Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar nasılsınız bakalım

bizde çok koşuşturmalı günler bekliyor beni

evimizi satıp iş yerime yakın diye darıcaya taşınacağız nasıl olacak zorlanacak mıyız hiç bilmiyorum.

şuan bir müşteri var ama onunda evini satması lazım o yüzden beklemedeyiz

aklımda deli sorular benim gibi sabırsız biri nasıl bekleyecek bu zamanı bilemiyorum

sizinle dertleşeyim dedim :)

Canım size işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm işleriniz rast gitsin inşallah.

Her işte vardır bir hayır Allah kalbine göre versin canım

Bugün şantiyede mangal partisi vardı. Ve ben kapuskamı yedim. Hâlâ parti devam ediyor kokusu geliyor. Ama benim canım istemiyor. Yarında menü de kesin sebze olur. Ben protein gününe başlayacağım yaa...
Mangal partisi ve et kokuları eşliğinde kapuska, tam bir irade sınavı olmuş.

Canının istememesine sevindim. Dayanması daha kolay olur.

Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız

hoş geldiinn hep birlikte iyi şeyler olacak inşallah

ben emel henüz kadroya alınmadım ama bu cuma kader anı olacak benim için canım

her gün mesaj atmaya ve menü paylaşmaya özen göster olur mu

Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya okudum ve kabul ediyorum demen gerek canım

hoş geldiinn hep birlikte iyi şeyler olacak inşallah

ben emel henüz kadroya alınmadım ama bu cuma kader anı olacak benim için canım

her gün mesaj atmaya ve menü paylaşmaya özen göster olur mu

Teşekkürler hoşbuldum

Evet okuduklarımdan anladığım kadarıyla bunlar önemli..inşaALLAH adapte olabilirim..birlik olmak tatlı bir rekabet ortamı iyi olur dedim ve burdayım bakalım nasıl olacak..
Ben almanyada yaşıyorum ikiz annesiyim en kötü ihtimalle çocuklar uyuyunca yazarım hemde yeme faslını kapMış olurum diyorum ne dersin uygun olur mu ? Ve 2 saatlik fark var aramızda inşaALLAH sorun olmaz mesela saat burda 22 de yazsam orda 00 oluyor yani buna dikkat etmeye çalışacağım..

Hayırlı olur inşALLAH

Saat farkının önemi yok sabaha karşı bile yazışırız biz :) Allah bağışlasın ikizlerini

Hoşgeldin canım. Hepbirlikte, birbirimize destek olarak vereceğiz inşallah fazla kilolarımızı.

Geldimi kardan maaa larınız

Geldi canım, pembiş olan doğru geldi kırmızıyı yanlış göndermişler iade ettim, penguen yerine kardanadam gelmiş kısmete.

canım hoşgeldin, ilk önce takım kurallarımızı okuyup kabul eder misin? sonrası çok kolay hallolur çenemiz düşüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…