Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar kuralları okudum kabul ettim. Size katılabilir miyim?
Merhabalar. Tabiki canım katılabilirsin. Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini bildirmem gerek sonra da kendini tanitabilirsin öhyetmenim (benim kızım böyle söylüyor)
Güncel kilonu, hedef kilonu bildirirsen kaptan yardımcımız morordek de kaydeder

Merhabalar kuralları okudum kabul ettim. Size katılabilir miyim?
Tabi canım, kendinden bahseder misin bize? Kilon, hedef kilon, yaşın başın, çoluk çocuğun, bir de kütük neresi mesela şaka tabiiii.
Ben, 37 yaşında, bir kız bir erkek annesiyim. İkisi de küçükler daha. Şimdilik çalışmıyorum. Doğum kilolarımla uğraşıyorum.
Kaptanımız toplight kaptan yardımcımız da morordek

Menüde yazayım
Kahvaltı
10tn zeytin, 3 cherry domates, 1 sivri biber, dereotu, maydanoz,roma
1 dilim tbe

Ara
1 dilim ananas

Öğlen
6yk kapuska
2yk bulgur pilavı
Bol salata

Ara 3 gün kurusu

Akşam
5yk kabak 1yk bulgur 1yk pirinç pilavı
3yk kapuska
Bol salata
1 küçük ayva
3lt su
3 büyük kupa yeşil çay
Spor yok. Tansiyonum düştü.
servey canım bugün ip atlayamayacağım. Takside bağlasak olur mu? Yada perşembe akşamları off günümüz mu olsa

Olmazzzzzzzz

Herkese iyi akşamlar ben su içmeyi unutuyorum bir zamanlar 3 litreyi lıkır lıkır içerken şimdi hiiçç aklıma gelmiyo çocukların telaşı evin telasşı derken.... bir fikir veren olur mu acaba nasıl yoluna koyabilirim bu durumu ?

servey merhaba evde mi ip atlıyosunuz yaa ben nerde atlasam yer bulamıyorum da belki bende katılırım ama sizle yarışamam yani şimdiye kadar atşamışlığım pek yok biraz bilgi istesem ?

Menüm
Bugün sabah
1 tambuğday tost
Kahve

Öğlen
Geçiştirdim aceleden doktor randvum vardı
Çocuklardan kalan yarım tost ve 1 haşlanmış yumurta yedim

Akşam
Balık yanında sebZe yedim dışarda
2 de şekersiz filtre kahve içtim

Su 1.5 litre olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçeceğim inşaALLAH
Spor birazdan 45 dakika yürüyüş yapacağım

Eylül ayına kadar 6 aylık diyet yolculuğumda 23 kilo verip 91den 68 kiloya inen ben evlilik, yeni okul, ev düzeni derken ve de diyetten yorulmam dolayısı ile 7 kiloyu geri almış bulunuyorum. Şimdilerde 77.8 felan çıkıyorum. Dukan diyeti yaptım. Fakat şu an daha sürdürülebilir sağlıklı beslenerek vermeye çalışıyorum. Toplamda 3 gündür wendigo# sayesinde buraya gelmek istedim inşallah birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak hedefimize ulaşırız. Bu arada yaşım 25 kilom 77.8 hedefim ise 60

bende çok severim normalde su içmeyi ama unutuyorum şimdi 500 ml bir bardak ayarladım kendime en az 3 defa içmeye çalışıyorum, bazen fazlası da oluyor. bir de cep telefonları için su içmeyi hatırlatan programlar var onları kullanmayı deneyebilirsin.
ip atlamaya gelince bizim de evde müsait bir yer varsa tavanda lamba vs olduğundan hiçbir yer uygun değildi. bende salonu gözüme kestirdim. ev ahalisi uyuduğunda atlayabiliyorum sadece ama olsun :)) ben hala 50 tanesini bir arada atlayamıyorum ama 10-15 sn lik ara veriyorum çok yorulduğumda. takılınca vs devam ediyorum. ilk kez atlayacaksan hiç acele etme canım, ağırdan al. birde biraz esneme hareketleri yapabilirsin bittiğinde.

o zaman güzel güzel bol bol kilo vermeli günlereeee

Tatlım su için degılık renklı surahıler alabılırsın, içine sevdiğin bileyı koyup aromalı su ıcebılırsın mesela lımon nane tarcın gıbı...
Ip için de evde atlıyorum baslangıcta kendıne mınık bır hedef koy hergun onu yapmaya calış yavas yavas arttırırsın
Mesela 100 olsun ılk hedef
Az gıbı dusunme
Halı ustunde spor ayakkabı ıle ve topuga basmadn parmak ucuyla atlıyoruz
Ses olmuyor pek
Dene ıstersennn

