Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar öğlene kadar yine sağlık ile ilgili işim vardı. Yazamadım bu saate kadar.
Dün menüm şöyle idi,
Sabah dışarıda yoğun koşuşturmacam olduğundan kahvaltı yapamamıştım. Onun yerine 12:00 gibi öğle yemeği yedim.
Zeytinyağlı tabağımda 1 yemek kaşığı z.yağlı yer elması, 1 yemek kaşığı z.yağlı kereviz, 1 yemek kaşığı z.yağlı fasulye, 1 yemek kaşığı havuçlu yoğurt mezesi, 1 yemek kaşığı patlıcan salatalı börülce.
Sonrasında 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Ara öğünde 1 ayva yedim.
Akşam yemeğinde ise 3 ızgara köfte, haşlanmış yağsız brokoli ve 1 kase yoğurt yedim.
Ara öğünde yine 1 kase yoğurt yedim.
Bir gece evvel yoğurt mayalamıştım. Güzel oldu. Yoğurtlarım artık daha sağlıklı ev yoğurdu olacağı için mutluyum.
10000 adım yürüdüm ve 2,5 lt su içtim.
Güzel bir gün diliyorum hepinize.
Ortilerim lydznp esd_04 besbb9 sevgiler.

Bu detoks listesini bana da anlatabilir misin canım? Hani wendigo sana halen yapıp yapmadığını sormuştu ya.
Çok sevinirim.

Günaydın kızlar..
Kilom 79.4..
aaaa bana yetişmişsin özlemmm
benim gevşekliğimden canım bir ara güzel yapıyordum başlayacağım ama yaz çabucak gelir

Selam kizlar hastaneden geldik bu haftalik hastane islerimiz bitti haftaya ptesi gene hastane fazla katilimda bulunamiyorum kusura bakmayin
Yeni arkadaslar icin su ara pek takima ugrayamayan kaptaninizim bu arafda yeni bir arkadas davet ettim ilgilenirsiniz gorusmek uzere
Ben ugrayamasam da ordegimin gozu uzerinizde ona gore bugun persembe haberiniz olsun

fancynancy neyi var eliptigin? Spor listesi tutuyor musun ortimm?
Ya tutuyordum bebeyim ama arada kaçırdıklarım oldu. Yeniden başlayacağım artık. Ya da benim için sen tutmak ister misin bir süre ya da ortaklaşa tutalım. Hatta herkesle ortak tutabiliriz. Gmail e-tablolar kullanan varsaaaaa

fancynancy neyi var eliptigin? Spor listesi tutuyor musun ortimm?
Eski yaylı yaraklar gibi ortim gıcır gıcır ötüyor deli ediyor beni. Kaç defa yaptılar güya. Valla aynısı olursa değiştirin diycimmm ve büyük ihtimalle değiştirmeyecekler, didişip soluğu mahkemede alacağız. Bence gidişat bu

Bugün şantiyede mangal partisi vardı. Ve ben kapuskamı yedim. Hâlâ parti devam ediyor kokusu geliyor. Ama benim canım istemiyor. Yarında menü de kesin sebze olur. Ben protein gününe başlayacağım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…