- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.781
MerhabalarGeldi canım, pembiş olan doğru geldi kırmızıyı yanlış göndermişler iade ettim, penguen yerine kardanadam gelmiş kısmete.
canım hoşgeldin, ilk önce takım kurallarımızı okuyup kabul eder misin? sonrası çok kolay hallolur çenemiz düşüktür.
Benimkilerde penguenlinin başında kavga ediyorlar dı bende o benim kendinize başka seçin dedimGeldi canım, pembiş olan doğru geldi kırmızıyı yanlış göndermişler iade ettim, penguen yerine kardanadam gelmiş kısmete.
canım hoşgeldin, ilk önce takım kurallarımızı okuyup kabul eder misin? sonrası çok kolay hallolur çenemiz düşüktür.
Merhabalarwendy
Penguenli yeşil çay fincanını aldığınız yeri söyleyebilir misin? Ben de böyle şirin bir şey arıyordum.
saat önemli değil canım hiç takılma burda gece kuşu da çok bi bakıcaksın gece 3 te su içmeye kalınca yazmışlar bi barkarsın sabah 5 te yazmışlar ben de gece yazıyorum akşam malum çocuklar uyumadan ev halkı sakinleşmeden yazmak zor oluyor yada takip etmek zor oluyorTeşekkürler hoşbuldum
Evet okuduklarımdan anladığım kadarıyla bunlar önemli..inşaALLAH adapte olabilirim..birlik olmak tatlı bir rekabet ortamı iyi olur dedim ve burdayım bakalım nasıl olacak..
Ben almanyada yaşıyorum ikiz annesiyim en kötü ihtimalle çocuklar uyuyunca yazarım hemde yeme faslını kapMış olurum diyorum ne dersin uygun olur mu ? Ve 2 saatlik fark var aramızda inşaALLAH sorun olmaz mesela saat burda 22 de yazsam orda 00 oluyor yani buna dikkat etmeye çalışacağım..
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın. Hemen bir bakayım gönderdiğin linke.canım ben trendyoldan aldım ama orda kargo ücreti ödemiyorum o yüzden. gitti gidiyor/hepsiburada/n11 hepsinde var.
https://www.google.com.tr/search?sa....0...1c.1.64.psy-ab..1.1.308....0.6aVG7PskZAE
bi tıkla bakalım, içinden penguenli olanı seçiceksin :)
amin canım inşallahHayırlı olur inşALLAH
Hoşgeldin canım.Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Hoşgeldin canım.
Kuralları okuyup kabul etmişsin. Ben kaptan yardımcısıyım. Başlangıç ve hedef kilonu kaydettim. Günlük menülerini bekliyoruz. Her cuma sabahı da tartılıp bildirim yapman gerekiyor.
İkizlerin varmış sanırım, Allah bağışlasın, ne kadarlıklar? :) Benim de 8 aylık bir oğlum var.
hosgeldin aramizaaKuralları Okudum ve kabul ediyorum
Özlemcim biz senle yarışıyoruz herhalde kilo almadaGünaydın kızlar..
Kilom 79.4..
Canim bugun guzel gecti. Aksam yemegide guzel gecerse super olacak. Sabah 1 saat yuruyus yaptim.Özlemcim biz senle yarışıyoruz herhalde kilo almada
Yarından tezi yok kellemiz vurulaaaaa! Bugünüm valla firesiz ama spor yapabilir miyim bilmiyorum. Senin nasıldı? Valla eşitlemişiz kiloları maşallhımız var.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.Arkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?
Allah seni bildiği gibi yapsın diyecem ama kendi mesajımı okuduğumda yemin ederim gözlerim pörtlediAy ben bu msj gulerimfesatım biliyosunuz
Malesef agrin bir sure devam edecektir. Gecmis olsun canim..Arkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?
Bebeyim bu Nilgüş var ya çok fena çookkkbu fesatlık değil be nilgüşüm, ferah otomatik düzeltme gazabına uğramış
Sağol tatlımÇok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmeni diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?