Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar wendy
Penguenli yeşil çay fincanını aldığınız yeri söyleyebilir misin? Ben de böyle şirin bir şey arıyordum.

Benimkilerde penguenlinin başında kavga ediyorlar dı bende o benim kendinize başka seçin dedim sorun halloldu

saat önemli değil canım hiç takılma burda gece kuşu da çok bi bakıcaksın gece 3 te su içmeye kalınca yazmışlar bi barkarsın sabah 5 te yazmışlar ben de gece yazıyorum akşam malum çocuklar uyumadan ev halkı sakinleşmeden yazmak zor oluyor yada takip etmek zor oluyor

burası inanılmaz motive ediyor menü yazıyorsun herşeyi normal yedim diye düşünüyorsun bir arkadaş yorum yapıyor şuna dikkat etsen daha iyi olurmuş diye hiç fark etmediğin bişey çıkıyor ortaya

4 dilim ekmek bir simit ediyormuş mesela bir sürü bilgi alıyorsun burada kadın dayanışması mükemmel

Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Hoşgeldin canım.
Kuralları okuyup kabul etmişsin. Ben kaptan yardımcısıyım. Başlangıç ve hedef kilonu kaydettim. Günlük menülerini bekliyoruz. Her cuma sabahı da tartılıp bildirim yapman gerekiyor.
İkizlerin varmış sanırım, Allah bağışlasın, ne kadarlıklar? :) Benim de 8 aylık bir oğlum var.

Yeniden hoşgeldin canım, biraz kendinden bahsetsene?

kaptanımız toplight yardımcımız morordek tanıtayım sana :)

Hoşbuldum , ben almanyada yaşıyorum ikiz annesiyim (2 kız :) ) 73.3 kiloyum şuan ve en az 60 a sonra da 58 e inmek istiyorum yaza kadar..tabi ki sadece kilo vermek değil sıkılaşmakta hedefim...düzenli beslenme ve günlük 45-60 dakika yürüyüş yapmak istiyorum..planlar planlar inşaALLAH başarırım

Tamam

Arkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?

Canim bugun guzel gecti. Aksam yemegide guzel gecerse super olacak. Sabah 1 saat yuruyus yaptim.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

Malesef agrin bir sure devam edecektir. Gecmis olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…