Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menü yazacak mıyım?
Eveeet ve biz de menünü yorumlayacagiz :) sen de diger arkadaşların menüsüne yorum yapabilirsin
Güzelmiş menun begendim
Evde Leslie yapabilirsin. Youtube'da videoları var.
Benim jillian yalan oldu. Ben yatmayınca yatmıyor ve oyun istiyor
En azından sen yatınca yatan bi kızın var öyle düşün

selam kizlar bugunun menusu

sabah 1 bardak sutr yulaf 2 kayisi 1 ceviz

ara elma
oglen bulgur pilavi cacik

ara meyveli activia

ara yarim paket eti form

aksam haslanmis brokoli karnibahar

ara da cok acikmistim kendimi yine brokoli tirtiklarken buldum oyuzden baska bisey yemedim ama simdi bi turk kahvesi iciciimm

sali ve persembe ingilizce dersim var 10 da bittigi icin spor imkansizlasiyor benim icin halim kalmadi

2 litre su
1 fincan yesil cay

Uyusa bile bu saatte sana cok zor canim ya sabah 6da ayakta olcaksin yine kesin Dusununce senin yerine ben yoruldum
Sizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyor
Bi ara ne güzel 7'ye kadar uyuyordu, şu ara fena. Az önce uyandı, oyun istedi, oynadık şimdi bidaha uyuttum bakalım nereye kadar

Merhaba bende Büşra memnun oldum
Canım aramıza hoşgeldin bende Büşrayım :)

cok iyi olur canım bn limonlu suyu daha cok seviyorum ama tarcınlıyıda deneyeceğim senin için verdiğin bilgiler için teşekkür ederimm

Menüm
Sabah 1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Yumurta

Ara mandalina

Öğlen
kurufasülye
Yoğurt

Ara muz

Ara Yeşilçay

Akşam
Yoğurt çorbası (1 buçuk tabak)
Havuçlu Kereviz salatası
1 ufak parça tahin helvası

Spor 500 ip 100 squat
Su 2 litre

Sizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyor
Bi ara ne güzel 7'ye kadar uyuyordu, şu ara fena. Az önce uyandı, oyun istedi, oynadık şimdi bidaha uyuttum bakalım nereye kadar
Yok lydznp icin yazdim o hep 6da ayakta oluyor ya. Benimkinin gece uykusu duzenli sayilir sukur. Gece uykusuna yatsa sadece emmek icin uyaniyor. Dun mesela 9bucukta uyudu sabah 9bucukta uyandi emzirme aralari haric. Normalde 8de uyuyup 8de kalkiyordu ama simdi kayinvalidemlerdeyiz bi de sureki disaridayiz kaydi tabi saatleri.
Sayilidir gece uyandigi birkac kere oldu, onda da hic yataktan cikarmadim isigi acmadim konusmadim bakti dondu vs bi saat bile surdugu oldu kaldirmadim optum oksadim geri uyuttum Gerci biz surekli beraberiz sen calistigin icin ozlediginden uyaniyordur yavrucagim

Aaayyyy maşallah be yazmışsınız yawww oku oku anca geldim. Takım hareketlenmiş süpersiniz. Menüler sporlar yarışmalar vuuuuu huuuuu. Ortilere karşı orti kim benle yarışacak bu 4 cadıyla bakiimmmm.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 ad sucuk)
10 tuzsuz minik zeytin
Çay
2,5 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi
1 kuru kayısı
1 ince ve küçük dilim az şekerli üzüm pestili

Öğle
1 büyük kase yoğurt çorbası (~4 kepçe kadar)

Ara
1 küçük Amasya elması
Yarım avuç kaju
Filtre kahve yarım yağlı sütle

Akşam
Kestane
Sırf bunu yemek için yemeğimle değiştirdim.

Su: bugün çok azdı.
Spor: dün atlamadığım için şimdi servey 1000 atliyciim. Eliptiğim servise gidiyor yarın gelip alacaklar. Bende Leslie takılırım belki sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…