- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.741
Menünde eksik olan sanırım sebze yemeği veya salata.Menüm
Kahvaltı
1 simit
Ayran
Ara yeşil çay
Öğlen
1 dilim pizza
Akşam
Mercimek çorbası
4 adet köfte
Su 2 litre
Spor 500 ip
Bu detoks listesini bana da anlatabilir misin canım? Hani wendigo sana halen yapıp yapmadığını sormuştu ya.Evet yapıyorum. Gayette güzel gidiyor. Tavsiye ederim. Sabah dr.a giderken bile dışarıda bana göre birşey yok geciştirmeyeyim, aksatmayayım diye beslenme çantamı hazırladım Öyle çıktım. Bu da çok hoşuma gitti
aaaa bana yetişmişsin özlemmmGünaydın kızlar..
Kilom 79.4..
benim gevşekliğimden canım bir ara güzel yapıyordum başlayacağım ama yaz çabucak gelirsormuyorum yapmiyorsun.. Yaa herkes ayni seyi soyluyor bosuna masrafmis yapilmiyormus oysa ben cok hevesliyim ama
canim ben iyi durumdayim simdilik dun giremedim pek anca cevap yazabiliyorum suan icin kacamak yok aynen devam
menu cok iyi tatlim
Bende simbo kullaniyorum cok cok memnunum tavsiye ederim almak isteyenlere
sagol tatlim
yaaa leslie kesinlikle favorim ben varim dicem ama insallah hergun duzenli yapabilirim
sagol ortim dünü atlattik cok şükür bugun daha sık girmeye çalışırım
bende duble bir kahve yapayım kendime geleyim1 saat yuruyus yaptim. Ogle yemegimide simdi yedim. Hem erken kahvalti ettigim icin acikmistim hem de birazdan kahve günümüz var oraya gidecem. Boylelikle ogun atlamamis olurum ve orada cislari yeme istegimi engeller..
insallah canimm..
Listem bu canımBu detoks listesini bana da anlatabilir misin canım? Hani wendigo sana halen yapıp yapmadığını sormuştu ya.
Çok sevinirim.
Cevherin her yanı tutuldu beli omzuVayyy icimizde bir cevher varmis bilmiyormusuzzTebriklerr, hic de kiskanmadim
Ya tutuyordum bebeyim ama arada kaçırdıklarım oldu. Yeniden başlayacağım artık. Ya da benim için sen tutmak ister misin bir sürefancynancy neyi var eliptigin? Spor listesi tutuyor musun ortimm?
Eski yaylı yaraklar gibi ortim gıcır gıcır ötüyor deli ediyor beni. Kaç defa yaptılar güya. Valla aynısı olursa değiştirin diycimmm ve büyük ihtimalle değiştirmeyecekler, didişip soluğu mahkemede alacağız. Bence gidişat bufancynancy neyi var eliptigin? Spor listesi tutuyor musun ortimm?
Geçmiş olsun canımCevherin her yanı tutuldu beli omzuBugün biraz daha iyiyim sanki
Ay ben bu msj gulerimEski yaylı yaraklar gibi ortim gıcır gıcır ötüyor deli ediyor beni. Kaç defa yaptılar güya. Valla aynısı olursa değiştirin diycimmm ve büyük ihtimalle değiştirmeyecekler, didişip soluğu mahkemede alacağız. Bence gidişat bu
Ay ben bu msj gulerimfesatım biliyosunuz
Ah bu klavyelerbu fesatlık değil be nilgüşüm, ferah otomatik düzeltme gazabına uğramış
Listem bu canım
Aferin sanaBugün şantiyede mangal partisi vardı. Ve ben kapuskamı yedim. Hâlâ parti devam ediyor kokusu geliyor. Ama benim canım istemiyor. Yarında menü de kesin sebze olur. Ben protein gününe başlayacağım yaa...
Geldimi kardan maaa larınızbu fesatlık değil be nilgüşüm, ferah otomatik düzeltme gazabına uğramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?