- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.421
Merhabalar Büşracığım,Büşra bende canım
Sevgiler ortim, AyşeciğimSana da sevgiler yeni ortim.
Merhabalar ortimMükemmel olur bence de
tekrar günaydın,Merhabalar ortim Ayşe
Merhabalar ortilerim
@besbb9esd_04 ,
Seninle akranız.
Bekarım. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Yazılımcıyım.
Hipotiroidim var. Tiroid ilacı kullanıyorum. Geçmişte insülin direncim vardı. Diyetle 8 ayda 17 kg verdim. Vermem gereken bir 26 kg daha var. Yavaş kilo verebilsem de diyet ve egzersiz işe yarıyor gibi.
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Sevgiler.
Senin de günün güzel geçsinSevgiler ortim, Ayşeciğim
Günün güzel geçsin.
teşekkür ederim güldenciğim seninde günün güzel geçsinMerhabalar Büşracığım,
Günün güzel geçsin canım.
merhaba canm bende Büşra 22 yaşındayım bekarım hepimize basarılar bol eksiler :)günaydın ortilerimmlydznp besbb9 @bluedolphin
kahvaltım tamam sütlü yulaf 1 ceviz 2 kayısı biraz tırt oldu bence ne yapayım yazmış diyetisyen
bu arada hiç yazmadığımı fark ettim
ben emel 29 yaşındayım 3 yaşında dünyalar sevimlisi bir kızım var evliyim çalışıyorum
takımıma başarılar diliyorum
İnşallah canım. Hepimize çok güzel kilo vermeler, sağlıklı beslenme ve egzersiz dolu günler diliyorum.Günaydın ortilerimlydznp @bluedolphin esd_04
teşekkür ederim güldenciğim seninde günün güzel geçsin
merhaba canm bende Büşra 22 yaşındayım bekarım hepimize basarılar bol eksiler :)
İnş canımİnşallah canım. Hepimize çok güzel kilo vermeler, sağlıklı beslenme ve egzersiz dolu günler diliyorum.
Sevgilerimle.
Merhaba Büşracığım,Menüm
Sabah 1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Salatalık
3 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Ara muz
Öğle
Gelincik otu
Yoğurt
Ara ceviz
Ara yeşil çay
Akşm
Brüksel lahanası yemeği
Yoğurt
Ara Türk kahvesi
Spor 550 ip
Su 2 litre
günaydın ortilerimmlydznp besbb9 @bluedolphin
kahvaltım tamam sütlü yulaf 1 ceviz 2 kayısı biraz tırt oldu bence ne yapayım yazmış diyetisyen
ben emel 29 yaşındayım 3 yaşında dünyalar sevimlisi bir kızım var evliyim çalışıyorum
Jillan level 1 ve 500 ip bitti @servey
Buraya davet edildim. Günaydın.
Merhabalar Emelciğim
Teşekkürler ortim.Hepbirlikte başarılı olmamızı, nice güzel kilo verişlerimizi birlikte kutlamamızı diliyorum.
Benim diyetisyenim de yulaf ezmesini yememi istiyor. Lif oranı yüksek diye faydalı olduğunu söylüyor. Tadı tuzu yok ya, pek sevmiyorum aslında. Tok tutması güzel. Lapasını yapıyorum ben. Süt ile yulaf ezmesini biraz pişirip, duruma göre içine muz da ekliyorum.
Günün güzel geçsin canım.
Aslında genelde haftasonu yapabiliyorum. Haftaiçi genelde bir akşam evvelden hazırladığım 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim light peynir, 5 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeğimi kahvaltı olarak götürüyorum. Diyetisyenim haftasonunda geç kahvaltı yapıyorsan öğle yemeği yerine yulaf lapası yiyebilirsin diyor. Örneğin saat 11:00'de kahvaltı yapıyorsam, öğle yemeği yemiyorum. Acıkınca yulaf lapası veya sütlü yulaf ezmesi yememi öneriyor.çok teşekkür ederim Güldenciğim seninde günün çook güzel geçsin inşallah
akşamdan mı pişiriyorsun acaba kahvaltı için sabah mı kalkınca yapıyorsun?
Ben de Ankara'dayım.Sabah yollar buz tutmuş oluyor otobüsle geliyorum ankaradan 6.30 gibi biniyorum. İşte şoförlerde 120yle falan geliyorlar acaip hızlı emniyet kemerinin takıp Allah korusun bişey olsa beni ne kadar koruyacağını düşünüyorummm
Kırıkkalede öğrenciyimm. 5. Sınıfım. Aslen zonguldaklıyım. Sen burada mısınnnn ilçesinden misin? Çoook mutlu oldumm ne güzel denk geldiii
Geçmiş olsun canımm
Sevgilerimle Ayşeciğim.tekrar günaydın,
Süpersin Gülden. İnsülin direncim ve hipotroidim var kilo veremiyorum diyenlere harika örneksin
bende 1yıldır tembellikten ancak 18 kilo verebildimBenimde vermem gereken 20-25 kilo civarı var.
Sevgiler bizden
Takıma başarılar dileyince aklıma geldi.günaydın ortilerimmlydznp besbb9 @bluedolphin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?