- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.501
Ay bize sor canım sen uğraşmawendy ortim yaaa hayirdir ne canini sikiyor izni de kapmissin isvec icin.
Bu arada konusmalari okuyorum bilmedigim bir kod dili gibi, google amcaya sora sorakushan isvec karatayy. İnsaallah hic ihtiyacimiz kalmiycak bunlara. Biz zayiflayinca diyet hakkinda konusanlar gelecek bize
Sağol canım:) bakın görün hep talep hep istek dayanamıyorum @mördakCanim takimlari 5leriz hemen bir takim sec, karsi takima da bir arkadas bulsak bu is tamamm
Ben de Türk kahvesi icmeden kendime gelemiyorum.Sabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
Sabah erkenden yollarda olan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Her takım tarafından aranılan birisinSağol canım:) bakın görün hep talep hep istek dayanamıyorum @mördak
Ben de iciyorum gunde 1 kere ama neskafe fincanı boyu. Yanında maden suyuyla oh misSabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
Ekmek yemeyeceksen ye bence, ben yerdim.Şimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz
mördak yazman ahhahaha çok iyi ya mördakSağol canım:) bakın görün hep talep hep istek dayanamıyorum @mördak
Bende duble Türk kahvesi içiyorum küçük fincanlar yetmiyor:)Ben de iciyorum gunde 1 kere ama neskafe fincanı boyu. Yanında maden suyuyla oh mis
Yok ben sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum haha emin ol takıma girmemem sizin hayrınızaEkmek yemeyeceksen ye bence, ben yerdim.
Ya da önce hangi takıma katılacağını söyle ona göre bir cevap vereyim
Ben ona Mördak diyorum:)mördak yazman ahhahaha çok iyi ya mördak
yoknben kesin yapıcam hatta direk salona tv nin karşısına koyucam gözümün önünde dursun koltuğa totomu koymadan onda alayım soluğu
Hiç sorma çok memnun. Ne ekmek ne su istemiyor. Evin kösesinde askılık gibi duruyor
nilsub şu mahmuta kim olduğunu hatırlatma vakti gelmedi mi canım
Neden Vesileciğim? İsveç yapamadığım için mi? Sana benden 2 gün müsaade o zaman. İsveç ile motive olacaksan 2 gün yapabilirsin.10gün değil ama
Günaydın
Dün 2 grup kurduk yarışalım diyoruz. ama @wendigo yan çiziyorAyrıca ortim değil ortilerim var. 4 kişi olduk.
Benimki de kilo verene kadar kaçamak yok. ama oldu ki yaptin bir kaçamak egzersiz ve bol su öneriyor. Ancak rutin bir beslenme şeklim var 1 yıldır. Ve çok yiyorum ondan kilo veremiyorum diye düşünüyorum diyince bana detoks verdi. Kendimi diyette hissetmiyordum. 800-1000 kalorilik listeler bana iyi geliyor ama onuda diyetisyenim istemiyor. Metabolizmanı yavaşlatır. Bunları çok az yapmak lazım diyor
aynen aynen. ben diyorum benim hayatımda 3 tane ergen var. ama en olgunu sanıyorum oğlumen laf anlamaz ergende kızım
Araştırıp kullanıcını yorumlarını dikkate almakta fayda var sonuçta ucuz bir ürün değil
yani bak sana korkudan ayrılamıyoruz burdanGünaydınlarrr
Oh oh bir sürü mesaj okudum, okudukca seviniyorum, takım baya hareketlendi :)
Bugün evdeyim, çok kapalı bir hava var. Hiç çalışasım yok ama bir sürü de iş var yapılacak. Dönem sonu yoğunluğu...
sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
aayyy çok sevindim ortilerim seviyorum sizi bakalım cuma en çok kim vermiş olucakŞimdi kimler kimlerle orti bakayım?
