- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.921
Ilk kez gordugum insanlar derken beni kasdediyorsun sanirim canim ben takim kaptaniyim babamin rahatsizligindan dolayi kizlar biliyorlar yaklasik 2 aydir surekli hastanelerdeyim buraya mesaj yazamasam da yazilanlari okuyorum takim ruhuna sahip olmanin bilinci ile sali gun takima gelmissin o gun 20 mesaj atmissin carsamba ve persembe ise 4 mesaj atmissin takimda kimler var listede kimler onu bile ogrenmemissinKimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...
Güle güle tatlım"Küstahça" yorum yapmanız sizin karakterinizi gösterir. Bana verdiğiniz iğneyi çuvaldız olarak kullanın. Çünkü kim olduğumu neyle meşgul olacağımı senden öğrenecek değilim. Ben Sali günü geldim benden sonra gelenlerle olan konuşmalara bakarsan "yol geçen hanını" terk etmekle mükemmel bir karar vermişim. Tavsiyelerini kendine sakla
Oncelikle gecmis olsun..Günaydınn hanımlaar dün diş çektirdim bayağı sıkıntı oldu kanaması yazamadımm...
yine ne güzel kaynatmışsınız :) oku oku bitmedi
Kilo bildirimi: 70,4
Ptesi farkı:0,3
Bunada şükür ama ben daha çok bekliyordumm
Günaydın canım, ben dosyayı toparlayayım sizde bana mailinizi atın, e-tablolardan ortak kullanıcı olarak ekleyeyim bebeyimBen kullanıyorum canım, ordan dosya açıp burada linkini paylaşalım herkes eklesin mi? Nasil yapalım?
Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım. Insallah güzel kilolar vereceğiz hep birlikte :) günlük menülerini ve aktif katılımını bekliyoruz
Geçmiş olsun tekrardan. Alerjik olabilir diye herhalde doktorun bu ürünleri kesip denemek istemiş. Umarım iyilesir en kısa sürede.
olsun canım az olsun eksi olsunGünaydınn hanımlaar dün diş çektirdim bayağı sıkıntı oldu kanaması yazamadımm...
hadi yaa üzüldüm canim ama seni takip ediyorum bence yakin zamada toparlicaksin
kolay gelsin canimselam kızlar nasılsınız bakalım
bizde çok koşuşturmalı günler bekliyor beni
evimizi satıp iş yerime yakın diye darıcaya taşınacağız nasıl olacak zorlanacak mıyız hiç bilmiyorum.
şuan bir müşteri var ama onunda evini satması lazım o yüzden beklemedeyiz
aklımda deli sorular benim gibi sabırsız biri nasıl bekleyecek bu zamanı bilemiyorum
sizinle dertleşeyim dedim :)
selam canim hosgeldin en kisa zamanda hedefine ulasmani diliyorumSelam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
canim cok gecmis olsunArkadaslar sabah oglum kucagimda egildi tutuyum derken ters bir hareket yaptim sirtimin sol orta kismi cok fena tutuldu kipirdayamiyordum.
Birkac saat once yaki yapistirdim su an daha iyiyim ama derinden o kasin cekildigini hissediyorum. Hic kullananiniz var miydi yakinin etkisi gecince tekrar agri mi yapacak o bolge?
olsun canim sikma canini sen iyi olda bidahaki hafta telafi edersinArkadaşlar bugün yazamadım,
Bahsetmiştim size bu hafta doktorla randevularım vardı. Bugün son randevumdu, test yapıldı. Ve doktorum tedavi olduğum sürece içten de temizlenmem gerektiğini söyledi. Bunun için farklı bir diyet uygulamam gerekiyormuş.
Diyetimde;
-şeker yok
-süt ve süt ürünleri yok
-gluten yok
3 hafta bu şekilde beslenmem gerekiyormuş. Kendimi sıkacağım çünkü en ufak bozma da bile tedavim riske girebilir. Ve ben tekrar başa dönmek istemiyorum.Ancak glutensiz beslenmeyi nasıl başaracağım bilmiyorum. Çok bilgimde yok. Oturup sayfa sayfa forum okuyacağım sanırım glutensiz beslenme ile ilgili.
Bu hafta beni mazur görün demiştim çünkü bu doktor meselem yüzünden farklı bir şehirdeyim ve biraz düzensiz geçti. Cumartesi İstanbul’a evime dönüyorum ve jet hızıyla diyete başlıyorum...
@wendigoprensesss016 @gben ortiler bu hafta eksiye düşemezsem beni affedin çünkü bu hafta böyle olabileceğini baştan söylemiştim. :))) Lütfen beni ortilikten men etmeyin olur mu??
hosgeldin canim aramizaMerhabalarkuralları okudum kabul ettim. Size katılabilir miyim?
Az olsun bizim olsunGünaydınn hanımlaar dün diş çektirdim bayağı sıkıntı oldu kanaması yazamadımm...
Selam kizlar günaydın
Oku oku massallah anca buraya ulasabildim. Hepinize cevap yazamadim camimlar ama ferahcim yazdigin gozumden kacmadi iyi güldürdün sabah sabah...bide kim demis bizim takim sıkıcı diye halt etmiş. Birbirine bukadar iyi destek olan baska takim varmi acaba. Kimin menusu es geçilmiş yorum yapılmamış. Kimler uyarilmamis valla sıkıcı bulana kapigosterilmis zaten. Ayrica hersey bizim elimizde bulundugumuz ortami guzellestirmekte sen kattinki bu takima ne bekliyosun. Verdigin kadarini alırsın. Ayyy neyse amma kızmışım beee
Selam kizlar günaydın
Oku oku massallah anca buraya ulasabildim. Hepinize cevap yazamadim camimlar ama ferahcim yazdigin gozumden kacmadi iyi güldürdün sabah sabah...bide kim demis bizim takim sıkıcı diye halt etmiş. Birbirine bukadar iyi destek olan baska takim varmi acaba. Kimin menusu es geçilmiş yorum yapılmamış. Kimler uyarilmamis valla sıkıcı bulana kapigosterilmis zaten. Ayrica hersey bizim elimizde bulundugumuz ortami guzellestirmekte sen kattinki bu takima ne bekliyosun. Verdigin kadarini alırsın. Ayyy neyse amma kızmışım beee
Bebeimm benim de kilom 79.2.Eki Görüntüle 2092880
morordek bebeyim, 79,5 geçen hafta. Çok mu kilo vermişim geçen haftaya göre? Hayır? Niye o kadar az verdim biliyor muyum? Hayır? Diyete ve spora rağmen 300 gram verebilmişim
Bugün 79,2 yim. 2 gün önce 78,9 dum. Tartıyı böyle camdan atasım geliyor.
Penguenli çok güzel. Benim de favorim canım.canım ben trendyoldan aldım ama orda kargo ücreti ödemiyorum o yüzden. gitti gidiyor/hepsiburada/n11 hepsinde var.
https://www.google.com.tr/search?sa....0...1c.1.64.psy-ab..1.1.308....0.6aVG7PskZAE
bi tıkla bakalım, içinden penguenli olanı seçiceksin :)
Ahahahaaa orti dediğin böyle olur işteBebeimm benim de kilom 79.2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?