- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.901
Ben kullanıyorum canım, ordan dosya açıp burada linkini paylaşalım herkes eklesin mi? Nasil yapalım?Kızlaaarrrrr Google uygulaması var e-tablolar diye, aranızda kullanan ya da kullanabilecek olan var mı? Ortak spor listesi tutmak için.
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Insallah güzel kilolar vereceğiz hep birlikte :) günlük menülerini ve aktif katılımını bekliyoruzEylül ayına kadar 6 aylık diyet yolculuğumda 23 kilo verip 91den 68 kiloya inen ben evlilik, yeni okul, ev düzeni derken ve de diyetten yorulmam dolayısı ile 7 kiloyu geri almış bulunuyorum. Şimdilerde 77.8 felan çıkıyorum. Dukan diyeti yaptım. Fakat şu an daha sürdürülebilir sağlıklı beslenerek vermeye çalışıyorum. Toplamda 3 gündürwendigo# sayesinde buraya gelmek istedim inşallah birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak hedefimize ulaşırız. Bu arada yaşım 25 kilom 77.8 hedefim ise 60
Geçmiş olsun tekrardan. Alerjik olabilir diye herhalde doktorun bu ürünleri kesip denemek istemiş. Umarım iyilesir en kısa sürede.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatsızlığım egzama. Ellerimde egzama var. 2 yıldır böyleyim. Yüzlerce doktora gittim. Hepsinde de tam geçer gibi oluyor hatta yazın ellerim pamuk gibi pürüzsüzdü. Yine aldanmışım. Bu hastalık durup durup tekerrür ediyor. Doktorların hepsi hiç su değmeyecek, stres olmayacak, aürekli eller nemli tutulacak... vs diyor da bu mümkün mü?? 3 yaşında çocuğum var ne kadar zor olduğunu bilirsiniz folik asit bebelerinin!
Herşey tetikliyor ama en son İzmir’de bir doktor buldum İzmir’e geldim. Burada testler yaptı ilk defa bir doktor. Alerjim olan maddeleri buldular.
Şimdi bir tedavi uygulanacak ve 3 hafta sonra kontrol. 3 hafta kesinlikle şeker yok, gluten yok, süt ve süt ürünleri yok. İçten de temizlik yapılacak yani...
Bu arada sanırım diyetisyenime yeniden başlayacağım ki bana glutensiz beslenmeyi anlatsın ve ona göre liste versin. Sizi haberdar ederim zaten mutlaka.
Cumartesi İstanbul’da, evimde olacağım inşallah. Düzene gireceğim. Onun için zaten baştan da söylemiştim bu hafta çok adapte başlayamayabim diye.
Glutensiz beslenmeyi öğrendikçe sizinle de paylaşacağım.
Water drink reminder diye bir uygulama kullanıyorum ben. O çok işe yarıyorHerkese iyi akşamlar ben su içmeyi unutuyorumbir zamanlar 3 litreyi lıkır lıkır içerken şimdi hiiçç aklıma gelmiyo çocukların telaşı evin telasşı derken.... bir fikir veren olur mu acaba nasıl yoluna koyabilirim bu durumu ?
@servey merhaba evde mi ip atlıyosunuz yaa ben nerde atlasam yer bulamıyorum dabelki bende katılırım ama sizle yarışamam yani şimdiye kadar atşamışlığım pek yok biraz bilgi istesem ?
Bravo sana. Sürdürülebilir bir beslenme şekli oluşturmak istemen ayrıca benden eksta 1 puan kazandırdı sanaEylül ayına kadar 6 aylık diyet yolculuğumda 23 kilo verip 91den 68 kiloya inen ben evlilik, yeni okul, ev düzeni derken ve de diyetten yorulmam dolayısı ile 7 kiloyu geri almış bulunuyorum. Şimdilerde 77.8 felan çıkıyorum. Dukan diyeti yaptım. Fakat şu an daha sürdürülebilir sağlıklı beslenerek vermeye çalışıyorum. Toplamda 3 gündürwendigo# sayesinde buraya gelmek istedim inşallah birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak hedefimize ulaşırız. Bu arada yaşım 25 kilom 77.8 hedefim ise 60
Çok geçmiş olsun canım. Sıkıntılı bir durum. ALLAH şifa versin.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatsızlığım egzama. Ellerimde egzama var. 2 yıldır böyleyim. Yüzlerce doktora gittim. Hepsinde de tam geçer gibi oluyor hatta yazın ellerim pamuk gibi pürüzsüzdü. Yine aldanmışım. Bu hastalık durup durup tekerrür ediyor. Doktorların hepsi hiç su değmeyecek, stres olmayacak, aürekli eller nemli tutulacak... vs diyor da bu mümkün mü?? 3 yaşında çocuğum var ne kadar zor olduğunu bilirsiniz folik asit bebelerinin!
