- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.461
ayyy prensesss016 ben kaç dilim ekmek olduğunu hiç fark etmemişim biliyo musun sen diyince sabahki tost geldi aklımabol ekmekli bir gün diyosun
Sevgiliben çok umutsuzum ayşem ya.
Harikasın Ayşeciğim.
Hiç sorma çok memnun. Ne ekmek ne su istemiyor. Evin kösesinde askılık gibi duruyornasıl canım memnunmusun bari?
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin.ben çok umutsuzum ayşem ya.
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar cümleten :)
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyorKaçırdım benden başka ortinde mi var
Benimki de kilo verene kadar kaçamak yok. ama oldu ki yaptin bir kaçamak egzersiz ve bol su öneriyor. Ancak rutin bir beslenme şeklim var 1 yıldır. Ve çok yiyorum ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum diyince bana detoks verdi. Kendimi diyette hissetmiyordum. 800-1000 kalorilik listeler bana iyi geliyor ama onuda diyetisyenim istemiyor. Metabolizmanı yavaşlatır. Bunları çok az yapmak lazım diyorBenim diyetisyenim de bendeki ödem sorunu için önlem alıyor devamlı. Mesela akşam kurubaklagil yeme, öğlen ye dedi. Ama mercimek yememi çok öneriyor mesela. Bir de kabızlık için sabah aç karnına 2 kuru kayısı vermişti. "Geceden 1 bardak suya ceviz koy, sabah suyunu iç, cevizi de yersin" diyor. Eğer bir gece evvelden cevizli su hazırlamayı unutmazsam cevizli su içiyorum muhakkak.
Dediğin gibi kaçamaklar bizim verimli kilo vermemizi engelliyor zaman zaman.
Squatgirl uygulamasında Doris Hofer'in yazılarını ve canlı yayınını takip ediyorum sürekli. Eğer bir gün örneğin bir tatlı kaçamağınız olursa üzülmeyin, egzersizle telaffi etmeye çalışın diyor. Bazen diyetisyenler çok sıkı diyet uyguluyor. Mesela diyetisyenim tatlı yememi istemiyor 15 günde bir de olsa. Uzun vadede bu durum zorluyor insanı.
Günün güzel geçsin arkadaşım.
aynen aynen. ben diyorum benim hayatımda 3 tane ergen var. ama en olgunu sanıyorum oğlumayyy aynı benim kız yaa atıyorum bişey istiyor veriyorsun neden verdin bana bunu hani bu zararlıydı diyor
küçük ergenler yaa
tamam canım seninkinide değrlendiricem sağol bilgi verdiğin içinBende voit alacaktım ama yorumlar olumsuzdu birde Ferah sürekli servis çağırınca voit almadım altıs aldım ama memnunum sessiz 2 sene olacak bir sorun olmadı kendimiz kurduk
günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar cümleten :)
100 light ton balığı 90 kalori. Küçük boy süzülmüş ton balığı da yaklaşık 50-60gr geliyor. Oldukça düşük kalorili ve yağlılar kadar rahatsız etmez.[/QUOTE anladım bidahkine öyle alayım ]
olur öyle arada o yüzden diyetisyenler hep yediklerinizi yazın derler yaaa o zaman görüyoruz nerde hata yaptığımızıayyy prensesss016 ben kaç dilim ekmek olduğunu hiç fark etmemişim biliyo musun sen diyince sabahki tost geldi aklıma
iyiki burası var gerçekten
bugün ekmeği kısayım ben dengelemem lazım çok sağol canım yaa
Haha beni bile geçmişsiniz 4'orti hadi bakalım başarılar
Hiç sorma çok memnun. Ne ekmek ne su istemiyor. Evin kösesinde askılık gibi duruyor
nilsub şu mahmuta kim olduğunu hatırlatma vakti gelmedi mi canım
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin.10gün değil ama
Günaydın
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyorAyrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.
Benimki de kilo verene kadar kaçamak yok. ama oldu ki yaptin bir kaçamak egzersiz ve bol su öneriyor. Ancak rutin bir beslenme şeklim var 1 yıldır. Ve çok yiyorum ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum diyince bana detoks verdi. Kendimi diyette hissetmiyordum. 800-1000 kalorilik listeler bana iyi geliyor ama onuda diyetisyenim istemiyor. Metabolizmanı yavaşlatır. Bunları çok az yapmak lazım diyor
aynen aynen. ben diyorum benim hayatımda 3 tane ergen var. ama en olgunu sanıyorum oğlumen laf anlamaz ergende kızım
Araştırıp kullanıcını yorumlarını dikkate almakta fayda var sonuçta ucuz bir ürün değiltamam canım seninkinide değrlendiricem sağol bilgi verdiğin için
günaydın canım hayırlı sabahlar
Sevgiliwendy
Sakın umudunu kaybetme.
Hepbirlikte başaracağız inşallah.
Bol bol bilgi paylaşımı yaparız.
