- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.801
Hoşgeldin canım o zamanSelam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
Evet aslinda ortak yapilabilir. O uygulama yok ama yukleriz telefona..Ya tutuyordum bebeyim ama arada kaçırdıklarım oldu. Yeniden başlayacağım artık. Ya da benim için sen tutmak ister misin bir süreya da ortaklaşa tutalım. Hatta herkesle ortak tutabiliriz. Gmail e-tablolar kullanan varsaaaaa
Kızım ben sizi geçmek için uğraşırkenÖzlemcim biz senle yarışıyoruz herhalde kilo almada
Yarından tezi yok kellemiz vurulaaaaa! Bugünüm valla firesiz ama spor yapabilir miyim bilmiyorum. Senin nasıldı? Valla eşitlemişiz kiloları maşallhımız var.
Ben yanlış okudum galiba diye tekrar okudum . Doğru okumuşum. Sonra acaba ne demek istiyor diye derin düşünceler daldımAllah seni bildiği gibi yapsın diyecem ama kendi mesajımı okuduğumda yemin ederim gözlerim pörtledi
Ben ne kacirdim gecmise de baktim goremedim.Bebeyim bu Nilgüş var ya çok fena çookkk
Ferah'ın eliptiğinin sıkıntısını konuşuyordukBen ne kacirdim gecmise de baktim goremedim.
Ne desen haklisin..Kızım ben sizi geçmek için uğraşırkennilsub dan sonra sizde beni geçtiniz
Birşey diyip incitmek istemiyorum da... Bi kendinize gelin kuzum
aahh aahhh benimde öyle çocuk kaldırmaktan ters hareketten belimin sağ tatafıyla, sol kürek kemiğimin orada bir yerlerde yer yaptı ağrılar. Ben Voltaren krem kullanıyorum öyle ağrılarımda ama düşünürsen doktoruna danış canım. Bir süre dikkat et benceArkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?
Harikasın. Bende ip ya da Leslie yapicim oğlum uyursa eğerCanim bugun guzel gecti. Aksam yemegide guzel gecerse super olacak. Sabah 1 saat yuruyus yaptim.
Valla bence de öyle, herkes yüklerse uygulamayı dediğin gibi yaptıklarını ekler. Ortak şekilde tutarız ve hatta vücut ölçülerini de aktarabiliriz daha sonra.Evet aslinda ortak yapilabilir. O uygulama yok ama yukleriz telefona..
Ama bu ara duzenli takip edemiyorum bende. Bir cok kullanici eklenebiliyor dimi herkesi ekleyelim herkes kendi sporunu yazar daha rahat olur.
Bana yazmis ama ben yatak diye okumusum onu. Simdi siz uzerinde durunca tekrar baktim.Ferah'ın eliptiğinin sıkıntısını konuşuyorduk
Nasıl ses çıkardığını yazmışda
Ay aman sorma düzeltemiyorum daBana yazmis ama ben yatak diye okumusum onu. Simdi siz uzerinde durunca tekrar baktim.
Bence de....Valla bence de öyle, herkes yüklerse uygulamayı dediğin gibi yaptıklarını ekler. Ortak şekilde tutarız ve hatta vücut ölçülerini de aktarabiliriz daha sonra.
Kollayalım orticim yaaa, bi sen bi de deniz vardı ortim, Deniz mezun oldu sıra bizde. Etiketle sen beni arada kaçırmayayım tamam mı canımBir suredir ögün saatlerime ve yediklerime dikkat etmedigim icin bugun biraz zorlandim.fancynancy canim birbirimizi kollayalım..
Bir ara ne guzel takimca aynı seyleri yapiyorduk..Kollayalım orticim yaaa, bi sen bi de deniz vardı ortim, Deniz mezun oldu sıra bizde. Etiketle sen beni arada kaçırmayayım tamam mı canımbi de @wendigo dünürcüğüm var. Sen ne alemdesin bebeyim? Nasıl geçiyor günün?
Sasamia tatlım sen yanlış topiği mi okuyorsun yoksa?Yeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar
Yeniden yaparız bebeyim.Bir ara ne guzel takimca aynı seyleri yapiyorduk..Ama simdi bazilarimizin kendine ozel listesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?