- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.841
Arkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?
Kollayalım orticim yaaa, bi sen bi de deniz vardı ortim, Deniz mezun oldu sıra bizde. Etiketle sen beni arada kaçırmayayım tamam mı canımbi de wendy dünürcüğüm var. Sen ne alemdesin bebeyim? Nasıl geçiyor günün?
Arkadaşlar bugün yazamadım,
Bahsetmiştim size bu hafta doktorla randevularım vardı. Bugün son randevumdu, test yapıldı. Ve doktorum tedavi olduğum sürece içten de temizlenmem gerektiğini söyledi. Bunun için farklı bir diyet uygulamam gerekiyormuş.
Diyetimde;
-şeker yok
-süt ve süt ürünleri yok
-gluten yok
3 hafta bu şekilde beslenmem gerekiyormuş. Kendimi sıkacağım çünkü en ufak bozma da bile tedavim riske girebilir. Ve ben tekrar başa dönmek istemiyorum.Ancak glutensiz beslenmeyi nasıl başaracağım bilmiyorum. Çok bilgimde yok. Oturup sayfa sayfa forum okuyacağım sanırım glutensiz beslenme ile ilgili.
Bu hafta beni mazur görün demiştim çünkü bu doktor meselem yüzünden farklı bir şehirdeyim ve biraz düzensiz geçti. Cumartesi İstanbul’a evime dönüyorum ve jet hızıyla diyete başlıyorum...
wendy prensesss016 @gben ortiler bu hafta eksiye düşemezsem beni affedin çünkü bu hafta böyle olabileceğini baştan söylemiştim. :))) Lütfen beni ortilikten men etmeyin olur mu??
Cnm akapunktur dr u bana da glutensiz beslen dedi ama ben yapamadim istanbulda da vardir abkarada halkekmek haftada 1 gun glutensiz ekmek uretiyor sut ve urunlerinden yoksun diyet daha zor allah yardimcin olsun ama eminim cok guzel kg vereceksinArkadaşlar bugün yazamadım,
Bahsetmiştim size bu hafta doktorla randevularım vardı. Bugün son randevumdu, test yapıldı. Ve doktorum tedavi olduğum sürece içten de temizlenmem gerektiğini söyledi. Bunun için farklı bir diyet uygulamam gerekiyormuş.
Diyetimde;
-şeker yok
-süt ve süt ürünleri yok
-gluten yok
3 hafta bu şekilde beslenmem gerekiyormuş. Kendimi sıkacağım çünkü en ufak bozma da bile tedavim riske girebilir. Ve ben tekrar başa dönmek istemiyorum.Ancak glutensiz beslenmeyi nasıl başaracağım bilmiyorum. Çok bilgimde yok. Oturup sayfa sayfa forum okuyacağım sanırım glutensiz beslenme ile ilgili.
Bu hafta beni mazur görün demiştim çünkü bu doktor meselem yüzünden farklı bir şehirdeyim ve biraz düzensiz geçti. Cumartesi İstanbul’a evime dönüyorum ve jet hızıyla diyete başlıyorum...
wendy prensesss016 @gben ortiler bu hafta eksiye düşemezsem beni affedin çünkü bu hafta böyle olabileceğini baştan söylemiştim. :))) Lütfen beni ortilikten men etmeyin olur mu??
Tanimiyorum maalesef umarim ulasirsiniz.MerhabaMerhabakizlar daha önce bu takimdan arkadaş olduğum @callanpickney vehm22 adlı kullanıcılara ulaşmam lazım tanıyan bilen varsa yardım eder misiniz metin yazarligi yapiyorduk
Benimde 1 yıl gece aç kalsam ancaGerçi geçtiğimiz günleri düşünecek olursak bence 40 gece aç aç yatayım yani
Canim gecmis olsun saglik tabi sakaya gelmez umarim basarili olursun bayagi bir arastirma yapman sart gorunuyor.Arkadaşlar bugün yazamadım,
Diyetimde;
-şeker yok
-süt ve süt ürünleri yok
-gluten yok
Gec yemek yemeyi ben hic sevmiyorum 6dan once bitse o fasil en guzeli. Ama kac kere basarili olabiliyorum bi sorBugün 3 büyük kupa içtim.
Yağmur var istanbulda ve bir o kadar da trafik. Eve de daha çok var
Zeynep' e pilav sözüm vardı. Yetişir inşALLAH. Aç kaldılar evdekiler de
Akşam yemeği yine 20:30a kaldı
Ben icinde et olsun herseyi yerim tam bir etoburum maalesef.Bir de şunu farkettim. Ben etli yemek gerçekten sevmiyormuşum. Sebzeyi sebze gibi eti de et gibi yemeyi seviyormuşum
5 kaşık kabağım kalmış dünden 1yk da bulgur pilavı onları yedim. 1er kaşık eksik olunca doymadım. 1 yk pilav ile 3yk kapuska yedim. Bol kimyonluCnm ikisi de gaz ve siskinlik yapar ama sen bolca kimyon at icine o engel olur
Canım geçmiş olsun rahatsızlığın neydi de doktor bunu önerdi cok merak ettim. Ben de aslında glutensiz beslenmek istiyorum ama hep niyette kalıyor bir türlü aksiyona geçemedim. Oto immun rahatsızlıklarında glutenin etkisi olabiliyormuş diye okumuştum.Arkadaşlar bugün yazamadım,
Diyetimde;
-şeker yok
-süt ve süt ürünleri yok
-gluten yok
Güzel menu :)Merhaba arkadaslarr
Hemen yaziyorum menumu:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tbe.
Oglen: 3 parca hindi fume, 3 yk bulgur pilavi, 3 yk yogurt
Aksam: 4 kofte, 2 yk kinoa, 2 yk yogurt
Ara hic yapmadim, bu gece disimizi sikicaz artikk yarin icin cok heyecanliyim
Haklısın arada değiştirmek iyi olabilir :) bu haftaki duruma göre bakarım ben :)Canim gecmis olsun saglik tabi sakaya gelmez umarim basarili olursun bayagi bir arastirma yapman sart gorunuyor.
Ortiligi dert etme zaten bu deneme haftasi sayilir. Hem biz kazancaz
Cumadan cumaya takimlarin karismasi gerekiyor bence ortilik mevzusunda.morordek sen nasil dusunuyorsun? Bizi canli tutar her cuma belirleyebilirsin o hafta kimin kime karsi yarisacagini
Iyi yaptın canım. Bilmeyen varsa öğrendiYaniiiiidi mi. Yine de yazdım işte
Canım ben 6da işten çıkıyorum. Diyetisyen de yemek saatlerine göre listemi hazırlıyor. En geç 8-9arasinda bitmiş olması gerekiyor. 8i 20 geçe bitti yemekGec yemek yemeyi ben hic sevmiyorum 6dan once bitse o fasil en guzeli. Ama kac kere basarili olabiliyorum bi sor
Ben sebzeyi seviyorumBen icinde et olsun herseyi yerim tam bir etoburum maalesef.
Bu takımı tanımak için kendıne zaman tanısaydın keske tatlım benımYeniler geliyorda eskiler hiç aktif değil bende zannettimki hergun spor diyet konusucaz. Her girdiğimde ayni ilerleme ayni msjlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?