Herşey tetikliyor ama en son İzmir’de bir doktor buldum İzmir’e geldim. Burada testler yaptı ilk defa bir doktor. Alerjim olan maddeleri buldular.
Şimdi bir tedavi uygulanacak ve 3 hafta sonra kontrol. 3 hafta kesinlikle şeker yok, gluten yok, süt ve süt ürünleri yok. İçten de temizlik yapılacak yani...
Bu arada sanırım diyetisyenime yeniden başlayacağım ki bana glutensiz beslenmeyi anlatsın ve ona göre liste versin. Sizi haberdar ederim zaten mutlaka.
Cumartesi İstanbul’da, evimde olacağım inşallah. Düzene gireceğim. Onun için zaten baştan da söylemiştim bu hafta çok adapte başlayamayabim diye.
Glutensiz beslenmeyi öğrendikçe sizinle de paylaşacağım.
Selam pinçik kuzum. Bende öptüm bebemSelam kızçelerim.. Şöyle bi selam verip kaçıcam. Pc okulda bıraktım bütün hafta analiz için yarın alıcam akşama rahat rahat konuşuruz.. Hepinizi kocaman öpüyorum sizi çok seviyorum
Egzamanın değişik çeşitleri var. Benim burnumun kenarında çıktı ilk defa. Kızarıyor pul pul oluyor. Kaşınıyor oofff çok rahatsız edici. ALLAH tüm şifa arayanlara şifa versin inşALLAHCanım benim eşimin de ellerinde egzama var, neler denemedik, neler sürmedik. kocakarı ilaçlarından tut, her türlü merheme kadar. doktorlar da hepsi ayrı kafadalar. 2 senedir var eşim de. dediğin gibi dönem dönem düzeliyor ama sonra yine azıyor. birde eşimin ellerindekiler böyle nasır gibi olup yani sertleşiyor ve çatlıyorlar(( çok canı yanıyor ya, kağıt kesiği gibi oluyor diyor. eğer sen güzel bir netice alırsan bizde senin yolundan gideriz.
Tatlım sen bizi birleştirmeye mi çalıştın? Ama zaten biz birbirimize kardeşten daha yakın bağlıyız. Bak sende gördüm bunu. Di mi tatlım. Ayıca sen daha kaç gün olmuş gelmişsin neyi çözdün anlamadım ben. Üyeliğin çok yeni. Altı üstü 30 mesaj bile yazmamışsın?Maşallah bi kovmadiginiz kaldı dicektim kapi gosterilmiş zaten. Kötü soyleyince birlik olunmuş bravo
Menü süperselam kizlar onceki yazilari yarin okuycam kusuruma bakmayin
menumu paylasiyorum
sabah yogurt icine yulaf ceviz keten tohumu
ara yesil cay badem
oglen nohut yemegi
ara activia
ara yarim paket etiform yesil cay
aksam tavuk yanina koz patlican koz kirmizi biber
son ara 2 tam ceviz yesil cay
herkese iyi geceleerr
Bravo. SüpersinArkadaşlar sonunda başardım ayyy çok mutluyum şuan :)
1 saat tempolu yürüdüm
15x3 kol dambılla kol çalıştım
15x3 yan eğilme ( sağ-sol)
15x3 kollar havada yan eğilme( sağ-sol)
15 saniye plank
Şimdi duş sonrada huzurlu bir uyku :) inşaALLAH böyle devam edebilirim
Dikişli ameliyattan çıktıysan çok da acele etme canım.Teşekkür ederim :) su için tavsiyeler süper ben unutuyorum daha çok tatlandırmayı deniycem belki bu sefer unutmamip atlamayıda 2-3 hafta sonra denerim umarım şuan ufakta olsa dikişlerim var 1 ay oldu ameliyat olalı ama doktor kontrolüne gidemedim henüz onay alınca ilk işim denemek olacak
Kimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...Tatlım sen bizi birleştirmeye mi çalıştın? Ama zaten biz birbirimize kardeşten daha yakın bağlıyız. Bak sende gördüm bunu. Di mi tatlım. Ayıca sen daha kaç gün olmuş gelmişsin neyi çözdün anlamadım ben. Üyeliğin çok yeni. Altı üstü 30 mesaj bile yazmamışsın?
