Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza. Kuralları okudum ilk is olarak kilo ve boy bildirimi yapmam gerekiyor galiba. Diğer kurallar hakkında müsait olandan kısa bir bilgi alabilir miyim?
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okudun sanırım. Onlardan başka kuralımız yok zaten :)
Sen su anki kilonu ve hedef kilonu yaz istersen bir de kendini tanıt takımdakilerle kaynaşman için :)
Günlük menulerimizi paylaşıyoruz ve olabildiğince takımda aktif olmaya çalışıyoruz. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten :)

Orticim hemen atıyorsun bana listeyi, satırı satırına hesap veriyoruz gün be günnnn

Pazartesi hedefi belirleyelim mi ? Bu hafta sonu daha fazla dikkatli olmamızı saglar..
Kesinlikleeeee. Nedir tartı ibresi şekerim? Çok uçmayalım ama
Aslında bu ortiler yatışması pazartesi sonuçlanmalı benceeee, daha motive olur. Hafta sonları daha sakin geçebilir sanki menü bakımından.

Boy : 1.63
Kilo: 76
Hedef: 63
Hoş bulduk canım. 29.5 yaşındayım :) 2 yıl önce doğum yaptım. 85 kg ile çıktım doğumdan sonra güç bela 71 kg ye düştüm. emzirme döneminde 5 kg daha aldım ve şimdi 76 kg'de sürünüyorum resmen. 2 yıl içinde defalarca rejim yaptım, ama 3 verip 5 aldım. tam bir abur cubur bağımlısıyım. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık zayıflamam gerekk .

Seni ve çatık kaşlı cool prensimizi çok seviyoruz biz bu arada nasıllar Umut beyler? Yumurtayla mesaisi ne durumda
Cansınız
Sabah haşlanmış yumurta ve peyniri ezip top yaptım koydum önüne. Tabi ki eliyle ezdi, mincikladi, yere attı. Sonra ben elimle ağzına uzattım biraz, öyle yedi

Aynı benim gibi yeni birini gördüm sanki nhem de aynı boy yakın kilolar

Nasıl olacak hemen söyleyelim abur cuburu keseceksin öncelikle :) Gün içinde atıştırma isteğin varsa kuru yemiş, meyve tarzı sağlıklı ara öğünler yapacaksın :)
Sen menülerini yaz, biz zaten neleri yanlış yapıyorsun, nasıl düzeltirsin söyleriz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…