Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aramıza hoşgeldin bende Büşrayım :)

cok iyi olur canım bn limonlu suyu daha cok seviyorum ama tarcınlıyıda deneyeceğim senin için verdiğin bilgiler için teşekkür ederimm
Rica ederim canım. Öğleden evvel izinliydim, dışarıda işlerim vardı. Mesaj yazamadım hiç.
Limonlu su da çok faydalı. Diyetisyenim yarım limonun suyunu sık, 1 bardak suyla sabahları iç demişti.
Gün içerisinde de limonu dilimleyip suyun içine atınca harika oluyor. Bende çok seviyorum.
Sevgiler.

Ben uykusuzum ve eliptiğimle vedalaştım az önce yine servise gitti. Bakalım nasıl dönecek. Sizde neler var neler yok.
Ben de çok uykusuzum ya
Eve geldim ama çalışmam lazım diye uyumuyorum direniyorum
Kahveye mi abansam
6 hurma cidden çok olmuş canım, ölçülü tüketmekte fayda var

Evet canım. Kesinlikle kahve muhteşem, sihirli bir içecek.

27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum şuan çalışmıyorum kpss+kaymakamlığa hazırlanıyorum :) Sözlüyüm eylül ayından itibaren. Kilom 64, 50 olmak hedefim
Hoşgeldin tekrardan.
Kpss sınavında başarılar. hakkında hayırlısı olsun.
Dilerim ideal kilona başarıyla ulaşırsın bizimle birlikte.

Süper Bundan iyisi can sağlığı Ayşeciğim.

Bence menün harika. Tebrikler.

Merhaba hanimlarr

Birde ben pek süzülme hissetmedim kendimde yahu... Siz hissediyor musunuz? :)))

6 hurma fazla tabi ama canin sagolsun, kendini en iyi sen bilirsin yakarim diyorsan ye tabi, surda cumaya ne kaldi. Simdi afiyet olsun derim Cuma tarti fazla gelirse hele ortiler yarismasinda yenilirsekk

Neyse ben de fazla konusmayim ortim ilk tasi gunahsiz olan atsin

Kac kilo vermistin ortim ben buraya bsslamadan 4 kilo verdim ama hergun yaptigim yuruyusten galiba bacaklar inceldi 62yken giydigim pantolonlardan bazilarini giyebildim mesela.
Aslinda yarismada kilo degil santimetre yaristirmaliyiz saglik icin ama Basvurup Cuma yarismasini kokten degistirirmisim santimlerle yarisirmisiz

okurken cok hakli buluyorum ama icraata gecme konusunda tembelim maalesef
ortim supersin hem spor hem menu sahane. Kolay gelsin islerin tez bitsinn

selam kızlar nasılsınız
Merhabalar canım,
İyiyim, teşekkürler. Sen nasılsın?
Bugün öğleden evvel izinliydim. Dışarıda bazı işlerim vardı. Şimdi işyerimdeyim.
Dün akşam ilk defa kendim ev yoğurdu mayaladım. Çok mutluyum. Sabah Annem tadına bakmış, çok güzel olmuş dedi.
Günün güzel geçsin inşallah. Sevgiler.

Dün akşam zeytinyağlı pırasa, zeytinyağsız haşlanmış brokoli ve yoğurt yedim. Sonra da ara öğünde 1 ayva ve 1 sade activia probiyotik yoğurt yedim.
Bugün sabah dışarıda koşturdum, işlerim olduğundan öğlene kadar bir şey yiyemedim. Öğle yemeğinde karışık zeytinyağlı tabağı yedim.(1 kaşık zeytinyağlı yer elması, 1 kaşık kereviz, 1 kaşık zeytinyağlı fasulye, 1 kaşık havuçlu süzme yoğurt, 1 kaşık patlıcan salatası ve 1 kaşık börülce salatası) Yanında su içtim.
Öğleden sonraki ara öğünümde ise 1 ayva yedim.
Herkese sevgiler.

benimde başım tuttu zor duruyorum masanın başında inşallah migrenim tutmaz diye dua ediyorum

ellerine sağlık canım şifa olsun :)) bende son iki haftadır kendim mayalamaya başladım fırında yapıyorum çok başarılı oldu

ev yoğurdu olunca diyetisyenin verdiği porsiyon az geliyor ama bana yaaa çok lezzetliii

Aslında çok güzel olurdu bu.
Her hafta ölçü alıp, cm olarak zayıflamaya bakmak insanın 1 haftada ne kadar sıkılaştığını anlamasına imkan sağlıyor.
Hem diyet yapmak, hem de egzersiz ile yağdan verip, kastan kuvvetlenerek sıkılaşmak lazım.
Sadece diyet yapan ve hem diyet,hem egzersiz yapan aynı kiloda iki insanın görünümleri çok farklı olabiliyor.
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…