- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.701
Menüye ek 4 tane çilek yedimHazır gelmişken konu bu günkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado, 3 cherry domates, 1 sivri biber, bol yeşillik, 1 dilim tbe
Öğlen
6yk kabak yemeği, 3yk bulgur pilavı, bol salata
Akşam
6yk pırasa yemeği, 2yk bulgur pilavı, bol salata
Aralarda
3 gün kurusu kayısı
1 yeşil elma
Şimdilik 2.7lt su
2 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
8000 tempolu adım
Spor olarak 500 ip atlama ve jillian level 1 yapacağım.
Jillian'ı hergun yapmayacağım. Gün aşırı olsun diye düşündüm. 500 ip hergun ama. Yoksaservey bana o ipleri toplu atlatacak
orti kacamak bile olsa yaz bir dahaki sefere canin isteyince aman simdi menumde bu gorunmesin diye yemezsin iste.Merabaa kızlarrrrrr
Dün menümü yazamadan nette dolaşırken uyuya kalmışım...Zaten kaçamak dolu olan bir menüydü :/ o yüzden mutsuzum.
Bugün azimliyim şu saate kadar güzel geldim öğle yemeği yiyecek vaktim yoktu ama en azından kaçamak yapmadımm...
Okulda çok zor bir günü atlattımm şükürr
Sindirerek bi mesajları okuyum şimdi
Bende pasta yedim ya senle ayni durumdayiz diye yazmistim aslinda ya uzulne insaallah yenilmeyizlydznp Kaçamak yapmak istersem
İnan bana şu yazdıklaın pişmanlığımı 5 e falan katladı. :)))) umarım ortiler yarışmasında yenilmeyiz! Bu akşam sadece çorba içeceğim sanırım! :)))
Canim isyerinde internet varsa orada indir eve gelince telefonu televizyona baglar yaparsin zumbayi.Evde internetim yok, cepten de ne kadar yapabilirim ki?
Ne diyeyim sana hedefe 4 kilo kalmışken izne çık ve en başa dönKızlar takima basladigim kiloya dondum galiba.. Yarin sabah tartilir yazarim.
AynennnnnnHazır gelmişken konu bu günkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
Öğlen
Akşam
Aralarda
3 gün kurusu kayısı
1 yeşil elma
Şimdilik 2.7lt su
2 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
8000 tempolu adım
Jillian'ı hergun yapmayacağım. Gün aşırı olsun diye düşündüm. 500 ip hergun ama. Yoksaservey bana o ipleri toplu atlatacak
Ay bana bu tarifi fırını hiç ısıtmadan direkt koyacaksın diye vermislerdi, ilk denememdi tabi ki tutmadıtabiii çok sevinirim :))
yoğurdu daha tatlı olsun diye ılıkla soğuk arası mayalıyorum ağzı açık bir şekilde fırına kapatıp 50 derecede beş dakika kadar bekletip fırını söndürüyorum.
fırın kapağı iç açılmadan 6 -7 saat bekletiyorum.
açınca bir bakıyorsun taş gibi
bide ben ağzı sıkı kapanabilecek cam kaplara yapıyorum ağzını kapatıp kaldırıyorum hiç bozulmuyor yani bir hafta sonra açtığım yoğurt bile taptatlı
Bu mevsimde çileği nerden buldun yahuMenüye ek 4 tane çilek yedim
Markette sera çileği var. Ben yazın yemedim böyle çilek. Artık parfüm ve esans mi sıkıyorlar ne?Ay bana bu tarifi fırını hiç ısıtmadan direkt koyacaksın diye vermislerdi, ilk denememdi tabi ki tutmadı
Ben artık sarıp sarmalayip mayaliyorum.
Bu mevsimde çileği nerden buldun yahu
Çok iyi menü olmuş bol yeşillik dolu çilekte ödül gibi tebrikler canımmHazır gelmişken konu bu günkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
Öğlen
Akşam
Aralarda
3 gün kurusu kayısı
1 yeşil elma
Şimdilik 2.7lt su
2 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
8000 tempolu adım
Evet valla haklısın ama utandım inan kiorti kacamak bile olsa yaz bir dahaki sefere canin isteyince aman simdi menumde bu gorunmesin diye yemezsin iste.
Canım çok anlayamıyorum ama karbonhidratlı mı olmuş biraz bilemedimMenumu de yaziyum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 ev yapimi peynirli pogaca, 5 zeytin
Ogle: 1 haslanmis yumurta, 1 peynirli pogaca
Aksam: kurufasulye, yogurt, 2 tbe
Aralar: 1 muz, 3 kestane, bir avuc ay cekirdegi
Su 3lt fazlasi var eksigi yok, yuruyus 1 sa 20dk
Aksam yemeginden sonra meyve ara öğünün var. Aslına bakarsan liste 1e1 diyetisyenimin versigi liste. içinde ödül yok. En düşük şeker onda olduğu için yedim. Yoksa geçen hafta boyumun ölçüsünü aldım. Akşam meyvesi yağ olarak döndü banaÇok iyi menü olmuş bol yeşillik dolu çilekte ödül gibi tebrikler canımm
Evet valla haklısın ama utandım inan ki
Ilik balli limonlu su iç rahatlatıyor birazdan 15 dk hareketsiz durcam oda uyutuyorGece gece gıcık bir öksürükle uyandım. Boğazım yanıyor. Ilık bi su içeyim dedim. Uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?