- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.641
Selam ortim. Hastaneden geldim ofisteyim çalışmaya devam. Ama biraz gerildim galiba sırtım tutuldu yineselam kızlar nasılsınız
tutulan tutulana bi hamama gidip tellağın altına atalım kendimizi bi köpük masajıSelam ortim. Hastaneden geldim ofisteyim çalışmaya devam. Ama biraz gerildim galiba sırtım tutuldu yine
hoş geldin aramıza canımMerhabalar herkese
Hosbuldum canimhoş geldin aramıza canım
Iyi başlangıç canımArkadaşlar merhaba herkese,
gben wendy prensesss016 nerelerdesiniz ortiler, ne durumdasınız?
Akşam balık ve salata yedim ama dün söylemiştim size bugün tatlı krizindeyim diye ve saat 9.30 gibi 6 adet hurma ve bir avuç ceviz yedim. Hurmayı fazla kaçırdığım için pişmankm ama neyseki toparlanmayacak birşey değil. Çikolata veya abır cubur yememden iyidir diyerek avunuyorum şimdilik...
Bu sabahki menüm;
-dil peynirli ve hindi fümeli kepekli tost
-1 haşlanmış yumurta
-yeşil çay
Ara öğün;
-filtre kahve, filtre kahve ve yine filtre kahveee...
Sizler ne durumdasınız?
Oooohhh mis mistutulan tutulana bi hamama gidip tellağın altına atalım kendimizi bi köpük masajı
Nilgüşüm menüler nerede?hoş geldin aramıza canım
Keşke onun yerin 1 küçük paket bitter yeseydinArkadaşlar merhaba herkese,
gben wendy prensesss016 nerelerdesiniz ortiler, ne durumdasınız?
Akşam balık ve salata yedim ama dün söylemiştim size bugün tatlı krizindeyim diye ve saat 9.30 gibi 6 adet hurma ve bir avuç ceviz yedim. Hurmayı fazla kaçırdığım için pişmankm ama neyseki toparlanmayacak birşey değil. Çikolata veya abır cubur yememden iyidir diyerek avunuyorum şimdilik...
Bu sabahki menüm;
-dil peynirli ve hindi fümeli kepekli tost
-1 haşlanmış yumurta
-yeşil çay
Ara öğün;
-filtre kahve, filtre kahve ve yine filtre kahveee...
Sizler ne durumdasınız?
Niye süzüleceksin? Kaç kilo verdin ki? Birde dengeli beslenerek kilo verirsen yüzün gözün çökmüyor. Aklında bulunsunBirde ben pek süzülme hissetmedim kendimde yahu... Siz hissediyor musunuz? :)))
Keşke onun yerin 1 küçük paket bitter yeseydin
Öğlen ne var menü de akşama kadar filtre kahve değil galiba.
Niye süzüleceksin? Kaç kilo verdin ki? Birde dengeli beslenerek kilo verirsen yüzün gözün çökmüyor. Aklında bulunsun
Maalesef öyle gibi geliyor bize oysa bazen masum sandığımız sağlıklı yiyecekler çok da masum olmayabiliyor. Özellikle çiğ bile olsa kuruyemişler, kurutulmuş meyveler. Bu arada kurutulmuş meyvelerin şeker oranı ve kalorisi taze ye nazaran daha yüksek.Nedense adı çikolata ya sanki daha büyük bir kaçamak gibi geliyor insana ama 6 adet ballı, şekerli hurma yiyince de hiç fark olmuyot aslında. Tamamen psikolojik haklısın...
Öğlen;
-3 parça peynir,
-sabahtan kalan 1 haşlanmış yumurtam ve
-bol yeşillik yedim.
Sağlıksız kilo veren insanlar süzülür benim bildiğim. Mümkünse süzülmeden zayıflaYahu ne bileyim hafifte olsa bir çekilme olur insanda :))))) Eskiden diyet moduna geçtiğim an süzülürdüm hemen. Çok çabuk verebiliyordum da yaş 35 oldu tabii ben hala aynı kalacağımı zannediyorum! Sonra kendime geliyorum ama yine de umut işte! :)))
Ben 18-19 kilo verdim yüzüm sanki aynı gibi geliyorYahu ne bileyim hafifte olsa bir çekilme olur insanda :))))) Eskiden diyet moduna geçtiğim an süzülürdüm hemen. Çok çabuk verebiliyordum da yaş 35 oldu tabii ben hala aynı kalacağımı zannediyorum! Sonra kendime geliyorum ama yine de umut işte! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?