Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tekrar günaydın,
Süpersin Gülden. İnsülin direncim ve hipotroidim var kilo veremiyorum diyenlere harika örneksin
bende 1yıldır tembellikten ancak 18 kilo verebildim Benimde vermem gereken 20-25 kilo civarı var.
Sevgiler bizden

günaydın ortilerimm lydznp besbb9 @bluedolphin

kahvaltım tamam sütlü yulaf 1 ceviz 2 kayısı biraz tırt oldu bence ne yapayım yazmış diyetisyen

bu arada hiç yazmadığımı fark ettim
ben emel 29 yaşındayım 3 yaşında dünyalar sevimlisi bir kızım var evliyim çalışıyorum

takımıma başarılar diliyorum

Günaydın ortilerim lydznp @bluedolphin esd_04
Merhabalar Büşracığım,
Günün güzel geçsin canım.
teşekkür ederim güldenciğim seninde günün güzel geçsin

merhaba canm bende Büşra 22 yaşındayım bekarım hepimize basarılar bol eksiler :)

İnşallah canım. Hepimize çok güzel kilo vermeler, sağlıklı beslenme ve egzersiz dolu günler diliyorum.
Sevgilerimle.

Merhaba Büşracığım,
Menün çok güzel.
Gelincik otunu merak ettim. Ben de deneyeyim.
Ödem için faydalı mıdır acaba?

Merhabalar Emelciğim
Teşekkürler ortim. Hepbirlikte başarılı olmamızı, nice güzel kilo verişlerimizi birlikte kutlamamızı diliyorum.
Benim diyetisyenim de yulaf ezmesini yememi istiyor. Lif oranı yüksek diye faydalı olduğunu söylüyor. Tadı tuzu yok ya, pek sevmiyorum aslında. Tok tutması güzel. Lapasını yapıyorum ben. Süt ile yulaf ezmesini biraz pişirip, duruma göre içine muz da ekliyorum.
Günün güzel geçsin canım.

günaydın hanımlaaaaar

Jillan level 1 ve 500 ip bitti @servey

kuzum sen başladın mı jilian ablaya, valla helal olsun, harikasın.

Buraya davet edildim. Günaydın.

günaydın canım hoşgeldin, öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyp kabul etmen lazım, gerisi çok kolay.

bi de bugün sabah ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bu iş tamam.

Dün menüm şöyleydi,
Sabah kahvaltısında,
1 simit
1 dilim kaşar peyniri
Ara Öğünde,
1 fincan yeşil çay
Öğle Yemeği
1 kase mantar çorbası
2 yumurtadan omlet
salata
sonra 1 fincan Türk kahvesi
Akşam yemeğinde,
100 gr biftek
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Ara Öğünde,
1 Trabzon hurması yedim.
2,5 lt su içtim. 10195 adım yürüdüm. 1 saat yürüyüş yapmışım.
Her sabah uyanınca 2 bardak su içiyorum.
Bu sabah da kahvaltıda 1 simit, 1 dilim kaşar peyniri yedim.
2 gündür kahvaltı hazırlayamadığım için simit ve kaşarla kahvaltı yapıyorum.
Gününüz güzel geçsin.

çok teşekkür ederim Güldenciğim seninde günün çook güzel geçsin inşallah

akşamdan mı pişiriyorsun acaba kahvaltı için sabah mı kalkınca yapıyorsun?

çok teşekkür ederim Güldenciğim seninde günün çook güzel geçsin inşallah

akşamdan mı pişiriyorsun acaba kahvaltı için sabah mı kalkınca yapıyorsun?
Aslında genelde haftasonu yapabiliyorum. Haftaiçi genelde bir akşam evvelden hazırladığım 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim light peynir, 5 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeğimi kahvaltı olarak götürüyorum. Diyetisyenim haftasonunda geç kahvaltı yapıyorsan öğle yemeği yerine yulaf lapası yiyebilirsin diyor. Örneğin saat 11:00'de kahvaltı yapıyorsam, öğle yemeği yemiyorum. Acıkınca yulaf lapası veya sütlü yulaf ezmesi yememi öneriyor.
Evde pişirip yemen daha iyi olabilir. Sıcak sıcak daha güzel oluyor canım.
Sevgiler.

Ben de Ankara'dayım.
Sevgiler.

Sevgilerimle Ayşeciğim.
O kadar gayret gösteriyorum ki kilo vermek için, ama az da olsa giden kilolar mutlu ediyor beni. Üzerimden giden 17 kilo belimi öyle rahatlattı ki, eskisi gibi belim tutulmuyor. Daha rahat yürüyüş yapıyor,hareket ediyorum.
Sen de çok güzel, sağlıklı bir şekilde kilo vermişsin 1 sene içerisinde. Sağlıklı verilen kilolar kolay kolay geri alınmıyor.
Öpüyorum.

Takıma başarılar dileyince aklıma geldi. wendy yarışıyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…