- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.441
Benimde bazı sabahlar kahvaltımda yulaf var. 1yk meyve ile birlikte. Portakal doğrayıp karıştırıyorum bi şeye benzemese de yeniyorMerhabalar Emelciğim
Teşekkürler ortim.Hepbirlikte başarılı olmamızı, nice güzel kilo verişlerimizi birlikte kutlamamızı diliyorum.
Benim diyetisyenim de yulaf ezmesini yememi istiyor. Lif oranı yüksek diye faydalı olduğunu söylüyor. Tadı tuzu yok ya, pek sevmiyorum aslında. Tok tutması güzel. Lapasını yapıyorum ben. Süt ile yulaf ezmesini biraz pişirip, duruma göre içine muz da ekliyorum.
Günün güzel geçsin canım.
canım öğlenlerin sabah gibi olmasının nedeni iş yerimdeki yemekler iyi değil yemiyorum. tost ekmek arası yemektense marketten zeytin peynir domates aldım koydum dolaba onları tüketiyorum evden bişey getiremediğimde öyle yaniBunu öğrenmen güzel olmuş
Ay yok ne alinicam coluklu çocuklu kadınım benden abla olmaz
Sen de kendine bi orti begen bak yeni uyeler var tek tek hepsiyle orti olabilirsin
Güzel menu :)
Öğlenlerin de sabah kahvaltısı gibi oluyor galiba senin genelde ya da ben birkac seferdir öyle mi denk geldim :)
Tabi ki
Aaa hadi ya hamile miymis? Gel kız unutma bizi @KumraL_KrakeR :) hayırlı olsun bebisin
Biz senin kilonu doğru yazdığımıza şükredelim o zamantartızedeymissin resmen
Sen işe el atmışsın wendicim iyi olmuş :)
Bugün bakacaktim sözde ama kosturmacadan bakamadım
menü güzel ama akşamı biraz kaçırmışsın bence ki akşam yemekleri en az yenilmesi gereken öğündürwendy @gben Ortilerimmmm.... Bugün yediklerimi listeliyorum şimdi size...
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-4 yk çörek otlu lor peyniri
Öğle:
-Kaşarlı, hindi fümeli tost
-1 haşlanmış yumurta
İkindi de doktorda işim çok uzun sürdüğünden yiyemedim.
Akşam: 19.30’da;
-4 yuvarlak dilim palamut
- 3 kaşık kurufasulye
-1 dilim ekmek
2 yk bulgur ve bol yeşillik
Akşamki karbonhidratım biraz fazla olabilir ancak ikindide yemediğim için böyle oldu muhtemelen. Yine de fena sayılmaz gibi... siz ne dersiniz?
bencede oturmalı tam bi tembel işi bende istiyorum mutlaka alıcam evimde yerimde var. voitler biraz pahalı geldi bana o yüzden dynamic marka almayı düşünüyorum ve gerçekten etkili bi spor aleti olduğunu düşünüyorum..Tatlım benimki Voit ama beni illallah ettirdi sürekli tamirde serviste gıcır gıcır deli ediyor beni. Şanssızlık oldu herhalde benimki biraz. Selesi yok bizimkinin. Voit bayisindeki çalışan orijinali budur, oturmalı biraz tembel işi deyince vazgeçtik öyle almaktan. Ama tavsiye ederim çok faydalı.
