Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba herkese,

gben wendy prensesss016 nerelerdesiniz ortiler, ne durumdasınız?

Akşam balık ve salata yedim ama dün söylemiştim size bugün tatlı krizindeyim diye ve saat 9.30 gibi 6 adet hurma ve bir avuç ceviz yedim. Hurmayı fazla kaçırdığım için pişmankm ama neyseki toparlanmayacak birşey değil. Çikolata veya abır cubur yememden iyidir diyerek avunuyorum şimdilik...

Bu sabahki menüm;

-dil peynirli ve hindi fümeli kepekli tost
-1 haşlanmış yumurta
-yeşil çay

Ara öğün;

-filtre kahve, filtre kahve ve yine filtre kahveee...

Sizler ne durumdasınız?

Iyi başlangıç canım Bende sabaha iyi başladım akşam kayinvalideme davetliyim boşnak boregi acmamistir umarim diye dua ediyorum

Keşke onun yerin 1 küçük paket bitter yeseydin
Öğlen ne var menü de akşama kadar filtre kahve değil galiba.

Keşke onun yerin 1 küçük paket bitter yeseydin
Öğlen ne var menü de akşama kadar filtre kahve değil galiba.

Nedense adı çikolata ya sanki daha büyük bir kaçamak gibi geliyor insana ama 6 adet ballı, şekerli hurma yiyince de hiç fark olmuyot aslında. Tamamen psikolojik haklısın...

Öğlen;

-3 parça peynir,
-sabahtan kalan 1 haşlanmış yumurtam ve
-bol yeşillik yedim.

Niye süzüleceksin? Kaç kilo verdin ki? Birde dengeli beslenerek kilo verirsen yüzün gözün çökmüyor. Aklında bulunsun

Yahu ne bileyim hafifte olsa bir çekilme olur insanda :))))) Eskiden diyet moduna geçtiğim an süzülürdüm hemen. Çok çabuk verebiliyordum da yaş 35 oldu tabii ben hala aynı kalacağımı zannediyorum! Sonra kendime geliyorum ama yine de umut işte! :)))

Maalesef öyle gibi geliyor bize oysa bazen masum sandığımız sağlıklı yiyecekler çok da masum olmayabiliyor. Özellikle çiğ bile olsa kuruyemişler, kurutulmuş meyveler. Bu arada kurutulmuş meyvelerin şeker oranı ve kalorisi taze ye nazaran daha yüksek.
Son olarak da menüleri gün sonu toplu yazıyoruz ki tüm günü degerlendirebilelim

Sağlıksız kilo veren insanlar süzülür benim bildiğim. Mümkünse süzülmeden zayıfla

Ben 18-19 kilo verdim yüzüm sanki aynı gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…