- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.661
Rica ederim canım. Öğleden evvel izinliydim, dışarıda işlerim vardı. Mesaj yazamadım hiç.Canım aramıza hoşgeldin bende Büşrayım :)
cok iyi olur canım bn limonlu suyu daha cok seviyorum ama tarcınlıyıda deneyeceğim senin için verdiğin bilgiler için teşekkür ederimm
Ben de çok uykusuzum yaBen uykusuzum ve eliptiğimle vedalaştım az önce yineservise gitti. Bakalım nasıl dönecek. Sizde neler var neler yok.
6 hurma cidden çok olmuş canım, ölçülü tüketmekte fayda varArkadaşlar merhaba herkese,
gben @wendigo @prensesss016 nerelerdesiniz ortiler, ne durumdasınız?
Akşam balık ve salata yedim ama dün söylemiştim size bugün tatlı krizindeyim diye ve saat 9.30 gibi 6 adet hurma ve bir avuç ceviz yedim. Hurmayı fazla kaçırdığım için pişmankm ama neyseki toparlanmayacak birşey değil. Çikolata veya abır cubur yememden iyidir diyerek avunuyorum şimdilik...
Bu sabahki menüm;
-dil peynirli ve hindi fümeli kepekli tost
-1 haşlanmış yumurta
-yeşil çay
Ara öğün;
-filtre kahve, filtre kahve ve yine filtre kahveee...
Sizler ne durumdasınız?
Canım yatıyorum bugün eşim ne getirirse onu yedik hiç yazmayayım bugün yarın başlarım menüye :)Nilgüşüm menüler nerede?
Evet canım. Kesinlikle kahve muhteşem, sihirli bir içecek.Kalp çarpmazsa sıkıntı, bence de varsın çarpsın :) kesinlikle sohbet eşliğinde kahvenin tadı 40 yıl unutulmuyor..
Senin tartıya talibim :)
Canım utanma, alışırsın biz bizeyiz yabancı mı var :)
Hoşgeldin tekrar, bende A101 in tartısı var gayette memnunum, çok özelliğe gerek yok sanki ya.
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın.Onların ayakları çamaşır bulaşık mak. gibi vidalı ise ayar yapabiliyorsun. Benimki öyleymis. Ben geç farkettim
Hoşgeldin tekrardan.27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum şuan çalışmıyorum kpss+kaymakamlığa hazırlanıyorum :) Sözlüyüm eylül ayından itibaren. Kilom 64, 50 olmak hedefim
SüperBugünkü menü
Kahvaltı
1/2 avokado limonsuyu, roka, maydonoz, dereotu, 3 tane cherry domates 3dilim form etimek
Ara
2 dilim ananas
Öğlen
6yk kabak sote
Salata
4dlm form etimek
Ara
3tn minik gün kurusu
Akşam
Bol limonlu pırasa sote 3yk bulgur pilavı
Havuç salatasi
2.5-3lt su
1 sade Türk kahvesi
2 büyük kupa yeşil çay
500 ip atladım
Jillian level-1 yapılacak
Bence menün harika.selam kizlar bugunun menusu
sabah 1 bardak sutr yulaf 2 kayisi 1 ceviz
ara elma
oglen bulgur pilavi cacik
ara meyveli activia
ara yarim paket eti form
aksam haslanmis brokoli karnibahar
ara da cok acikmistim kendimi yine brokoli tirtiklarken buldum oyuzden baska bisey yemedim ama simdi bi turk kahvesi iciciimm
sali ve persembe ingilizce dersim var 10 da bittigi icin spor imkansizlasiyor benim icin halim kalmadi
2 litre su
1 fincan yesil cay
Fincan çook güzelmiş.Çoookkk tanıdık geldi o fincan nedense
Arkadaşlar merhaba herkese,
gben @wendigo @prensesss016 nerelerdesiniz ortiler, ne durumdasınız?
Akşam balık ve salata yedim ama dün söylemiştim size bugün tatlı krizindeyim diye ve saat 9.30 gibi 6 adet hurma ve bir avuç ceviz yedim. Hurmayı fazla kaçırdığım için pişmankm ama neyseki toparlanmayacak birşey değil. Çikolata veya abır cubur yememden iyidir diyerek avunuyorum şimdilik...