çok geçmiş olsun canım oğluşunaGece oğluşumun ateşi çıkınca kızkardeşime gitmekte uyku da yalan oldu. Bölük pörçük be uyuduğumu anladım ne dinlendiğimi. Karşı komşum sağolsun çağırdı da biraz açıldım ama cıss mamalar vardı. Neyse detaya inmeyeceğim. Eliptik ve iple telafiye gideceğim
menün güzel ama keşke öğlen hem çorba hem kuru olmasaymış sanki biraz fazla geldi bana ama leslie süper 1 mil de olsaBugünkü Menüm
SABAH
06.30: 1 brdk süt
08.30: 20 tn fındık, 1 tn kuru incir
ÖĞLEN
12.00: 1 p yoğurt çorbası, 4 yk kuru fasulye, 5 yk bulgur pilavı, 1 adet mandilina
ARA 14.00: 2 tn kuru incir
AKŞAM
17.00: 1 p mercimek çorbası, 4 adet küçük tavuk but, 3 parmak patates, mevsim salatası
20.30: 1 küçük mandalina
22.30: 1 p acı biberli yoğurt
2,5 litre su,
2 brdk Yeşilçay
Leslie 1 mile
bol ekmekli bir gün diyosunSelamlar kızlar menümü paylaşıyorum
Sabah kepek ekmege kaşarlı tost
Ara yesıl elma Türk kahvesı
Öğlen bır kase çorba bır dılım tam buğday ekmek
Ara yesıl cay
Ara yarım paket eti form sut
Akşam 5 küçük köfte 2 dılım tam buğday ekmegı
su 3 litre
Sımdı gıdıp ip atlayacağım sonrada son ara olarak yoğurdumu yiyecegım
bence ben uzun süre ton balığı almayayım resmen dün mahvetti beni çok çok falza geldi ve tam 452 kaloriymiş bin pişmanım yaniBence 1 dahaki sefere küçük ve light olan ton balıklarından al. Yağını süzsen bile çok kalorili ve yağlı diğerleri.
çok iyi süper bi menü benceHazır gelmişken menü de yazayım
Kahvaltı
3cherry domates
2kk peynir
1 sivri biber
Maydanoz
Öğlen
Kori soslu tavuk salata
Ara 5 minik gün kurusu kayısı 5tn çiğ badem
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Salat ve tavuk sote
2.5 lt su
3 kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Şimdi ip atlama ve jillian zamanı.
bir süper menüde burda valla bu haftadan korkar oldun yarıma resmen kızışmış gibiMenüm
Sabah 1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Salatalık
3 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
Ara muz
Öğle
Gelincik otu
Yoğurt
Ara ceviz
Ara yeşil çay
Akşm
Brüksel lahanası yemeği
Yoğurt
Ara Türk kahvesi
Spor 550 ip
Su 2 litre
eee bizim ortiler kimGüzel menü
Gelincik otu nedir?
@bluedolphin Gülden veesd_04 şimdi 4lü orti olduk mu? Herkes ortilerini tanıyor mu
Ben ayşe bu arada 43 yaşında 1 delikanlı ve bir sincap annesiyim
merhaba canım hoşgeldinBuraya davet edildim. Günaydın.
o zaman çiğ köfteden 1-2 adet yiyoruz pastanın yanından salına salına geçiyoruzGünayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
menün ço güzel canım her zamanki gibi ama bence simit seçimini değiştir. kepek ekmeği taşı yanında yada tam buğday bir dilim daha faydalı olucaktır.Dün menüm şöyleydi,
Sabah kahvaltısında,
1 simit
1 dilim kaşar peyniri
Ara Öğünde,
1 fincan yeşil çay
Öğle Yemeği
1 kase mantar çorbası
2 yumurtadan omlet
salata
sonra 1 fincan Türk kahvesi
Akşam yemeğinde,
100 gr biftek
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Ara Öğünde,
1 Trabzon hurması yedim.
2,5 lt su içtim. 10195 adım yürüdüm. 1 saat yürüyüş yapmışım.
Her sabah uyanınca 2 bardak su içiyorum.
Bu sabah da kahvaltıda 1 simit, 1 dilim kaşar peyniri yedim.
2 gündür kahvaltı hazırlayamadığım için simit ve kaşarla kahvaltı yapıyorum.
Gününüz güzel geçsin.
yulaf lapasını çok duydum ama hiç denemedim bende denemek istiyorum meyveylede tatlandırabilirz. sağol canım verdiğin bilgi içinAslında genelde haftasonu yapabiliyorum. Haftaiçi genelde bir akşam evvelden hazırladığım 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim light peynir, 5 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeğimi kahvaltı olarak götürüyorum. Diyetisyenim haftasonunda geç kahvaltı yapıyorsan öğle yemeği yerine yulaf lapası yiyebilirsin diyor. Örneğin saat 11:00'de kahvaltı yapıyorsam, öğle yemeği yemiyorum. Acıkınca yulaf lapası veya sütlü yulaf ezmesi yememi öneriyor.
Evde pişirip yemen daha iyi olabilir. Sıcak sıcak daha güzel oluyor canım.
