Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüye ek 4 tane çilek yedim

orti kacamak bile olsa yaz bir dahaki sefere canin isteyince aman simdi menumde bu gorunmesin diye yemezsin iste.

@wendigo canim letgo ya falan baksana ikinci el satan vardir belki alabilirsin yuruyus bandi veya eliptik. Disarda yurume sansin yok mu?
Ben calisirken biraz erken iniyordum servisten haftada birkac gun, sahilden yuruyerek gidiyordum eve cok iyi geliyordu. İs yorgunlugu falan kalmiyordu o bir saatte. Tabi bacak yorgunlugu agir baasiyordu belki de

Aynennnnnn

Ay bana bu tarifi fırını hiç ısıtmadan direkt koyacaksın diye vermislerdi, ilk denememdi tabi ki tutmadı
Ben artık sarıp sarmalayip mayaliyorum.
Menüye ek 4 tane çilek yedim
Bu mevsimde çileği nerden buldun yahu

Ay bana bu tarifi fırını hiç ısıtmadan direkt koyacaksın diye vermislerdi, ilk denememdi tabi ki tutmadı
Ben artık sarıp sarmalayip mayaliyorum.

Bu mevsimde çileği nerden buldun yahu
Markette sera çileği var. Ben yazın yemedim böyle çilek. Artık parfüm ve esans mi sıkıyorlar ne?
Zeynep hergun babasını markete götürüp çilek istiyor. Bizede düşüyor biraz işte

Menumu de yaziyum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 ev yapimi peynirli pogaca, 5 zeytin

Ogle: 1 haslanmis yumurta, 1 peynirli pogaca

Aksam: kurufasulye, yogurt, 2 tbe

Aralar: 1 muz, 3 kestane, bir avuc ay cekirdegi

Su 3lt fazlasi var eksigi yok, yuruyus 1 sa 20dk

Çok iyi menü olmuş bol yeşillik dolu çilekte ödül gibi tebrikler canımm
orti kacamak bile olsa yaz bir dahaki sefere canin isteyince aman simdi menumde bu gorunmesin diye yemezsin iste.
Evet valla haklısın ama utandım inan ki

Menümmmm

Kahvaltı
1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta
1 bardak sade süt

Öğlen: vaktim olmadı
Ara
1 kk beyaz peynir (sabahtan çantamda kalmış)

Akşam
4yk kısır
Fırında 1 tavuk kanat
Yağsız salata

Şeker krizim tuttu : 2 kuru incir

2 litre su (arttırıcam)
Spor yok

Canım çok anlayamıyorum ama karbonhidratlı mı olmuş biraz bilemedim

Çok iyi menü olmuş bol yeşillik dolu çilekte ödül gibi tebrikler canımm

Evet valla haklısın ama utandım inan ki
Aksam yemeginden sonra meyve ara öğünün var. Aslına bakarsan liste 1e1 diyetisyenimin versigi liste. içinde ödül yok. En düşük şeker onda olduğu için yedim. Yoksa geçen hafta boyumun ölçüsünü aldım. Akşam meyvesi yağ olarak döndü bana

Gece gece gıcık bir öksürükle uyandım. Boğazım yanıyor. Ilık bi su içeyim dedim. Uykum kaçtı

Menümü yazayım
K: 1 dilim kizarmis kepek ekm. 1kk peynir, yarım domates, 5 zeytin 6-7dal maydonoz, yeşil çay

Ö: ton balikli salata, sade soda, 3 tam ceviz

A: Köfteli sebze çorba, yarim karniyarik, 2yk kereviz salata, 1 ısırık borek(valla bi kere ısırıp bıraktim)

1.5 lt su
Tüm gün dışarıdaydım spor yok ama bol yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…