Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaarrrrr Google uygulaması var e-tablolar diye, aranızda kullanan ya da kullanabilecek olan var mı? Ortak spor listesi tutmak için.
Ben kullanıyorum canım, ordan dosya açıp burada linkini paylaşalım herkes eklesin mi? Nasil yapalım?
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Insallah güzel kilolar vereceğiz hep birlikte :) günlük menülerini ve aktif katılımını bekliyoruz
Geçmiş olsun tekrardan. Alerjik olabilir diye herhalde doktorun bu ürünleri kesip denemek istemiş. Umarım iyilesir en kısa sürede.

Water drink reminder diye bir uygulama kullanıyorum ben. O çok işe yarıyor
Ipi de benim antrem geniş orada atlıyorum. Seramik zemin halının üstünde çok ses yapmıyor. Ayrıca mutlaka bir spor ayakkabı ile parmak ucunda atlaman gerekiyor. Sakatlanma dikkat et

Bravo sana. Sürdürülebilir bir beslenme şekli oluşturmak istemen ayrıca benden eksta 1 puan kazandırdı sana

***5. Takım 552. Etap***

lydznp (79,5/)
bluedolphin (93/)

prensesss016 (59/)
besbb9 (77,4/)
gben (70,6/)

5. Takım Ortalaması: %

esd_04 (89,5/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (71,7/)
508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 71.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/)
yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
Ben_olmak (73,3/) yeni üye baş. kg: 73,3 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)

Çok geçmiş olsun canım. Sıkıntılı bir durum. ALLAH şifa versin.

Egzamanın değişik çeşitleri var. Benim burnumun kenarında çıktı ilk defa. Kızarıyor pul pul oluyor. Kaşınıyor oofff çok rahatsız edici. ALLAH tüm şifa arayanlara şifa versin inşALLAH

Maşallah bi kovmadiginiz kaldı dicektim kapi gosterilmiş zaten. Kötü soyleyince birlik olunmuş bravo
Tatlım sen bizi birleştirmeye mi çalıştın? Ama zaten biz birbirimize kardeşten daha yakın bağlıyız. Bak sende gördüm bunu. Di mi tatlım. Ayıca sen daha kaç gün olmuş gelmişsin neyi çözdün anlamadım ben. Üyeliğin çok yeni. Altı üstü 30 mesaj bile yazmamışsın?

Menü süper

Bravo. Süpersin

Dikişli ameliyattan çıktıysan çok da acele etme canım.

Kimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...

Aman canım dikkat et. Anlattıkların gerçekten zor şeyler. ALLAH kolaylık versin.

Kimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...
Tatlım daha geldi 3 gün olmus. Daha işleri yada durumları dolayısıyla buraya uğrayamasan bir dolu insan var. Burası bizim saat başı kart basmak zorunda olduğumuz bir yer değil. Chat odası da değil. Canı sıkılınca gelsin vakit öldürsün. OlayiOlayı uzatmaya gelince. Belki sen haddini bilip sussan konu kapanır. Sen kimin ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Buraya gündüz ayrı gece ayrı insanlar uğrar. Yol geçen hani gibi düşün. Kimseye kapı kapanmaz. Ama menmun kalmayan da bir daha uğramaz. Kişisel tercih meselesi.
Senin canın çok sıkılmış belli. Karşılıklı birileri ile sohbet etmek istiyorsan arkadaşlarını ara, yada sohbet sitelerine takıl. Bak bdv ye takıl. Oradaki arkadaşlara sor. Canım sıkılıyor ne tavsiye edersiniz diye. Tamam tatlım

***5. Takım 552. Etap***

lydznp (79,5/79,0/0,5/%0,63)
bluedolphin (93/)

prensesss016 (59/)
besbb9 (77,4/)
gben (70,6/)

5. Takım Ortalaması: %

esd_04 (89,5/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (71,7/)
508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 71.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/)
yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
Ben_olmak (73,3/) yeni üye baş. kg: 73,3 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
toplight (71.5/)

morordek (62,4/)
fancynancy (77,8/)
nilsub (82/)
0zlem (76,3/)

"Küstahça" yorum yapmanız sizin karakterinizi gösterir. Bana verdiğiniz iğneyi çuvaldız olarak kullanın. Çünkü kim olduğumu neyle meşgul olacağımı senden öğrenecek değilim. Ben Sali günü geldim benden sonra gelenlerle olan konuşmalara bakarsan "yol geçen hanını" terk etmekle mükemmel bir karar vermişim. Tavsiyelerini kendine sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…