- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.681
Merhaba canımbenimde başım tuttu zor duruyorum masanın başında inşallah migrenim tutmaz diye dua ediyorum
ellerine sağlık canım şifa olsun :)) bende son iki haftadır kendim mayalamaya başladım fırında yapıyorum çok başarılı oldu
ev yoğurdu olunca diyetisyenin verdiği porsiyon az geliyor ama bana yaaa çok lezzetliii
tabiii çok sevinirim :))Merhaba canım
Senin de ellerine sağlık.Fırında yapıldığı zaman nasıl yapıyorsun canım? Bana anlatabilir misin? Çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim.tabiii çok sevinirim :))
yoğurdu daha tatlı olsun diye ılıkla soğuk arası mayalıyorum ağzı açık bir şekilde fırına kapatıp 50 derecede beş dakika kadar bekletip fırını söndürüyorum.
fırın kapağı iç açılmadan 6 -7 saat bekletiyorum.
açınca bir bakıyorsun taş gibi
bide ben ağzı sıkı kapanabilecek cam kaplara yapıyorum ağzını kapatıp kaldırıyorum hiç bozulmuyor yani bir hafta sonra açtığım yoğurt bile taptatlı
Niye süzüleceksin? Kaç kilo verdin ki? Birde dengeli beslenerek kilo verirsen yüzün gözün çökmüyor. Aklında bulunsun
Merhaba hanimlarr
6 hurma fazla tabi ama canin sagolsun, kendini en iyi sen bilirsin yakarim diyorsan ye tabi, surda cumaya ne kaldi. Simdi afiyet olsun derim Cuma tarti fazla gelirse hele ortiler yarismasinda yenilirsekk
Neyse ben de fazla konusmayim ortim ilk tasi gunahsiz olan atsin
Kac kilo vermistin ortim ben buraya bsslamadan 4 kilo verdim ama hergun yaptigim yuruyusten galiba bacaklar inceldi 62yken giydigim pantolonlardan bazilarini giyebildim mesela.
Aslinda yarismada kilo degil santimetre yaristirmaliyiz saglik icin amaBasvurup Cuma yarismasini kokten degistirirmisim santimlerle yarisirmisiz
Yalnız limon tansiyon düşürdüğü için dikkatli tüketilmeli. Benim sabahları tansiyonum düşük oluyor. Limonlu su içsem kafami kaldıramamRica ederim canım. Öğleden evvel izinliydim, dışarıda işlerim vardı. Mesaj yazamadım hiç.
Limonlu su da çok faydalı. Diyetisyenim yarım limonun suyunu sık, 1 bardak suyla sabahları iç demişti.
Gün içerisinde de limonu dilimleyip suyun içine atınca harika oluyor. Bende çok seviyorum.
Sevgiler.
Hadi bugünü kurtardın. En son menüyü ne zaman yazdın acabaCanım yatıyorum bugün eşim ne getirirse onu yedik hiç yazmayayım bugün yarın başlarım menüye :)
Tabiki canım. Ne de olsâSüperBundan iyisi can sağlığı Ayşeciğim.
Cm'lerde haftalık oynama olmuyor. Biz ayda 1 yapıyorduk o işleri ama ölçü bakanımızAslında çok güzel olurdu bu.
Her hafta ölçü alıp, cm olarak zayıflamaya bakmak insanın 1 haftada ne kadar sıkılaştığını anlamasına imkan sağlıyor.
Hem diyet yapmak, hem de egzersiz ile yağdan verip, kastan kuvvetlenerek sıkılaşmak lazım.
Sadece diyet yapan ve hem diyet,hem egzersiz yapan aynı kiloda iki insanın görünümleri çok farklı olabiliyor.
Sevgiler.
Kaçamak mi? Bak bu var kaçamak yemek istermisinlydznp Kaçamak yapmak istersem
İnan bana şu yazdıklaın pişmanlığımı 5 e falan katladı. :)))) umarım ortiler yarışmasında yenilmeyiz! Bu akşam sadece çorba içeceğim sanırım! :)))
Yalnız limon tansiyon düşürdüğü için dikkatli tüketilmeli. Benim sabahları tansiyonum düşük oluyor. Limonlu su içsem kafami kaldıramam
Hadi bugünü kurtardın. En son menüyü ne zaman yazdın acaba
Tabiki canım. Ne de olsâwendy nün takımı ile yarış halindeyiz. Azami dikkat ediyorum
Evet yapıyorum. Gayette güzel gidiyor. Tavsiye ederim. Sabah dr.a giderken bile dışarıda bana göre birşey yok geciştirmeyeyim, aksatmayayım diye beslenme çantamı hazırladım Öyle çıktım. Bu da çok hoşuma gittiKuzum sen o detoks listesini yapıyor musun?
Evet yapıyorum. Gayette güzel gidiyor. Tavsiye ederim. Sabah dr.a giderken bile dışarıda bana göre birşey yok geciştirmeyeyim, aksatmayayım diye beslenme çantamı hazırladım Öyle çıktım. Bu da çok hoşuma gitti
Bak baslangic icin zumba harika. Aç müziği al tanemi beraber dans edin. Ben bir aralar yaptım onu. Çok keyifli ve cocugunlada vakit geçiriyorsun. Sonra seksek oynayın. En güzel spor o bence. Çocuklarla beraber yapılanBayaa motive şekilde yapıyosun demektir bu, harikasın. Bende girdim moda, şu sporu da bi halledebilsem ah ya, inanılmaz sıkılıyorum Leslie den, ip te bunaltıyor, benim dağ bayır yürümem lazım, keşke yürüyüş bandım olsaydı.
Bak baslangic icin zumba harika. Aç müziği al tanemi beraber dans edin. Ben bir aralar yaptım onu. Çok keyifli ve cocugunlada vakit geçiriyorsun. Sonra seksek oynayın. En güzel spor o bence. Çocuklarla beraber yapılan
Ayşeciğim limonlu su bende de aynı etkiyi yapıyor. Tansiyonlarımız normalde de düşük seyrettiği için olsa gerek. Diyetisyenime ısrarla sordum limonlu suyun bendeki olumsuz etkisini, bana "bir günde sadece 1/2 adet limonun suyunu 1 bardak suyla iç sabahları" dedi. Ben yine de dikkatli olacağım.Yalnız limon tansiyon düşürdüğü için dikkatli tüketilmeli. Benim sabahları tansiyonum düşük oluyor. Limonlu su içsem kafami kaldıramam
Hadi bugünü kurtardın. En son menüyü ne zaman yazdın acaba
Tabiki canım. Ne de olsâwendy nün takımı ile yarış halindeyiz. Azami dikkat ediyorum
TV de müzik kanalı açabilirsin. Biz power türk TV yi hatta o ses türkiye ile dans ediyoruzEvde internetim yok, cepten de ne kadar yapabilirim ki?
Tabiki amaç 5 takım kazansın. Ama önce bizim takımAyşeciğim limonlu su bende de aynı etkiyi yapıyor. Tansiyonlarımız normalde de düşük seyrettiği için olsa gerek. Diyetisyenime ısrarla sordum limonlu suyun bendeki olumsuz etkisini, bana "bir günde sadece 1/2 adet limonun suyunu 1 bardak suyla iç sabahları" dedi. Ben yine de dikkatli olacağım.
Diyetisyenim bendeki inatçı yağları çözdürmek için bastırıyor limon suyunu
Bu arada, haklısın canım.karşımızdaki grup da iddialı, güzel bir mücadele olacakSonuç ne olursa olsun, 5. takım kazanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?