- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.621
Maşallah aman nazar değmesinYok lydznp icin yazdim o hep 6da ayakta oluyor ya. Benimkinin gece uykusu duzenli sayilir sukur. Gece uykusuna yatsa sadece emmek icin uyaniyor. Dun mesela 9bucukta uyudu sabah 9bucukta uyandi emzirme aralari haric. Normalde 8de uyuyup 8de kalkiyordu ama simdi kayinvalidemlerdeyiz bi de sureki disaridayiz kaydi tabi saatleri.
Sayilidir gece uyandigi birkac kere oldu, onda da hic yataktan cikarmadim isigi acmadim konusmadim bakti dondu vs bi saat bile surdugu oldu kaldirmadim optum oksadim geri uyuttumGerci biz surekli beraberiz sen calistigin icin ozlediginden uyaniyordur yavrucagim
Aynen canım. 6da ayaktaydim.Uyusa bile bu saatte sana cok zor canim ya sabah 6da ayakta olcaksin yine kesinDusununce senin yerine ben yoruldum
Çok şükür. Ama beraber yatıp sonra tekme tokat yataktan da atıyorEveeet ve biz de menünü yorumlayacagiz :) sen de diger arkadaşların menüsüne yorum yapabilirsin
Güzelmiş menun begendim
Evde Leslie yapabilirsin. Youtube'da videoları var.
En azından sen yatınca yatan bi kızın var öyle düşün
Canım benim diyetisyenim içindeki yağ miktarı 1yk'nı geçmediği sürece. Sınırsız sebze veriyor ki sen haşlanmış yetmişsin. Bence iyi seçim tırtıklamak içinselam kizlar bugunun menusu
sabah 1 bardak sutr yulaf 2 kayisi 1 ceviz
ara elma
oglen bulgur pilavi cacik
ara meyveli activia
ara yarim paket eti form
aksam haslanmis brokoli karnibahar
ara da cok acikmistim kendimi yine brokoli tirtiklarken buldum oyuzden baska bisey yemedim ama simdi bi turk kahvesi iciciimm
sali ve persembe ingilizce dersim var 10 da bittigi icin spor imkansizlasiyor benim icin halim kalmadi
2 litre su
1 fincan yesil cay
Seni sınıyor bu çocuk. Acaba ne yaparsam içeri girerim diyeSizin de mi öyle? Her sabah 6'da alarm kurmus gibi uyanıyor
Bi ara ne güzel 7'ye kadar uyuyordu, şu ara fena. Az önce uyandı, oyun istedi, oynadık şimdi bidaha uyuttum bakalım nereye kadar
Ferah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersinAaa gerçekten kimse yok. Gidip ipimi atliyim bari.
Bravo
İnşallaaahhhh orticim.Harikasin ortimmm.. Supersin.. Boyle devam edersen yaza kadar tığ gibi olursun..
Koy koy, bende koyayımFerah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersinmorordek ?
Bravo
Birde nazar boncuğu koyalım
ki nazarlara gelme
Kendimizi sartlandirmamiz lazim canim.. En azindan 2 gunden fazla sporsuz kalmamaliyiz.. Zaten belli sure duzenli yapinca aliskanlik oluyor ve spor yapamadigimizda sucluluk duygusu hissediyoruz. Nasil ki yemek yemek, dus almak, camasir yikamak surekli yapmak zorunda oldugumuz seyler arasindaysa spor da herzaman bunlarin arasinda olmali..İnşallaaahhhh orticim.
Koy koy, bende koyayımAnlamıyorum zaten ne zaman güzel spor yapmaya başlasam sonrasında mutlaka bir şey çıkıyor yapamıyorum yani
Ferah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersinmorordek ?
Kesinlikle bebeyim.Kendimizi sartlandirmamiz lazim canim.. En azindan 2 gunden fazla sporsuz kalmamaliyiz.. Zaten belli sure duzenli yapinca aliskanlik oluyor ve spor yapamadigimizda sucluluk duygusu hissediyoruz. Nasil ki yemek yemek, dus almak, camasir yikamak surekli yapmak zorunda oldugumuz seyler arasindaysa spor da herzaman bunlarin arasinda olmali..
Sana hediye olarak yatak mı alsaydıkÇok şükür. Ama beraber yatıp sonra tekme tokat yataktan da atıyor
Çivili tahtada yatmış gibi kalkıyorum sabahları
Geri dönüs yok cocugumSeni sınıyor bu çocuk. Acaba ne yaparsam içeri girerim diye
Olur tabi ki herkes yarışsın :)Ferah alemsin yaaa... hadi 3lü yarış yapalım listedekiler 2grup. 3. Grup liste dışı olsun. Bence güzel fikir. Sen ne dersinmorordek ?
Ne yalan söyleyeyim saçlarım uzunken en büyük derdimdi. Şimdi kim bu saçlarla uğraşacak diye. Şimdi kestim kurtuldum. Sporuda sayesinde rahat yapiyorumKendimizi sartlandirmamiz lazim canim.. En azindan 2 gunden fazla sporsuz kalmamaliyiz.. Zaten belli sure duzenli yapinca aliskanlik oluyor ve spor yapamadigimizda sucluluk duygusu hissediyoruz. Nasil ki yemek yemek, dus almak, camasir yikamak surekli yapmak zorunda oldugumuz seyler arasindaysa spor da herzaman bunlarin arasinda olmali..
Bitter çikolata suçluluk hissettirmesin. 30gr bitter 1 kucuk paket çikolata yapıyor ve haftada 1 gün 1 porsiyon meyve yerine tüketilebilir. Ben bunu öğrenince kendimi ona göre ayarlayıp yiyorum ve uzunca bir müddet canım istemiyor.selam kızlar günaydın herkeslere
yine döktürmüşsünüz okucam hepsini müsait olunca ama şimdi menümü yazıp kaçıyorum.
bugün maaş dağıtma günüm biraz yoğunum müsait olunca uğrucam
dünkü menü
sabah
2 dilim kızarmış ekmek süzme peynirli+1 haşlanmış yumurta+maydanoz
ara
2 kuru kayısı
öğle
1 dilim kepek ekmeği+1 domates+peynir+yeşil zeytin+şekersiz çay
ara
türk kahvesi+2 parça bitter çikolata (dört parçaydı ama 2 sini yiyebildim mutluyum kendimi tuttuğum için)
ara
1 elma
akşam
yeşil mercimek+bulgur pilavı (ikisinide tahta kaşıkla 2 kaşık aldım tabağıma)
havuç ve kırmızı lahana salatası + yoğurt
3 lt su
2 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
500 adet sabah ip atlamıştım akşamda 100 adet atladım toplamda 600 adet ip atlama
Tamam canım yarışalım liste dışındakiler listedekillere karşı işteAaa aşkolsun liste dışıyız diye yarışamaz mıyız yaneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?