- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.761
Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmeni diliyorum.Cevherin her yanı tutuldu beli omzuBugün biraz daha iyiyim sanki
Canım size işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm işleriniz rast gitsin inşallah.selam kızlar nasılsınız bakalım
bizde çok koşuşturmalı günler bekliyor beni
evimizi satıp iş yerime yakın diye darıcaya taşınacağız nasıl olacak zorlanacak mıyız hiç bilmiyorum.
şuan bir müşteri var ama onunda evini satması lazım o yüzden beklemedeyiz
aklımda deli sorular benim gibi sabırsız biri nasıl bekleyecek bu zamanı bilemiyorum
sizinle dertleşeyim dedim :)
Her işte vardır bir hayır Allah kalbine göre versin canımselam kızlar nasılsınız bakalım
evimizi satıp iş yerime yakın diye darıcaya taşınacağız nasıl olacak zorlanacak mıyız hiç bilmiyorum.
aklımda deli sorular benim gibi sabırsız biri nasıl bekleyecek bu zamanı bilemiyorum
Mangal partisi ve et kokuları eşliğinde kapuska, tam bir irade sınavı olmuş.Bugün şantiyede mangal partisi vardı. Ve ben kapuskamı yedim. Hâlâ parti devam ediyor kokusu geliyor. Ama benim canım istemiyor. Yarında menü de kesin sebze olur. Ben protein gününe başlayacağım yaa...
amiiinn inşallah canım yaa çabuk çabuk olsun inşallay hayırlaCanım size işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm işleriniz rast gitsin inşallah.
Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya okudum ve kabul ediyorum demen gerek canımSelam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Her işte vardır bir hayır Allah kalbine göre versin canım
Stres hormonu iştahı tetikliyormuş dikkat et benceamin canım çok teşekkürler biraz stres olunca umarım daha kolay zayıflarım
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım. Sağolasın.
hoş geldiinn hep birlikte iyi şeyler olacak inşallah
ben emel henüz kadroya alınmadım ama bu cuma kader anı olacak benim için canım
her gün mesaj atmaya ve menü paylaşmaya özen göster olur mu
Bol acılı oohhh... mis misAferin sanabende yapayım kapuska dün koca bir lahana aldım
Hayırlı olur inşALLAHselam kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin. En kısa zamanda verirsin inşALLAHSelam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Saat farkının önemi yok sabaha karşı bile yazışırız biz :) Allah bağışlasın ikizleriniTeşekkürler hoşbuldum
Evet okuduklarımdan anladığım kadarıyla bunlar önemli..inşaALLAH adapte olabilirim..birlik olmak tatlı bir rekabet ortamı iyi olur dedim ve burdayım bakalım nasıl olacak..
Ben almanyada yaşıyorum ikiz annesiyim en kötü ihtimalle çocuklar uyuyunca yazarım hemde yeme faslını kapMış olurum diyorum ne dersin uygun olur mu ? Ve 2 saatlik fark var aramızda inşaALLAH sorun olmaz mesela saat burda 22 de yazsam orda 00 oluyor yani buna dikkat etmeye çalışacağım..
Teşekkür ederim canım. Bu aklımda olsun.Rica ederim
Ancak diyetisyenim bu tarz beslenme ancak 5-10kilo verdikten sonra 1 kere yapılmalı yoksa metabolizmayı bozarsın dedi
Hoşgeldin canım.Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Geldimi kardan maaa larınız
Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?