Egzersiz ve diyet önerilerimizi yazarız.
Birlikten güç doğar canım.
Öpüyorum.
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin.10gün değil ama
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyorAyrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.
Haha beni bile geçmişsiniz 4'orti hadi bakalım başarılar
İyide sen Kuşhan da doymuyorum diyorsun isveç te nasıl doyacaksıncanım teşekkür ederim
vay trip yapınca isveçe onay geldi, çok sevindim
İyide sen Kuşhan da doymuyorum diyorsun isveç te nasıl doyacaksın
Seni nasıl geçmişimHaha beni bile geçmişsiniz 4'orti hadi bakalım başarılar
ama 2 gün ona göre. sadece motivasyon amaçlı o da. sonra da karataya devamcanım teşekkür ederim
vay trip yapınca isveçe onay geldi, çok sevindim
attı ve gooolllİyide sen Kuşhan da doymuyorum diyorsun isveç te nasıl doyacaksın
Biri 1-1 liste ister, biri ben listeyle yapamıyorum derya doymuyodum ama işe yarıyodu kuşhan. liste olması lazım belirli bi bana. şimdi nasıl olsa sağlıklı diyip yeniyor işte.
Günaydın canımgünaydın hanımlaaaaar
kuzum sen başladın mı jilian ablaya, valla helal olsun, harikasın.
günaydın canım hoşgeldin, öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyp kabul etmen lazım, gerisi çok kolay.
bi de bugün sabah ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bu iş tamam.
Canım menün iyi güzel ama bol meyveli olmuş. Özellikle kuru incir oldukça kalorili bir meyve, biraz kısıtlasan daha iyi olur :) Meyve dediğin şeker sonuçtaBugünkü Menüm
SABAH
06.30: 1 brdk süt
08.30: 20 tn fındık, 1 tn kuru incir
ÖĞLEN
12.00: 1 p yoğurt çorbası, 4 yk kuru fasulye, 5 yk bulgur pilavı, 1 adet mandilina
ARA 14.00: 2 tn kuru incir
AKŞAM
17.00: 1 p mercimek çorbası, 4 adet küçük tavuk but, 3 parmak patates, mevsim salatası
20.30: 1 küçük mandalina
22.30: 1 p acı biberli yoğurt
2,5 litre su,
2 brdk Yeşilçay
Leslie 1 mile
Günaydın canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor, bir de şu anki ve hedef kilonu yazar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bir de seni tanımamız için :)Buraya davet edildim. Günaydın.
Çiğ köfteyi pastaya tercih edebilirsin neticede bulgur :)Günayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
2 gündür simit yemesen daha mı iyi acaba?Dün menüm şöyleydi,
Sabah kahvaltısında,
1 simit
1 dilim kaşar peyniri
Ara Öğünde,
1 fincan yeşil çay
Öğle Yemeği
1 kase mantar çorbası
2 yumurtadan omlet
salata
sonra 1 fincan Türk kahvesi
Akşam yemeğinde,
100 gr biftek
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Ara Öğünde,
1 Trabzon hurması yedim.
2,5 lt su içtim. 10195 adım yürüdüm. 1 saat yürüyüş yapmışım.
Her sabah uyanınca 2 bardak su içiyorum.
Bu sabah da kahvaltıda 1 simit, 1 dilim kaşar peyniri yedim.
2 gündür kahvaltı hazırlayamadığım için simit ve kaşarla kahvaltı yapıyorum.
Gününüz güzel geçsin.
Kolay gelsin canım.Günaydınlarrr
Oh oh bir sürü mesaj okudum, okudukca seviniyorum, takım baya hareketlendi :)
Bugün evdeyim, çok kapalı bir hava var. Hiç çalışasım yok ama bir sürü de iş var yapılacak. Dönem sonu yoğunluğu...
Çok haklısın canım.Canım menün iyi güzel ama bol meyveli olmuş. Özellikle kuru incir oldukça kalorili bir meyve, biraz kısıtlasan daha iyi olur :) Meyve dediğin şeker sonuçta
Günaydın canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor, bir de şu anki ve hedef kilonu yazar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bir de seni tanımamız için :)
Çiğ köfteyi pastaya tercih edebilirsin neticede bulgur :)
Bildirimin de süper, bu başarıyı gölgelendirme pasta vs ile :)
2 gündür simit yemesen daha mı iyi acaba?Hani 1 simit = 4 dilim ekmek ya... Haftada 2 gün üst üste olması pek istenen durum değil
SüperÇok haklısın canım.
Yarın sabah akşamdan evde hazırlayacağım kahvaltımı getireceğim. 1 dilim light beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin ve 1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği.
Evet, meyve ile daha yenilebilir oluyor. Ben de bir gün portakallı yiyeyim. Değişiklik olur.Benimde bazı sabahlar kahvaltımda yulaf var. 1yk meyve ile birlikte. Portakal doğrayıp karıştırıyorum bi şeye benzemese de yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?