Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimseyi birleştirmeye çalışmadım en ufak eleştiride ilk kez grupta gordugum insanlar yazdı. Neyse farklı bir takımda devam edicem konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi sabahlar...
Ilk kez gordugum insanlar derken beni kasdediyorsun sanirim canim ben takim kaptaniyim babamin rahatsizligindan dolayi kizlar biliyorlar yaklasik 2 aydir surekli hastanelerdeyim buraya mesaj yazamasam da yazilanlari okuyorum takim ruhuna sahip olmanin bilinci ile sali gun takima gelmissin o gun 20 mesaj atmissin carsamba ve persembe ise 4 mesaj atmissin takimda kimler var listede kimler onu bile ogrenmemissin
4. Takimda basarilar dilerim canim sana umarim istedigin kadar aktif surekli spor diyet konusulan bir takimdir
Bu konu da daha fazla uzamasin

Güle güle tatlım

Oncelikle gecmis olsun..
Az gitmesi hic gitmemesinden yada arti gelmenden iyidir canim. Tebrikler..

Günaydın canım, ben dosyayı toparlayayım sizde bana mailinizi atın, e-tablolardan ortak kullanıcı olarak ekleyeyim bebeyim

prensesss016 canim 73'ü gordum kac defa ama tekrar 79'a ciktim.
hadi yaa üzüldüm canim ama seni takip ediyorum bence yakin zamada toparlicaksin

kolay gelsin canim

Selam herkese bende aranıza yeni katılmak istiyorum..73.3 kiloyum şuan hedefim haziran ayına kadar 60 a hatt 58 e inmek..hamilelikten kalma kiloları vermek istiyorum artık..inşaALLAH başarırımbaşarırız
selam canim hosgeldin en kisa zamanda hedefine ulasmani diliyorum

canim cok gecmis olsun

olsun canim sikma canini sen iyi olda bidahaki hafta telafi edersin

Merhabalar kuralları okudum kabul ettim. Size katılabilir miyim?
hosgeldin canim aramiza

Kızlar benim yapmış olduğum bir hatayı yada yanlışı diyeyim sizinle paylaşayım. Sizde dikkat edin kendinizde.
Benim öğlen ve akşam 1dilim esmer ekmek yada 2yk pilav yada 2yk makarnam vardı. Evde çok ekmek tüketilmediği için ekmek almak yerine her akşam evde bulunan pilavlardan 2yk yemeği tercih ettim. Dün akşam bulgur pilavı 1 kaşık olduğu için nasıl olsa pirinç bulgur farketmez dediği ve 2yk sınırlaması koyduğu için 1yk da pirinç pilavı yedim. sabaha hooppp +500gr ödem. normalde zaten sabah ödemim var. bunu şöyle kıyaslıyorum her sabah ve akşam tartıldığımda sebze detoksunda günlük 100gr farkediyordu. (Detoks öncesi daha fazlaydı) bu sabah ise dün sabaha göre 500gr fazla gördüm. Aslına bakarsanız 1kilo verdim 3 günlük sebze detoksuyla.
Dikkat edilecek konuyu yazmadım. pardon Pirinç pilavı çok daha fazla su tutuyor vücutta. mümkünse pirinç pilavı yemeyin. Bulgur candır. Bu arada evde makarna pişmediği için onun su tutma miktarını bilemiyorum

Selam kizlar günaydın
Oku oku massallah anca buraya ulasabildim. Hepinize cevap yazamadim camimlar ama ferahcim yazdigin gozumden kacmadi iyi güldürdün sabah sabah...bide kim demis bizim takim sıkıcı diye halt etmiş. Birbirine bukadar iyi destek olan baska takim varmi acaba. Kimin menusu es geçilmiş yorum yapılmamış. Kimler uyarilmamis valla sıkıcı bulana kapigosterilmis zaten. Ayrica hersey bizim elimizde bulundugumuz ortami guzellestirmekte sen kattinki bu takima ne bekliyosun. Verdigin kadarini alırsın. Ayyy neyse amma kızmışım beee

Dunku menüm
Sabah
2 dilim kizarmis sari bugday ekmegi tekli ekmek ebatinda dilimleri
2 ince dilim kaşar
Ara
1 parca bitter cikolata
Öğle
Ceyrek ekmek tavuk döner
Ayran
Ara
4 kuru kayisi
Aksam
1 portakal
Ara
Turk kahvesi
Soda

2.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Ip atlayamadim malesef servey cim ama bugün 1000 adet atlicim

morordek bebeyim, 79,5 geçen hafta. Çok mu kilo vermişim geçen haftaya göre? Hayır? Niye o kadar az verdim biliyor muyum? Hayır? Diyete ve spora rağmen 300 gram verebilmişim

Bugün 79,2 yim. 2 gün önce 78,9 dum. Tartıyı böyle camdan atasım geliyor.

Di mi yaaa, biz nasıl sıkıcı olabiliriz yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…