Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bize sor canım sen uğraşma

Ben de Türk kahvesi icmeden kendime gelemiyorum.
Doğumdan önce okula gidince de hemen filtre kahve içerdim, ögle yemeginden sonra da Türk kahvesi. Şimdi filtre kahve içersem kafeinsiz içiyorum. Bebe zaten uyumuyor, kafeini basıp iyice ayık kalmasın diye kısıtlıyorum

Şimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz

Ben de iciyorum gunde 1 kere ama neskafe fincanı boyu. Yanında maden suyuyla oh mis

yoknben kesin yapıcam hatta direk salona tv nin karşısına koyucam gözümün önünde dursun koltuğa totomu koymadan onda alayım soluğu

Araştırıp kullanıcını yorumlarını dikkate almakta fayda var sonuçta ucuz bir ürün değil

yani bak sana korkudan ayrılamıyoruz burdan

sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum

aayyy çok sevindim ortilerim seviyorum sizi bakalım cuma en çok kim vermiş olucak

yani burda olmasan 2-3 dilim götürücektin öylemi orti

sağol canım hepimize kolaylıklar inşallah

Aferini de kaptimmm
wendy eyvah ne yedin peki onun yerinee
@balpamuk @prensesss06 sizler ne alemdesinizz nasil geciyor gununuz?
güzel geçiyo canım tam gaz devam cumaya bomba gibi olucak şuan yeşil çayımı yudumluyorum

Şimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz
ben olsam yemezdim. akşam bizimkilere yaptım 1 kaşık bilem almadım yani bileniyorum

bende tv karşısına koydum ama sor yapıyormuyum

Ben öyle özenip omlet yapacağım kahvaltıya kendimi unutur omleti unutmazdım

bende nasıl unuttum bilmiyorum valla, organik yumurtaydı bi de

inşallah canım, ya biliyo musun spor yapınca çok aktif oluyorum, sporsuz hayat benim için batış.

bende kahveyi çok sevenlerdenim ya, bu ara yeşil çay içiyorum, filtre kahveye sıra gelmiyo ama türk kahvesiz aslaaa.

wendy eyvah ne yedin peki onun yerinee

yanıan getirdiğim zeytin, maydanoz, domates ve eksi mayalı 1 dl çavdar ekmeğim vardı onu yedim.

bence yenebilir, ekmek yemiceksin çünkü.

Yok ben sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum haha emin ol takıma girmemem sizin hayrınıza

delisin sen

bende tv karşısına koydum ama sor yapıyormuyum

keşke benim olsaydı keşke

vereyim sana diyeceğim ama biliyorsun ben alıp saklamayı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…