Sevgiler.
evet başladım ama sanıyorum önce o bana başladı. Yakında onun da hakkından gelirim. Gerçi bu tarz sporlar yaparken Zeynep çok sıkıntı çıkarıyor. Dün akşam çok komediydi. Bana tamam yeter yapma diyor. tamam yapmıyorum deyince de hayır yapacaksın diyor. Güler misin? ağlar mısın?günaydın hanımlaaaaar
kuzum sen başladın mı jilian ablaya, valla helal olsun, harikasın.
günaydın canım hoşgeldin, öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyp kabul etmen lazım, gerisi çok kolay.
bi de bugün sabah ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bu iş tamam.
Nenimkinin markasıda altıs ama çokda ucuza almadım manyetik ayakta kullanılıyor orurmalı almadım bende:)canım öğlenlerin sabah gibi olmasının nedeni iş yerimdeki yemekler iyi değil yemiyorum. tost ekmek arası yemektense marketten zeytin peynir domates aldım koydum dolaba onları tüketiyorum evden bişey getiremediğimde öyle yani
menü güzel ama akşamı biraz kaçırmışsın bence ki akşam yemekleri en az yenilmesi gereken öğündür
bencede oturmalı tam bi tembel işi bende istiyorum mutlaka alıcam evimde yerimde var. voitler biraz pahalı geldi bana o yüzden dynamic marka almayı düşünüyorum ve gerçekten etkili bi spor aleti olduğunu düşünüyorum..
çok geçmiş olsun canım oğluşuna
menün güzel ama keşke öğlen hem çorba hem kuru olmasaymış sanki biraz fazla geldi bana ama leslie süper 1 mil de olsa
bol ekmekli bir gün diyosun
bence ben uzun süre ton balığı almayayım resmen dün mahvetti beni çok çok falza geldi ve tam 452 kaloriymiş bin pişmanım yani
çok iyi süper bi menü bence
bir süper menüde burda valla bu haftadan korkar oldun yarıma resmen kızışmış gibi
eee bizim ortiler kim
merhaba canım hoşgeldin
o zaman çiğ köfteden 1-2 adet yiyoruz pastanın yanından salına salına geçiyoruz
menün ço güzel canım her zamanki gibi ama bence simit seçimini değiştir. kepek ekmeği taşı yanında yada tam buğday bir dilim daha faydalı olucaktır.
yulaf lapasını çok duydum ama hiç denemedim bende denemek istiyorum meyveylede tatlandırabilirz. sağol canım verdiğin bilgi için
nasıl canım memnunmusun bari?Nenimkinin markasıda altıs ama çokda ucuza almadım manyetik ayakta kullanılıyor orurmalı almadım bende:)
Bende voit alacaktım ama yorumlar olumsuzdu birde Ferah sürekli servis çağırınca voit almadım altıs aldım ama memnunum sessiz 2 sene olacak bir sorun olmadı kendimiz kurduknasıl canım memnunmusun bari?
Menün çok güzel canım. Örnek alabilirim.Selamlar kızlar menümü paylaşıyorum
Sabah kepek ekmege kaşarlı tost
Ara yesıl elma Türk kahvesı
Öğlen bır kase çorba bır dılım tam buğday ekmek
Ara yesıl cay
Ara yarım paket eti form sut
Akşam 5 küçük köfte 2 dılım tam buğday ekmegı
su 3 litre
Sımdı gıdıp ip atlayacağım sonrada son ara olarak yoğurdumu yiyecegım
Haklısın bende hızlı kilo verilmesini onaylamıyorum şu malum isveç diyeti gibi (Sevgilerimle Ayşeciğim.
O kadar gayret gösteriyorum ki kilo vermek için, ama az da olsa giden kilolar mutlu ediyor beni. Üzerimden giden 17 kilo belimi öyle rahatlattı ki, eskisi gibi belim tutulmuyor. Daha rahat yürüyüş yapıyor,hareket ediyorum.
Sen de çok güzel, sağlıklı bir şekilde kilo vermişsin 1 sene içerisinde. Sağlıklı verilen kilolar kolay kolay geri alınmıyor.
Öpüyorum.
