Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha ne istiyorsun. Ben senin servise bindiğin saatte işe gelmiş oluyorum.
Ben yol boyunca gece vardiyasında çalıştığımı düşünüyorum. Ay bile tepedeyken ben işte

teşekkürler canım, inşallah sağ salim gelir de kullanır kızım da.

her renginden istiyorum diye tutturdu da şimdilik 2sini alayım dedim.
benim aldığım yerde hem uygundu hemde çok iyi paketlenmişti kutu içinde kutu havalı poşetleri saymıyorum bile

Bugün öğlen de bir arkadaşımla Türk kahvesi içtik. 2. kahvem oldu bugün.
Filtre kahveni kafeinsiz içmekle çok iyi etmişsin canım, bebiş için de iyi olur.

Öğle yemeğimde mercimekli erişteli çorba, sebzeli türlü, fırında makarna ve vişne kompostosu vardı.
Kompostonun sadece vişnelerini yedim. Fırında makarna çok güzeldi, dayanamadım yedim.
Ama akşama bu durumu muhakkak telaffi edeceğim arkadaşlar.
Daha çok kalori yakacağım.
40 dakikada 500 kalori videosunu yapmayı planlıyorum.
Yemekten sonra da 1 fincan Türk kahvesi içtim. Bugün ikinci Türk kahvem oldu.

Orti müthiş irade. Hayran oldum, darısı başıma. Takımımızın kazanması adına irademe sahip olmaya çalışıyorum ama yeni başladığın zamanlarda bünye şekerden arınana kadar tatlı isteğini bastırmak için mücadele ediyor insan kendisyle.

wendy Omletini unutmuşsun, üzüldüm. Ben de dün senin otlu omlet paylaşımonı görünce bugün otlu omlet yaptım sabah ama sana kısmet olmamış bu sefer. :))

prensesss016 Sen ne durumdasın?

Ben sabahtan beri yazamadım. Fazla hareketli bir çocuğum var ancak bakabildim ve yazdıklarınızın tümünü okuyamadım. Şimdi hepsini okuyacağım çok da birikmiş. :)

Bugün yediklermi paylaşmayı da unutmadan;

Sabah;

-1/4 lorlu gözleme
-otlu omlet
-yeşil çay

Ara;

-Filtre kahve

Öğle;

-1 porsiyon domates soslu kıyma yemeği
-1 kepçe mercimek çorbası

wendy gben prensesss016

Ortiler bende durum budur. Bugün biraz tatlı isteğim var. Onun için bir sonraki ara öğünümde hurma ve ceviz yemeyi düşünüyorum.

Kahve konusunda birşey yazmak istedim bende. Benim filtre kahvem her sabah mutlaka yapılır ve akşama kadar makinede demlenir. Ara ara alıp sürekli içiyorum. Diyetime zararı olduğunu düşünmüyorum. Diyetisyenim de zararı olmadığını istediğim kadar içebileceğimi söylemişti. Sadece bazen çok fazla içtiğimde tansiyonumun düşeceğini hissedersem kesiyorum. Hafif baş dönmesi gibi oluyor tansiyonumun düştüğünü anlıyorum. :)

Kahvenin diyete bir zararı yok şekersiz olduğu sürece :) Sadece dediğin gibi tansiyonu düşürebilir. Bir de günlük kafein miktarına dikkat etmek lazım sağlık için. Kahve çok güzel bir şey

2 fincanı geçince Türk kahvesi bende biraz çarpıntı yapabiliyor. Ama gün içinde 2 kupa da çay içiyorum. Belki ondandır.
Ama vallahi Türk kahvesi o kadar güzel bir şey ki, artısı eksisinden kat be kat fazla. Kahve eşliğinde arkadaşlarla hoş bir sohbet, arkasından bakılan fallar, kahvenin aromasının verdiği keyif, yemekten sonra güzel gitmesi v.s. v.s. Varsın kalp çarpıntısı da oluversin arada. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…