Cnm akapunktur dr u bana da glutensiz beslen dedi ama ben yapamadim istanbulda da vardir abkarada halkekmek haftada 1 gun glutensiz ekmek uretiyor sut ve urunlerinden yoksun diyet daha zor allah yardimcin olsun ama eminim cok guzel kg vereceksin

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatsızlığım egzama. Ellerimde egzama var. 2 yıldır böyleyim. Yüzlerce doktora gittim. Hepsinde de tam geçer gibi oluyor hatta yazın ellerim pamuk gibi pürüzsüzdü. Yine aldanmışım. Bu hastalık durup durup tekerrür ediyor. Doktorların hepsi hiç su değmeyecek, stres olmayacak, aürekli eller nemli tutulacak... vs diyor da bu mümkün mü?? 3 yaşında çocuğum var ne kadar zor olduğunu bilirsiniz folik asit bebelerinin!

Herşey tetikliyor ama en son İzmir’de bir doktor buldum İzmir’e geldim. Burada testler yaptı ilk defa bir doktor. Alerjim olan maddeleri buldular.

Şimdi bir tedavi uygulanacak ve 3 hafta sonra kontrol. 3 hafta kesinlikle şeker yok, gluten yok, süt ve süt ürünleri yok. İçten de temizlik yapılacak yani...

Bu arada sanırım diyetisyenime yeniden başlayacağım ki bana glutensiz beslenmeyi anlatsın ve ona göre liste versin. Sizi haberdar ederim zaten mutlaka.

Cumartesi İstanbul’da, evimde olacağım inşallah. Düzene gireceğim. Onun için zaten baştan da söylemiştim bu hafta çok adapte başlayamayabim diye.

Glutensiz beslenmeyi öğrendikçe sizinle de paylaşacağım.

Son düzenleme:
kahvaltı
tbe tost
tuzsuz zeytin 20-25 tane ama minicikler, 2 tanesi bir zeytin yapar :)
çay

ara
Türk kahvesi

öğle
3 kepçe yoğurt çorbası
3 yk barbunya

ara
sütlü filtre kahve
2 parça simit ( çeyrekten az)

akşam
3 yk tas kebabı
3 yk bulgur
1 parça beyaz peynir

gece
yeşil çay

su: 1,5 lt
spor: yok ama ip atlayacağım, yazarım.

Notlarda tablo var
Yenı ı phobe uygulamasında
ortak kullanım ya da paylaşım desteği var mı? benim inceleme şansım olmadı. bende yeni aldım ama hiç memnun ddeğilim ya, arkası cam ya her yerden kayıyor meret, 3 günde eski telefonumdan daha çok düşürdüm ya kırılacak diye korkuyorum. bir önceki telefonumu alır almaz da çamaşır suyu dolu kovanın içine düşürmüştüm biliyor musun? güya garanti vardı apple da. almadı koca kafalılar, bir miktar ödeyip yenisini alacaktım ama fosssss. neyse, sen nasılsın bu araada? daha iyisin di mi?

Selam kızçelerim.. Şöyle bi selam verip kaçıcam. Pc okulda bıraktım bütün hafta analiz için yarın alıcam akşama rahat rahat konuşuruz.. Hepinizi kocaman öpüyorum sizi çok seviyorum

Selam kızçelerim.. Şöyle bi selam verip kaçıcam. Pc okulda bıraktım bütün hafta analiz için yarın alıcam akşama rahat rahat konuşuruz.. Hepinizi kocaman öpüyorum sizi çok seviyorum
bizde seni çoookkkk seviyoruzzzzz bebeyimmmm, özlettin ama kendini, hadi bitir işlerini dön gel artık.

Canım benim eşimin de ellerinde egzama var, neler denemedik, neler sürmedik. kocakarı ilaçlarından tut, her türlü merheme kadar. doktorlar da hepsi ayrı kafadalar. 2 senedir var eşim de. dediğin gibi dönem dönem düzeliyor ama sonra yine azıyor. birde eşimin ellerindekiler böyle nasır gibi olup yani sertleşiyor ve çatlıyorlar (( çok canı yanıyor ya, kağıt kesiği gibi oluyor diyor. eğer sen güzel bir netice alırsan bizde senin yolundan gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…