- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.941
1 haftaAhahahaaa orti dediğin böyle olur işteiyi günde de kötü günde de beraberiz
Ya ayarları bozmayalım sonra? Bence hafif bir liste hazırlayalım 2şer ya da 3er günlük ne dersin canım?1 haftalydznp 'nin detoks listesini mi yapsak beraber?
Ne demek istiyorsun tatlım senAhahahaaa orti dediğin böyle olur işteiyi günde de kötü günde de beraberiz
Gunaydinn hatunlarr,
Tarti: 70
Tam olarak basladigim noktadayim 1 ayin sonunda
Verip geri kilo alma lanetiniz bana da bulasti ya demek sizden biri olmusum
Takimdan mi ayrilsam napsam
Kendine biraz süre tanı. Dukan'dan sonra toparlanmak zor oluyor. etrafımdakilerden görüyorumGünaydınlartakımda ismimi gördüğüme çok sevindim. Bugün tartı yine 77.8 idi. Sanırım dukandan sonra sağlıklı diyet denemelerime karşılık vermiyor vücudumun. Eh birazda spora başlasam iyi olacak
Önce diyet sonra detoksYa ayarları bozmayalım sonra? Bence hafif bir liste hazırlayalım 2şer ya da 3er günlük ne dersin canım?
gül sen arkadasim hic yakismiyor surat asmak
Ben senin kilona 71,7 yazmışım 70,7 miydi o :)Günaydınn hanımlaar dün diş çektirdim bayağı sıkıntı oldu kanaması yazamadımm...
yine ne güzel kaynatmışsınız :) oku oku bitmedi
Kilo bildirimi: 70,4
Ptesi farkı:0,3
Bunada şükür ama ben daha çok bekliyordumm
Liste dışındakilerin kilosunu güncellememişim galiba Ferahım :)Eki Görüntüle 2092880
morordek bebeyim, 79,5 geçen hafta. Çok mu kilo vermişim geçen haftaya göre? Hayır? Niye o kadar az verdim biliyor muyum? Hayır? Diyete ve spora rağmen 300 gram verebilmişim
Bugün 79,2 yim. 2 gün önce 78,9 dum. Tartıyı böyle camdan atasım geliyor.
Yılbaşında yediğin nanelerden olmasın o :)Gunaydinn hatunlarr,
Tarti: 70
Tam olarak basladigim noktadayim 1 ayin sonunda
Verip geri kilo alma lanetiniz bana da bulasti ya demek sizden biri olmusum
Takimdan mi ayrilsam napsam
Biz deNe demek istiyorsun tatlım senbiz nilsub ile kötü orti miyiz? yediğimiz içtiğimiz ayrı olabilir. aldığımız verdiğimiz farklı olabilir ama birbirimizin ruh ikiziyiz
Önce diyet sonra detoks0zlem . Ferah haklı.
Peki ozaman ben diyetisyenin listesini uygulamaya devam edim. 76.3 kiloyken gittigimde arada kacamaklarim olmasina ragmen bana 11-12 gunde 3 kiloya yakin verdirmisti. Simdi 79.2 kiloyum insallah ayni etkiyi gosterir.Ya ayarları bozmayalım sonra? Bence hafif bir liste hazırlayalım 2şer ya da 3er günlük ne dersin canım?
Şşşttttt gelmiyim oraya, benim salon kadını çizgimi bozdurma heeeeNe demek istiyorsun tatlım senbiz nilsub ile kötü orti miyiz? yediğimiz içtiğimiz ayrı olabilir. aldığımız verdiğimiz farklı olabilir ama birbirimizin ruh ikiziyiz
Neden ?amaan ben çok mutsuzumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?