Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım
Senin de ellerine sağlık. Fırında yapıldığı zaman nasıl yapıyorsun canım? Bana anlatabilir misin? Çok sevinirim.

Merhaba canım
Senin de ellerine sağlık. Fırında yapıldığı zaman nasıl yapıyorsun canım? Bana anlatabilir misin? Çok sevinirim.
tabiii çok sevinirim :))
yoğurdu daha tatlı olsun diye ılıkla soğuk arası mayalıyorum ağzı açık bir şekilde fırına kapatıp 50 derecede beş dakika kadar bekletip fırını söndürüyorum.
fırın kapağı iç açılmadan 6 -7 saat bekletiyorum.

açınca bir bakıyorsun taş gibi

bide ben ağzı sıkı kapanabilecek cam kaplara yapıyorum ağzını kapatıp kaldırıyorum hiç bozulmuyor yani bir hafta sonra açtığım yoğurt bile taptatlı

Merabaa kızlarrrrrr
Dün menümü yazamadan nette dolaşırken uyuya kalmışım...Zaten kaçamak dolu olan bir menüydü :/ o yüzden mutsuzum.
Bugün azimliyim şu saate kadar güzel geldim öğle yemeği yiyecek vaktim yoktu ama en azından kaçamak yapmadımm...
Okulda çok zor bir günü atlattımm şükürr
Sindirerek bi mesajları okuyum şimdi

Çok teşekkür ederim. Sağolasın canım. Benden böyle yapayım.
Dün internetten izlediğim bir videoda bayan cam kavanozlara yoğurdu mayalıyordu. Böylelikle bir kavanoz bitince diğer kavanozu açtığını ve diğer kavanozlardaki yoğurtların taze kaldığını söylüyordu. Ben de evdeki kavanozlara koyup mayaladım. Sabah baktığımda kavanozun yanında çizgi çizgi bir görünüm olduğunda yoğurdun tuttuğunu anlayabileceğimizi söyledi.
İyi akşamlar dilerim. Sevgilerimle.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bizim takım şimdilik sakin olunca birde sizlere bakayım dedim ( yine başladım bu ara konsumasyona tövbe ya Rabbim takım takım geziyorum işte )
Maşallah sizlerde bizim takım gibi canlanmaya başlamışsınız

İnşallah herkes bu hafta güzel rakamlar görür
Ben akşam yemeğimi de ateşe koyunca boşta kaldım az keyif yapıyorum gerçi sabahtan iki posta gezentilik yaptım kahvaltımı evde yapıp eşimin akrabasına kahvaltıya gittim tabi ben ağzıma bir şey sürmedim sadece çay ve şekersiz Kahve içtim kV , kızı ve ev sahipleri kahvaltı ederken

Eve uğrayıp öğlenliğimide yiyip bir daha çıktım dışarı işlerim için
Şükür kızlarla markette gittiğim halde hiç kaçamaklık bir şey almadım heee kızlar aldı ama onlara bile sınır koydum yemesinler çok fazla sonra Analarının çektiklerini çekecekler

Niye süzüleceksin? Kaç kilo verdin ki? Birde dengeli beslenerek kilo verirsen yüzün gözün çökmüyor. Aklında bulunsun

lydznp Kaçamak yapmak istersem

İnan bana şu yazdıklaın pişmanlığımı 5 e falan katladı. :)))) umarım ortiler yarışmasında yenilmeyiz! Bu akşam sadece çorba içeceğim sanırım! :)))​

Yalnız limon tansiyon düşürdüğü için dikkatli tüketilmeli. Benim sabahları tansiyonum düşük oluyor. Limonlu su içsem kafami kaldıramam
Canım yatıyorum bugün eşim ne getirirse onu yedik hiç yazmayayım bugün yarın başlarım menüye :)
Hadi bugünü kurtardın. En son menüyü ne zaman yazdın acaba
Süper Bundan iyisi can sağlığı Ayşeciğim.
Tabiki canım. Ne de olsâ wendy nün takımı ile yarış halindeyiz. Azami dikkat ediyorum

Cm'lerde haftalık oynama olmuyor. Biz ayda 1 yapıyorduk o işleri ama ölçü bakanımız inatettimolacak Çok yoğun olduğu için ilgilenemedi.

Kuzum sen o detoks listesini yapıyor musun?

Bayaa motive şekilde yapıyosun demektir bu, harikasın. Bende girdim moda, şu sporu da bi halledebilsem ah ya, inanılmaz sıkılıyorum Leslie den, ip te bunaltıyor, benim dağ bayır yürümem lazım, keşke yürüyüş bandım olsaydı.

Hazır gelmişken konu bu günkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado, 3 cherry domates, 1 sivri biber, bol yeşillik, 1 dilim tbe
Öğlen
6yk kabak yemeği, 3yk bulgur pilavı, bol salata
Akşam
6yk pırasa yemeği, 2yk bulgur pilavı, bol salata
Aralarda
3 gün kurusu kayısı
1 yeşil elma
Şimdilik 2.7lt su
2 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
8000 tempolu adım
Spor olarak 500 ip atlama ve jillian level 1 yapacağım.
Jillian'ı hergun yapmayacağım. Gün aşırı olsun diye düşündüm. 500 ip hergun ama. Yoksa servey bana o ipleri toplu atlatacak

Bak baslangic icin zumba harika. Aç müziği al tanemi beraber dans edin. Ben bir aralar yaptım onu. Çok keyifli ve cocugunlada vakit geçiriyorsun. Sonra seksek oynayın. En güzel spor o bence. Çocuklarla beraber yapılan

Bak baslangic icin zumba harika. Aç müziği al tanemi beraber dans edin. Ben bir aralar yaptım onu. Çok keyifli ve cocugunlada vakit geçiriyorsun. Sonra seksek oynayın. En güzel spor o bence. Çocuklarla beraber yapılan

Evde internetim yok, cepten de ne kadar yapabilirim ki?

Ayşeciğim limonlu su bende de aynı etkiyi yapıyor. Tansiyonlarımız normalde de düşük seyrettiği için olsa gerek. Diyetisyenime ısrarla sordum limonlu suyun bendeki olumsuz etkisini, bana "bir günde sadece 1/2 adet limonun suyunu 1 bardak suyla iç sabahları" dedi. Ben yine de dikkatli olacağım.
Diyetisyenim bendeki inatçı yağları çözdürmek için bastırıyor limon suyunu
Bu arada, haklısın canım.karşımızdaki grup da iddialı, güzel bir mücadele olacak Sonuç ne olursa olsun, 5. takım kazanacak.

Tabiki amaç 5 takım kazansın. Ama önce bizim takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…