Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın Ayşeciğim.

nasıl canım memnunmusun bari?
Hiç sorma çok memnun. Ne ekmek ne su istemiyor. Evin kösesinde askılık gibi duruyor
nilsub şu mahmuta kim olduğunu hatırlatma vakti gelmedi mi canım
ben çok umutsuzum ayşem ya.
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin. 10gün değil ama
Günaydın hayırlı sabahlar cümleten :)
Günaydın
Kaçırdım benden başka ortinde mi var
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyor Ayrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.
Benimki de kilo verene kadar kaçamak yok. ama oldu ki yaptin bir kaçamak egzersiz ve bol su öneriyor. Ancak rutin bir beslenme şeklim var 1 yıldır. Ve çok yiyorum ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum diyince bana detoks verdi. Kendimi diyette hissetmiyordum. 800-1000 kalorilik listeler bana iyi geliyor ama onuda diyetisyenim istemiyor. Metabolizmanı yavaşlatır. Bunları çok az yapmak lazım diyor
ayyy aynı benim kız yaa atıyorum bişey istiyor veriyorsun neden verdin bana bunu hani bu zararlıydı diyor

küçük ergenler yaa
aynen aynen. ben diyorum benim hayatımda 3 tane ergen var. ama en olgunu sanıyorum oğlum en laf anlamaz ergende kızım

Bende voit alacaktım ama yorumlar olumsuzdu birde Ferah sürekli servis çağırınca voit almadım altıs aldım ama memnunum sessiz 2 sene olacak bir sorun olmadı kendimiz kurduk
tamam canım seninkinide değrlendiricem sağol bilgi verdiğin için
Günaydın hayırlı sabahlar cümleten :)
günaydın canım hayırlı sabahlar

Haha beni bile geçmişsiniz 4'orti hadi bakalım başarılar

Sevgili wendy
Sakın umudunu kaybetme.
Hepbirlikte başaracağız inşallah.
Bol bol bilgi paylaşımı yaparız.
Egzersiz ve diyet önerilerimizi yazarız.
Birlikten güç doğar canım.
Öpüyorum.

canım teşekkür ederim

Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin. 10gün değil ama

vay trip yapınca isveçe onay geldi, çok sevindim

Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyor Ayrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.

Günaydınlarrr
Oh oh bir sürü mesaj okudum, okudukca seviniyorum, takım baya hareketlendi :)
Bugün evdeyim, çok kapalı bir hava var. Hiç çalışasım yok ama bir sürü de iş var yapılacak. Dönem sonu yoğunluğu...

Günaydın canım
Güzel bir gün oldun bugün senin için.

Canım menün iyi güzel ama bol meyveli olmuş. Özellikle kuru incir oldukça kalorili bir meyve, biraz kısıtlasan daha iyi olur :) Meyve dediğin şeker sonuçta
Buraya davet edildim. Günaydın.
Günaydın canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor, bir de şu anki ve hedef kilonu yazar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bir de seni tanımamız için :)
Günayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
Çiğ köfteyi pastaya tercih edebilirsin neticede bulgur :)
Bildirimin de süper, bu başarıyı gölgelendirme pasta vs ile :)
2 gündür simit yemesen daha mı iyi acaba? Hani 1 simit = 4 dilim ekmek ya... Haftada 2 gün üst üste olması pek istenen durum değil

Çok haklısın canım.
Yarın sabah akşamdan evde hazırlayacağım kahvaltımı getireceğim. 1 dilim light beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin ve 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…