Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[QUOTE="kkelebeketkisi, post: 54239073, member: 603741]
Kırıkkalede öğrenciyimm. 5. Sınıfım. Aslen zonguldaklıyım. Sen burada mısınnnn ilçesinden misin? Çoook mutlu oldumm ne güzel denk geldiii

[/QUOTE]
Ben 9 yaşındayken taşındık Kırıkkale’den canım 30 yaşındayım sımdı hesap et

Bırden Kırıkkale deyınce heyecanlandım

Merkezdeydik biz Zafer caddesinde ama 10 yıl olmadı göremedim memleketımı

Selamlar kızlar menümü paylaşıyorum

Sabah kepek ekmege kaşarlı tost
Ara yesıl elma Türk kahvesı

Öğlen bır kase çorba bır dılım tam buğday ekmek

Ara yesıl cay

Ara yarım paket eti form sut

Akşam 5 küçük köfte 2 dılım tam buğday ekmegı

su 3 litre
Sımdı gıdıp ip atlayacağım sonrada son ara olarak yoğurdumu yiyecegım

Merhabalar lydznp
Diyetisyen randevularının gününü değiştirmekle çok iyi etmişsin.

Sen de bir ortim olur musun lydznp ?
Maalesef bu hafta değiştiremedim. Haftaya p.tesi yine ondan sonra atık perşembe olacak.
Tabiki olurum. Sen çok azimlisin doris'i istikrarla yapıyorsun. bende bugün jillian'a başladım bakalım nereye kadar
InşALLAH bende senin kadar azimle devam ederim

Sana da sevgiler yeni ortim.

Bence 1 dahaki sefere küçük ve light olan ton balıklarından al. Yağını süzsen bile çok kalorili ve yağlı diğerleri.

Disardayim arkadaslar hizlica okudum yine yazcam ama aklima bisi geldi. sacma demezseniz olusan orti takimlari birbiriyle yarissin bakalim hangi ortiler toplamda daha cok kilo vercekk
Yarisma diye ben yarisma icinde yarismaya derim
Iyi fikir bence

Hazır gelmişken menü de yazayım
Kahvaltı
3cherry domates
2kk peynir
1 sivri biber
Maydanoz

Öğlen
Kori soslu tavuk salata

Ara 5 minik gün kurusu kayısı 5tn çiğ badem

Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Salat ve tavuk sote
2.5 lt su
3 kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Şimdi ip atlama ve jillian zamanı.

Çook olmuş dediğin gibi...Zafer Caddesi en güzel yerlerinden Güzelmiş memeleketin Kesinlikle bende özlicem buraları...Düşündüğümde miladım buraymış gibi geliyor

Disardayim arkadaslar hizlica okudum yine yazcam ama aklima bisi geldi. sacma demezseniz olusan orti takimlari birbiriyle yarissin bakalim hangi ortiler toplamda daha cok kilo vercekk
Yarisma diye ben yarisma icinde yarismaya derim

İyi fikir gbencim. Ortilerimden ayrılmamak için daha dikkatli olacağıma söz veriyorum. :)))

Kizlar gecmisi kuyamadim ders calisiyorum uyku tutmadi hastaneler yuzunden haftaici de calismam zor biraz nerden basladiysam 2.universiteye
Bayaa hareketlenmis buralar sinav ve hastanelerden sonra bende sik sik katilirim sagolsun ordegim yoklugumu aratmiyor gene de sormak istedikleriniz olursa ozel mesaj atin yada etiketleyin beni opuldunuz hepiniz

Güzel menü
Gelincik otu nedir?
Büşra bende canım
@bluedolphin Gülden ve esd_04 şimdi 4lü orti olduk mu? Herkes ortilerini tanıyor mu
Ben ayşe bu arada 43 yaşında 1 delikanlı ve bir sincap annesiyim

cok soguktur yaa uzuldum vallahi sana insanin icine isler sogugu vuuu dusununce bile kotu oldum
Evet bayağı soğuk oluyorr sıkı sıkı giyinince bişey olmuyor ben soğuğu daha çok seviyorum şüküür

Buraya davet edildim. Günaydın.
Hoşgeldinnn canım aramıza bende çok yeniyim 3 gün oldu katılalı

Güzel menü
Gelincik otu nedir?

@bluedolphin Gülden ve esd_04 şimdi 4lü orti olduk mu? Herkes ortilerini tanıyor mu
Ben ayşe bu arada 43 yaşında 1 delikanlı ve bir sincap annesiyim
Merhabalar ortim Ayşe
Merhabalar ortilerim
@besbb9 esd_04 ,
Seninle akranız.
Bekarım. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Yazılımcıyım.
Hipotiroidim var. Tiroid ilacı kullanıyorum. Geçmişte insülin direncim vardı. Diyetle 8 ayda 17 kg verdim. Vermem gereken bir 26 kg daha var. Yavaş kilo verebilsem de diyet ve egzersiz işe yarıyor gibi.
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…