Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba bende Büşra memnun oldum
Memnun oldum Büşra
Biliyor musun benim de tartım bozuk ve uygun bir zamanda servise götürmeliyim.
Geçenlerde bir tartıldım 0 kg tarttı
Normalde de diyetisyenimin tartısından ve Annemin tartısından 1-1,5 kg arası fazla ölçüyor.
Ayaklarından biri yere tam temas etmiyor, ondan olabilir diye düşündüm.
Tefal'in servisine götüreceğim.

Benimde 2 kg eksik tartıyor. Ayaklarından olabilir ama garantisi bitti sanırım. Öneriniz varsa alayım bu hafta bi tane

Sevgili Ortilerim lydznp besbb9 esd_04
Akşam işten geç çıkıp, eve geç gelenler hariç, saat 20:00-20:30'dan sonra bir şey yemesek acaba nasıl olur?
En azından çok geç saatlere kalmasak. Tarçınlı su içmenizi öneririm. Acıkma hissetmemenize yardımcı olur.
Diyetisyenim akşam meyve yememeye çalış. Meyve hakkını gündüz ara öğünlerinde kullan diyor. Yanında da diyet yoğurt veya kefir veriyor. Akşam onun yerine akşam bitki çayı, salatalık, v.b. gibi şeyler yiyip, içebilirsin diyor. Veya çiğ 5-6 bademe izin veriyor.
Bu hafta şöyle güzelce kilolarımızı verelim de
zaferimizi kutlayalım.
Yanaklarınızdan öpüyorum. İyi akşamlar hepinize.

Benimde 2 kg eksik tartıyor. Ayaklarından olabilir ama garantisi bitti sanırım. Öneriniz varsa alayım bu hafta bi tane
Tefal Bodysignal benimkisi, memnun kalmadım.
Taksitle de almış olsam fiyatı yüksekti ve fiyatının hakkını vermiyor maalesef.
Yağ miktarı da diyetisyenimin tartısından çok farklı oluyor.
Ve gün içerisinde kas yağ oranı devamlı oynuyor, kafa karıştırıyor bu durum.
Tartı sonuçları güvenilir değil.
Tefal Bodysignal dışında bir tartı almanızı öneririm.
Bildiğim, önerebileceğim bir tartı yok maalesef.
Sevgiler.

Yağ kas ölçerler doğru sonuc vermeyebilir daha normal fiyatli kg bazında bakayim en iyisi. Teşekkür ederim

Zemin de düzgün olmayabilir. Ben ev taşındım düzgün bir yer bulana kadar elinde tartı 3gun dolandım

Bak sen öyle yazınca aklıma geldi. Benim 1 meyve ara öğünün vardi

Ev tipi yağ kas ölçen tartilar basit matematiksel ölçüm yapıyor diye düşünüyorum. Çünkü benim omron medikal tartım bile o şekilde

27 yaşındayım şuan tartım bozuk olmakla birlikte 64 kiloyum. 50 kiloyu hedefliyorum. 1. Sayfayi okudum kabul ediyorum.
Tekrardan hoşgeldin canım
Tartını bir an önce yaptır ki düzgün bildirim yapabilesin :) Malum her hafta bildirim yapmamız gerekiyor :)

Tekrardan hoşgeldin canım
Tartını bir an önce yaptır ki düzgün bildirim yapabilesin :) Malum her hafta bildirim yapmamız gerekiyor :)
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Cumaya kadar yeni bir tartı edinicem. Yaptırmak istemiyorum. Marka önerin varsa normal bişey alabilirim?

Hoşbuldum teşekkür ederim.
Cumaya kadar yeni bir tartı edinicem. Yaptırmak istemiyorum. Marka önerin varsa normal bişey alabilirim?
Önemli olan istikrarlı tartmasi. Bence çok marka olmasa da olur. Benim simbo vardı 20tlye almıştım. Gayet iyiydi. Yağ kas ölçsün diye dünya para verdim ama tırttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…