Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde bazı sabahlar kahvaltımda yulaf var. 1yk meyve ile birlikte. Portakal doğrayıp karıştırıyorum bi şeye benzemese de yeniyor

canım öğlenlerin sabah gibi olmasının nedeni iş yerimdeki yemekler iyi değil yemiyorum. tost ekmek arası yemektense marketten zeytin peynir domates aldım koydum dolaba onları tüketiyorum evden bişey getiremediğimde öyle yani

menü güzel ama akşamı biraz kaçırmışsın bence ki akşam yemekleri en az yenilmesi gereken öğündür

bencede oturmalı tam bi tembel işi bende istiyorum mutlaka alıcam evimde yerimde var. voitler biraz pahalı geldi bana o yüzden dynamic marka almayı düşünüyorum ve gerçekten etkili bi spor aleti olduğunu düşünüyorum..
çok geçmiş olsun canım oğluşuna

menün güzel ama keşke öğlen hem çorba hem kuru olmasaymış sanki biraz fazla geldi bana ama leslie süper 1 mil de olsa

bol ekmekli bir gün diyosun

Bence 1 dahaki sefere küçük ve light olan ton balıklarından al. Yağını süzsen bile çok kalorili ve yağlı diğerleri.
bence ben uzun süre ton balığı almayayım resmen dün mahvetti beni çok çok falza geldi ve tam 452 kaloriymiş bin pişmanım yani

çok iyi süper bi menü bence

bir süper menüde burda valla bu haftadan korkar oldun yarıma resmen kızışmış gibi

Güzel menü
Gelincik otu nedir?

@bluedolphin Gülden ve esd_04 şimdi 4lü orti olduk mu? Herkes ortilerini tanıyor mu
Ben ayşe bu arada 43 yaşında 1 delikanlı ve bir sincap annesiyim
eee bizim ortiler kim

Buraya davet edildim. Günaydın.
merhaba canım hoşgeldin

Günayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
o zaman çiğ köfteden 1-2 adet yiyoruz pastanın yanından salına salına geçiyoruz

menün ço güzel canım her zamanki gibi ama bence simit seçimini değiştir. kepek ekmeği taşı yanında yada tam buğday bir dilim daha faydalı olucaktır.

yulaf lapasını çok duydum ama hiç denemedim bende denemek istiyorum meyveylede tatlandırabilirz. sağol canım verdiğin bilgi için

evet başladım ama sanıyorum önce o bana başladı. Yakında onun da hakkından gelirim. Gerçi bu tarz sporlar yaparken Zeynep çok sıkıntı çıkarıyor. Dün akşam çok komediydi. Bana tamam yeter yapma diyor. tamam yapmıyorum deyince de hayır yapacaksın diyor. Güler misin? ağlar mısın?

Nenimkinin markasıda altıs ama çokda ucuza almadım manyetik ayakta kullanılıyor orurmalı almadım bende:)

Menün çok güzel canım. Örnek alabilirim.

Haklısın bende hızlı kilo verilmesini onaylamıyorum şu malum isveç diyeti gibi ( wendy çok sever oysa )
ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alırsın. Şu olabilir takılma kiloları var. o takılma durumunda sağlıklı detokslar yapılabilir. Bana diyetisyenim 1 haftalık detoks verdi. 2hafta kilo veremeyince. Aslında kabahat yine bizde. hiçbirşeye hayır demeyip gömersek böyle oluyor
bende öptüm canım
nilsub can ortim, dünürüm; senin yerin başka bende biliyorsun değil mi? Hala ortiyiz biz. Değil mi?

Kaçırdım benden başka ortinde mi var

Benim diyetisyenim de bendeki ödem sorunu için önlem alıyor devamlı. Mesela akşam kurubaklagil yeme, öğlen ye dedi. Ama mercimek yememi çok öneriyor mesela. Bir de kabızlık için sabah aç karnına 2 kuru kayısı vermişti. "Geceden 1 bardak suya ceviz koy, sabah suyunu iç, cevizi de yersin" diyor. Eğer bir gece evvelden cevizli su hazırlamayı unutmazsam cevizli su içiyorum muhakkak.
Dediğin gibi kaçamaklar bizim verimli kilo vermemizi engelliyor zaman zaman.
Squatgirl uygulamasında Doris Hofer'in yazılarını ve canlı yayınını takip ediyorum sürekli. Eğer bir gün örneğin bir tatlı kaçamağınız olursa üzülmeyin, egzersizle telaffi etmeye çalışın diyor. Bazen diyetisyenler çok sıkı diyet uyguluyor. Mesela diyetisyenim tatlı yememi istemiyor 15 günde bir de olsa. Uzun vadede bu durum zorluyor insanı.
Günün güzel geçsin arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 light ton balığı 90 kalori. Küçük boy süzülmüş ton balığı da yaklaşık 50-60gr geliyor. Oldukça düşük kalorili ve yağlılar kadar rahatsız etmez.

ayyy aynı benim kız yaa atıyorum bişey istiyor veriyorsun neden verdin bana bunu hani bu zararlıydı diyor

küçük ergenler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…