- 6 Nisan 2010
- 4.519
- 16.078
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.481
Günaydın.Günaydın hayırlı sabahlar cümleten :)
Günaydın canım
Güzel bir gün oldun bugün senin için.
Babam, "porsiyonlarını biraz küçült. Kilo veriyorsun; ama miktarları biraz daha azalt"
Hiç sorma çok memnun. Ne ekmek ne su istemiyor. Evin kösesinde askılık gibi duruyor
nilsub şu mahmuta kim olduğunu hatırlatma vakti gelmedi mi canım
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin.10gün değil ama
Günaydın
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyorAyrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.
Benimki de kilo verene kadar kaçamak yok. ama oldu ki yaptin bir kaçamak egzersiz ve bol su öneriyor. Ancak rutin bir beslenme şeklim var 1 yıldır. Ve çok yiyorum ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum diyince bana detoks verdi. Kendimi diyette hissetmiyordum. 800-1000 kalorilik listeler bana iyi geliyor ama onuda diyetisyenim istemiyor. Metabolizmanı yavaşlatır. Bunları çok az yapmak lazım diyor
aynen aynen. ben diyorum benim hayatımda 3 tane ergen var. ama en olgunu sanıyorum oğlumen laf anlamaz ergende kızım
Hayaller.. Hayatlar...sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
Hayaller.. Hayatlar...
hadi canııımmm ayyy çok kötü olmuş yaa(
Tüh. Kötü olmuş sahiden canım.sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
Ben öyle özenip omlet yapacağım kahvaltıya kendimi unutur omleti unutmazdımsabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
İyi olan kazansın :)Şimdi kimler kimlerle orti bakayım?
Kalanlar liste dışıymış ama yok ben ortisiz yapamam diyenler kimler :) Eşleştireyim onları da... Şimdilik bu 2 grup cuma için yarışsın bakalım
Hosgeldin SasamiaaBuraya davet edildim. Günaydın.
Cok guzel vermissinn tebrik ederimm. Cigkofteden yiyebilirsin cok az, tabii marullaa lavassizGünayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
Sen kendine orti secmedin mi :)İyi olan kazansın :)
Tebrik ederim, müthiş irade göstermişsinnnGunaydin degil tunaydin olucak degil mi bi saatte?
Dunku menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: 2 parca cigkofte, marul, 1 tbe
Aksam: et fajita, ayran, cevizli coban salatasi
Aralar: 1/2 dilim pasta, 1/2 dilim cheesecake
Kendi dogumgunu pastalarimdan 1/3 dilim yedigime inanamiyorum iyki baslamisiz ortiler yarismasina yoksa bu hafta yine batarmisim
Tebrik ederim, müthiş irade göstermişsinnn
Canim takimlari 5leriz hemen bir takim sec, karsi takima da bir arkadas bulsak bu is tamammİyi olan kazansın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?