Bu sabahki menüm;
-dil peynirli ve hindi fümeli kepekli tost
-1 haşlanmış yumurta
-yeşil çay
Ara öğün;
-filtre kahve, filtre kahve ve yine filtre kahveee...
Sizler ne durumdasınız?
Birde ben pek süzülme hissetmedim kendimde yahu... Siz hissediyor musunuz? :)))
Degildir baskalarinin yorumlarini almak lazim uzun zamandir gorusmedigin meselaBen 18-19 kilo verdim yüzüm sanki aynı gibi geliyor
Ah o kayinvalide yemekleri yok mu hep borek corek pogacaaIyi başlangıç canımBende sabaha iyi başladım akşam kayinvalideme davetliyim boşnak boregi acmamistir umarim diye dua ediyorum
Ben arada sayfa atladim herhalde ne fincaniFincan çook güzelmiş.
Vayyy icimizde bir cevher varmis bilmiyormusuzz
okurken cok hakli buluyorum ama icraata gecme konusunda tembelim maalesefKendimizi sartlandirmamiz lazim canim.. En azindan 2 gunden fazla sporsuz kalmamaliyiz.. Zaten belli sure duzenli yapinca aliskanlik oluyor ve spor yapamadigimizda sucluluk duygusu hissediyoruz. Nasil ki yemek yemek, dus almak, camasir yikamak surekli yapmak zorunda oldugumuz seyler arasindaysa spor da herzaman bunlarin arasinda olmali..
ortim supersin hem spor hem menu sahane. Kolay gelsin islerin tez bitsinnselam kızlar günaydın herkeslere
yine döktürmüşsünüz okucam hepsini müsait olunca ama şimdi menümü yazıp kaçıyorum.
bugün maaş dağıtma günüm biraz yoğunum müsait olunca uğrucam
dünkü menü
sabah
2 dilim kızarmış ekmek süzme peynirli+1 haşlanmış yumurta+maydanoz
ara
2 kuru kayısı
öğle
1 dilim kepek ekmeği+1 domates+peynir+yeşil zeytin+şekersiz çay
ara
türk kahvesi+2 parça bitter çikolata (dört parçaydı ama 2 sini yiyebildim mutluyum kendimi tuttuğum için)
ara
1 elma
akşam
yeşil mercimek+bulgur pilavı (ikisinide tahta kaşıkla 2 kaşık aldım tabağıma)
havuç ve kırmızı lahana salatası + yoğurt
3 lt su
2 fincan bitki çayı
1 fincan yeşil çay
500 adet sabah ip atlamıştım akşamda 100 adet atladım toplamda 600 adet ip atlama
Merhabalar canım,selam kızlar nasılsınız
Merhabalar canım,
İyiyim, teşekkürler. Sen nasılsın?
Bugün öğleden evvel izinliydim. Dışarıda bazı işlerim vardı. Şimdi işyerimdeyim.
Dün akşam ilk defa kendim ev yoğurdu mayaladım. Çok mutluyum. Sabah Annem tadına bakmış, çok güzel olmuş dedi.
Günün güzel geçsin inşallah. Sevgiler.
Aslında çok güzel olurdu bu.Merhaba hanimlarr
6 hurma fazla tabi ama canin sagolsun, kendini en iyi sen bilirsin yakarim diyorsan ye tabi, surda cumaya ne kaldi. Simdi afiyet olsun derim Cuma tarti fazla gelirse hele ortiler yarismasinda yenilirsekk
Neyse ben de fazla konusmayim ortim ilk tasi gunahsiz olan atsin
Kac kilo vermistin ortim ben buraya bsslamadan 4 kilo verdim ama hergun yaptigim yuruyusten galiba bacaklar inceldi 62yken giydigim pantolonlardan bazilarini giyebildim mesela.
Aslinda yarismada kilo degil santimetre yaristirmaliyiz saglik icin amaBasvurup Cuma yarismasini kokten degistirirmisim santimlerle yarisirmisiz
nilsub mesajında resmini paylaşmış canım.Ben arada sayfa atladim herhalde ne fincani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?