- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.561
Bende o tarz bisey bakayım ya ayni yerde durdukca sadece tartsın yeter diğer bilgiler istenmiyor burda anladigim kadarıylaOnların ayakları çamaşır bulaşık mak. gibi vidalı ise ayar yapabiliyorsun. Benimki öyleymis. Ben geç farkettim
2 fincanı geçince Türk kahvesi bende biraz çarpıntı yapabiliyor. Ama gün içinde 2 kupa da çay içiyorum. Belki ondandır.
Ama vallahi Türk kahvesi o kadar güzel bir şey ki, artısı eksisinden kat be kat fazla. Kahve eşliğinde arkadaşlarla hoş bir sohbet, arkasından bakılan fallar, kahvenin aromasının verdiği keyif, yemekten sonra güzel gitmesi v.s. v.s. Varsın kalp çarpıntısı da oluversin arada. :)
Memnun oldum Büşra
Biliyor musun benim de tartım bozuk ve uygun bir zamanda servise götürmeliyim.
Geçenlerde bir tartıldım 0 kg tarttı
Normalde de diyetisyenimin tartısından ve Annemin tartısından 1-1,5 kg arası fazla ölçüyor.
Ayaklarından biri yere tam temas etmiyor, ondan olabilir diye düşündüm.
Tefal'in servisine götüreceğim.
Ozaman normal bişey bakayım yaBuraya yazmak ne kadar zormuş utanarak yazıyorum zamanla geçer umarım
Bende o tarz bisey bakayım ya ayni yerde durdukca sadece tartsın yeter diğer bilgiler istenmiyor burda anladigim kadarıyla
27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum şuan çalışmıyorum kpss+kaymakamlığa hazırlanıyorum :) Sözlüyüm eylül ayından itibaren. Kilom 64, 50 olmak hedefimKendini tanıtırsan fena olmaz, ama yok ben gizemli olayım diyorsan da ne diyelim :)
27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum şuan çalışmıyorum kpss+kaymakamlığa hazırlanıyorum :) Sözlüyüm eylül ayından itibaren. Kilom 64, 50 olmak hedefim
Teşekkür ederim inşallahNe güzel canım, Sınavında başarılar, çıtır gelin yapalım inşallah seni de
sabah ki omleti yedinBilin bakalım eve gelir gelmez ne yaptım
Gerçi bi otlakçım daha vardı ya
27 yaşındayım şuan tartım bozuk olmakla birlikte 64 kiloyum. 50 kiloyu hedefliyorum. 1. Sayfayi okudum kabul ediyorum.
Hoşbuldum :)Aramıza hoş geldin @Sasamia
Bilin bakalım eve gelir gelmez ne yaptım
Gerçi bi otlakçım daha vardı ya
Buna çok güldüm!
Tabii ki omleti yedinnn......
Supersın canım
Dün ne yaptın? Çok koşuşturdun. Mecalin kaldı mi?Bugun ınş 500 ıp atlayacagım
omlet omlet dedin canım omlet istedi yemek te yemedim yapayım bari kendime peynirli bir omlet yeni aldım kumesten yumurtalarıda ohh misssZehir gibisiniz maşallah
omlet omlet dedin canım omlet istedi yemek te yemedim yapayım bari kendime peynirli bir omlet yeni aldım kumesten yumurtalarıda ohh misss
omlet omlet dedin canım omlet istedi yemek te yemedim yapayım bari kendime peynirli bir omlet yeni aldım kumesten yumurtalarıda ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?