- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.521
wendy ortim yaaa hayirdir ne canini sikiyor izni de kapmissin isvec icin.
Bu arada konusmalari okuyorum bilmedigim bir kod dili gibi, google amcaya sora sorakushan isvec karatayy. İnsaallah hic ihtiyacimiz kalmiycak bunlara. Biz zayiflayinca diyet hakkinda konusanlar gelecek bize
Daha ne istiyorsun. Ben senin servise bindiğin saatte işe gelmiş oluyorum.Sabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
Sabah erkenden yollarda olan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
4 kaşık ye tatlım. 1dilim ekmek yerine geçerŞimdi kızlar taze fasulye yemeğim var çocuklara makarna yaptım 3 kaşık yağlamadan taze fasulyenin yanında yiyeyim mi ne dersiniz
3 kaşık yedim bol yoğurt 3 kaşık taze fasulye ama doymadım yapacak bişey yok yeşil çay içiyorum4 kaşık ye tatlım. 1dilim ekmek yerine geçer
O kadarını anladım tatlımtabiki seniiii
ama haksızlık olmasın diğer arkadaşlarada başarılar dilerim
Fasulyeden yesene. Birde bol salata ye... doyarsın. Ben de az önce 6yk kabak bol salata ve 2 dilim ekmek yedim. Doydum galiba3 kaşık yedim bol yoğurt 3 kaşık taze fasulye ama doymadım yapacak bişey yok yeşil çay içiyorum
Eki Görüntüle 2091222 yeşil çayımı demledim
haha çok güzeller ama bu pengulu benimsenin çocuklara aldığın yılbaşı kupalarını kızım gördü, bende istiyorum dedi, ona da aldık yolda gelemedi hala. bi bu penguenliden, bi de pembe kardanadam :)
çocuğum her gün anne kargocular geldi mi diyo
haha çok güzeller ama bu pengulu benimgüle güle kullansın tanem de
benim aldığım yerde hem uygundu hemde çok iyi paketlenmişti kutu içinde kutu havalı poşetleri saymıyorum bileteşekkürler canım, inşallah sağ salim gelir de kullanır kızım da.
her renginden istiyorum diye tutturdu da şimdilik 2sini alayım dedim.
İşte olma saatin erkenmiş sahiden canım.
Daha ne istiyorsun. Ben senin servise bindiğin saatte işe gelmiş oluyorum.
Ben yol boyunca gece vardiyasında çalıştığımı düşünüyorum. Ay bile tepedeyken ben işte
Bugün öğlen de bir arkadaşımla Türk kahvesi içtik. 2. kahvem oldu bugün.Ben de Türk kahvesi icmeden kendime gelemiyorum.
Doğumdan önce okula gidince de hemen filtre kahve içerdim, ögle yemeginden sonra da Türk kahvesi. Şimdi filtre kahve içersem kafeinsiz içiyorum. Bebe zaten uyumuyor, kafeini basıp iyice ayık kalmasın diye kısıtlıyorum
Gunaydin degil tunaydin olucak degil mi bi saatte?
Dunku menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1 kk kasar peyniri, 1 tbe
Oglen: 2 parca cigkofte, marul, 1 tbe
Aksam: et fajita, ayran, cevizli coban salatasi
Aralar: 1/2 dilim pasta, 1/2 dilim cheesecake
Kendi dogumgunu pastalarimdan toplamda 1 dilim yedigime inanamiyorum iyki baslamisiz ortiler yarismasina yoksa bu hafta yine batarmisim
Sabah kahvaltısından sonra 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.Türk kahvesi insanı kendine getiriyor, canlandırıyor resmen. Bugün sabah 7:45'de servise binerken hava daha karanlıktı. İşe vardığımızda 8:20'de aydınlanmış oluyor. Onun için bir kahve içmeden canlanamıyorum bu aralar.
Sabah erkenden yollarda olan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Kahvenin diyete bir zararı yok şekersiz olduğu sürece :) Sadece dediğin gibi tansiyonu düşürebilir. Bir de günlük kafein miktarına dikkat etmek lazım sağlık için. Kahve çok güzel bir şeyKahve konusunda birşey yazmak istedim bende. Benim filtre kahvem her sabah mutlaka yapılır ve akşama kadar makinede demlenir. Ara ara alıp sürekli içiyorum. Diyetime zararı olduğunu düşünmüyorum. Diyetisyenim de zararı olmadığını istediğim kadar içebileceğimi söylemişti. Sadece bazen çok fazla içtiğimde tansiyonumun düşeceğini hissedersem kesiyorum. Hafif baş dönmesi gibi oluyor tansiyonumun düştüğünü anlıyorum. :)
wendy Omletini unutmuşsun, üzüldüm. Ben de dün senin otlu omlet paylaşımonı görünce bugün otlu omlet yaptım sabah ama sana kısmet olmamış bu sefer. :))
2 fincanı geçince Türk kahvesi bende biraz çarpıntı yapabiliyor. Ama gün içinde 2 kupa da çay içiyorum. Belki ondandır.Kahve konusunda birşey yazmak istedim bende. Benim filtre kahvem her sabah mutlaka yapılır ve akşama kadar makinede demlenir. Ara ara alıp sürekli içiyorum. Diyetime zararı olduğunu düşünmüyorum. Diyetisyenim de zararı olmadığını istediğim kadar içebileceğimi söylemişti. Sadece bazen çok fazla içtiğimde tansiyonumun düşeceğini hissedersem kesiyorum. Hafif baş dönmesi gibi oluyor tansiyonumun düştüğünü anlıyorum. :)
Merhabalar,Merhaba herkese. Yazdım kayboldum gibi oldu siteyi çözmeye çalışıyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?