- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #267.961
Niyeeee bebeyim?amaan ben çok mutsuzumm.
Aayyy bizi kaaale almıyo musun ördekim yoksaaaaBen senin kilona 71,7 yazmışım 70,7 miydi o :)
Düzelteyim hemen :)
Liste dışındakilerin kilosunu güncellememişim galiba Ferahım :)
Neyse şimdi düzelteyim herkesinkini :)
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okudun sanırım. Onlardan başka kuralımız yok zaten :)Merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
Siz benim kalbimdesiniz bebeimAayyy bizi kaaale almıyo musun ördekim yoksaaaa
Orticim hemen atıyorsun bana listeyi, satırı satırına hesap veriyoruz gün be günnnnBiz defancynancy ile hem ruh ikiziyiz hem de kilo ikiziyiz. Beraber kilo verir beraber kilo aliriz..
Peki ozaman ben diyetisyenin listesini uygulamaya devam edim. 76.3 kiloyken gittigimde arada kacamaklarim olmasina ragmen bana 11-12 gunde 3 kiloya yakin verdirmisti. Simdi 79.2 kiloyum insallah ayni etkiyi gosterir.
Kesinlikleeeee. Nedir tartı ibresi şekerim? Çok uçmayalım amaPazartesi hedefi belirleyelim mi ? Bu hafta sonu daha fazla dikkatli olmamızı saglar..
merhabalar,
3. cumamda maalesef kilo veremedim sabitim 89,5 %0
Siz benim kalbimdesiniz bebeim
Sabahın köründe listeyi paylaşayım derken liste dışı olanları unutmuşum
Cansınız
Seni ve çatık kaşlı cool prensimizi çok seviyoruz bizbu arada nasıllar Umut beyler? Yumurtayla mesaisi ne durumda
HaklıısnızKendine biraz süre tanı. Dukan'dan sonra toparlanmak zor oluyor. etrafımdakilerden görüyorum
Aynı benim gibi yeni birini gördüm sanki nhem de aynı boy yakın kilolarBoy : 1.63
Kilo: 76
Hedef: 63
Hoş bulduk canım. 29.5 yaşındayım :) 2 yıl önce doğum yaptım. 85 kg ile çıktım doğumdan sonra güç bela 71 kg ye düştüm. emzirme döneminde 5 kg daha aldım ve şimdi 76 kg'de sürünüyorum resmen. 2 yıl içinde defalarca rejim yaptım, ama 3 verip 5 aldım. tam bir abur cubur bağımlısıyım. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık zayıflamam gerekk .
Nasıl olacak hemen söyleyelim abur cuburu keseceksin öncelikle :) Gün içinde atıştırma isteğin varsa kuru yemiş, meyve tarzı sağlıklı ara öğünler yapacaksın :)Boy : 1.63
Kilo: 76
Hedef: 63
Hoş bulduk canım. 29.5 yaşındayım :) 2 yıl önce doğum yaptım. 85 kg ile çıktım doğumdan sonra güç bela 71 kg ye düştüm. emzirme döneminde 5 kg daha aldım ve şimdi 76 kg'de sürünüyorum resmen. 2 yıl içinde defalarca rejim yaptım, ama 3 verip 5 aldım. tam bir abur cubur bağımlısıyım. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık zayıflamam gerekk .
Hadi o zaman siz 2 yeni üye orti olun madem :)Aynı benim gibi yeni birini gördüm sanki nhem de aynı boy yakın kilolar
Siz de mi yenisiniz?Aynı benim gibi yeni birini gördüm sanki nhem de aynı boy yakın kilolar
Hımmmm o zaman yemekleri anne elinden seviyor o paşaCansınız
Sabah haşlanmış yumurta ve peyniri ezip top yaptım koydum önüne. Tabi ki eliyle ezdi, mincikladi, yere attı. Sonra ben elimle ağzına uzattım biraz, öyle yedi
tamam insallah. Normalde çok azimliyimdir ama iradem dibe vurdu , diyet yapıp bozmaktan, kendime inancım gitti.Hadi o zaman siz 2 yeni üye orti olun madem :)
Haftaya kadar kim daha çok kg vermiş olur yarışırsınızzamena
Yılbaşında yediğin nanelerden olmasın o :)
Aramıza hoşgeldinMerhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?