Aman canım dikkat et. Anlattıkların gerçekten zor şeyler. ALLAH kolaylık versin.Evet, hepsi aynı. Bende de böyle oluyor. Hatta bazen su akıyor o çatlayan, yırtılan yerlerden. Artık şu son halimde resmen öleceğim zannettim. Kollarıma yayılmaya başladı ellerimden ve inanılmaz kaşınıyorum. Zaten derim kat kat kalınlaşmış artık kaşınıp yırtışmaktan kan revan içinde kaldım. Böyle birşey yok... inanılmaz zor bir hastalık. En ufak suya değse nasıl acıyor, yanıyor anlatamam.... Ama küçük çocuğum var elim mutlaka suya girmek zorunda. Eldiven taksam o parçalanan elin üzerine en ufak nitşey değse acısından zaten duramıyorum. Nasıl eldivn takayım? Ya çok kötü çokk... Anlatılmaz, yaşanır. Allah düşmanıma vermesin diyorum hep! O derece....
Sonuç alırsam elbette yazarım hatta her yere yazmayı düşünüyorum insanlığa hizmet adına! Ancak şekerli şeyler yediğinde daha fazla kaşındığımı farkettim. Bunu doktora sorduğumda; evet, kesinlikle ilgisi var. Rafine şekerden uzak durmalısın dedi.
Allah iyliğini versin Veysişim yaaaa, o telefonun başına bi iş gelirse 2 sene zte diye tırt bi telefon var ona kalırım Allah korusun
Tabi sen kendine değil başkalarına alırsın zaten, gönlü zengin arkadaşım benim
O saatte yemeseydin iyiydi. Şu içip yatsaydın keşke. Ama ipine diyecek söz yok. Aferin çekirgeEki Görüntüle 2092807
1500
Menüye ek 2 mandalina. Az önce yedim, ay çok acıktım yaaaaaaama yemiycimmm
Tatlım daha geldi 3 gün olmus. Daha işleri yada durumları dolayısıyla buraya uğrayamasan bir dolu insan var. Burası bizim saat başı kart basmak zorunda olduğumuz bir yer değil. Chat odası da değil. Canı sıkılınca gelsin vakit öldürsün. OlayiOlayı uzatmaya gelince. Belki sen haddini bilip sussan konu kapanır. Sen kimin ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Buraya gündüz ayrı gece ayrı insanlar uğrar. Yol geçen hani gibi düşün. Kimseye kapı kapanmaz. Ama menmun kalmayan da bir daha uğramaz. Kişisel tercih meselesi.Kimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...
"Küstahça" yorum yapmanız sizin karakterinizi gösterir. Bana verdiğiniz iğneyi çuvaldız olarak kullanın. Çünkü kim olduğumu neyle meşgul olacağımı senden öğrenecek değilim. Ben Sali günü geldim benden sonra gelenlerle olan konuşmalara bakarsan "yol geçen hanını" terk etmekle mükemmel bir karar vermişim. Tavsiyelerini kendine saklaTatlım daha geldi 3 gün olmus. Daha işleri yada durumları dolayısıyla buraya uğrayamasan bir dolu insan var. Burası bizim saat başı kart basmak zorunda olduğumuz bir yer değil. Chat odası da değil. Canı sıkılınca gelsin vakit öldürsün. OlayiOlayı uzatmaya gelince. Belki sen haddini bilip sussan konu kapanır. Sen kimin ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Buraya gündüz ayrı gece ayrı insanlar uğrar. Yol geçen hani gibi düşün. Kimseye kapı kapanmaz. Ama menmun kalmayan da bir daha uğramaz. Kişisel tercih meselesi.
Senin canın çok sıkılmış belli. Karşılıklı birileri ile sohbet etmek istiyorsan arkadaşlarını ara, yada sohbet sitelerine takıl. Bak bdv ye takıl. Oradaki arkadaşlara sor. Canım sıkılıyor ne tavsiye edersiniz diye. Tamam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?