Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sasamia tatlım sen yanlış topiği mi okuyorsun yoksa? Diyet ve spor konuşuyoruz zaten? Herkes menü paylaşıyor sporunu yazıyor. Fikir ve öneriler de söyleniyor.
Yok gayet buraya bakiyorum birde diger takımlara burasi terkedilmiste hatir icin kullaniliyor gibi. Az dikkat ederseniz sizde gorursunuz. Dusuncemi dile getirdim

Bir ara ne guzel takimca aynı seyleri yapiyorduk.. Ama simdi bazilarimizin kendine ozel listesi var.
Kendine özel liste derken tatlım sen de katıl benim listeye. Paylaştım yukarıda. Valla bana iyi geldi. Sende dene isterim
Yeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar
Kimin yeni kimin eski olduğunu çabuk çözmüşsün canım. tebrikler
Yok gayet buraya bakiyorum birde diger takımlara burasi terkedilmiste hatir icin kullaniliyor gibi. Az dikkat ederseniz sizde gorursunuz. Dusuncemi dile getirdim
Herkesin işi gücü olduğunu; evde çocuklar ve ev işleri ile yada çalışıyor olabileceğini düşündün mü tatlım?
Ayrıca biz spor programı mıyız 7/24 nasıl spor konuşalım. Yaptın mı yaptım. Yada ne yapacaksın. Daha geleli 2saat olmuş dediğin lafa bak.
Neyse ben susayım en iyisi

Ben dün bakamamıştım ama bugüne 100 küsür mesaj vardı. Bence terk edilmiş gibi değil. 1 gün önce de 189 mesaj okudum. Belki sana denk gelmiştir diyeceğim ama zaten yeni geldin takıma da bence biraz zaman tanı canım.

Tamda yazacaklarıma tercüman olmuşsun ruh ikizim

Ben kaçtım kızlar. Daha evime gidip akşam yemeğimi hazırlayacağım. Biliyorsunuz benim şartlar ağır. Bu kadar burada yazabiliyor olmam da iş yoğunluğumun bu aralar az olması. Eeee... nede olsa bütün gün boş oturup klavye şövelyeliği yapmıyoruz burada. En son olarak da ;

SİBER ZORBA OLMAYALIM...

Lütfen...
Seviliyorsunuz 5. takım

Yeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar
Canim bu hafta zaten 2 mezun 1 arkadasimizda izne ayrildi listede olmayip listeye girmek icin ugrasanlar diyet spor tüm hayat demek değildir hepimiz insanoğluyuz hepimizin dertleri tasaları paylaşmak isterlerse burdayız biz bir aile gibiyiz
canım eğer burası hatır için kullanılıyor gibi düşünüyorsan diğer takımlara geçebilirsin kusura bakma söylediğin ve yazdığın şeyler çok ağır geçen haftalarda çok daha az ilerliyordu mesajşar takımı camlandıralım diye yeni arkadaşlar davet ettik
senin palaşımlarına bakıyorum da arkadaşlar en azından sporla ilgili yaptıkları sporları vs yi paylaşmışlar sen hiç bir şey paylaşmamışsın sende yeni üye olarak şunu yapalım ben şu spordan zevk alıyorum bunu yapalım gibi bir fikir vermemişsin
lütfen canım eleştirmek istiyorsan lütfen önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır

Hislerime çok kibar merhem olmuşsun kaptanım. Senin asaletin başka tabi ki.

Yemek faslım bitti yeşil çayımı demleyeyim bugün içmeye fırsatım olmadı içmeyen arkadaşlar unutmayın
Bugün 3 büyük kupa içtim.
Yağmur var istanbulda ve bir o kadar da trafik. Eve de daha çok var
Zeynep' e pilav sözüm vardı. Yetişir inşALLAH. Aç kaldılar evdekiler de
Akşam yemeği yine 20:30a kaldı

Zeynoya da pilav yap teyzesi. Beyaz pilav istiyormuş. Budan değil
Ay yapmaz mıyımmmm. Aşkım ıslatıyorsan vakit kaybetme kavurup yap minnak bi tavada tereyağla öyle de hem çok güzel hem çabuk oluyor. Bilmiyorum belki de öyle yapıyorsundur ama fikir olsun dedim.

Ay yapmaz mıyımmmm. Aşkım ıslatıyorsan vakit kaybetme kavurup yap minnak bi tavada tereyağla öyle de hem çok güzel hem çabuk oluyor. Bilmiyorum belki de öyle yapıyorsundur ama fikir olsun dedim.
Canim bende çalışan pratik annelerdenim senin gibi
Aklın yolu birmiş. Aynen öyle yapiyorum

Kızlar kapuska mi karnıbahar mi? Hangisi gaz ve şişkinlik yapmaz? Yarın tartı günü unutmayalım da...

Bir de şunu farkettim. Ben etli yemek gerçekten sevmiyormuşum. Sebzeyi sebze gibi eti de et gibi yemeyi seviyormuşum

Bende de akşama tas kebabı bulgur püre ve şehriye çorbası dörtlemesi var. Sadece tas kebabı mı yesem yoksa 1 kaşık bulgur ekleyebilir miyim? Sabah tost yemiştim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…