- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.721
ÖzlemmmmGünaydın kızlar..
Kilom 79.4..
sormuyorum yapmiyorsun.. Yaa herkes ayni seyi soyluyor bosuna masrafmis yapilmiyormus oysa ben cok hevesliyim amabende tv karşısına koydum ama sor yapıyormuyum
canim ben iyi durumdayim simdilik dun giremedim pek anca cevap yazabiliyorum suan icin kacamak yok aynen devamOrti müthiş irade. Hayran oldum, darısı başıma. Takımımızın kazanması adına irademe sahip olmaya çalışıyorum ama yeni başladığın zamanlarda bünye şekerden arınana kadar tatlı isteğini bastırmak için mücadele ediyor insan kendisyle.
wendy Omletini unutmuşsun, üzüldüm. Ben de dün senin otlu omlet paylaşımonı görünce bugün otlu omlet yaptım sabah ama sana kısmet olmamış bu sefer. :))
prensesss016 Sen ne durumdasın?
Ben sabahtan beri yazamadım. Fazla hareketli bir çocuğum var ancak bakabildim ve yazdıklarınızın tümünü okuyamadım. Şimdi hepsini okuyacağım çok da birikmiş. :)
menu cok iyi tatlimBugün yediklermi paylaşmayı da unutmadan;
Sabah;
-1/4 lorlu gözleme
-otlu omlet
-yeşil çay
Ara;
-Filtre kahve
Öğle;
-1 porsiyon domates soslu kıyma yemeği
-1 kepçe mercimek çorbası
wendy gben prensesss016
Ortiler bende durum budur. Bugün biraz tatlı isteğim var. Onun için bir sonraki ara öğünümde hurma ve ceviz yemeyi düşünüyorum.
Bende simbo kullaniyorum cok cok memnunum tavsiye ederim almak isteyenlereHaklısın canım. Eskiden bende Sinbo'nun dijital tartısı vardı.Vallahi daha memnundum.
sagol tatlimSupersın canım
yaaa leslie kesinlikle favorim ben varim dicem ama insallah hergun duzenli yapabilirimKim Benimle Leslie yapar? Hafi başladım ben beklemeyim :)
sagol ortim dünü atlattik cok şükür bugun daha sık girmeye çalışırımokurken cok hakli buluyorum ama icraata gecme konusunda tembelim maalesef
ortim supersin hem spor hem menu sahane. Kolay gelsin islerin tez bitsinn
gunaydin canim yaaa gecmise bakamadim kactinki önceGünaydın kızlar..
Kilom 79.4..
ooohhh süper. Temiz havada yürüyüşSimdi limonlu sicak sıcak su iciyorum..
Birazdan kahvaltimi yaparim ve kızım okula gidince yuruse cikarim..
gunaydin canimGünaydın kızlar.
0zlem 'in mesajı okuduktan sonra keşke gün aymasaydı dedim. Çok üzüldüm ama...
Not: hâlâ gün aymadı. Vakit gece yarısını biraz geçe
gunaydin canim sende benim gibi gunu kosturarak gecirenlerdensin Allah kolaylik versin bize menun guzel bence ayrica yogurt bi kacamak degildir cok faydalidir diyet surecinde yaglarin parcalanmasini saglargünaydın kızlar dün akşam giremedim
bizim ev çok yoğun bu ay abim taşınacak yeğenimle kızıma annem bizim evde bakıyor ve akşamları da bizdeler o sebeple yemekti bulaşıktı çocuklarla oynamaydı çaydı bebe uyutmaydı yatağa 1 den önce giremiyorum
dün kü menümü yazıyorum hemen şuracığıa
sabak süt yulaf 2 ceviz 2 kayısı
ara yeşil çay meyve
öğlen balık yeşillik bir de dayanmadım barbunya varmış salatada barbunya yedim
ara meyveli activia
ara yarım paket eti form yeşil çay
akşam karnabahar brokoli salatası
ara 2 ceviz
gece 1 de de yoğurt mayaladım o sırada ağzıma 2-3 kaşık yoğurt attım bugünün kaçamağı barbunya ve yoğurt oldu yani
3 litre su
spor maalesef yok
Sana da incir güzeli diyelim bari. Spor görmek istiyorum menulerde canımMenümmmm
Kahvaltı
1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta
1 bardak sade süt
Öğlen: vaktim olmadı
Ara
1 kk beyaz peynir (sabahtan çantamda kalmış)
Akşam
4yk kısır
Fırında 1 tavuk kanat
Yağsız salata
Şeker krizim tuttu : 2 kuru incir
2 litre su (arttırıcam)
Spor yok
Tek kaçamağın barbunya ve yoğurt olsun canım o kadar kötü değil onlar :)günaydın kızlar dün akşam giremedim
bizim ev çok yoğun bu ay abim taşınacak yeğenimle kızıma annem bizim evde bakıyor ve akşamları da bizdeler o sebeple yemekti bulaşıktı çocuklarla oynamaydı çaydı bebe uyutmaydı yatağa 1 den önce giremiyorum
dün kü menümü yazıyorum hemen şuracığıa
sabak süt yulaf 2 ceviz 2 kayısı
ara yeşil çay meyve
öğlen balık yeşillik bir de dayanmadım barbunya varmış salatada barbunya yedim
ara meyveli activia
ara yarım paket eti form yeşil çay
akşam karnabahar brokoli salatası
ara 2 ceviz
gece 1 de de yoğurt mayaladım o sırada ağzıma 2-3 kaşık yoğurt attım bugünün kaçamağı barbunya ve yoğurt oldu yani
3 litre su
spor maalesef yok
Miktarlar az ama kötü bir menü hep karbonhidrat olmus. Bugün kesinlikle böyle bir menu olmasın canım, yarın cuma ve sen listedesin. Lütfen dikkat etMenüm
Kahvaltı
1 simit
Ayran
Ara yeşil çay
Öğlen
1 dilim pizza
Akşam
Mercimek çorbası
4 adet köfte
Su 2 litre
Spor 500 ip
yaaa uzulme yerlesmedigi icin hemen verirsinnnnGünaydın kızlar..
Kilom 79.4..
Bunu sırdugundan yarın da 700 atlayacan
beybsi bu nasıl menü böyle . Sen bizim takımdasın bak ona göre beslen lütfen. simit yedin bari pizzayı başka gün yeseydin. Dışarıda artık her gittiğin yerde salata bulabiliyorsun. Pizzacıların bile salata menüleri var. akşama lafım yok.Menüm
Kahvaltı
1 simit
Ayran
Ara yeşil çay
Öğlen
1 dilim pizza
Akşam
Mercimek çorbası
4 adet köfte
Su 2 litre
Spor 500 ip
insallah canimm..yaaa uzulme yerlesmedigi icin hemen verirsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?