- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.601
Uyusa bile bu saatte sana cok zor canim ya sabah 6da ayakta olcaksin yine kesinBenim jillian yalan oldu. Ben yatmayınca yatmıyor ve oyun istiyor
Eveeet ve biz de menünü yorumlayacagiz :) sen de diger arkadaşların menüsüne yorum yapabilirsinBende menü yazacak mıyım?
Güzelmiş menun begendimKahvaltı: 4 yk müsli 1 bardak süt avuç içi kadar badem
Öğlen: 5 yk ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1/2 kepek ekm.
Akşam: 1 kase tarhana çorba, 4 yk yogurtlu ıspanak, salata
Ara: 1 fincan salep bol tarçınlı
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş(hava buzzz evde nasıl yaparım yürüyüşü acaba?)
En azından sen yatınca yatan bi kızın var öyle düşünBenim jillian yalan oldu. Ben yatmayınca yatmıyor ve oyun istiyor
Sizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyorUyusa bile bu saatte sana cok zor canim ya sabah 6da ayakta olcaksin yine kesinDusununce senin yerine ben yoruldum
Canım aramıza hoşgeldin bende Büşrayım :)Merhaba bende Büşra memnun oldum
cok iyi olur canım bn limonlu suyu daha cok seviyorum ama tarcınlıyıda deneyeceğim senin için verdiğin bilgiler için teşekkür ederimmSevgili Ortilerim @lydznpbesbb9 esd_04
Akşam işten geç çıkıp, eve geç gelenler hariç, saat 20:00-20:30'dan sonra bir şey yemesek acaba nasıl olur?
En azından çok geç saatlere kalmasak. Tarçınlı su içmenizi öneririm. Acıkma hissetmemenize yardımcı olur.
Diyetisyenim akşam meyve yememeye çalış. Meyve hakkını gündüz ara öğünlerinde kullan diyor. Yanında da diyet yoğurt veya kefir veriyor. Akşam onun yerine akşam bitki çayı, salatalık, v.b. gibi şeyler yiyip, içebilirsin diyor. Veya çiğ 5-6 bademe izin veriyor.
Bu hafta şöyle güzelce kilolarımızı verelim de
zaferimizi kutlayalım.
Yanaklarınızdan öpüyorum. İyi akşamlar hepinize.
Aaa ne kadar guzel adaşızCanım aramıza hoşgeldin bende Büşrayım :)
cok iyi olur canım bn limonlu suyu daha cok seviyorum ama tarcınlıyıda deneyeceğim senin için verdiğin bilgiler için teşekkür ederimm
Yok lydznp icin yazdim o hep 6da ayakta oluyor ya. Benimkinin gece uykusu duzenli sayilir sukur. Gece uykusuna yatsa sadece emmek icin uyaniyor. Dun mesela 9bucukta uyudu sabah 9bucukta uyandi emzirme aralari haric. Normalde 8de uyuyup 8de kalkiyordu ama simdi kayinvalidemlerdeyiz bi de sureki disaridayiz kaydi tabi saatleri.Sizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyor
Bi ara ne güzel 7'ye kadar uyuyordu, şu ara fena. Az önce uyandı, oyun istedi, oynadık şimdi bidaha uyuttum bakalım nereye kadar
HoşbuldumAramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. Ben 5.takımın gece kuşu, nöbetçisiyim. Kimse yokken böyleservey modumu açıp yazıp yazıp giderim
Gündüzlerim çok yoğun şu son zamanlarda yaaaa. Sağa sola koşturuyorum durmadan.
Harikasin ortimmm.. Supersin.. Boyle devam edersen yaza kadar tığ gibi olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?