- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.401
Maalesef bu hafta değiştiremedim. Haftaya p.tesi yine ondan sonra atık perşembe olacak.
Sana da sevgiler yeni ortim.Gruba mesaj yazıyorum, sağolsunlar cevap yazan, beğenen arkadaşlarım var.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Ama bazen kendi kendimeyim gibi hissediyorum. Keşke bir ortim olsaydı diyorum.
Takım olarak hepimiz ortiyiz ; ama birbirimize daha iyi destek oluruz, motive ederiz belki.
Kim beni de ortilerinden biri yapmak ister?
Bence 1 dahaki sefere küçük ve light olan ton balıklarından al. Yağını süzsen bile çok kalorili ve yağlı diğerleri.yok yağını süzdüm zaten yiyemem çok yağ var hepsini sizdüm dibinide sıyırmadım yerkenama bidaha bu kadar yemem ortaboyu bitirdim resmen ama yarısını yemek daha mantıklı
canım nerdeeeeee daha atlamadım ipi akşama gidince atlıcam inşallah yoksa sabah 5,30 kalkıp 6,30 da koşturarak attım kendimi evden
Iyi fikir benceDisardayim arkadaslar hizlica okudum yine yazcam ama aklima bisi geldi. sacma demezseniz olusan orti takimlari birbiriyle yarissin bakalim hangi ortiler toplamda daha cok kilo vercekk
Yarisma diye ben yarisma icinde yarismaya derim
Çook olmuş dediğin gibi...Zafer Caddesi en güzel yerlerinden Güzelmiş memeleketinBen 9 yaşındayken taşındık Kırıkkale’den canım 30 yaşındayım sımdı hesap et
Bırden Kırıkkale deyınce heyecanlandım
Merkezdeydik biz Zafer caddesinde ama 10 yıl olmadı göremedim memleketımı
Disardayim arkadaslar hizlica okudum yine yazcam ama aklima bisi geldi. sacma demezseniz olusan orti takimlari birbiriyle yarissin bakalim hangi ortiler toplamda daha cok kilo vercekk
Yarisma diye ben yarisma icinde yarismaya derim
Büşra bende canım
cok soguktur yaa uzuldum vallahi sana insanin icine isler sogugu vuuu dusununce bile kotu oldumÇook olmuş dediğin gibi...Zafer Caddesi en güzel yerlerinden Güzelmiş memeleketinKesinlikle bende özlicem buraları...Düşündüğümde miladım buraymış gibi geliyor
Güzel menüMenüm
Sabah 1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Salatalık
3 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Ara muz
Öğle
Gelincik otu
Yoğurt
Ara ceviz
Ara yeşil çay
Akşm
Brüksel lahanası yemeği
Yoğurt
Ara Türk kahvesi
Spor 550 ip
Su 2 litre
@bluedolphin Gülden veBüşra bende canım
Evet bayağı soğuk oluyorr sıkı sıkı giyinince bişey olmuyor ben soğuğu daha çok seviyorum şüküürcok soguktur yaa uzuldum vallahi sana insanin icine isler sogugu vuuu dusununce bile kotu oldum
Hoşgeldinnn canım aramıza bende çok yeniyim 3 gün oldu katılalıBuraya davet edildim. Günaydın.
Merhabalar ortim AyşeGüzel menü
Gelincik otu nedir?
@bluedolphin Gülden veesd_04 şimdi 4lü orti olduk mu? Herkes ortilerini tanıyor mu
Ben ayşe bu arada 43 yaşında 1 delikanlı ve bir sincap annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?