Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Babam, "porsiyonlarını biraz küçült. Kilo veriyorsun; ama miktarları biraz daha azalt"
diyor. Sağlıklı yaşam koçum oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya davet edildim. Günaydın.
Hosgeldin Sasamiaa
Günayyydınnn kızlarrrrrr
Öncelikle haftabaşı kilo bildirimim: 70,7
Cumartesi ; 71,7
Böyle devam eder inşallah...Bugün staj sonu partisi var ne yapıcam bilmiyorum pasta ve çiğ köfte olucak
Cok guzel vermissinn tebrik ederimm. Cigkofteden yiyebilirsin cok az, tabii marullaa lavassiz

Gunaydin degil tunaydin olucak degil mi bi saatte?
Dunku menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: 2 parca cigkofte, marul, 1 tbe
Aksam: et fajita, ayran, cevizli coban salatasi
Aralar: 1/2 dilim pasta, 1/2 dilim cheesecake

Kendi dogumgunu pastalarimdan toplamda 1 dilim yedigime inanamiyorum iyki baslamisiz ortiler yarismasina yoksa bu hafta yine batarmisim

Son düzenleme:
Tebrik ederim, müthiş irade göstermişsinnn

wendy ortim yaaa hayirdir ne canini sikiyor izni de kapmissin isvec icin.
Bu arada konusmalari okuyorum bilmedigim bir kod dili gibi, google amcaya sora sora kushan isvec karatayy. İnsaallah hic ihtiyacimiz kalmiycak bunlara. Biz zayiflayinca diyet hakkinda konusanlar gelecek bize

Sabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim. Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
Sabah erkenden yollarda olan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…