Kaçırdım benden başka ortinde mi varHaklısın bende hızlı kilo verilmesini onaylamıyorum şu malum isveç diyeti gibi (wendy çok sever oysa )
ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alırsın. Şu olabilir takılma kiloları var. o takılma durumunda sağlıklı detokslar yapılabilir. Bana diyetisyenim 1 haftalık detoks verdi. 2hafta kilo veremeyince.Aslında kabahat yine bizde. hiçbirşeye hayır demeyip gömersek böyle oluyor
bende öptüm canım
nilsub can ortim, dünürüm; senin yerin başka bende biliyorsun değil mi? Hala ortiyiz biz. Değil mi?
Niye ya bikaç gün önce iyiydi modun:)ben çok umutsuzum ayşem ya.
Benim diyetisyenim de bendeki ödem sorunu için önlem alıyor devamlı. Mesela akşam kurubaklagil yeme, öğlen ye dedi. Ama mercimek yememi çok öneriyor mesela. Bir de kabızlık için sabah aç karnına 2 kuru kayısı vermişti. "Geceden 1 bardak suya ceviz koy, sabah suyunu iç, cevizi de yersin" diyor. Eğer bir gece evvelden cevizli su hazırlamayı unutmazsam cevizli su içiyorum muhakkak.Haklısın bende hızlı kilo verilmesini onaylamıyorum şu malum isveç diyeti gibi (wendy çok sever oysa )
ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alırsın. Şu olabilir takılma kiloları var. o takılma durumunda sağlıklı detokslar yapılabilir. Bana diyetisyenim 1 haftalık detoks verdi. 2hafta kilo veremeyince.Aslında kabahat yine bizde. hiçbirşeye hayır demeyip gömersek böyle oluyor
bende öptüm canım
nilsub can ortim, dünürüm; senin yerin başka bende biliyorsun değil mi? Hala ortiyiz biz. Değil mi?
100 light ton balığı 90 kalori. Küçük boy süzülmüş ton balığı da yaklaşık 50-60gr geliyor. Oldukça düşük kalorili ve yağlılar kadar rahatsız etmez.canım öğlenlerin sabah gibi olmasının nedeni iş yerimdeki yemekler iyi değil yemiyorum. tost ekmek arası yemektense marketten zeytin peynir domates aldım koydum dolaba onları tüketiyorum evden bişey getiremediğimde öyle yani
menü güzel ama akşamı biraz kaçırmışsın bence ki akşam yemekleri en az yenilmesi gereken öğündür
bencede oturmalı tam bi tembel işi bende istiyorum mutlaka alıcam evimde yerimde var. voitler biraz pahalı geldi bana o yüzden dynamic marka almayı düşünüyorum ve gerçekten etkili bi spor aleti olduğunu düşünüyorum..
çok geçmiş olsun canım oğluşuna
menün güzel ama keşke öğlen hem çorba hem kuru olmasaymış sanki biraz fazla geldi bana ama leslie süper 1 mil de olsa
bol ekmekli bir gün diyosun
bence ben uzun süre ton balığı almayayım resmen dün mahvetti beni çok çok falza geldi ve tam 452 kaloriymiş bin pişmanım yani
çok iyi süper bi menü bence
bir süper menüde burda valla bu haftadan korkar oldun yarıma resmen kızışmış gibi
eee bizim ortiler kim
merhaba canım hoşgeldin
o zaman çiğ köfteden 1-2 adet yiyoruz pastanın yanından salına salına geçiyoruz
menün ço güzel canım her zamanki gibi ama bence simit seçimini değiştir. kepek ekmeği taşı yanında yada tam buğday bir dilim daha faydalı olucaktır.
yulaf lapasını çok duydum ama hiç denemedim bende denemek istiyorum meyveylede tatlandırabilirz. sağol canım verdiğin bilgi için
ayyy aynı benim kız yaa atıyorum bişey istiyor veriyorsun neden verdin bana bunu hani bu zararlıydı diyorevet başladım ama sanıyorum önce o bana başladı. Yakında onun da hakkından gelirim. Gerçi bu tarz sporlar yaparken Zeynep çok sıkıntı çıkarıyor. Dün akşam çok komediydi. Bana tamam yeter yapma diyor. tamam yapmıyorum deyince de hayır yapacaksın diyor. Güler misin? ağlar mısın?
Niye ya bikaç gün önce iyiydi modun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?