Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet aslinda ortak yapilabilir. O uygulama yok ama yukleriz telefona..
Ama bu ara duzenli takip edemiyorum bende. Bir cok kullanici eklenebiliyor dimi herkesi ekleyelim herkes kendi sporunu yazar daha rahat olur.

Kızım ben sizi geçmek için uğraşırken nilsub dan sonra sizde beni geçtiniz
Birşey diyip incitmek istemiyorum da... Bi kendinize gelin kuzum

aahh aahhh benimde öyle çocuk kaldırmaktan ters hareketten belimin sağ tatafıyla, sol kürek kemiğimin orada bir yerlerde yer yaptı ağrılar. Ben Voltaren krem kullanıyorum öyle ağrılarımda ama düşünürsen doktoruna danış canım. Bir süre dikkat et bence

Evet aslinda ortak yapilabilir. O uygulama yok ama yukleriz telefona..
Ama bu ara duzenli takip edemiyorum bende. Bir cok kullanici eklenebiliyor dimi herkesi ekleyelim herkes kendi sporunu yazar daha rahat olur.
Valla bence de öyle, herkes yüklerse uygulamayı dediğin gibi yaptıklarını ekler. Ortak şekilde tutarız ve hatta vücut ölçülerini de aktarabiliriz daha sonra.

Yine uyumuyor bu çocuk artık uğraşmayayım yoksa gece uyumayacak. Öğle uykusu güyaaaa. Akşama yıkar paklar mayıştırıp erkenden yatırırım artık. Ne zaman böyle düşünsem daha geç uyuyorlar ya neyse

Yeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar

Bir suredir ögün saatlerime ve yediklerime dikkat etmedigim icin bugun biraz zorlandim. fancynancy canim birbirimizi kollayalım..
Kollayalım orticim yaaa, bi sen bi de deniz vardı ortim, Deniz mezun oldu sıra bizde. Etiketle sen beni arada kaçırmayayım tamam mı canım bi de @wendigo dünürcüğüm var. Sen ne alemdesin bebeyim? Nasıl geçiyor günün?

Bir ara ne guzel takimca aynı seyleri yapiyorduk.. Ama simdi bazilarimizin kendine ozel listesi var.

Yeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar
Sasamia tatlım sen yanlış topiği mi okuyorsun yoksa? Diyet ve spor konuşuyoruz zaten? Herkes menü paylaşıyor sporunu yazıyor. Fikir ve öneriler de söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…