti olalım gaza getirelim birbirimizi

Evet. Saat 12:30 ile 13:30 arası öğle aramız.

Ay yürüyüşle değerlendirmen ne güzel, benim yok öğle aram ama çıkışta da yürüyemiyorum özellikle hazırlanıp çıkmak lazım.

Evet almis da olabilirdim
Sonra kaptan
Sonra morordek
Sonra ben
Bunu öğrenmen güzel olmuş
Alınırsın belki diye ablası demiştim. Teyze olmak ıstersen sorun değil
Ay yok ne alinicam coluklu çocuklu kadınım benden abla olmaz
Herkes orti olmuş çok iyi
Sen de kendine bi orti begen bak yeni uyeler var tek tek hepsiyle orti olabilirsin
Güzel menu :)
Öğlenlerin de sabah kahvaltısı gibi oluyor galiba senin genelde ya da ben birkac seferdir öyle mi denk geldim :)
Beb kilo bildirimimi yarın yapabilir miyim?Haftasonları ankaraya gidiyorum.. Bugün geldim kırıkkaleye. Ankarada tartı alamadım o yüzden tartılamadım sabah.
Tabi ki
aaa kumralım krakerim hamiş miymiş?? KumraL_KrakeR gözün aydın canım, çok sevindim
Aaa hadi ya hamile miymis? Gel kız unutma bizi KumraL_KrakeR :) hayırlı olsun bebisin
Biz senin kilonu doğru yazdığımıza şükredelim o zaman tartızedeymissin resmen

Sen işe el atmışsın wendicim iyi olmuş :)
Bugün bakacaktim sözde ama kosturmacadan bakamadım

Tefal tartımın beni 0 kg tartması çok komik oldu. Daha evvel hep fazla tarttığı için kendini affettirmeye çalışıyor galiba.

Haklısın canım. İş çıkışı yürüyüş zor oluyor. Hele ki servis veya otobüsle eve dönülüyorsa ve eve vakitli gidip yemek hazırlamak gerekince. Öğlen hemen yemek yiyip yürümeye çalışıyorum. Akşam servisle eve geliyorum ve hemen yemek hazırlamam lazım. Pek yürüyüş imkanı olmuyor.
Evde Doris Hofer'in yürüyüş videolarını yapabilirsin. Yürüyüş videoları ortalama 30 dakika kadar sürüyor. Squatgirl olarak youtube'da videolarını bulabilirsin canım.

wendy gben Ortilerimmmm.... Bugün yediklerimi listeliyorum şimdi size...

Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-4 yk çörek otlu lor peyniri

Öğle:
-Kaşarlı, hindi fümeli tost
-1 haşlanmış yumurta

İkindi de doktorda işim çok uzun sürdüğünden yiyemedim.

Akşam: 19.30’da;
-4 yuvarlak dilim palamut
- 3 kaşık kurufasulye
-1 dilim ekmek
2 yk bulgur ve bol yeşillik

Akşamki karbonhidratım biraz fazla olabilir ancak ikindide yemediğim için böyle oldu muhtemelen. Yine de fena sayılmaz gibi... siz ne dersiniz?

Sınırlı sayıda kişi olduğunu düşünmüştüm. Yarış ya hani... :)))
Liste dışı motivasyon arayan herkese kapılarımız sonuna kadar açık şekerim. Ama liste maksimum 15 kişi oluyordu yanılmıyorsam.

Hatanı görmüşsün zaten akşam birazcık karbonhidratı kaçırmışsın ama olsun yine de ilk güne göre güzel bir menü :)

olur canım, maksat kendimizi kontrol edebilmek, evine geçince bak sen.

yollarda dikkat ediyosun dimi?
Sabah yollar buz tutmuş oluyor otobüsle geliyorum ankaradan 6.30 gibi biniyorum. İşte şoförlerde 120yle falan geliyorlar acaip hızlı emniyet kemerinin takıp Allah korusun bişey olsa beni ne kadar koruyacağını düşünüyorummm
aaa memlekettiiiiiimmm ben Kırıkkaleliyim kkelebeketkisi sen kırıkkalede mi yaşıyorsun
Kırıkkalede öğrenciyimm. 5. Sınıfım. Aslen zonguldaklıyım. Sen burada mısınnnn ilçesinden misin? Çoook mutlu oldumm ne güzel denk geldiii

Geçmiş olsun canımm

çok iyi yaaa bayıldım
bende eliptik alıcam ama oturmalı olanlardan değil.
seninki nasıl canım ve hangi marka tavsiye edermisin?
Tatlım benimki Voit ama beni illallah ettirdi sürekli tamirde serviste gıcır gıcır deli ediyor beni. Şanssızlık oldu herhalde benimki biraz. Selesi yok bizimkinin. Voit bayisindeki çalışan orijinali budur, oturmalı biraz tembel işi deyince vazgeçtik öyle almaktan. Ama tavsiye ederim çok faydalı.

Hahahaaa tamam şekerim.

Bugünkü Menüm

SABAH
06.30: 1 brdk süt
08.30: 20 tn fındık, 1 tn kuru incir

ÖĞLEN
12.00: 1 p yoğurt çorbası, 4 yk kuru fasulye, 5 yk bulgur pilavı, 1 adet mandilina
ARA 14.00: 2 tn kuru incir

AKŞAM
17.00: 1 p mercimek çorbası, 4 adet küçük tavuk but, 3 parmak patates, mevsim salatası
20.30: 1 küçük mandalina
22.30: 1 p acı biberli yoğurt

2,5 litre su,
2 brdk Yeşilçay
Leslie 1 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…