Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah aman nazar değmesin
Ben çalışıyorum ama çoğu zaman evden çalışıyorum canım. Yani aslında çoğu zaman biz de birlikteyiz ama gece uykusu çok bölük. Ne yapayım kabullendim artık, gün gelecek uyumayı da öğrenecek :)

Çok şükür. Ama beraber yatıp sonra tekme tokat yataktan da atıyor
Çivili tahtada yatmış gibi kalkıyorum sabahları
Canım benim diyetisyenim içindeki yağ miktarı 1yk'nı geçmediği sürece. Sınırsız sebze veriyor ki sen haşlanmış yetmişsin. Bence iyi seçim tırtıklamak için
Sizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyor
Bi ara ne güzel 7'ye kadar uyuyordu, şu ara fena. Az önce uyandı, oyun istedi, oynadık şimdi bidaha uyuttum bakalım nereye kadar
Seni sınıyor bu çocuk. Acaba ne yaparsam içeri girerim diye

Harikasin ortimmm.. Supersin.. Boyle devam edersen yaza kadar tığ gibi olursun..
İnşallaaahhhh orticim.

Ferah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersin morordek ?

Bravo
Birde nazar boncuğu koyalım
ki nazarlara gelme
Koy koy, bende koyayım Anlamıyorum zaten ne zaman güzel spor yapmaya başlasam sonrasında mutlaka bir şey çıkıyor yapamıyorum yani

İnşallaaahhhh orticim.

Koy koy, bende koyayım Anlamıyorum zaten ne zaman güzel spor yapmaya başlasam sonrasında mutlaka bir şey çıkıyor yapamıyorum yani
Kendimizi sartlandirmamiz lazim canim.. En azindan 2 gunden fazla sporsuz kalmamaliyiz.. Zaten belli sure duzenli yapinca aliskanlik oluyor ve spor yapamadigimizda sucluluk duygusu hissediyoruz. Nasil ki yemek yemek, dus almak, camasir yikamak surekli yapmak zorunda oldugumuz seyler arasindaysa spor da herzaman bunlarin arasinda olmali..

selam kızlar günaydın herkeslere
yine döktürmüşsünüz okucam hepsini müsait olunca ama şimdi menümü yazıp kaçıyorum.
bugün maaş dağıtma günüm biraz yoğunum müsait olunca uğrucam
dünkü menü
sabah
2 dilim kızarmış ekmek süzme peynirli+1 haşlanmış yumurta+maydanoz
ara
2 kuru kayısı
öğle
1 dilim kepek ekmeği+1 domates+peynir+yeşil zeytin+şekersiz çay
ara
türk kahvesi+2 parça bitter çikolata (dört parçaydı ama 2 sini yiyebildim mutluyum kendimi tuttuğum için)
ara
1 elma
akşam
yeşil mercimek+bulgur pilavı (ikisinide tahta kaşıkla 2 kaşık aldım tabağıma)
havuç ve kırmızı lahana salatası + yoğurt

3 lt su
2 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
500 adet sabah ip atlamıştım akşamda 100 adet atladım toplamda 600 adet ip atlama

Kesinlikle bebeyim.

Çok şükür. Ama beraber yatıp sonra tekme tokat yataktan da atıyor
Çivili tahtada yatmış gibi kalkıyorum sabahları
Sana hediye olarak yatak mı alsaydık
Seni sınıyor bu çocuk. Acaba ne yaparsam içeri girerim diye
Geri dönüs yok cocugum
Ferah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersin morordek ?
Olur tabi ki herkes yarışsın :)

Ne yalan söyleyeyim saçlarım uzunken en büyük derdimdi. Şimdi kim bu saçlarla uğraşacak diye. Şimdi kestim kurtuldum. Sporuda sayesinde rahat yapiyorum

Bitter çikolata suçluluk hissettirmesin. 30gr bitter 1 kucuk paket çikolata yapıyor ve haftada 1 gün 1 porsiyon meyve yerine tüketilebilir. Ben bunu öğrenince kendimi ona göre ayarlayıp yiyorum ve uzunca bir müddet canım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…