Kalanlar liste dışıymış ama yok ben ortisiz yapamam diyenler kimler :) Eşleştireyim onları da... Şimdilik bu 2 grup cuma için yarışsın bakalım
yani burda olmasan 2-3 dilim götürücektin öylemi ortiGunaydin degil tunaydin olucak degil mi bi saatte?
Dunku menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: 2 parca cigkofte, marul, 1 tbe
Aksam: et fajita, ayran, cevizli coban salatasi
Aralar: 1/2 dilim pasta, 1/2 dilim cheesecake
Kendi dogumgunu pastalarimdan toplamda 1 dilim yedigime inanamiyorum iyki baslamisiz ortiler yarismasina yoksa bu hafta yine batarmisim
sağol canım hepimize kolaylıklar inşallahSabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
güzel geçiyo canım tam gaz devam cumaya bomba gibi olucak şuan yeşil çayımı yudumluyorumAferini de kaptimmm
wendy eyvah ne yedin peki onun yerinee
@balpamuk @prensesss06 sizler ne alemdesinizz nasil geciyor gununuz?
ben olsam yemezdim. akşam bizimkilere yaptım 1 kaşık bilem almadımŞimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz
Biraz korkutmam gerekiyormus demekyani bak sana korkudan ayrılamıyoruz burdan
bende tv karşısına koydum ama sor yapıyormuyumyoknben kesin yapıcam hatta direk salona tv nin karşısına koyucam gözümün önünde dursun koltuğa totomu koymadan onda alayım soluğu
yani bak sana korkudan ayrılamıyoruz burdan
aayyy çok sevindim ortilerim seviyorum sizi bakalım cuma en çok kim vermiş olucak
yani burda olmasan 2-3 dilim götürücektin öylemi orti
sağol canım hepimize kolaylıklar inşallah
güzel geçiyo canım tam gaz devam cumaya bomba gibi olucak şuan yeşil çayımı yudumluyorum
ben olsam yemezdim. akşam bizimkilere yaptım 1 kaşık bilem almadımyani bileniyorum
Ben öyle özenip omlet yapacağım kahvaltıya kendimi unutur omleti unutmazdım
wendy ortim yaaa hayirdir ne canini sikiyor izni de kapmissin isvec icin.
Bu arada konusmalari okuyorum bilmedigim bir kod dili gibi, google amcaya sora sorakushan isvec karatayy. İnsaallah hic ihtiyacimiz kalmiycak bunlara. Biz zayiflayinca diyet hakkinda konusanlar gelecek bize
Sabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
wendy eyvah ne yedin peki onun yerinee
Şimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz
Yok ben sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum haha emin ol takıma girmemem sizin hayrınıza
bende tv karşısına koydum ama sor yapıyormuyum
vereyim sana diyeceğim ama biliyorsun ben alıp saklamayı seviyorumbende nasıl unuttum bilmiyorum valla, organik yumurtaydı bi de
inşallah canım, ya biliyo musun spor yapınca çok aktif oluyorum, sporsuz hayat benim için batış.
bende kahveyi çok sevenlerdenim ya, bu ara yeşil çay içiyorum, filtre kahveye sıra gelmiyo ama türk kahvesiz aslaaa.
yanıan getirdiğim zeytin, maydanoz, domates ve eksi mayalı 1 dl çavdar ekmeğim vardı onu yedim.
bence yenebilir, ekmek yemiceksin çünkü.
delisin sen
keşke benim olsaydı keşke
Yazık sana. Bir günde benim başıma gelmişti.sabah bi güzel otlu omlet yapmış ve hayaller kurarak işe gelmişti ki evde unutmuşum
Tam senden beklenen davranış bu olurduBen öyle özenip omlet yapacağım kahvaltıya kendimi unutur omleti unutmazdım
Sen kimi tutuyorsun bakemİyi olan kazansın :)
tabiki seniiiiTam senden beklenen davranış bu olurdu
Sen kimi tutuyorsun bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?