Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benım guncelleme ywnı tel degıl6 benımkısı
Zengo muyum kı alayım yenısını
Sukur ıyu satılırım

Maşallah bi kovmadiginiz kaldı dicektim kapi gosterilmiş zaten. Kötü soyleyince birlik olunmuş bravo

selam kizlar onceki yazilari yarin okuycam kusuruma bakmayin
menumu paylasiyorum
sabah yogurt icine yulaf ceviz keten tohumu
ara yesil cay badem
oglen nohut yemegi
ara activia
ara yarim paket etiform yesil cay

aksam tavuk yanina koz patlican koz kirmizi biber

son ara 2 tam ceviz yesil cay

herkese iyi geceleerr

Teşekkür ederim :) su için tavsiyeler süper ben unutuyorum daha çok tatlandırmayı deniycem belki bu sefer unutmam ip atlamayıda 2-3 hafta sonra denerim umarım şuan ufakta olsa dikişlerim var 1 ay oldu ameliyat olalı ama doktor kontrolüne gidemedim henüz onay alınca ilk işim denemek olacak

Evet, hepsi aynı. Bende de böyle oluyor. Hatta bazen su akıyor o çatlayan, yırtılan yerlerden. Artık şu son halimde resmen öleceğim zannettim. Kollarıma yayılmaya başladı ellerimden ve inanılmaz kaşınıyorum. Zaten derim kat kat kalınlaşmış artık kaşınıp yırtışmaktan kan revan içinde kaldım. Böyle birşey yok... inanılmaz zor bir hastalık. En ufak suya değse nasıl acıyor, yanıyor anlatamam.... Ama küçük çocuğum var elim mutlaka suya girmek zorunda. Eldiven taksam o parçalanan elin üzerine en ufak nitşey değse acısından zaten duramıyorum. Nasıl eldivn takayım? Ya çok kötü çokk... Anlatılmaz, yaşanır. Allah düşmanıma vermesin diyorum hep! O derece....

Sonuç alırsam elbette yazarım hatta her yere yazmayı düşünüyorum insanlığa hizmet adına! Ancak şekerli şeyler yediğinde daha fazla kaşındığımı farkettim. Bunu doktora sorduğumda; evet, kesinlikle ilgisi var. Rafine şekerden uzak durmalısın dedi.

Sakın ne amelıyatı oldun
Atlama sakın patlatırsın aman dıyım

Benım guncelleme ywnı tel degıl6 benımkısı
Zengo muyum kı alayım yenısını
Sukur ıyu satılırım
Allah iyliğini versin Veysişim yaaaa, o telefonun başına bi iş gelirse 2 sene zte diye tırt bi telefon var ona kalırım Allah korusun
Tabi sen kendine değil başkalarına alırsın zaten, gönlü zengin arkadaşım benim

Ooooo süpersin, aynen devam şekerim.

Ay delirdin herhalde dikişle ip mi atlanır bebeyim yaaaa Sezeryan değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum?

Ah tatlım bu sorunun senden daha azını yaşayan birini gördüğüm için halini düşünemiyorum. Çok çok çok geçmiş olsun, inşallah bu tedavi iyi gelir ve geçirir canım.
Eşimin ellerinde kaşınma yok çok şükür o da olsa delirir herhalde.
Seni düşünemiyorum, dediğin gibi çocuklar varken hele imkansız ötesi doktorun söylediklerini yapabilmen. Bizde birşeyler bulabilirsek iyi gelen haber veririm. Allah şifa versin canım.

Yok küçük bir kist aldırma operasyonuydu minik kesiklerle yapılan bir şey yani 1 yada 2 dikiş...sezeryanda yaşadım ne ipi yerimden kalkarken bile ne zordu
Ay olsun, kesiktir, dikiştir. Bence yürüyüş yapmalısın. Gerçi onu da yine doktoruna sor tatlım. Çok geçmiş olsun bu arada.

Ay olsun, kesiktir, dikiştir. Bence yürüyüş yapmalısın. Gerçi onu da yine doktoruna sor tatlım. Çok geçmiş olsun bu arada.

Çok teşekkürler..aynen doktora soracağım hatta bugün randevum vardı ama küçük bir unutkanlık yüzünden iptal oldu 2 hafta ertelendi ben sporu ertelemek istemiyorum onun için başladım 1 ay oldu operasyon olalı inşaALLAH bişey olmaz ne diyim sürekli erteliyorum yoksa ufak ufak başladım diyelim

Telefonla soramaz mısın? Aman zorlama ne olur canım kendini olur mu? Hafif egzersizler yap bari. Hemen başlamak istemeni çok iyi anlıyorum ama bazen şartlara uyum sağlamak gerekiyor maalesef.

Telefonla soramaz mısın? Aman zorlama ne olur canım kendini olur mu? Hafif egzersizler yap bari. Hemen başlamak istemeni çok iyi anlıyorum ama bazen şartlara uyum sağlamak gerekiyor maalesef.

Telefon çok iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti nede olsa randevuya gidecem diye yarın inşaALLAH unutmazsam arayayım..aklınla çok yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…